راهاندازی و شروع یک کسبوکار، یکی از چالشهایی است که افراد با آن مواجه هستند. رویای داشتن یک کسبوکار موفق و درآمدزا، بسیار وسوسهانگیز است. اما داشتن یک رویا، به تنهایی تضمینی برای موفقیت نیست. راهاندازی کسبوکار نیازمند تلاش بیوقفه، زمان کافی وسرمایهگذاری مناسب هست که ممکن است با یک اشتباه کوچک تا مرز نابودی رود. اینجاست که یک مشاور کسب و کار خوب میتواند به شما کمک شایانی کند.
مشاور کسبوکار چیست؟
همیشه هنگام تصمیمگیری وانجام هرکاری، مشورت یکی از گزینههای خوب و پسندیده بوده است. همه کسبوکارها در شروع کار یا میانه راه، به مشکلات و چالشهایی برخورد میکنند که برای رفع آن نیاز به دریافت مشاوره و راهنمایی دارند. استفاده از خدمات مشاورهای باعث میشود، بهرهوری و موفقیت در کسبوکار شما افزایش یابد. همچنین مسیر پیشرو، روشن و قابل پیشبینی باشد و زمانی که شما در مسیر و چالشهایی قرار گرفتید، بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.
مشاور کسب و کار به فرد یا گروهی از افراد گفته میشود که از بیرون به مجموعه کسبوکار شما نگاه کرده و پیشنهادهایی را جهت بهبود راهکارهای اجرایی، آسیبشناسی برند، تجزیهوتحلیل روند کسبوکار به مدیران میدهند. و درنهایت باعث افزایش حاشیه امنیت، هموارتر شدن فرآیند اجرا و مسیر پیشرو کسبوکار میشوند. این متخصصان با ارائه راهکار، کسبوکارها را در مسیر رسیدن به هدفشان کمک میکنند.
زمانیکه فردی بخواهد کاری را پیش ببرد و یا چیزی را بیاموزد، قطعا استفاده کردن از تجربیات یک مشاور نسبت به اینکه خود آنها را راستآزمایی کرده و انجام دهد، از هر لحاظی مقرونبهصرفهتر است. مشاوران کسبوکار معمولا از کارآفرینان متخصص در این حوزه هستند که میدانند چه کاری برای موفقیت در کسبوکار لازم میباشد. پس توجه داشته باشید یک مدرس آموزشی که تجربه اجرایی در این روند نداشته است، نمیتواند به شما کمک اجرایی در این زمینه دهد.
یک مشاور کسب و کار خوب، چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
مشاور کسب وکار به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید چشمانداز برند خود را مشاهده کرده و بهتر انتخاب عمل داشته باشید. همچنین روشهایی که نیاز است در این مسیر بهکار بگیرید را برای برند شما تدوین مینماید. اینکار باعث سرعت بخشیدن شما در راه رسیدن به هدفتان میشود و هزینههای اضافی که در این مسیر ممکن است اشتباها مرتکب شوید را به شدت کاهش میدهد.
برای انتخاب یک مشاور کسب و کار توانمند، ویژگیهایی را باید لحاظ کنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشیم. ویژگیهای یک مشاور کسب و کار خوب عبارتند از:
داشتن تجربه کاری و همکاری با شرکتهای مختلف
ارائه راهکارها و استراتژیها متناسب با کسبوکار و بودجه اختصاص داده شده
داشتن دانش و اطلاعات کافی درباره کسب وکار و بازار مربوطه
ارائه کمی و کیفی چشماندازهای کوتاه مدت و بلند مدت
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.