آموزش ساخت شورت‌کد در وردپرس


نویسنده:
شنبه 7 تیر 1399
ساخت شورتکد در وردپرس

شورت‌کدها، کدهای کوچکی هستند که می‌توان با اجرای آن، کدهای تعریف شده‌ای را به اجرا در آورد و خروجی مشخصی را دریافت کرد. در این مقاله قصد داریم روش ساخت شورت‌کد در وردپرس را بررسی کنیم. در جلسات قبل مفهوم شورت کد و روش استفاده از آن را بررسی کرده‌ بودیم. اگر هنوز با شورت‌کدها آشنا نیستید به مقاله زیر مراجعه کنید.

شورت کد چیست؟ هر آنچه باید از ShortCode‌ها در وردپرس بدانید


روش ساخت شورت‌کد در وردپرس

برای ایجاد یک شورت‌کد باید به محل قرار گرفتن قالب فعلی وب‌سایت خود مراجعه کنید. برای این کار وارد هاست سایت شده و در مسیر public_html‌ به wp-content و سپس themes مراجعه کنید و پوشه‌ی قالب فعلی را انتخاب کنید.

در پوشه‌ی قالب باید به دنبال فایلی به نام functions.php باشید. در این فایل تمامی توابع وردپرس نوشته و اجرا می‌شوند. در انتهای این فایل کد زیر را نوشته سپس فایل را ذخیره کنید.

در کد بالا به کمک تابع add_shortcode برای عبارت my-first-code یک تابع تعریف کردیم. بنابراین هرجا که این شورت‌کد فراخوانی شود تابع adminesite_shortcode اجرا می‌شود.

همانطور که مشاهده می‌کنید این تابع عبارت Hello world را در خروجی چاپ می‌کند. برای آزمایش آن یک بلوک کدکوتاه در گوتنبرگ ایجاد کنید و کد زیر را در آن قرار دهید. سپس تغییرات را ذخیره و پیش نمایش برگه یا نوشته را مشاهده کنید.

در کد بالا یک عمل بسیار ساده برای این شورت‌کد در نظر گرفته‌ایم. شما می‌توانید در داخل بدنه‌ی تابع adminesite_shortcode کد مدنظر خود را بنویسید.


نحوه اجرا کد کوتاه در فایل‌های قالب

به کمک روش بالا می‌توانید کدهای کوتاه موردنیاز خود را بسازید و آنها را در برگه یا نوشته وارد کنید. برای اجرای این کدها در فایل‌های قالب می‌توانید از تابع زیر استفاده کنید:

کافیست جای عبارت your_shortcode اسم شورت‌کدی که ایجاد کرده‌اید را بنویسید. این روش زمانی کاربرد دارد که بخواهیم یک شورت‌کد را به کمک کدهای php اجرا کنیم. برای مثال می‌خواهیم در همه‌ی نوشته‌ها قابلیت امتیازدهی ستاره‌ای فعال شود. در این صورت شورت‌کدی که پلاگین به ما می‌دهد را در single.php جایگذاری می‌کنیم.

مطالب زیر را حتما بخوانید

کار با زمینه‌های دلخواه وردپرس | بدون نیاز به افزونه

در این مقاله به ایجاد زمینه‌های دلخواه در وردپرس می‌پردازیم. با استفاده از زمینه دلخواه می‌توان فیلدهای سفارشی برای پست‌ها...

نمایش مطالب بیشتر با Ajax بدون افزونه در وردپرس

در این مقاله قصد داریم نحوه‌ی نمایش مطالب بیشتر با Ajax را به صورت مرحله به مرحله بررسی کنیم. به...

نمایش آخرین مطالب یک دسته خاص در وردپرس – بدون افزونه

در این مقاله یاد می‌گیرید که چطور آخرین مطالب یک دسته خاص وردپرس را در صفحه اصلی و دیگر صفحات...

آموزش استفاده از گوگل مپ در سایت ( افزودن نقشه گوگل به صفحات وب‌سایت)

یکی از صفحات مهم هر وب‌سایت که معمولاً توسط مشتری‌ها بررسی می‌شود، صفحه‌ی تماس با ما است. قرار دادن اطلاعات...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید