آموزش نحوه ویرایش تنظیمات php در سی پنل با ابزار MultiPHP INI Editor


نویسنده:
سه شنبه 17 فروردین 1400
ٰابزار MultiPHP INI Editor

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید تنظیمات php ویا فایل php.ini را در هاست خود ویرایش نمایید. و یا اینکه با مشکل محدودیت حجم آپلود فایل در وردپرس مواجه شده باشید. نگران نباشید! در پنل سی‌پنل ابزاری وجود دارد که به‌سادگی می‌توانید هر تنظیماتی که مدنظر دارید را به‌راحتی ویرایش کنید. این ابزار، MultiPHP INI Editor نام دارد که در ادامه این مطلب با آن آشنا خواهید شد.

ابزار MultiPHP INI Editor چیست؟

در قسمت “Software” سی پنل ابزار بسیار مفیدی برای انجام تغییرات کاربردی وجود دارد. “MultiPHP INI Editor” در سی پنل ابزار مفیدی برای عوض کردن تنظیمات هاست و همچنین اسکریپت‌های مبتنی بر PHP شناخته می‌شود. این ویرایشگر PHP، به شما امکانات زیادی برای تغییرات اساسی در سرور می‌دهد. در نتیجه بر وضعیت سایت اثر فراوانی خواهد گذاشت.

ابزار MultiPHP INI Editor

اگر می خواهید مقادیر پیش‌فرض php که بر روی سایت شما اعمال شده را تغییر دهید، باید یک فایل php.ini جدید ساخته و آن را روی هاست آپلود نمایید. در این صورت وب‌سایت شما به‌گونه‌ای عمل خواهد کرد که در این فایل، دستورات را اعمال کرده‌اید. این ویژگی برای سیستم‌هایی مانند وردپرس بسیار راحت می‌باشد.

آموزش افزایش حجم آپلود در وردپرس

نحوه ویرایش فایل php.ini در سی پنل

شما با استفاده از “MultiPHP INI Editor” می توانید فایل Php.ini را بر روی هاست خود ساخته و تنظیمات دلخواه را بر روی آن اعمال کنید. برای شروع اینکار، ابتدا وارد حساب کاربری سی پنل خود شوید. حال صفحه را اسکرول کرده و به بخش “SOFTWARE” بروید. در این قسمت، بر روی گزینه “MultiPHP INI Editor” کلیک کنید و وارد صفحه جدید شوید.

این صفحه از دو بخش اصلی به نام‌های “Basic Mode” و “Editor Mode” تشکیل شده است. هر یک از این بخش‌ها، تنظیمات متفاوتی دارند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

ابزار MultiPHP INI Editor

بخش اول ‌Basic Mode

در این بخش، گزینه‌ای برای اعمال تغییرات وجود دارد که شما می‌توانید با انتخاب آن، مقادیر تعیین شده خود را در فایل php.ini برای دامنه یا home directory اعمال نمایید. مطابق با تصویر زیر مقادیر دلخواه خود را تعیین کرده و روی Apply بزنید:

ابزار MultiPHP INI Editor

با استفاده MultiPHP INI Editor در سی پنل می توان پارامترهای اصلی php شامل موارد زیر را تغییر داد:

  • allow_url_fopen: تعیین می‌کند که آیا اسکریپت‌های PHP می‌توانند آگاهانه از URL-aware fopen wrappers استفاده کنند یا خیر؟
  • allow_url_include: این گزینه استفاده URL-aware fopen wrappers را از دستورهای include(), include_once(), require(), require_once() فعال/غیرفعال می‌کند.
  • display_errors: تعیین می‌کند که خطاها نمایش داده شوند یا خیر.
  • enable_dl: فعال کردن این گزینه خطاهای امنیتی را برای سرور به‌وجود می‌آورد فقط در صورت ضرورت نیاز به Dl آن را فعال کنید.
  • file_uploads: این گزینه تعیین‌کننده آپلود فایل‌های HTTP می‌باشد.
  • max_execution_time: حداکثر مدت زمان(به ثانیه) که سرور شما اجازه اجرای یک اسکریپت را دارد می‌دهد. این باعث محدود شدن مقدار حافظه استفاده شده توسط اسکریپ‌های نوشته شده ضعیف است.
  • max_input_time:  حداکثر مقدار زمان داده شده به اسکریپت برای تجزیه داده‌های ورودی.
  • max_input_vars: حداکثر تعداد متغیرهای ورودی در هر درخواست که برای پیشگیری از حملات عدم پذیرش DoS می‌باشد.
  • memory_limit: حداکثر مقدار حافظه ای که به اسکریپ شما اختصاص داده می‌شود . (این گزینه به بایت بیان شده است. اما می‌توانید با نوشتن M به مگابایت آن را تغییر دهید)
  • post_max_size: حداکثر اندازه حجم آپلود فایل را نشان می‌دهد.
  • gc_maxlifetime:‌ حداکثر مدت زمانی که فایل به عنوان زباله نشان داده می‌شود تا پاک شدن کامل آن را نشان می‌دهد.
  • save_path:‌ این گزینه Argument که برای Handler ارسال می‌شود را تعریف می‌کند.
  • upload_max_filesize: بیشترین مقداری که برای آپلود فایل مجاز هستید را نشان می‌دهد.
  • output_compression: با فعال کردن این گزینه صفحه‌ها فشرده می‌شوند و مرورگر یک سرتیتر با این عنوان نشان می‌دهد: “Accept-Encoding: gzip” یا “deflate”

این تغییرات توسط سیستم در پرونده php.ini و htaccess. ذخیره می گردد. سعی کنید بدون اطلاع دست به ایجاد تغییرات نزنید. زیرا به دلایل امنیتی تنظیمات پیش‌فرض انجام شده است.

بخش دوم Editor Mode

حالت Editor تفاوت چندانی با Basic ندارد و به شما امکان ایجاد تغییرات در فایل php.ini را به صورت دستی می دهد. حال باید پارامترهای دلخواه خود را در فضای کدنویسی ویرایش کنید که نیاز به دقت بیشتری دارد. باید اضافه کنیم که در این حالت دقیقا محتوای فایل به شما نمایش داده می شود و امکان تغییرات دلخواه فراهم آورده شده است.

مطابق با حالت اول، مسیر دایرکتوری خود را مشخص کنید تا کدهای مربوط به فایل php.ini به شما نمایش داده شود. حال هر کدام از پارامترها را مطابق دلخواه خود تغییر دهید و در نهایت روی دکمه Save بزنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

۱۰ اقدام ضروری بعد از راه اندازی وب‌ سایت

مهم‌ترین اقدامات لازم بعد از راه اندازی وب‌ سایت را در این مقاله بخوانید. اگر به‌تازگی سایتی راه اندازی کرده‌اید...

تکنیک‌های مذاکره | اصول و فنون مذاکره را بیاموزید!

هر مدیری برای ارتباط با سایر شرکت‌های تامین‌کننده،‌ توزیع‌کننده و یا اعضای سازمان خود باید بر اصول و فنون مذاکره...

نحوه ساخت فرم چند بخشی گرویتی فرم به صورت قدم به قدم

ساخت فرم چند بخشی گرویتی فرم کار ساده‌ای است. افزونه گرویتی فرم طراحی شده تا کار طراحی فرم‌های مختلف را...

کاهش حجم فایل‌های JS و CSS | روش فشرده سازی کدها

با این ۳ روش به آسانی فایل‌های JS و CSS سایت خود را فشرده کرده و سرعت وب‌سایت‌تان را افزایش...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید