چک لیست رسیدن به فروش سریع بعد از راه اندازی فروشگاه اینترنتی


نویسنده:
دوشنبه 23 خرداد 1401
چک لیست رسیدن به فروش سریع

زمانی که یک فروشگاه اینترنتی خوب ایجاد کردید قدم بعدی استفاده از یک چک لیست رسیدن به فروش سریع است. به موفقیت رسیدن بعد از ایجاد یک فروشگاه اینترنتی می‌تواند طاقت‌فرسا باشد. قطعا فکرهای زیادی بعد از ایجاد فروشگاه اینترنتی به ذهن شما می‌رسد. اما استفاده از یک چک لیست می‌تواند تا حد بسیار زیادی به شما کمک کند.

شما می‌توانید با استفاده از این چک لیست که در ادمین سایت در اختیار شما قرار می‌دهیم خیال خودتان را از این بابت راحت کنید و دیگر نگران موفقیت فروشگاه اینترنتی خودتان نباشید.

چک لیست رسیدن به فروش سریع در فروشگاه اینترنتی

حال که متوجه شدیم قرار است در رابطه با چه موضوعی صحبت کنیم بهتر است که به سراغ چک لیست مورد نظر خودمان برویم. موارد این چک لیست عبارت است از:

1. کانال‌های فروش خودتان را پیدا کنید

در ایران کانال‌های فروش مختلفی وجود دارد. به عنوان مثال برخی از افراد از اینستاگرام برای فروش استفاده می‌کنند. شما باید شرایط بازار خودتان را کاملا بررسی کنید. افرادی که در خارج از ایران زندگی می‌کنند از کانال آمازون و یا فروشگاه‌های این‌چنینی استفاده می‌کنند اما متاسفانه امکان چنین خرید‌هایی با توجه به شرایط فعلی بسیار سخت است. از این رو بهتر است که از این کانال برای فروش محصولات خودتان استفاده نکنید.

انتخاب یک کانال اهمیت زیادی دارد و به عبارتی اولین قدم در چک لیست رسیدن به فروش سریع به حساب می‌آید. در چنین حالتی باید اولین قدم خودتان را بسیار محکم بردارید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید. در حال حاضر بهترین کانال‌ در ایران، فروش از طریق فروشگاه اینترنتی است.

برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی نیاز است که آموزش‌های مختلفی را پشت سر بگذارید. برای گذراندن این آموزش‌ها می‌توانید از طریق منبع

2. یک دامنه سفارشی برای خودتان ایجاد کنید

قطعا اضافه کردن یک دامنه سفارشی به وب‌سایت شما باعث می‌شود که مشتریان بهتر و بیشتر کسب‌وکار شما را در ذهن خودشان نگه دارند. ایجاد کردن فضایی برای به خاطر سپردن نام کسب‌وکار یک نکته بسیار مهم و ظریف است که باید در هنگام ایجاد یک کسب‌وکار به آن توجه ویژه‌ای به آن شود.

در حقیقت استفاده از یک دامنه سفارشی باعث می‌شود که شما به رسمیت شناخته شوید. علت اصلی این که استفاده از دامنه سفارشی را در چک لیست رسیدن به فروش سریع قرار داده‌ایم همین است. برای انجام این کار ابتدا باید نام دامنه خودتان را جستجو کنید تا از دسترس بودن دامنه کسب‌وکار خودتان مطلع شوید.

3. نحوه پرداخت وب‌سایت خودتان را یک بار چک کنید

بسیار مهم است که قبل از مشتریان یک بار خودتان این کار را انجام دهید. قطعا مشتریان شما باید به راحتی بتوانند پرداخت خودشان را انجام دهند تا فروش بیشتری را داشته باشید. طبق گفته موسسه بایمرد، میانگین نرخ رها شدن سبد خرید آنلاین مستند تقریباً 70 درصد است.

عاقلانه است که به نحوه پرداخت مشتریان خودتان توجه ویژه‌ای را داشته باشید در غیر این صورت خطر از دست رفتن مشتریان شما تا حد بسیار زیادی وجود دارد. خطاهای مختلف ممکن که به راحتی باعث از دست رفتن مشتریان شما شود پس حتما به فرآیند خرید در فروشگاه اینترنتی خودتان توجه کنید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید.

چک لیست رسیدن به فروش سریع

4. صفحات خودتان را استاندارد کنید

داشتن یک سری صفحات استاندارد اهمیت بسیار زیادی دارد. بازدیدکنندگان باید بتوانند به خوبی صفحات شما را مطالعه کنند و اطلاعات مفیدی را از آن‌ها به دست بیاورند. توجه داشتن به این فرآیند بسیار مهم است و می‌تواند موجب افزایش کیفیت فروش شما شود.

مشتریان بعد از ورود به وب‌سایت شما با توجه به صفحاتی که اختیار آن‌ها قرار می‌دهید فروشگاه اینترنتی شما را می‌سنجند پس بهتر است که بهترین صفحات را به آن‌ها نمایش دهید تا بهترین فروش ممکن را داشته باشید.

5. تنظیمات اعلان ایمیل خود را مرور کنید

داشتن تعامل با کاربران اهمیت بسیار زیادی دارد. از آن‌جایی که در کسب‌وکار آنلاین راه‌های ارتباطی متفاوت‌تری وجود دارند بهتر است که از همین‌راه‌های محدود تا حد ممکن استفاده کنید. بهترین راه ارتباطی ازطریق وب‌سایت ایمیل است پس حتما توجه ویژه‌ای را به آن داشته باشید.

بهتر است که قبل از جذب کاربران به سمت سایت حتما تنظیمات مربوط به جیمیل خودتان چک کنید. نباید کابرانی که به شما ایمیل ارسال می‌کنند بدون هیچ دلیل در قسمت اسپم‌ها قرار بگیرند. انجام این کار یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای افزایش تعامل با کاربران وب‌سایت است.

6.برای محتوا وب‌سایت خودتان یک ممیزی ایجاد کنید

در برخی از موارد آنقدر درگیر کار می‌شویم که به مسائل کوچک توجه نمی‌کنیم. ایجاد یک ممیزی برای وب‌سایت یک امر ضروری به حساب می‌آید. بهتر است در هنگام بررسی مشکلات محتوا از آخر به اول شروع به خواندن کنید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن اشکالات را کشف کنید. منظور از مطالعه از آخر به اول محتوا این است که از آخرین پاراگراف محتوا شروع به خواندن کنید تا به اولین آن برسید.

با انجام این کار می‌توانید به بهترین شکل ممکن اشکالات محتوا را کشف کنید.

7. ابزارهای آنالیز را نصب کنید

تجزیه و تحلیل از روز اول مهم است. شما باید درک خوبی از شرایط بازار و هم‌چنین شرایط افزایش رتبه خودتان در گوگل داشته باشید. برای این کار ابزارهای مختلفی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای تجزیه و تحلیل مناسب وب‌سایت خودتان استفاده کنید. هر کدام از این ابزارها مزایا و معایب مربوط به خود را دارند. به عنوان مثال بهترین ابزاری که می‌توان از آن نام برد Yoast Seo است.

یواست سئو اطلاعات دقیق و مفیدی را برای تجزیه و تحلیل بخش‌های مختلف وب‌سایت به شما ارائه می‌دهد که می‌توانید از همین آمارها برای سئو کردن سایت خودتان استفاده کنید. قطعا نصب کردن ابزارهای سئو از جمله‌ مهم‌ترین موارد در چک لیست رسیدن به فروش سریع است پس حتما توجه ویژه‌ای را به آن داشته باشید.

نصب ابزارهای آنالیز سئو

8. بر روی سئو سایت به طور ویژه تمرکز کنید

در دنیای امروز مهم‌ترین چیز برای هر کسب‌وکاری دیده شدن است. از این رو بهتر است که حتما بر روی سئو سایت خودتان تمرکز ویژه‌ای را داشته باشید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید. بهتر است سعی کنید در کلمات کلیدی مناسبی وب‌سایت خودتان را به رتبه اول بیاورید تا نتیجه مناسب‌تری را به دست آید.

یادگیری سئو آسان است. اما برای یادگیری سئو احتیاج به آموزش مناسب دارید. برای این کار وب‌سایت‌های مختلفی وجود دارند که می‌توانید آموزش‌های آن‌ها تهیه کنید. متاسفانه آموزش‌هایی در سطح اینترنت وجود دارد اکثر بی‌کیفیت هستند و نمی‌تواند برای شما مناسب باشد. از این رو ما در تیم ادمین سایت یک دوره حرفه‌ای در زمینه سئو آماده کرده‌ایم که می‌توانید از آن برای یادگیری نحوه سئو کردن سایت خودتان استفاده کنید بعد از خرید این آموزش به دیگر آموزش‌های مشابه هیچ احتیاجی ندارید. شما می‌توانید از طریق لینک زیر آموزش‌های مربوط به سئو را دریافت کنید.

9. تصاویر وب‌سایت خودتان را بهینه‌سازی کنید

از آن‌جایی که گوگل فناوری پردازش تصویر فوق‌العاده قوی‌ای دارد تصاویر وب‌سایت اهمیت بسیار زیادی را در دیده شدن شما دارند. از سویی دیگر سرعت لود سایت نیز تاثیر شگفت‌انگیزی در رتبه گوگل شما دارد. پس باید توجه ویژه‌ای را به تصاویری که درون وب‌سایت خودتان آپلود می‌کنید داشته باشید. برای این کار کافی است که تصاویر موجود در وب‌سایت خودتان را کاملا بهینه‌سازی کنید.

به عنوان مثال آن‌ها را به طور بهینه کاهش دهید و یا آن‌ها را کراپ کنید. مهم است که تمام تصاویر بازاریابی و محصول شما برای وب بهینه‌شده باشد تا زمان بارگذاری سریع تضمین شود.

10. یک برنامه بازاریابی قبل از راه اندازی داشته باشید

هنگامی سایت خودتان را کاملا بازاریابی کردید و می‌خواهید مطمئن شوید که مردم در مورد آن می‌دانند بهترین راه‌حل این است که یک برنامه بازاریابی مناسب را قبل از شروع برای خودتان داشته باشید. بعد از شروع به کار تنها کاری که باید انجام دهید این است که طبق برنامه تعیین شده جلو بروید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید.

11. برای مالیات و حمل و نقل خودتان برنامه‌ریزی کنید

فرض کنید که قصد دارید در یک فروشگاه اینترنتی اقدام به فروش صنایع دستی کنید. انجام این کار شاید بسیار ساده به نظر برسد اما پیچیدگی‌های مربوط به خود را دارد. عنوان مثال شما باید برنامه‌ریزی دقیقی را برای حمل و نقل صنایع دستی خودتان داشته باشید.

همچنین باید به مسائل مالیاتی نیز توجه ویژه‌ای را داشته باشید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید. در چنین شرایطی باید قبل از شروع برای فروش محصولات مورد نظر خودتان اقدام به برنامه‌ریزی برای مسائل مالیاتی و همچنین حمل و نقل داشته باشید.

12. ارتباط خودتان را خریداران بیشتر کنید

بهتر است که خریداران دسترسی مناسبی را به شما داشته باشند تا در صورت لزوم با شما تماس بگیرند. برای این کار بهتر است که آیدی شبکه‌های اجتماعی و همچنین شماره تلفن خودتان را در اختیار مشتریان قرار دهید تا در هر زمانی بتوانند با شما تماس بگیرند و مشاوره لازم را دریافت کنند.

سخن آخر

در این مقاله سعی شد یک چک لیست رسیدن به فروش سریع ایجاد شود. برای استفاده از این چک لیست کافی است که بعد از ایجاد فروشگاه اینترنتی اقدام به طی کردن مراحل خواسته شده کنید. در چنین حالتی می‌توانید بسیار سریع‌تر از حد ممکن به فروش حرفه‌ای دست پیدا کنید. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات انتقادها و پیشنهادهای خودتان را با ما در میان بگذارید. شاد و موفق و پیروز باشید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

pagespeed insights چیست؟ و چه تاثیری بر سرعت وسئو سایت شما دارد؟

ابزار pagespeed insights یکی از ابزارهای مهم در زمینه سرعت صفحات سایت می‌باشد که نقش مهمی در سئو سایت شما...

وب سرویس چیست و چه کاربردی در برنامه‌نویسی دارد؟

در این مقاله سعی داریم به طور کلی به سوال وب سرویس چیست پاسخ دهیم. امروزه نمی‌توانیم وب سرویس ها...

گوگل تگ منیجر چیست ؟ و چه امکاناتی دارد؟

سرویس گول تگ منیجر برای مدیریت آسان تگ‌ها توسط گوگل برای وب‌سایت‌ها ارائه شده است.

خطای 403 گوگل | خطای 403 چیست و چگونه می‌توان آن را رفع کرد؟

خطای ۴۰۳ forbidden error از جمله خطاهای رایج هاست است که از آن برای ممنوع بودن استفاده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید