استفاده از چند قالب در وردپرس یکی از کارهایی است که میتواند به زیباسازی هر چه بیشتر وبسایت شما کمک کند. انتخاب تم مناسب برای سایت وردپرس شما بسیار مهم است زیرا به عنوان یک نمایش بصری از نام تجاری شما عمل میکند و به طور مستقیم بر تجربه کاربر تأثیر میگذارد. با این حال، گاهی اوقات ظاهر و ویژگیهای یک قالب وردپرس برای رفع نیازهای کلی سایت کافی نیست. اگر شما هم این مشکل را دارید من به شما استفاده از چند قالب در وردپرس را پیشنهاد میکنم. خوشبختانه، هر کسی میتواند از چندین تم در یک نصب وردپرس بدون کمک گرفتن از یک توسعهدهنده وبسایت استفاده کند. تنها کاری که باید انجام دهند این است که افزونهای به نام Multiple Themes را فعال کنند.
در ادامه این مقاله طریقه استفاده از چند قالب در وردپرس را به شما نشان خواهیم داد پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
مراحل استفاده از چند قالب در وردپرس:
برای اینکه بتوانید از چند قالب در ودرپرس استفاده کنید باید مراحل مختلفی را طی کنید. برای اینکار میتوانید به صورت گام به گام این مقاله را دنبال کنید.
1.از وبسایت خودتان یک نسخه پشتیبان بگیرید!:
قبل از اینکه چند تم را بر روی وبسایت خودتان نصب کنید اگر اطلاعات موجود بر روی وبسایت شما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است بهتر است ابتدا یک نسخه پشتیبان از آن تهیه کنید. ممکن است با توجه به اطلاعات موجود بر روی وبسایت شما این کار زمان زیادی ببرد. اما باید توجه داشته باشید که این کار بسیار ضروری است و حتما باید انجام گیرد.
همچنین شما باید افزونههای کش نصب شده بر روی وبسایت خودتان را به طور کامل پاک کنید. علت این موضوع این است که ممکن است در هنگام نصب وبسایت شما دچار تداخل و ارورهای گوناگونی گردد.
2.افزونه Multiple Themes را فعال کنید:
پس از پشتیبانگیری از وبسایت و غیرفعال کردن همه افزونههای کش، مرحله بعدی نصب Multiple Themes است. این افزونه ای است که به کاربران امکان میدهد بیش از یک تم برای صفحات و پست های وردپرس نصب کنند.
این ابزار به شما امکان میدهد یک موضوع متفاوت برای صفحه اصلی یا یک URL خاص تنظیم کنید و با ظاهر همه پیوندهایی که با کاراکترهای مشابه یا URL پیشوند شروع میشوند مطابقت دهید. همچنین، امکان تغییر تم برای URLهای حاوی یک کلمه کلیدی خاص را بدون تغییر موضوع فعال فعلی فراهم میکند.
در هنگام استفاده از این افزونه توصیه میگردد از تا حد امکان از تمهای دایرکتوری وردپرس استفاده گردد. علت این موضوع جلوگیری از ارورهای مختلف است. برای نصب این افزونه کافیست در سایت وردپرسی خودتان وارد پنل کاربری شوید.
سپس از منوی سمت راست بر روی گرینه افزونه کلیک کنید. حال کافیست در این قسمت بر روری گزینه افزودن کلیک کنید و عبارت Multiple Themes را جستجو کنید. در اینجا میتوانید بر روی گزینه هم اکنون نصب کنید کلیک کرده تا این افزونه برای شما نصب گردد.
3.چند تم را نصب کنید:
وقت آن است که افزونه را راه اندازی کنید و شروع به اضافه کردن چندین تم به سایت خود کنید.
چندین گزینه در مورد نحوه استفاده از چندین تم در صفحه تنظیمات افزونه وجود دارد و کاربران میتوانند بر اساس ترجیحات خود، ورودیهای انتخاب تم را اضافه کنند.
در ادامه به سه روش برای استفاده از چند قالب در وردپرس خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.
برای استفاده از یک تم خاص برای صفحه اصلی وبسایت کافیست به بخش نمایش بروید و بر روی گزینه Multiple Themes plugins کلیک کنید.
از سربرگ تنظیمات به قسمت site home بروید. همانطور که مشاهده میکنید در این قسمت میتوانید تم مورد نظر خودتان را انتخاب کنید.
سپس کافیست تمامی تغییرات انجام شده را ذخیره کنید.
2.با استفاده از یک URL خاص یک تم متفاوت انتخاب کنید:
روش بعدی تنظیم تم برای یک صفحه خاص بر اساس URL آن است. این یک گزینه عالی برای استفاده از یک طرح بندی خاص در یک صفحه انتخابی است.
برای اینکار کافیست از بخش تنظیمات دوباره به بخش تنظیمات پلاگین بروید و در بخش مشخص شده تنظیمات لازم را انجام دهید.
حال کافیست تنظیمات ایجاد شده را ذخیره کنید. انجام این تنظیمات کار سختی نیست تنها کافیست آدرس صفحه مورد نظر و همچنین تم مورد نیاز را وارد کنید.
3.با استفاده از Query Keyword یک تم متفاوت را انتخاب کنید:
انجام این کار نیز در این افزونه بسیار ساده است. برای انجام اینکار کافیست به بخش For A Query Keyword on any Page, Post or other non-Admin page بروید و براساس Query Keyword مورد نظر خودتان تنظیمات لازم را انجام دهید.
4.تم خودتان را تنظیم کنید:
همانطور که میدانید بعد از نصب کردن هر قالب باید یک سری تنظیمات برای شخصیسازی آن انجام دهید. برای اینکار کافیست از قسمت نمایش بر روی گزینه سفارشیسازی کلیک کنید. همچنین میتوانید از بخش advanced setting در افزونه نیز به یک سری تنظیمات خاص در وبسایت خودتان دسترسی داشته باشید.
به عنوان مثال میتوانید از این بخش یک تم سفارشی برای تمامی صفحات و پستها تنظیم کنید.
در این مقاله سعی شد به طور کامل به افزونه Multiple Themes پرداخته شود. به طور کلی استفاده از چند قالب در وردپرس شامل 4 مرحله میشود. در مرحله اول شما باید حتما یک بک آپ از وبسایت خودتان تهیه کنید. علت این موضوع این است که در صورت بروز ارورهای مختلف امکان بازگردانی اطلاعات وجود داشته باشد. در مرحله دوم باید افزونه معرفی شده را نصب کنید. در مرحله سوم باید تنظیمات مربوط به افزونه را انجام داده و در مرحله چهارم تنظیمات مربوط به تم را تغییر داده و ذخیره کنید.
اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات ما را از انتقادات و پیشنهادات خودتان با خبر کنید.
سلام وقت بخیر بله میتونید در template صفحه اصلی قالب یک شرط قرار بدید که برای کاربران معمولی و مدیران دو چیز متفاوت نشون داده بشه با استفاده از فانکشن current_user_can() میتونید اینکارو انجام بدید
سلام خسته نباشید
در وردپرس میتونیم برای صفحه اصلی صرفا برای پنهان ماندن یک تصویر کلی بزاریم و همزمان ویرایش ها و تغییرات رو قالب اصلی انجام بدیم ؟
سلام وقت بخیر
بله میتونید در template صفحه اصلی قالب یک شرط قرار بدید که برای کاربران معمولی و مدیران دو چیز متفاوت نشون داده بشه
با استفاده از فانکشن current_user_can() میتونید اینکارو انجام بدید