6 تکنیک سئو کلاه سیاه که نباید در 2022 انجام دهید!


نویسنده:
چهارشنبه 15 دی 1400
تکنیک سئو کلاه سیاه

در این مقاله به معرفی 6 تکنیک سئو کلاه سیاه که نباید هرگز از آن‌ها استفاده کنید خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید. عصر امروز عصر ارتباطات است. هر کسب‌وکار به هر طریقی سعی دارد در این ارتباطات دیده شود. از این رو بسیاری از کسب‌وکارها به را‌ه‌اندازی فروشگاه‌های دیجیتال خودشان کرده‌اند. برای دیده شدن در نتایج گوگل شما نیازمند دانستن علمی به نام سئو هستید. سئو به اصول و قواعدی گفته می‌شود که برای افزایش رتبه گوگل خودتان باید به آن‌ها عمل کنید.

سئو انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها کلاه سیاه است. بهتر است در ابتدای این مقاله به شما بگویم که موارد گفته شده در این مقاله صرفا جنبه آموزشی داشته و استفاده کردن از تکنیک‌هایی که در ادامه گفته می‌شود را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم.

تکنیک‌های سئو کلاه سیاه:


1.خرید لینک:

اولین تکنیک سئو کلاه سیاه خرید لینک است. خرید لینک به معنی این است که شما در قبال هزینه به یک وبسایت دیگر از آن‌ها درخواست می‌کنید به وبسایت شما لینک بدهند. هزینه می‌تواند پول خدمات و یا کالا به وبسایت مقصد باشد. استفاده از این روش به دلایل زیر برای وبسایت شما مناسب نیست.

  • استفاده از این روش نقص دستورالعمل‌های وبمستر گوگل است.
  • اینکار می‌توند منجر به جریمه گوگل شود.
  • خرید لینک بسیار گران است.


2.پر کردن کلمات کلیدی:

پر کردن کلمات کلیدی یک تکنیک سئو کلاه سیاه است که در آن با تکرار یک کلمه کلیدی در بخش‌های مختلف محتوا اقدام به کسب رتبه در موتورهای جست‌وجو می‌کنیم. از آنجایی که این روش باعث دستکاری در رتبه موتورهای جستجو می‌گردد نباید از آن استفاده کنید. از این روش در دهه 90 میلادی استفاده می‌شد اما دیگر نمی‌توانید از آن استفاده کنید.

دلایل اینکه نباید از پر کردن کلمات کلیدی استفاده کنید عبارتند از:

  • غیر طبیعی شدن وبسایت: گنجاندن کلمات کلیدی تا جایی که می توانید در محتوای خود باعث می شود نوشته شما رباتیک و مضحک به نظر برسد. بنابراین خوانندگان از این پست‌ها استفاده نمی‌کنند.
  • جریمه شدن توسط گوگل: دلیل دیگری که نباید در وبسایت خودتان از این روش استفاده کنید این است ممکن است توسط گوگل جریمه شوید. پس حتما این مورد را مد نظر خودتان قرار دهید.

پیشنهادی: کیورد استافینگ چیست؟ مرگ خاموش سئوی سایت شما!


3. اسپم کردن در بخش نظرات:

در این روش از تکنیک‌های سئو کلاه سیاه، ادمین وبسایت مورد نظر با استفاده از اسپمرها اقدام به گذاشتن نظرات در زیر پست‌های مختلف می‌کند. هدف انجام این کار بازگرداندن لینک به سایت شما است. استفاده از این روش معایب بسیار زیادی دارد. حتی اگر نادیده بگیریم که چقدر این موضوع برای وبلاگ‌های دریافت کننده آزاردهنده است، برای سئو خوب نیست زیرا پیوندهای نظرات وبلاگ تقریباً همیشه دنبال نمی‌شوند.


4.چرخش مقاله:

چرخش مقاله، یا همان چرخش محتوا، شیوه‌ای است که شما یک قطعه از محتوا را می گیرید و آن را بازنویسی می کنید تا محتوای “جدید” زیادی ایجاد کنید. معمولا از این روش برای ایجاد محتوای جدید در وبسایت استفاده نمی‌شود و بهتر است که از محتوای مورد نظر برای ایجاد پست‌های مهمان استفاده کنید. همچنین می‌توانید از چرخش محتوا برای ایجاد بک لینک‌ها استفاده کنید.

استفاده نکردن از چرخش مقاله دلایل مختلفی دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد:

  • کاهش جذابیت محتوا: معمولا مقالاتی که با استفاده از این روش ایجاد می‌شوند از جذابیت کافی برخوردار نیستند. محتوای چرخش شده اغلب غیرطبیعی و عجیب به نظر می‌رسد، بنابراین فقط سایت‌های با کیفیت پایین احتمالاً برای پست‌های مهمان آن را منتشر می‌کنند.
  • ایجاد بک لینک‌ها با کیفیت پایین: استفاده از بک لینک‌ها یکی از روش‌های مرسوم برای افزایش رتبه در موتور‌های جستجو می‌باشد. از آنجایی که فقط سایت‌هایی با کیفیت پایین تمایل به انتشار مقالات چرخانده دارند، پیوندهایی که از پست‌های مهمان چرخانده شده دریافت می‌کنید به ندرت ارزش سئوی بالایی دارند.


5.سئوی منفی:

تکنیک سئو کلاه سیاه

در این روش سئو کلاه سیاه سعی می‌شود که رتبه موتورهای جستجو وبسایت رقیب را با استفاده از یک سری تکنیک‌ها خراب کنیم. درست است که در این روش باعث کاهش رتبه موتورهای جستجو رقیب‌های خودمان شده‌ایم اما استفاده از این روش به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. دلایل این موضوع را ادامه با هم بررسی می‌کنیم.

  • غیر قانونی بودن: دلیل اول و مهمی که نباید از این روش استفاده کنید این است که این روش هم غیر اخلاقی و هم غیر قانونی است. استفاده از سئوی منفی ممکن است برای شما پیگرد قانونی داشته باشد و باعث ایجاد مشکلات زیادی شود. تاکتیک‌هایی مانند گذاشتن نظرات منفی یا بمباران یک رقیب با بک لینک‌های با کیفیت پایین غیراخلاقی هستند. اما هک و سایر اشکال حملات سایبری به معنای واقعی کلمه مجرمانه هستند.
  • نتایج کم: استفاده از سئوی منفی به ندرت کار می‌کند و نمی‌تواند برای شما سودآور باشد. همچنین گوگل گوگل در شناسایی و تخفیف این پیوندها در کل بسیار خوب است. در رایج‌ترین شیوه سئو منفی که استفاده از بک لینک‌های با کیفیت پایین است به ندرت شما می‌توانید باعث کاهش رتبه موتورهای جستجو وبسایت مورد نظر خودتان شوید.
  • نتیجه کوتاه مدت: استفاده از سئوی منفی تنها در کوتاه‌مدت می‌تواند برای شما سودآور باشد. حتی اگر سئو منفی کار کند، به زودی صفحه دیگری ظاهر می شود و از صفحه بی کیفیت شما بالاتر می رود.


6.ریچ اسنیپت‌های هرزنامه:

ریچ اسنیپت‌های هرزنامه زمانی است که از داده‌های ساختاریافته برای به دست آوردن برتری در SERP سوء استفاده می‌کنید. استفاده از این روش به دلایل زیر مناسب نیست.

  • جریمه شدن توسط گوگل: گوگل می‌گوید صفحات یا سایت‌هایی که دستورالعمل‌های داده‌های ساختاریافته آنها را نقض می‌کنند از رتبه پایین‌تری برخوردار خواهند بود.
  • عدم واجد شرایط بودن قطعه غنی: استفاده از این روش می‌تواند منجر به عدم واجد شرایط بودن قطعه غنی شود. ریچ اسنیپت‌ها اغلب نرخ کلیک را در SERP‌ها بهبود می‌بخشند. اما گوگل می‌گوید که اگر دستورالعمل‌های نشانه‌گذاری ساختاری آن‌ها را نقض کنید، ممکن است صفحه یا سایت شما به‌عنوان نامناسب برای نتایج غنی در جستجوی گوگل علامت‌گذاری شود.
  • عملکرد ضعیف: گوگل این روزها در شناسایی هرزنامه و داده‌های ساختاری نامربوط بسیار خوب عمل می‌کند. از این رو بهتر است از این روش استفاده نکنید.

پیشنهادی: ۷ تکنیک‌ خطرناک سئو کلاه سیاه که موجب جریمه سایتتان می‌شود!


سخن آخر درباره تکنیک سئو کلاه سیاه:

از آنجایی که استفاده از سئو کلاه سیاه عواقب بسیار زیادی دارد انجام 6 تکنیک گفته شده در این مقاله را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم. استفاده از این روش‌ها می‌تواند موجب کاهش رتبه وبسایت شما و همچنین کاهش نرخ فروش در کسب‌وکار شما گردد. از این رو بهتر است روش‌های گفته شده را به خوبی مطالعه کنید و از انجام آن‌ها در هنگام کار پرهیز کنید. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید انتقادات و پیشنهادات خودتان را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

چگونه دسترسی سرچ کنسول سایت خود را به دیگران بدهیم؟

شما می‌توانید نقش‌های مختلفی را در گوگل سرچ کنسول داشته باشید. برای دادن دسترسی گوگل سرچ کنسول به دیگران باید...

بررسی کامل هزینه سئو سایت و عوامل موثر در آن

هزینه سئو سایت از جمله مواردی است که باید برای دیده شدن سایت خودتان بپردازید. 92 درصد از کاربران معمولا...

چرا وب‌سایت شما در نتایج گوگل قرار نمی‌گیرد؟

قرار نگرفتن وب‌سایت در نتایج گوگل علل گوناگونی دارد که در این مقاله ما به ۸ مورد از اصلی‌ترین آنها...

لینک فالو (dofollow) با لینک نوفالو (nofollow) چه تفاوتی دارد؟

لینک فالو و نوفالو در عملکرد و ساختار دارای تفاوت‌هایی هستند که امروز به این موضوع می‌پردازیم.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید