با یکی دیگر از مقالات اهمیت سرعت وب، در رسانه ادمین سایت در خدمت شما همراهان عزیز هستیم. در این مقاله از مهمترین علت کندی صفحات وب سایت صحبت میکنیم.
سرعت وب سایت در بهبود تجربهی کاربری (UX) و بهبود سئو وب سایت تاثیر گذار است. همین دو موضوع به طور مستقیم و غیر مستقیم در میزان آمار بازدید وب سایت شما، میزان فروش و جذب کاربر تاثیر میگذارند. از اهمیت سرعت صفحات وب سایت هرچه بگوییم کم گفتهایم! به همین علت این موضوع را در مقالهای مجزا پیش بردهایم که حوصله سر بر نباشد!
خب حالا که از اهمیت سرعت وب سایت آگاه شدید به سراغ بحث اصلی مقاله یعنی دلایل کند شدن صفحات وب سایت میرویم و عواملی که در کاهش سرعت سایت موثر هستند را بررسی میکنیم، همراه ما باشید.
مهمترین علت کندی صفحات وب سایت
۱- میزبانی ضعیف
یکی از دلایل افت سرعت وب سایت، ضعیف و ناکافی بودن منابع هاست وب سایت است. بسیاری از وب سایتها در هاست اشتراکی میزبانی میشوند. هاستهای اشتراکی از نظر تعرفه بسیار مناسب هستند اما گاهی تهیه هاست شلوغ و پرتراکم میتواند دردسرهای خاصی را ایجاد کند.
بهتر است اگر از هاستهای اشتراکی استفاده میکنید به سراغ یک هاست با کیفیت و خلوت بروید. در مقاله بهترین هاستینگهای ایران، لیستی از مناسب ترین هاستها را برایتان آماده کردهایم.
۲- موقعیت سرور
موقعیت سرور وب سایت شما باید نزدیک به محلی باشد که بیشترین بازدیدکننده را از آنجا دارید. درست مانند حالت فیزیکی! زمانی که شما میخواهید از ایران به انگلستان بروید زمان بیشتری را صرف میکنید تا سفر از ایران به ترکیه!
هرچه فاصلهی جغرافیایی کمتر باشد مدت زمان ارسال درخواست و دریافت پاسخ کمتر است.
۳- شیوه برنامه نویسی
یکی از مهمترین علل کندی صفحات وب سایت شیوهی کد نویسی آن است. بهینه نبودن کدها، زیاده روی در کد نویسی میتواند به طرز عجیبی سرعت وب سایت شما را کاهش دهد. این موضوع به طراح وب سایت شما بستگی دارد و باید موقع طراحی سایت به آن توجه شود.
استفاده از قالبهای آماده ای که دارای صدها نوع تنظیمات هستند، استفاده از صفحه سازها در طراحی صفحات و.. از جمله عوامل مهمی هستند که سرعت وب سایت شما موثر خواهند بود.
۴- تصاویر غیربهینه
تصاویر بخش عمدهای از محتوای وب سایت ما را تشکیل میدهند اما حجم آنها بسیار بالاتر از بسیاری از قسمتهای دیگر از جمله متون است. برای اینکه تصاویر موجب کندی وب سایت شما نشوند باید قبل از آپلود آنها را بهینه کنید و در سایز و فرمت صحیح آنها را به کار گیرید.
۵- ریدایرکتهای غیر ضروری
همین حالا به سراغ ریدایرکتهای زنجیره ای یا غیر ضروری بروید و آنها را حذف کنید. با وجود ریدایرکت کاربر باید چند برابر زمان عادی منتظر لود کامل صفحه بماند. اطلاعات بیشتر از ریدایرکت را در مقاله زیر بخوانید.
هر کدام از پلاگین های نصب شده در سایت، درخواستهایی به سرور ارسال میکنند، دارای استایلهایی هستن و فایلهای CSS و JS گوناگونی را بارگذاری میکنند. فراموش نکنید بهتر است میزان استفاده از پلاگین را در وب سایت خود کاهش دهید.
۷- ارسال درخواست به تعداد بالا
هر المانی که در وب سایت خود مشاهده می کنید برای لود شدن به سرور درخواست می فرستد. علاوه بر حجم هر المان، تعداد آنها هم اهمیت دارد. برای مثال برای بارگذاری 10 تصویر باید به سرور 10 درخواست مجزا ارسال شود.
روش کاهش تعداد این درخواستها یکی از دهها موضوعی است که ما در آموزش افزایش سرعت وب سایت آن را بررسی کردهایم.
سلام ممنون از مطلب مفیدتون دقیقا دانشگاه ازاد همچین مشکلاتی رو داره تمامی سایت های که برنامه نویسی کرده مثل اموزشیار و دان و وادانا باگ های متعدد برنامه نویسی دارن وگرنه سایت با دوسه هزار نفر نباید سریع کند بشه ماهم داریم رنج میکشیم.زیر بار هم نمیرن هر ارگانی با این گردش مالی باید الان یه چیزی دراستاندارد جهانی درست میکرد ولی…..
سلام ممنون از مطلب مفیدتون دقیقا دانشگاه ازاد همچین مشکلاتی رو داره تمامی سایت های که برنامه نویسی کرده مثل اموزشیار و دان و وادانا باگ های متعدد برنامه نویسی دارن وگرنه سایت با دوسه هزار نفر نباید سریع کند بشه ماهم داریم رنج میکشیم.زیر بار هم نمیرن هر ارگانی با این گردش مالی باید الان یه چیزی دراستاندارد جهانی درست میکرد ولی…..