انواع مختلفی از عکاسی وجود دارد. از جمله رایج ترین آنها عبارتند از:
عکاسی پرتره
عکاسی منظره
عکاسی خیابانی
عکاسی در شب
عکاسی سیاه و سفید
آزمایش با هر نوع می تواند به عکاسان مبتدی کمک کند تا حتی بیشتر در مورد دوربین و ترکیب بندی خود بیاموزند. حتی اگر میدانید که میخواهید یک عکاس پرتره شوید، بیرون رفتن و عکاسی از مناظر ممکن است چیزهای زیادی در مورد قانون یک سوم به شما بیاموزد که میتوانید در پرترههای خود به کار ببرید. بهترین کلاس عکاسی در تهران
2- ایده های عکاسی خود را ثبت کنید
اگر در حال پیادهروی هستید و بدون دوربین خود به یک نقطه عکاسی عالی برخورد کردید، فقط از آنجا دور نشوید! اگر دوربین گوشی هوشمند دارید، چند عکس به عنوان یادداشت بگیرید تا زوایای خوبی برای ترکیب بندی یا جهت نور ثبت کنید. به این ترتیب، هنگامی که با دوربین DSLR و تجهیزات عکاسی خود برمی گردید، بهتر برای گرفتن عکس های عالی آماده خواهید شد.
3-سطح نوردهی خود را تنظیم کنید
نوردهی به روشنایی تصویر شما اشاره دارد. اگر خیلی روشن یا خیلی تاریک شوید، جزئیات مهم را از دست خواهید داد، بنابراین قبل از عکاسی نوردهی را تنظیم کنید تا تعادل کامل را پیدا کنید.
4-عجله نکنید
اشتباهات زمانی اتفاق میافتند که وقت خود را صرف نمیکنید، از جمله عکسهای تار، نامناسب اشباع شده یا به سادگی خستهکننده. قبل و حین عکاسی سرعت خود را کم کنید و در نهایت باید تصاویر بسیار کاربردی تری داشته با21. ویرایش اولیه عکس را یاد بگیرید، نحوه ویرایش شما مهم است. دوره ای را در زمینه ویرایش عکس بگذرانید تا بتوانید تکنیک های اساسی – و نه چندان اساسی – لازم برای موفقیت پس از عکاسی را انتخاب کنید.
5- با موضوعات جدید آزمایش کنید
هر چند وقت یکبار با دور شدن از حالت معمول ذهن خود را به روی ایده ها و روش های جدید باز کنید. اگر معمولاً به مناظر پایبند هستید، عکاسی پرتره را امتحان کنید. یا غذا را با گل عوض کنید. ممکن است در مورد بهترین شیوه ها یا در مورد علایق خود به عنوان یک عکاس چیز جدیدی یاد بگیرید. بهترین موسسات مهاجرت تهران
6- انتخابگر باشید
همه تصاویر برابر نیستند. به کار خود با چشمی دقیق نگاه کنید، و به مرور زمان جدا کردن عکسهای شگفتانگیز از عکسهای خوب آسانتر و خودکارتر میشود.
7- پس زمینه های پرتره را ساده نگه دارید
برای عکاسی پرتره زیبا، این چشم ها هستند و نه پس زمینه، که باید در مرکز قرار گیرند. لازم نیست فقط به صفحه های سفید بچسبید، بلکه پس زمینه پرتره خود را تا حد امکان ساده کنید تا فوکوس را در جایی که باید باشد حفظ کنید.
8- افزودن عمق
آخرین اما نه کم اهمیت، افزودن عمق برای عکس های جذاب تر است. این امر به ویژه برای عکس های با زاویه باز صادق است، اما حتی نماهای نزدیک نیز می توانند از داشتن پیش زمینه و پس زمینه متمایز برای بافت و تعادل بیشتر بهره ببرند.شید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای ارسال نظر باید وارد سیستم شوید.