تعداد افزونه‌‌های قابل نصب در وردپرس چه استانداردی دارد؟


نویسنده:
سه شنبه 31 فروردین 1400
تعداد افزونه‌‌های قابل نصب در وردپرس

برای هر مدیر وب‌سایت وردپرسی ممکن است این سوال پیش آید که تا چه تعداد افزونه‌‌های قابل نصب در وردپرس استاندارد است تا سایت به مشکلی برنخورد؟ نصب و فعالسازی تعداد زیادی از افزونه‌ها، معمولا باعث کندی سایت و کاهش امنیت وردپرس می‌شود. ما قصد داریم در این مقاله به شما بگوییم چه تعدادی افزونه می‌توانید در وردپرس نصب کنید؟ و چه افزونه‌هایی باعث کندی سایت شما می‌شوند؟

چه تعدادی افزونه می‌توانیم در سایت خود نصب کنیم؟

افزونه وردپرس به شما کمک می‌کند تا امکانات جدیدی مانند اسلایدر وردپرس، راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی و… به سایت خود اضافه کنید. افزونه وردپرس به زبان PHP نوشته می‌شوند و از منابع هاست شما استفاده می‌کنند. پس شما باید با توجه به تعداد افزونه‌‌های قابل نصب در وردپرس و میزان مصرف آن‌ها، از هاست وردپرس استفاده کنید تا نیاز‌های شما را رفع کند.

افزونه‌ها می‌توانند سئو سایت شما را بهبود بخشند یا اینکه امنیت سایت شما را افزایش دهند، همچنین به شما کمک کنند که کاربران سایت خود را بهتر مدیریت کنید. در کل با افزونه وردپرس شما قادر به انجام هرکاری هستید.

تعداد مجاز و استاندارد برای نصب پلاگین

به طور کلی، هر کاربری بر روی سایت خود، هر تعداد افزونه وردپرس که لازم دارد، نصب می‌کند. همه ما دوست داریم که امکانات زیادی به سایت خود اضافه کنیم. اما باید توجه داشته باشیم که سرور سایت ما پاسخگو هست یا نه؟

تعداد نصب پلاگین‌ها در هر وب‌سایتی، بستگی به قدرت سرور آن دارد. اینکه سرور شما بتواند چه تعداد درخواست را در چه تایمی پاسخ دهد، موردی است که به آن باید توجه ویژه‌ای داشته باشید. همچنین به دلیل اینکه، پس از نصب و فعال‌سازی هر افزونه‌ای، آن افزونه اسکیرپت‌ها، استایل و کدهای خود را بر روی وب‌سایت شما پیاده می‌کند، ممکن است، مقداری باعث سنگین شدن سایت شما شود. زیرا پس از نصب پلاگین‌ها، تعداد جداول و کدهایی که ساخته می‌شوند، بیشتر می‌شود. بنابراین تا حد ممکن باید تعداد پلاگین‌های نصب شده در سایت را کم کرده و از موارد بی‌مورد پرهیز کنید.

حتی در‌صورتیکه سرور شما بتواند در مدت کم، تعداد درخواست‌های زیادی را پاسخ دهد، سعی کنید از 20 افزونه بیشتر نصب نکنید. اگر سایت شما در میزبانی ابری مشترک یا بودجه ای میزبانی شده باشد، سعی کنید بیش از 5 افزونه استفاده نکنید. به‌طور کلی از تعداد افزونه‌‌های قابل نصب در وردپرس، فقط آن‌هایی را که می‌دانید نیاز دارید، استفاده کنید. همچنین به طور مرتب افزونه‌ها را برای به‌روزرسانی امنیت، بروز کنید.

همچنین بخوانید: چطور می‌توانیم افزونه‌های استفاده شده در یک وب‌سایت وردپرسی را شناسایی کنیم؟

چگونه افزونه‌های وردپرس روی سرعت و عملکرد سایت شما تاثیر می‌گذارند ؟

انواع مختلف افزونه‌های وردپرس وجود دارد که هریک از آن‌ها عملکرد متفاوتی روی وب‌سایت شما دارند و به نحوی‌که سایت شما را تحت تاثیر قرار می‌دهند. افزونه‌هایی مانند صفحه‌سازها، فرم‌های تماس، اسلایدرها، گالری‌‌ها وغیره وجود دارند که بر روی طراحی وب‌سایت شما کار می‌کنند.

افزونه‌هایی هم وجود دارند که عمدتاً در بخش مدیریتی یا back-end سایت شما فعال هستند. مانند افزونه‌های پشتیبان‌گیر وردپرس و افزونه‌هایی که در حال اجاره کدهایی در قسمت هسته وردپرس هستند.

برخی از افزونه‌ها هم مانند افزونه‌های سئو، افزونه‌های امنیتی وردپرس و… در همه‌جای وردپرس فعال هستند.

تاثیر افزونه وردپرس برسرعت و عملکرد سایت شما بستگی به این دارد که در کدام قسمت سایت شما فعال باشد. به عنوان مثال افزونه‌هایی که فقط هنگام انجام کارهای خاص در قسمت مدیریت وردپرس فعال می‌شوند، معمولاً تاثیری در عملکرد وب‌سایت شما نخواهند داشت. از طرفی دیگر افزونه‌هایی که در قسمت طراحی صفحات و front-end فعال هستند، فوق‌العاده روی عملکرد سایت شما تاثیرگذارند.

همچنین افزونه‌هایی که در back-end سایت شما فعال هستند، روی میزان مصرف منابع سرور سایت شما تاثیر گذار می‌گذارند.

افزونه‌ها به چه صورت روی عملکرد سایت شما تاثیر می‌گذارند؟

– ارسال درخواست HTTP اضافه

برخی از افزونه‌ها ممکن است نیاز به اجرای کدهای اضافی که در طراحی یا اجرا پلاگین وردپرس نیاز است داشته باشند. به همین دلیل ممکن است فایل‌های JS و CSS اضافی در سایت شما بارگذاری شوند. این درخواست‌های اضافه HTTP باعث کندی سایت شما می‌شوند.

– ارسال درخواست اضافی به دیتابیس

برخی از افزونه‌ها ممکن است برای نمایش داده‌های خود تعداد کوئری‌های سمت بانک اطلاعاتی ( دیتابیس ) وردپرس را افزایش دهند.

اجرا درخواست در پشت‌زمینه وردپرس

بسیاری از افزونه‌ها مانند افزونه‌های بررسی کننده لینک‌های شکسته، افزونه‌های بررسی آمار بازدید سایت وجود دارند که برای اجرا و بررسی منابع زیادی از سرور استفاده می‌کنند.

بهترین افزونه‌های وردپرس : ۱۲ افزونه‌ی ضروری ۲۰۲۰ که باید بشناسید.

راه‌کارهای بهینه‌سازی بهتر وب‌سایت وردپرسی

رفع مشکل درخواست‌های زیاد HTTP

افزونه‌ها گاهی لازم است برای انجام بسیاری از کارهای خود، در سایت شما فایل Js یا CSS اجرا کنند. اما چطور کلیه درخواست‌های HTTP را غیرفعال کنیم. سه روش برای کاهش تعداد درخواست‌های HTTP سمت سرور وجود دارد که به شرح زیر است:

  • با استفاده از برنامه‌نویسی به افزونه‌ها اجازه ندهید تا کد اضافه‌ای را در سایت شما قرار دهند. این کدها را می‌توانید در فایل Style و Js قرار دهید.
  • جلوگیری از لود غیرضروری یا با تاخیر فایل‌های اضافه
  • استفاده از افزونه‌های کش وردپرس مثل W3 Total Cash

بهتر است برای بهبود عملکرد و کاهش تعداد این درخواست‌ها از یک متخصص کمک بگیرید.

چه زمانی ممکن است، افزونه‌های وردپرس امنیت سایت شما را در به خطر ‌اندازند؟

امنیت وردپرس یکی از دغدغه‌های اصلی وبمستران است. اگر شما افزونه‌ای بر روی وردپرس خود نصب کنید که باگ امنیتی داشته باشد، سایت شما در خطر است. اما واقعیت اینجاست که امکان وجود باگ امنیتی در هر نرم‌افزاری وجود دارد.

معرفی بهترین افزونه‌های امنیت در وردپرس

باتوجه به کد منبع باز بودن وردپرس و افزونه‌های آن، به محض کشف باگ امنیتی سریعاً می‌توان آن را رفع کرد. در حالت کلی اگر قصد دارید تا حدی از امنیت وردپرس خود اطمینان حاصل کنید، از افزونه‌های امنیتی وردپرس استفاده کنید. اینکار باعث می‌شود تا دسترسی‌های اضافه در وردپرس کنترل شود و تا حد زیادی مشکلات امنیتی سایت شما حل شود.

مطالب زیر را حتما بخوانید

نمایش وضعیت آب و هوا در وردپرس با افزونه Weather Atlas Widget

یکی از مواردی که وب‌سایت‌های مختلف از جمله وب‌سایت‌های خبری به آن علاقه دارند، نمایش وضعیت جوی و دما در...

معرفی افزونه ووکامرس – بررسی مزایا و معایب کار با آن

اگر قصد فروش محصولی بر روی وب‌سایت یا فروشگاه اینترنتی خود دارید، اما اطلاعات چندانی از راه‌اندازی آن ندارید، با...

۳ افزونه‌ی چت آنلاین برتر و رایگان در وردپرس

افزونه‌های چت آنلاین امکان ایجاد گفت‌وگوی زنده و پشتیبانی آنلاین را برای شما مقدرو می‌سازند. ما ۳ افزونه رایگان را...

نحوه ورود و عضویت با اکانت گوگل در وردپرس

بعد از راه‌اندازی وب‌سایت، نوبت به ساخت یک پنل حرفه‌ای می‌رسد که لازمه‌ی آن پیاده سازی فرم ورود و عضویت...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید