آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس


نویسنده:
شنبه 30 بهمن 1400
راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس

در این مقاله سعی داریم به مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس و ووکامرس بپردازیم. همانطور که می‌دانید امروزه بدون داشتن یک وبسایت نمی‌توانید کسب‌وکار خودتان را به خوبی به دیگران معرفی کنید. همچنین داشتن یک وبسایت می‌تواند یک پلتفرم برای فروش محصولات مختلف باشد. انتخاب ووکامرس برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی می‌تواند دلایل متعددی را داشته باشد. از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درست مانند وردپرس منبع باز و رایگان است.
  • ووکامرس محبوب‌ترین افزونه برای تجارت الکترونیک در وردپرس است.
  • تنظیمات کاملی برای پیکربندی در آن وجود دارد.
  • راه‌اندازی آن به سرعت انجام می‌پذیرد.
  • می‌توانید هر ایده‌ای که دارید با استفاده از این افزونه به اجرا بگذارید.

البته موارد زیاد دیگری نیز وجود دارند که می‌تواند دلایلی برای استفاده از ووکامرس باشند. اگر شما هم به استفاده از این افزونه برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی علاقه‌مند هستید با ما در این مقاله همراه باشید.


چه محصولاتی را می‌توانید با استفاده از ترکیب ووکامرس و وردپرس بفروشید؟

همانطور که می‌دانید افزونه ووکامرس بسیار انعطاف‌پذیر است و می‌توان پیکربندی‌های مختلفی را با استفاده از آن انجام داد. از جمله محصولاتی که می‌توانید با استفاده از ترکیب ووکامرس و وردپرس به فروش برسانید عبارتند‌ از:

  • محصولات دیجیتالی مانند کتاب الکترونیک، نرم‌افزار، فیلم آموزشی
  • اندخته‌ها(رزرو) مانند بلیط هواپیما، سینما، کنسرت و ….
  • محصولات دیگر شرکت‌ها به عنوان واسطه
  • خدمات مختلف

همچنین بسیاری از موارد دیگر وجود دارند که می‌توانید با استفاده از این افزونه در وبسایت وردپرسی خودتان به فروش برسانید. تقریبا هر محصولی را که بتوان برای آن قیمت تعیین کرد را می‌توانید در فروشگاه اینترنتی خودتان به فروش برسانید.


راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس و ووکامرس چه مراحلی دارد؟

قبل از اینکه به سراغ مراحل انجام کار برویم باید این نکته را در نظر داشته باشید که در این مقاله تنها به موارد ضروری برای اینکار اشاره شده است و از تنظیمات پیشرفته‌تر به کلی گذر کرده‌ایم. اگر علاقه‌مند هستید که تنظیمات پیشرفته را را برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس و ووکامرس را بیاموزید می‌توانید به دوره آموزشی ما در ادمین سایت مراجعه کنید.


1. خرید هاست و دامنه:

در اولین اقدام برای راه‌ اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس و ووکامرس می‌توانید برای خرید هاست و دامنه اقدام کنید. اگر از قبل یک وبسایت وردپرسی را ایجاد کرده‌اید نیازی به طی کردن این مراحل ندارید در غیر اینصورت باید حتما در ابتدا هاست و دامنه وبسایت مورد نظر خودتان را تهیه کنید.

مراحل خرید دامنه در ایران کمی با کشورهای دیگر متفاوت است. به طور کلی یک مرحله به آن اضافه می‌شود که باید به سایت ایرنیک مراجعه کنید و اطلاعات مورد نظر را ثبت کنید. البته این کار ممکن است کمی وقت از شما بگیرد.


2.نصب وردپرس:

به طور کلی نصب وردپرس در صورتی که مشکلی در هاست وجود نداشته باشد کار بسیار ساده‌ای است. شما می‌توانید به سادگی و تنها در 10 دقیقه این کار را انجام دهید. بهتر است از نسخه وردپرس فارسی برای وبسایت خودتان استفاده کنید. البته این موضوع در صورتی است که شما علاقه‌مند هستید فروشگاه‌ اینترنتی خودتان را با هدف فروش به کاربران ایرانی ایجاده کرده‌اید.

راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس

همانطور که می‌دانید پنل‌های کاربری مختلفی در وردپرس وجود دارد. معروف‌ترین آن‌ها سی‌پنل و دایرکت ادمین هستند. استفاده از هر کدام از آن‌ها وابسته به نظر شخصی و هدف شما از ایجاد فروشگاه اینترنتی است. برای یادگیری نحوه نصب وردپرس بر روی هاست سی‌پنل می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.


پیشنهادی: آموزش تصویری نصب وردپرس روی هاست سی پنل

همچنین می‌توانید برای آشنایی با نحوه نصب وردپرس بر روی هاست دایرکت ادمین نیز به لینک زیر مراجعه کنید.


پیشنهادی: آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین


3.نصب پلاگین ووکامرس بر روی وردپرس:

نصب پلاگین ووکامرس نیز مانند نصب وردپرس کاملا رایگان می‌باشد و زمان بسیار کمی را از شما می‌گیرد. برای اینکار کافیست مراحل زیر را دنبال کنید تا این افزونه به طور کامل برای شما نصب گردد.

  • وارد پنل کاربری خودتان در وردپرس شوید و از قسمت افزونه‌ها بر روی گزینه افزودن کلیک کنید.
  • از قسمت جستجوی افزونه‌ها عبارت woocommerce را جستجو کنید.
  • حال کافیست بر روی گزینه نصب و فعالسازی کلیک کنید تا این افزونه برای شما نصب شود.

این افزونه دارای تنظیمات متعددی است که بهتر است با آن‌ها آشنا شوید. از این رو ما در تیم ادمین یک دوره آموزشی بسیار کاربردی را ایجاد کرده‌ایم که می‌تواند به شما در راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس کمک کند. برای دسترسی به این دوره می‌توانید بر روی دکمه زیر کلیک کنید.


4. گرفتن درگاه پرداخت:

بعد از راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس، باید یک درگاه پرداخت برای انجام نقل و انتقالات مالی تهیه کنید. در ایران دو نوع درگاه پرداخت واسط و مستقیم وجود دارد. هر کدام از این درگاه‌ها برای مزایا ومعایب خاص خود را دارند. به عنوان مثال درگاه پرداخت مستقیم کارمزد کمی دارد و قابل اعتماد‌تر است. اما تهیه درگاه پرداخت مستقیم نیازمند گرفتن نماد الکترونیک است.

همچنین گرفتن درگاه پرداخت مستقیم ممکن است مدت زیادی طول بکشد که در هنگام راه‌اندازی اصلا مناسب نیست. اما درگاه پرداخت واسط چنین مشکلاتی را به دنبال ندارد و می‌توان آن را بعد از چند ساعت دریافت کرد. همچنین گرفتن درگاه پرداخت واسط نیازمند به نماد الکترونیک نیست البته درگاه‌های پرداخت واسط معمولا کارمزد بیشتری را نسبت به درگاه پرداخت مستقیم از کاربران دریافت می‌کنند.


5.آغاز راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس:

حال می‌توانید به راحتی اقدام به ایجاد فروشگاه اینترنتی مورد نظر خودتان کنید و محصولات مورد نظر خودتان را در آن قرار دهید. بهتر است در این مرحله ابتدا کمی بیشتر با ووکامرس آشنا شوید و سپس به سراغ ایجاد فروشگاه اینترنتی مورد نظر خودتان بروید. برای اینکار می‌توانید به دوره معرفی شده مراجعه کنید.


سخن آخر:

ایجاد یک فروشگاه اینترنتی مراحل مختلفی را دارد. در ابتدا بعد از انتخاب محصول مورد نظر خودتان شما باید به هاست و دامنه فروشگاه اینترنتی مورد نظر خودتان را تهیه کنید. بعد از آن باید وردپرس را بر روی هاست خودتان نصب کنید. البته برخی از شرکت‌های ارائه‌دهنده هاست و دامنه این کار را برای شما انجام می‌دهند.

بعد از انجام این مراحل شما باید به سراغ نصب افزونه فروشگاه‌ساز ووکامرس بروید. سپس می‌توانید با استفاده از دو ابزار وردپرس و ووکامرس به راه‌ اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس و ووکامرس بپردازید. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات ما را از انتقادات و پیشنهادات خودتان با خبر کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

مزایای طراحی سایت با وردپرس | 10 دلیل برای راه‌اندازی وب‌سایت با وردپرس

در این مقاله به مزایای طراحی سایت با وردپرس می‌پردازیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که درسال 2003 برای...

معرفی 6 مورد از بهترین راه‌های پیشرفت فروشگاه اینترنتی

در این مقاله سعی داریم به بهترین راه‌های پیشرفت یک فروشگاه اینترنتی اشاره کنیم. اگر به تازگی به تاسیس یک...

هر آنچه باید از طراحی فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی بدانید

“طراحی فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی” عبارتی است که این روزها توسط کاربران زیادی جستجو می‌شود تا بتوانند روشی برای ایجاد...

مشاور کسب و کار کیست؟ چطور می‌تواند به برند شما کمک کند؟

همه کسب‌وکارها در شروع کار یا میانه راه، به مشکلات و چالش‌هایی برخورد می‌کنند که برای رفع آن نیاز به...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید