راهنمای قدم به قدم انتخاب اسم برند برای کسب و کار


نویسنده:
شنبه 26 شهریور 1401
انتخاب اسم برند برای کسب‌وکار

قطعا مهم‌ترین و اصلی‌ترین قدم برای هر برندی انتخاب اسم برای کسب‌وکار است. اگر شما هم خالق یک برند هستید و دوست دارید دائما خودتان را به چالش بکشید می‌دانید که این قدم چقدر مهم و حیاتی است. انتخاب اسم برند به خودی خود به چند بخش تقسیم می‌شود.

همانطور که می‌دانید شرکت‌های بزرگ نیز دائما بر روی نام برند خودشان کار می‌کنند و هزینه‌های سنگینی را از این بابت پرداخت می‌کنند. اگر شما در اول راه هستید نیاز نیست که حتما هزینه زیادی را از این بابت پرداخت کنید و می‌توانید به راحتی با چند قدم ساده نام برند خودتان را انتخاب کنید.

چرا باید در انتخاب نام برند دقت کنیم؟

نام برندها همیشه یادآور خود محصول هستند. برندها همیشه در حال تغییر هستند و باید رشد کنند تا بتوانند بفروشند. مردم از چیزهای تکراری خوششان نمی‌آید و دوست دارند که دائما به زندگی خودشان تنوع بدهند. در چنین شرایطی شما نیز باید با مردم سازگار باشید و بر اساس میل و سلیقه آن‌ها عمل کنید.

یکی از این کارها انتخاب نام برند مناسب و تغییر آن بعد از مدتی فعالیت است. معمولا برندها بعد از هر 5 سال نام و یا لوگو خود را تغییر می‌دهند. در برخی از موارد هم مدیرعامل شرکت‌ها یک برند و یا حتی شرکت جدید را برای خودشان انتخاب می‌کنند تا بازاریابی بهتری را داشته باشند.

به عنوان یک نمونه می‌توان به شرکت متا اشاره کرد که قبلا با نام تجاری فیس‌بوک مشغول به فعالیت بود.

5 قدم در انتخاب اسم برند برای کسب‌وکار

همانطور که گفته شد انتخاب نام کسب‌وکار اولین قدم است. ولی این قدم خود به بخش‌های دیگری تقسیم می‌شود. در چنین حالتی شما باید نام مناسبی را با طی کردم هر کدام از این مراحل انتخاب کنید.

این قدم‌ها عبارت‌اند از:


1.قلب برند خودتان را پیدا کنید

قلب یک کسب‌وکار دقیقا همان جایی است که شما هستید. اساس قلب برند می‌گوید که شما چرا به وجود آمده‌اید. برای این که بتوانید راحت‌تر این قدم را بردارید باید چند عنصر را با یکدیگر ترکیب کنید. این عناصر شامل موارد زیر هستند:

  1. هدف: ابتدا باید بدانید که چرا کسب‌وکار شما به وجود آمده است. هدف اصلی برند یکی از اصلی‌ترین عناصری است که باید به آن توجه کنید.
  2. چشم‌انداز آینده: این عنصر می‌گوید که چرا کسب‌وکار شما به وجود آمده است. رویاهای خودتان را پیدا کنید و یا روی کاغذ بنویسید. رویاهای منطقی شما در حقیقت همان چشم‌انداز آینده است.
  3. ارزش‌های شما: همین ارزش‌ها هستند که شخصیت کاری شما را نمایان می‌کنند. همیشه سعی کنید در کار اصول و قواعدی داشته باشید.
  4. ماموریت: مورد مهم دیگر ماموریت شما است. باید بدانید که برای چه کاری آمده‌اید و چرا اصلا دوست دارید که این کسب‌وکار را داشته باشید.

حال زمان ترکیب این عناصر رسیده است. با ترکیب این موارد گفته شده می‌توانید به راحتی به نتیجه مورد نظر خودتان برسید.



پیشنهادی: بازایابی عصبی چیست؟

2. به مواردی که شما را متمایز می‌کند نگاه کنید

درک درست این که چه مواردی شما را متمایز می‌کند کلید رسیدن به مشتری است. اما درک این موضوع ممکن است کمی سخت باشد. شما باید این متمایز کننده‌ها را در حین حرکت در ذهن خودتان نگه دارید. همیشه به یاد داشته باشید که شما به دنبال یک نام تجاری برای برند خودتان هستید. ممکن است بسیاری از نام‌ها زیبا باشند و به دل بنشینند ولی برای برند تجاری شما مناسب نباشند.

به دنبال یک نام مناسب بگردید نامی که وجه تمایز برند شما را نشان می‌دهد. بهتر است که ابتدا وجه تمایز را در این قدم پیدا کنید و در کنار موارد دیگر یادداشت کنید.




3. زمانی را برای فکر کردن بگذارید

حال که مواد لازم برای تهیه نام برند را پیدا کرده‌ایم. برای تولید یک نام برند مناسب باید کمی از سلول‌های خاکستری مغز خودمان کمک بگیریم. اگر می‌گویید که ما خلاق نیستیم کمی در رابطه خلاقیت جستجو کنید. یکی از اصلی‌ترین راه‌ها ترکیب کردن عناصر مختلف است. این کار بسیار ساده است و توسط هر انسانی می‌تواند انجام شود.

برای انجام این کار می‌توانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید:

  1. تمام صفت‌هایی که محصول یا خدمت شما را توصیف می‌کنند را بنویسید.
  2. آنچه را که می‌خواهید مشتریانتان هنگام استفاده از محصول یا خدمت شما احساس کنند، توصیف کنید.
  3. یک ارتباط رایگان از کلمات در مورد محصول یا خدمت خود انجام دهید.

بعد از این مراحل می‌توانید راحت‌تر فکر کنید و نتیجه بگیرید. چند نام را ایجاد کنید.

4. نام‌های تجاری خود را بررسی کنید

در این مرحله از انتخاب اسم برند برای کسب‌وکار باید نام‌هایی که انتخاب کردید را بررسی کنید. این نام‌ها می‌تواند با توجه به کسب‌وکار شما کمی متفاوت باشد. بهتر است اگر تعداد زیادی نام تجاری انتخاب کرده‌اید کمی تعداد آن را کاهش دهید. سپس هر کدام را به دقت بررسی کنید هر نام تجاری نقاط ضعف و قوتی دارد که باید به آن توجه ویژه‌ای صورت بگیرد.


5. تست کنید

در این مرحله باید تست کنید و نقاط ضعف و قوت را مورد توجه خودتان قرار دهید. بهتر است برای هر نام تجاری یک صفحه فرود بسازید تا ببینید که کدام یک بهتر عمل می‌کنند و در بین مردم محبوب‌تر هستند. به عنوان مثال سه نام اصلی را انتخاب کنید تا بهتر بتوانید به هدف خودتان برسید.

این مرحله بسیار مهم است و اصلی‌ترین قدم شما برای انتخاب نام تجاری به حساب می‌آید. تا جایی که می‌توانید از مردم در رابطه با نام تجاری پرس‌وجو کنید تا بهترین اطلاعات را به دست بیاورید.


سخن آخر

در این مقاله سعی شد به طور کلی به 5 گام اصلی برای انتخاب اسم برند برای کسب‌وکار اشاره شود. همانطور که می‌دانید انتخاب نام برند اهمیت فوق‌العاده زیادی دارد و افراد باید بتوانند از آن به راحتی استفاده کنند. امروزه برند‌سازی حتی مهم‌تر از کیفیت محصول است پس حتما به آن توجه کنید.

در صورتی که از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات انتقادها و پیشنهادهای خودتان را با ما در میان بگذارید. شاد و موفق و پیروز باشید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

شوک محتوا چیست؟ و چرا در بازاریابی محتوا یک استراتژی پایدار نمی‌باشد؟

در اینترنت مطالبی درباره بازاریابی محتوایی می‌خوانیم، اما حالا از جنبه‌ی دیگری به آن می‌پردازیم.در این مقاله به شما خواهیم...

نحوه ایجاد تخفیف‌های پلکانی در ووکامرس به چه صورت است؟

تخفیف‌های پلکانی در ووکامرس از جمله روش‌های حرفه‌ای در فروش است که می‌توان در سایت‌های وردپرسی به راحتی آن را...

۷ نکته طلایی برای نوشتن عنوان جذاب و پر کلیک در مقالات وب‌سایت

نوشتن عنوان جذاب و خیره‌کننده برای مقاله اصولی دارد که امروز ما ۷ نکته‌ی طلایی از آن را بررسی می‌کنیم.

چگونه کیفیت محتوا را بسنجیم؟ ۷ عامل موثر در ارزیابی محتوا

کیفیت محتواهای سایت تعیین کننده رتبه و تعداد بازدیدکنندگان سایت می‌باشد. زمانی که کیفیت محتوا تضمین شده باشد، می‌توان امیدوار...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید