معرفی 7 شغل پرمتقاضی در طراحی


نویسنده:
دسته‌ها: طراحی و گرافیک
شنبه 31 اردیبهشت 1401
شغل پرمتقاضی در طراحی

گرافیک از جمله شغل‌هایی است که از آن در مشاغل مختلفی استفاده می‌شود. قطعا اگر سری به موسسات کاریابی بزنیم شغل پرمتقاضی در طراحی کم نیست. اما مهم است که شما کاربر عزیز که قصد ورود به این حوزه را داردی حتما با این مشاغل آشنایی لازم را داشته باشید. اگر علاقه‌مند هستید که اطلاعات خودتان را در این حوزه افزایش دهید با ما در این مقاله همراه باشید.

چرا باید با انواع شغل پرمتقاضی در طراحی آشنایی داشته باشیم؟

طراحان گرافیک عملا هر آن چیزی را که ما در اطراف خودمان می‌بینیم را به تصویر می‌کشند. ماشینی که در آن نشسته‌ایم یا حتی صندلی که از آن استفاده می‌کنیم نیز جزء همین دسته به حساب می‌آید. گرافیست‌ها در زمینه صفحات وب نیز دست می‌برند. معمولا اگر مراحل ایجاد یک وب‌سایت را بررسی کنید مدیر پروژه در اولین قدم بعد از تعیین کلی وب‌سایت ابتدا یک طرح با استفاده از فتوشاپ یا گیفپ ایجاد می‌کند و به مشتری ارائه می‌دهد.

این مرحله از فرآیند انجام پروژه در هر تخصصی اهمیت دارد. کاترین مدن، برنامه ریز شهری و یکی از اعضای هیئت علمی برجسته در برنامه تابستانی کشف شغلی دانشکده طراحی دانشگاه هاروارد، می گوید: به عنوان یک طراح یا برنامه ریز، شما دست بزرگی در شکل دادن به آینده دارید.

صنعت گرافیک آینده روشنی دارد و هر تخصصی در آن می‌تواند موفقیت چشم‌گیری را داشته باشد.

پیشنهادی: اصولی که باید هنگام طراحی گرافیک وب سایت رعایت کنید!

معرفی 5 شغل پرمتقاضی در طراحی گرافیک

اگر به دنبال یک موقعیت یا یک شغل جدید و مدرن هستید قطعا طراحی گرافیک می‌تواند برای شما مناسب باشد. بهتر است قبل از ورود به این حرفه با شغل‌های پرمتقاضی در حوزه طراحی گرافیک آشنا باشید. چه بخواهید طراحی محصول، طراحی گرافیک را یاد بگیرید یا صرفاً به سمت یک نقش تخصصی تر مانند طراحی حرکتی یا تصویرسازی بروید، بازار کار در حال گسترش برای طراحان به این زودی‌ها کاهش نخواهد یافت.

شغل پرمتقاضی در طراحی

5 مورد از شغل‌های برتر در حوزه طراحی گرافیک عبارت‌اند از:

1. طراحی محصول

قطعا بهترین شغل در حوزه طراحی گرافیک طراحی محصول است. اگر دوست دارید در سال 2022 در این حوزه موفق باشید بهترین مسیر برای شما طراحی محصول است. طراحان محصول مسئول ارائه راه‌حل‌هایی برای مشکلات دنیای واقعی هستند. آن‌ها با استفاده از اصلی‌ترین اصول خلاقیت اقدام به طراحی محصولات مختلف در نرم‌افزارهای طراحی مانند فتوشاپ و 3dmax می‌کنند.

طراحی محصول به این علت مهم است که اولین چیزی که کاربر قرار است از شما ببیند همین محصولات هستند. تبدیل شدن به یک طراح محصول مستلزم یک پایه محکم در طراحی تجربه کاربر و تحقیقات کاربر است. علاوه بر این، اکثر طراحان محصول تجربه کار به عنوان طراحان ارشد در یک تیم طراحی را دارند، جایی که آنها راه‌حل‌های متمرکز بر کاربر را پیاده‌سازی کرده‌اند. آنها همچنین باید مهارت‌های تفکر طراحی به خوبی تثبیت شده داشته باشند، زیرا این مهارت، فرآیند بیشتر کار آنها را هدایت می‌کند.

2. طراحان گرافیک

طراحی گرافیک نیز یک شغل پرمتقاضی در طراحی به حساب می‌آید. طراحان گرافیک کارهای مختلفی از جمله طراحی لوگو، گرافیک چاپ و انتشار، قالب‌های رسانه‌های اجتماعی، تبلیغات و … را انجام می‌دهند. قبل از شروع این نوع مسیر شغلی، باید تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید در انواع خاصی از طراحی گرافیک تخصص داشته باشید یا اینکه ترجیح می‌دهید یک متخصص عمومی باشید.

این تصمیم بسیار مهم است و می‌تواند تعیین کننده آینده شغلی شما باشد. هنگام درخواست برای مشاغل طراحی گرافیک، نمونه کارها با ارزش‌ترین دارایی شما خواهد بود. در هنگام آمده کردن نمونه‌کارها حتما مطمئن شوید که بهترین نمایش را از مهارت خودتان به نمایش می‌گذراید.

وقت گذاشتن برای نمونه‌کار موجب افزایش درآمد شما می‌شود پس حتما زمان لازم را برای نمونه‌کار خودتان صرف کنید.

پیشنهادی: ترندهای طراحی ui ، ux در سال 2022

3. UI و طراحان بصری

طراحی رابط کاربری ارتباط نزدیکی با طراحی گرافیک دارد که گاهی به آن طراحی بصری نیز گفته می‌شود. در واقع، این موقعیت‌ها زیرمجموعه‌ای از طراحی گرافیکی هستند که صرفاً بر روی طراحی رابط‌های دیجیتال و محتوا متمرکز شده‌اند. برخی از طراحان UI نیز درک اولیه ای از HTML و CSS دارند، در حالی که طراحان بصری به ندرت این مهارت‌ها را در کار خود پیاده می‌کنند.

برای استخدام به عنوان یک UI یا Visual Designer، باید روی نمونه کار طراحی خود تمرکز کنید. طرح‌هایی را که ایجاد کرده‌اید به نمایش بگذارید و مطمئن شوید که داستان‌های پشت آن طرح‌ها را درج کرده‌اید. به عنوان یک طراح رابط کاربری، احتمالاً به عنوان بخشی از یک تیم کار خواهید کرد تا در واقع طرح‌های خود را به محصولات قابل استفاده تبدیل کنید.

طراحان بصری و گرافیک UI

4. طراحان UX

طراحان تجربه کاربری (UX) مسئول کشف آنچه کاربران می‌خواهند و نیاز دارند، و سپس کشف چگونگی ارائه آن چیزها هستند. از جمله اصلی‌ترین وظایف طراحان UX تمرکز کردن بر روی تحقیقات کاربر، قالب‌بندی سیمی، ایجاد ماکت‌ها و نمونه‌سازی اولیه است.

از آنجایی که کارهایی را که طراحان UX انجام می‌دهند معمولا به صورت بصری دیده نمی‌شود لازم است که طراحان کارهایی که انجام‌می‌دهند را به درستی نمایش دهند. برخی از طراحان UX نیز طراحی UI را انجام می‌دهند و پروژه را از همان مراحل اولیه تا محصول نهایی می‌برند. حتی کسانی که با طراحان رابط کاربری کار می‌کنند، عموماً در کل فرآیند طراحی نقش دارند تا مطمئن شوند که طرح‌های تمام‌شده همچنان نیازهای کاربر را برآورده می‌شود.

پیشنهادی: 5 ابزار رایگان برای حذف پس زمینه تصاویر

5. Motion Designers

Motion Designers وظیفه ساخت تمامی انیمیشن‌ها و میکرو انیمیشن‌ها را به همراه بسیاری از ویدئوهایی که در محصولات دیجیتال مختلف می‌بینیم بر عهده دارند. فراتر از محصولات دیجیتال، آنها همچنین ممکن است موشن گرافیک برای فیلم و تلویزیون ایجاد کنند. آنها همه چیز را طراحی می‌کنند، از تریلرهای فیلم و آگهی‌های تبلیغاتی گرفته تا انیمیشن‌های میکرو که بازخورد فوری را به کاربران در وب‌سایت‌ها و برنامه‌ها ارائه می‌دهند.

سخن آخر

در این مقاله سعی شد به طور کلی به 5 شغل پرمتقاضی در طراحی پرداخته شود. قطعا وارد شدن به حوزه گرافیک می‌تواند آینده فوق‌العاده‌ای را برای شما رقم بزند. اگر علاقه‌مند به ورود به این حوزه هستید بهتر است از همین ابتدای کار هدف‌گذاری خود را شروع کنید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید.

داشتن هدف در شروع هر کاری مهم است و می‌تواند به شما در موفقیت کمک کند. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات انتقادها و پیشنهادهای خودتان را با ما در میان بگذارید. شاد و موفق و پیروز باشید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

فیگما چیست؟ معرفی نرم‌افزار فیگما

نرم‌افزار فیگما یکی از بهترین محیط‌های انجام پروژه‌های گرافیکی به صورت تیمی است. ما در این مقاله سعی کردیم به...

روانشناسی فونت ها‌ |هر آنچه که باید از اصول انتخاب فونت در طراحی وب بدانید!

فونت وب از مواردی‌ست که بر تجربه‌ی کاربری (UX) تاثیر مستقیم دارد. ازهمین‌رو باید به آن اهمیت ویژه‌ای داد تا...

آشنایی مقدماتی با محیط فتوشاپ و نوارهای کاربردی موجود در آن

فتوشاپ یکی از نرم‌افزارهای گرافیکی است که با یادگیری آن می‌توانید به راحتی تصاویر خود را ویرایش کرده و یا...

بهترین نوع فرمت تصاویر در صفحات وب را بشناسید!

با توجه به اهمیت استفاده از تصاویر، انتخاب نوع فرمت تصاویر در کیفیت و سرعت صفحات وب بسیار حائز اهمیت...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید