۱۲ کاری که باید قبل از تغییر دادن قالب وردپرس انجام دهید


نویسنده:
یکشنبه 30 آذر 1399
کار قبل تغییر قالب وردپرس

اگر از وردپرس استفاده می کنید حتما برای یک بار هم که شده اقدام به تعویض قالب سایت خود کرده‌اید.اگر تا به حال این کار را انجام نداده‌اید، با خواندن این مقاله می‌توانید از ۱۲ کار مهمی که قبل از تغییر قالب وردپرس باید رعایت شود، آگاه شوید.

یکی از نقاط قوت وردپرس این است که به کاربران اجازه می‌دهد قالب سایت را به راحتی عوض کنند.این موضوع به معنای واقعی کلمه با چندین کلیک به سادگی امکان پذیر است. توجه به این نکات بسیار اهمیت دارد. زیرا که در صورت عمل کردن به آنها مطمئن خواهید بود که روند درستی را در تعویض قالب سایت خود طی می‌کنید.

آموزش نصب قالب در وردپرس

۱۲ کار مهم قبل از تغییر قالب وردپرس

۱- یادداشت‌برداری از کدهای قالب

بسیاری از کاربران وردپرس برای پیدا کردن مشکلات خود، در اینترنت جستجو می‌کنند. معمولا راه‌حل این مشکلات به صورت قطعه کدهایی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد. که باید به بخش‌های مختلف قالب سایت خود اضافه کنند.

معمولا تغییرات مربوط به هر مشکل فقط یک بار انجام می‌شود. بنابراین به طور معمول کاربران وردپرس کدهایی را که به سایت خود اضافه کرده‌اند را به یاد نمی‌آورند. پس بهترین کار این است که فایل‌های قالب سایت خود را مرور کرده و کدهایی را که بعد با آن اضافه کرده‌اید را یادداشت کنید.

۲- پشتیبانی از ابزارک‌های سفارش‌سازی شده

قبل از این که قالب سایت خود را عوض کنید، باید حواستان به این موضوع باشد که قالب جدید که انتخاب کرده‌اید از ابزارک‌های سفارش‌سازی‌ شده شما برای منوی کناری سایت پشتیبانی کند. استفاده از ابزارک‌ها بسیار آسان است. بسیاری از کاربران اقدام به سفارش‌سازی کردن آن می‌کنند.

کاربران وردپرس اقدام به افزودن امکانات متنوعی به منوی کناری سایت مانند متن‌ها، عکس‌ها، لینک‌ها و تبلیغات می‌کنند. با تغییر قالب تمام این امکانات را از دست خواهید داد. همچنین توجه داشته باشید هر کدی که به فایل sidebar.php اضافه کرده باشید، با تعویض قالب از بین خواهد رفت.

۳- اضافه کردن کدهای سرویس‌های آنالیزگر

بسیاری از صاحبان سایت از سرویس‌های آنالیزگری مانند Google Analytics یا سرویس‌های دیگر استفاده می‌کنند. این سرویس‌ها کدی را در اختیار شما قرار می‌دهند که باید آن را به سایت خود اضافه کنید تا بتوانید از سرویس استفاده کنید. این کدها را کپی کرده و به قالب جدید خود اضافه کنید.

معرفی ابزار آماری قدرتمند گوگل آنالیتیکس

۴- بکاپ‌گیری از وب‌سایت

چهارمین کار قبل از تغییر قالب وردپرس بکاپ‌گیری می‌باشد. اگر از اطلاعات سایت خود پشتیبان تهیه کنید، هرگز چیزی برای از دست دادن نخواهید داشت. باید از تمام فایل‌های تم، افزونه‌ها و پایگاه داده خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. شما می توانید از افزونه BackupBuddy برای تهیه پشتیبان از تمام بخش های سایت خود استفاده کنید.

معرفی بهترین افزونه‌ بک آپ گیری وردپرس

کار قبل تغییر قالب وردپرس


۵- از Maintenance Mode استفاده کنید

حتما شما هم دوست ندارید تا زمانی که فرآیند تعویض قالب به پایان نرسیده است، کاربران شما با مراجعه به سایت ارور غیرقابل دسترس بودن سایت را مشاهده کنند. بهتر است هنگام تعویض قالب سایت پلاگین Maintenance Mode را برای 15 الی 20 دقیقه فعال کنید تا مطمئن باشید که در صورت مراجعه کاربران به سایت با صفحه‌ای از پیش طراحی شده مواجه خواهند شد. این صفحه در دسترس بودن سایت تا دقایقی دیگر را به آن‌ها اطلاع می‌دهد.

۶- تست افزونه‌ها و عملکرد آن‌ها

پس از فعال‌سازی قالب جدید باید مطمئن شوید که تمام عملکردهای قالب قبلی در قالب جدید به درستی انجام می‌شود. شما می‌توانید تمام امکانات قالب قبلی را به قالب جدید خود اضافه کنید. پس از انجام این کار تمام موارد را درقالب جدید مانند نوشته‌ها، جستجو سایت، صفحه 404 و صفحه آرشیوها را امتحان کنید تا مطمئن شوید که در قالب جدید نیز به درستی کار می‌کنند.

۷- سازگاری با تمام مرورگرها

از مهم‌ترین کار ها قبل از تغییر قالب وردپرس، تست کردن قالب جدید با تمامی مرورگرها است. سایت خود را در تمام مرورگرهایی که به آنها دسترسی دارید تست کنید. عملکرد مرورگرها با یکدیگر متفاوت است. بنابراین باید مطمئن باشید که ظاهر سایت شما در تمام مرورگرها به خوبی نمایش داده می‌شود.ممکن است بعضی از قالب‌ها که از گرافیک قدرتمندی برخوردار هستند. در برخی مرورگرها به خوبی نمایش داده نشوند.

۸- از کاربران خود کمک بگیرید

پس از به پایان رسیدن فرآیند تعویض قالب و کنترل بخش‌های مختلف سایت Maintenance Mode را غیرفعال کرده و یک اطلاعیه به کاربران خود مبنی بر تعویض قالب سایت بدهید.

بنابراین در اطلاعیه که در سایت قرار می‌دهید از کاربران بخواهید تا اشکالات سایت را گزارش کنند. شما می‌توانید از طریق شبکه‌های اجتماعی از کاربران خود بپرسید که آیا سایت در مرورگر آن‌ها به خوبی نمایش داده می‌شود یا خیر.

۹- بهینه‌سازی سایت از افزونه‌های غیرضروری

بسیاری از قالب هنگام نصب و فعال‌سازی آن‌ها برای افزایش ویژگی‌های خود، چندین افزونه را به همراه خود نصب می‌کنند. اگر احساس می‌کنید که این افزونه‌ها برای شما کاربردی نیستند. به راحتی می‌توانید آن‌ها را در جهت بهینه‌سازی سایت پاک کنید.

۱۰- به آرامی و با دقت پیش بروید

شما در حال کار با یک قالب جدید هستید، پس باید با دقت عمل کنید. ابتدا عناصر جزئی‌تر را تغییر دهید تا مطمئن شوید در تمام مرورگرها به درستی کار می‌کنند. پس از آنکه از عملکرد قالب مطمئن شدید شروع به اعمال تغییرات بزرگ کنید. بهتر است ابتدا با ساختار قالب جدید آشنا شوید و بعد دست به تغییرات بزرگ بزنید. این گونه می‌توانید مشکلات احتمالی را به راحتی تشخیص داده و بلافاصله حل کنید.

۱۱- سرعت قالب جدید را تست کنید

سرعت قالب خود را با ابزارهای آنلاین تست کنید و با سرعت قالب قبلی خود مقایسه کنید. بدین ترتیب می‌توانید در صورت پایین بودن سرعت قالب جدید، برای بهینه‌سازی آن تلاش کنید.

۱۲- نظارت بر Bounce Rate

پس از تغییر قالب وب‌سایت، نکته‌ای که باید آن را کنترل کنید، نرخ پرش می‌باشد. اگر نرخ جستجوی شما نسبت به قالب قبلی افزایش یافته است، پس احتمالاً باید روی آن کار کنید. ویجت‌های مربوط به پست‌ها، ویجت‌های پست‌های محبوب را اضافه کنید.

Bounce Rate چیست؟ ۱۰ دلیل اصلی افزایش نرخ خروج

مطالب زیر را حتما بخوانید

نحوه تغییر رمز عبور وردپرس با استفاده از phpMyAdmin

شاید برای شما هم پیش آمده است که رمز عبور وردپرس خود را فراموش کرده‌ باشید. در این مطلب به...

۳ روش مختلف برای درج انواع تبلیغات در وردپرس

برای درج انواع تبلیغات (بنری - کدی) در وب‌سایت وردپرسی خود می‌توانید از این سه روش استفاده کنید.

آموزش نحوه زمان بندی در انتشار پست ها در وردپرس

با استفاده از این ویژگی وردپرس می‌توانید زمان خود را به راحتی مدیریت کنید.

افزایش امنیت وردپرس با رعایت ۱۰ نکته

افزایش امنیت وردپرس با انجام ۱۰ نکته‌ی ساده‌ی زیر تا حد زیادی قابل انجام است. برای افزایش امنیت در وردپرس...

دیدگاهتان را بنویسید

یک پاسخ به “۱۲ کاری که باید قبل از تغییر دادن قالب وردپرس انجام دهید”

  1. Sis گفت:

    خیلی عالی

دیدگاهتان را بنویسید