عکاسی صنعتی یکی از شاخههای حرفهای عکاسی تبلیغاتی است. این حرفه مانند سایر حرفههای تبلیغاتی نیاز به ابزار تخصصی و پیشرفته دارد. دوربین عکاسی به عنوان اصلیترین ابزار عکاسی حرفهای نقش تعیین کننده در این حرفه دارد. عکاسی با بهترین دوربینهای پیشرفته یک مزیت محسوب میشود. در این مقاله، استودیو نماد بهترین دوربینها برای عکاسی صنعتی را به شما معرفی میکند.
عکاسی صنعتی
عکاسی صنعتی یکی از مهمترین بخشهای مربوط به عکاسی تبلیغاتی است. در عکاسی صنعتی، معرفی کسب و کارها و صنایع مختلف از طریق عکسهای حرفهای و تبلیغاتی انجام میشود. این نوع عکاسی چارچوبها و ابزارهای خاص خودش را میطلبد و نیاز به تجهیزات حرفهای و تخصصی دارد. از جمله مهمترین تجهیزات برای عکاسی صنعتی دوربینهای حرفهای DSLR است. این نوع دوربینها قابلیت عکاسی با کیفیت بالا از فضاهای صنعتی با ابعاد مختلف و همچنین محصولات مختلف را دارا هستند. البته دوربینهای بدون آینه هم گزینه خوبی برای عکاسی صنعتی هستند و انتخاب نوع دوربین به سلیقه خود شما بستگی دارد. عکاسی از محصولات بر خلاف عکاسی از فضاهای باز نیاز به دوربینهای قوی با قدرت زوم و فوکوس بالا دارد.
مشخصات بهترین دوربین ها برای عکاسی از محصول
عکاسی محصول به عنوان یکی از شاخههای عکاسی صنعتی طیف وسیعی از عکسهای تبلیغاتی را به خود اختصاص میدهد. دوربینهایی که برای عکاسی از محصولات صنعتی و غیرصنعتی استفاده میشود دارای ویژگیهای فنی خاصی است. از جمله ویژگی این دوربینها قابلیت تعویض لنز است. لنزهای مختلف اعم از ماکرو و واید این امکان را برای عکاس فراهم میآورند تا هر نوع محصول و با هر اندازهای را به بهترین شکل عکاسی کند. این ویژگی لنزها و دوربینهایی که قابلیت تعویض لنز دارند به شما اجازه میدهند تا در کنار عکاسی از محصولات بتوانید از فضاهای باز مخصوصا از کارخانه و محیط کسب و کار هم عکاسی کنید.
مشخصات بهترین دوربین ها برای عکاسی از کارخانه
عکاسی کارخانه دارای مختصات متفاوتی از عکاسی محصول است. عکسهایی که از کارخانهجات صنعتی و فضاهای کسب و کار گرفته میشوند معمولا به کمک لنزهای واید گرفته میشوند. این نوع لنزها کمک میکنند تا فضای بیشتری در عکس نمایان باشد و بخشهای مختلفی از محیط کسب و کار به نمایش گذاشته شود.
عکاسی از کارخانه با دوربین 360 درجه یکی از تفاوتهای این نوع عکاسی با سایر بخشهاست. این نوع عکاسی مدرن به شکلی است که تمام ابعاد و زوایای مختلف یک محصول یا فضای صنعتی را به تصویر میکشد. استودیو نماد با در اختیار داشتن پیشرفتهترین دوربینهای حرفهای، عکاسی 360 درجه از کارخانه یا فضای کار را با بالاترین کیفیت انجام میدهد.
چند نمونه از بهترین برندها و مدلهای دوربین عکاسی صنعتی
همان طور که گفتیم در بخشهای مختلفی از عکاسی تبلیغاتی به دوربینهایی با ویژگیهای خاص نیاز است. معمولا دوربینهای حرفهای و پیشرفته که متعلق به برندهای پرچمدار هستند بهترین گزینه برای عکاسی صنعتی و تبلیغاتیاند. از جمله برندهای شناخته شده و معتبر سازنده دوربینهای حرفهای Canon، Nikon، Sony، Fujifilm و … هستند. هر کدام از این برندها مدلهای مختلفی از دوربینهای حرفهای و غیرحرفهای را به بازار عرضه میکنند. در ادامه به چند مدل از بهترین دوربینهای مناسب برای عکاسی صنعتی اشاره میکنیم.
دوربین های حرفه ای DSLR برای عکاسی صنعتی
دوربینهای پیشرفته DSLR از جدیدترین نوع دوربینهای دیجیتالی هستند که قابلیتهای فراوانی برای عکاسی صنعتی دارند. DSLR مخفف عبارت Digital Single Lens Reflex و به معنی دوربین تک لنز دیجیتالی بازتابی است. سیستم این نوع دوربین آینه و منشور است. تفاوت اصلی این نوع دوربین با مدلهای قدیمی استفاده از حسگر یا صفحه حساس به نور است. از جمله قابلیتها و مزایای این نوع دوربین عبارتند از:
قابلیت تعویض لنز
امکان فوکوس دستی
بهره گیری از لوازم جانبی مختلف
در ادامه چند مدل از بهترین مدلهای دوربین DSLR را معرفی می کنیم.
دوربین Canon EOS 6D Mark II
این مدل دوربین کانن فول فریم دارای حسگر CMOS با رزلوشن 26.2 مگاپیکسل است. این حسگر قدرتمند وضوح عکاسی با سرعت بالا را بسیار ارتقا میدهد. پردازنده Digic 7 در این مدل، سرعت عکسبرداری پی در پی را تا 6.5 فریم بر ثانیه افزایش میدهد. دامنه ایزو در این مدل تا 40000 قابل تنظیم است. سیستم فوکوس 45 نقطهای Dual Pixel به کار رفته در این دوربین دقت فوکوس را تا حد زیادی بالا برده است. این تعداد نقاط فوکوس حتی در شرایط نوری نامناسب هم قدرت فوکوس روی محصول یا سوژه را حفظ میکنند. از جمله تفاوتهای کیفی این دوربین نسبت به مدلهای قبلی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
قابلیت چرخش نمایشگر در زوایای مختلف
بدنه ارگونومیک یا استحکام بالا
برخورداری از امکاناتی مثل جی پی اس، بلوتوث و وایفای داخلی
دوربین Canon EOS 60D
دوربین کانن 60D در ادامه روند مدلهای 30D,40D,50D دارای ویژگیهای برتری نسبت به قدیمیترها است. این مدل دارای سنسور حسی قدرتمند 18 مگاپیکسلی CMOS است و از قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت Full HD برخوردار است. از جمله ویژگیهای دیگر آن میتوان به سرعت عکاسی پیاپی 5.3 فریم بر ثانیه، تنظیم نوردهی دستی در فیلمبرداری، سیستم فوکوس خودکار 9 نقطهای، دامنه ایزو تا 3200 و پردازنده Digic 4 اشاره کرد. این مدل نسبت به مدل 6D ضعیفتر بوده و تقریبا نیمه حرفهای است.
دوربین Nikon D7200
این مدل از دوربین حرفهای کانن دارای سنسور 24 مگاپیکسلی است. سرعت عکاسی پیاپی آن 6 فریم بر ثانیه است و از قابلیت فیلمبرداری با کیفیت Full HD برخوردار است. کیفیت عکاسی و فیلمبرداری در این مدل بسیار بالاست و به همین دلیل گزینه بسیار مناسبی برای عکاسی صنعتی و به ویژه عکاسی از محصول است. از جمله ویژگیهای کیفی دیگر این مدل برخورداری از دامنه ایزو تا 25600، مود عکاسی جدید Flat، امکان تجهیز به وایفای و نمایشگر باکیفیت 3.2 اینچی است.
این مدل از دوربین نیکون مثل خیلی از دوربینهای حرفهای دیگر به بالا بردن کیفیت عکس در عکاسی تبلیغاتی کمک میکند. علاوه بر این مدلهای گفته شده، دوربینهای دیگری مثل Nikon D850، Sony Alpha A6500، Sony A7 III هم برای عکاسی صنعتی و ثبت عکسهای حرفهای بسیار مناسب هستند.
استفاده از بهترین دوربین ها برای عکاسی صنعتی در استودیو نماد
استودیو نماد به عنوان یک استودیوی تبلیغاتی حرفهای از پیشرفتهترین و بهروزترین دوربینهای عکاسی برای عکسبرداری و فیلمبرداری بهره میبرد. گروه عکاسان حرفهای استودیو نماد معمولا از مدلهای حرفهای Canon 6D، Canon 60D و سایر دوربینهای پیشرفته برای کار تبلیغات استفاده میکنند. کیفیت کار این دوربینهای مدرن ضمانتی برای ارائه خدماتی حرفهای و درجه یک به مخاطبان استودیو نماد است.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.