مزایای طراحی سایت با وردپرس | 10 دلیل برای راه‌اندازی وب‌سایت با وردپرس


نویسنده:
دوشنبه 18 مرداد 1400
مزایای طراحی سایت با ودرپرس

در این مقاله به مزایای طراحی سایت با وردپرس می‌پردازیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که درسال 2003 برای وبلاگ نویسی طراحی شد اما با گذر زمان آنقدر رشد کرد که اکنون می‌توان هر نوع وب‌سایتی مثل خبری، فروشگاهی، انجمن، آموزشی و… را با آن پیاده سازی کرد.

اکنون وردپرس محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا در وب است و در سراسر دنیا مورد استقبال قرار گرفته است. به طوری که نزدیک به یک‌سوم از وب‌سایت‌های موجود با وردپرس ساخته شده‌اند.

کار کردن با وردپرس آسان است و امکانات قابل توسعه‌‌ای دارد. در ادامه‌ی مقاله، دلایلی را عنوان می‌کنیم تا متوجه شوید چرا باید برای ساخت سایت از وردپرس استفاده نمایید. اگر تصمیم گرفتید یک وب‌سایت وردپرسی داشته باشید می‌توانید از خدمات طراحی وب‌سایت در ادمین‌سایت استفاده کنید. طراحی وب‌سایت وردپرس و افزونه‌های آن از خدمات اصلی تیم‌ ادمین سایت است.

10 مزیت طراحی سایت با وردپرس:

۱- استفاده آسان

استفاده از وردپرس بسیار آسان است. افزودن صفحات جدید، نوشته، تصویر و غیره می‌تواند به سرعت و تنها با چند کلیک انجام شود. این مزیت به وردپرس کمک می‌کند تا بر رقبایی مانند دروپال یا جوملا غلبه کند و به گزینه مورد علاقه طراحان وب در همه جای دنیا تبدیل شود.

یادگیری وردپرس بسیار آسان است و تنها با صرف چند ساعت زمان می‌توانید یاد بگیرید چگونه با پنل آن کار کنید و وب‌سایت خود را مدیریت نمایید.



۲- رایگان و متن باز

برای استفاده از وردپرس نیازی به پرداخت هزینه ندارید. همچنین سیستم وردپرس به صورت متن‌باز (open source) در اختیار همگان قرار گرفته است. این مزیت به این معناست که شما می‌‌توانید به تمامی کد‌های وردپرس دسترسی داشته باشید و آن‌ها را تغییر دهید. اما باید به این نکته توجه داشته باشید که امنیت کدها در زبان‌های مختلف برنامه نویسی یکی از مباحث بسیار مهم در طراحی وبسایت است. پس باید برای این‌کار تخصص کافی داشته باشید.


۳- توسعه پذیری بسیار آسان

از مزایای طراحی سایت با وردپرس افزونه‌های بسیار متنوع آن است. در واقع افزونه ها در وردپرس یک سری کد هستند که امکانات ویژه‌ای را به وبسایت شما اضافه می‌کنند و باعث کاملتر شدن وبسایت شما می‌شود. در وردپرس افزونه‌های بسیار زیادی وجود دارد که به صورت رایگان یا غیررایگان ارائه شده‌اند.

اگر تاکنون با وبسایت‌های وردپرسی کار کرده باشید لزوم نصب افزونه در آن را درک خواهید کرد. تاکنون در وردپرس بیش از یک میلیون افزونه معرفی شده است که شما می‌توانید با توجه به نیاز خودتان از هر کدام از آن‌ها استفاده کنید. بنابراین می‌توان متوجه شد که توسعه دادن وب‌سایت وردپرسی کار چندان سختی نیست و به راحتی با نصب افزونه‌های آماده و موجود، امکانات متعددی را به وب‌سایت اضافه کرد.


۴- سئو خوب

کدهای نوشته شده در وردپرس بسیار تمیز و ساده هستند. تگ‌های مناسب و سرعت خوب باعث شده که وردپرس یک سیستم هماهنگ با اصول سئو باشد. همچنین افزونه‌های متعددی همچون یاست سئو برای کنترل سطح سئو وب‌سایت‌ها طراحی شده‌اند که به بهبود سئو سایت کمک می‌کنند.

لازم است توجه داشته باشید که حتما از قالب‌ها و افزونه های استاندارد استفاده کنید تا سطح بهینه بودن و سئو وب‌سایت شما حفظ شود.

۵- عدم وابستگی (مهم‌ترین مزیت طراحی سایت با وردپرس)

از نظر من، از بین مزایای طراحی سایت با وردپرس، عدم وابستگی مهمترین مزیت آن است. برای درک بهتر موضوع به سراغ یک نمونه می‌روم. امروزه ابزارهای مختلفی با عنوان سایت ساز رایگان، شروع به تبلیغات کرده‌اند. اما آیا:

  • تمامی اطلاعات سایت در اختیار شما قرار می‌گیرد؟
  • می‌توانید سایت را در هر هاست دلخواهی مدیریت کنید؟
  • برای توسعه وب‌سایت می‌توانید به سراغ هر طراح وب‌سایتی بروید؟
  • برای ایجاد تغییرات در سایت می‌توانید هسته‌ی وب‌سایت را ویرایش کنید؟

اکثر سایت‌سازها به شما این امکان را نمی‌دهند که به تمامی اطلاعات سایت دسترسی دائم داشته باشید، هسته‌ی سایت را ویرایش کنید یا توسط برنامه‌نویس دلخواه خود، به توسعه وب‌سایت بپردازید. در واقع این شرکت‌ها، شما را به خود وابسته می‌کنند و برای کوچک‌ترین تغییری باید به سراغ آنها بروید. حال آنکه در وردپرس تمامی اطلاعات در اختیار شماست.


مزیت های طراحی سایت با وردپرس

۶- انعطاف پذیری بالا

در وردپرس هزاران افزونه و قالب آماده وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید در زمینه‌های مختلف به ایجاد وبسایت خود بپردازید. به عنوان مثال ، برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) ، افزونه Yoast SEO را نصب کنید.

همچنین می‌توانید انواع وب‌سایت‌ها را به کمک این سیستم ایجاد کنید. برای نمونه یک وب‌سایت آموزشی بسازید و بعدها آن را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید و حتی در کنار آن یک انجمن بسازید.

۷- ایجاد وبسایت بدون نیاز به کدنویسی

وردپرس یک سیستم مستقل است و نیازی به نرم افزار ویرایش HTML (مانند Adobe Contribute یا Dreamweaver) ندارد. می توانید یک صفحه یا پست وبلاگ جدید ایجاد کنید ، متن را قالب بندی کنید ، تصاویر را بارگذاری کنید (و آنها را ویرایش کنید) ، اسناد ، فایل های ویدئویی ، گالری تصاویر و غیره را بدون نیاز به نرم افزار HTML یا FTP اضافی بارگذاری کنید.

شما بدون داشتن دانش برنامه‌نویسی می‌توانید به کمک افزونه ها وب‌سایت خود را توسعه دهید. جالب است بدانید که حتی شما می‌توانید به کمک وردپرس، خودتان به تنهایی یک وب‌سایت بسازید. برای آموختن این مهارت به دوره‌ی آموزش وردپرس و دوره آموزش ووکامرس مراجعه نمایید.


۸- پشتیانی قوی و جامعه کاربری بزرگ

همانطور که گفته شد وردپرس یک پلتفرم متن باز است که در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند. همچنین وردپرس حدود یک سوم سهم بازار طراحی وبسایت را احاطه کرده است. به همین علت افراد زیادی تخصص توسعه وبسایت با استفاده از وردپرس را دارند و می‌توانند هر وبسایتی با هر امکاناتی که نیاز دارید برای شما طراحی و تولید کنند.

همچنین آموزش‌ها و فیلم‌های متعددی در مورد نحوه استفاده از وردپرس وجود دارد و مستندات آن نیز گسترده است. از همه بهتر ، شما حتی می توانید برای ارسال سوالات خاص یا جستجوی پاسخ ، به انجمن های انجمن وردپرس دسترسی داشته باشید.

۹- هزینه کمتر

همانطور که گفته شد استفاده از cmsها موجب کاهش هزینه در ایجاد و طراحی وبسایت می‌شود. اگر از وردپرس استفاده کنید به دلیل رایگان و open source بودن بسیاری از هزینه‌ها را در طراحی و کدنویسی سایت کاهش می‌دهد و موجب بهینه شدن فرآیند تولید وبسایت می‌شود همچنین می‌توانید هزینه‌های کاهش یافته از تولید وبسایت را در زمینه‌های دیگر کسب و کار سرمایه‌گذاری کنید.

۱۰- امنیت

یکی از مواردی که امروزه دنیای کامپیوتر و مخصوصا وبسایت‌ها را درگیر خود کرده است امنیت می‌باشد. باید توجه داشته باشید که اگر از یک cms مناسب مانند وردپرس استفاده کنید باعث افزایش امنیت وبسایت شما می‌شود زیرا یک تیم کاملا حرفه‌ای برای امنیت در وردپرس تلاش کرده‌اند.

موارد گفته شده تنها بخشی از مزایای طراحی سایت با وردپرس است. اگر تمایل دارید یک وب‌سایت وردپرسی داشته باشید همین الان با ادمین‌سایت تماس بگیرید تا یک وب‌سایت حرفه‌ای مطابق با خواسته‌ی شما، برایتان طراحی شود.

مطالب زیر را حتما بخوانید

معرفی و بررسی بهترین سایت‌های درگاه پرداخت اینترنتی

اصلی‌ترین کاربرد در راه‌‌اندازی فروشگاه اینترنتی، پرداخت اینترنتی می‌باشد که مشتریان می‌توانند هزینه کالا یا خدمات را حساب کنند.

بهترین کالا برای فروش اینترنتی چیست؛ نحوه انتخاب محصولات برای فروشگاه آنلاین

راه اندازی فروشگاه‌های اینترنتی در حال حاضر روز به روز افزایش پیدا می‌کند و اغلب افراد تمایل دارند در این...

اینستاگرام یا وب‌سایت؟ کسب‌وکار اینترنتی خود را از کجا شروع کنیم؟

احتمالاً اگر در مرحله‌ی آغاز راه‌اندازی یک کسب‌وکار اینترنتی باشید، این سوال برای شما هم ایجاد شده است اینستاگرام یا...

آموزش وصل کردن صفحه اینستاگرام به وب‌سایت فروشگاه اینترنتی

وصل کردن صفحه اینستاگرام به وب‌سایت کار بسیار ساده‌ای است و می‌توانید با طی کردن چند مرحله ساده این کار...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید