معرفی 7 پلاگین برای ویرایشگر Atom که نصب آن ضروری است!


نویسنده:
پنجشنبه 25 فروردین 1401
پلاگین برای ویرایشگر Atom

اگر تا کنون یک جستجو ساده در رابطه با ویرایشگر اتم کرده باشید می‌دانید که تعداد زیادی پلاگین برای ویرایشگر Atom نوشته شده است. این ویرایشگر متن جذاب رایگان است. رایگان و متن‌باز بودن آن علاوه بر ویژگی‌ها و امکانات جذاب آن باعث شده اتم طرفداران زیادی را در سراسر دنیا داشته باشد. اگر علاقه‌مند به استفاده از این نرم‌افزار هستید بهتر حتما از پلاگین‌های مختلف آن استفاد کنید.

معرفی 7 پلاگین برای ویرایشگر Atom

همانطور که گفته شد تعداد زیادی پلاگین برای ویرایشگر Atom نوشته شده است. ویرایشگر اتم به لطف جامعه پر جنب و جوش و همچنین اکوسیستم قوی خود به سرعت در حال رشد است. در ادامه به معرفی 7 پلاگین ویرایشگر اتم خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید.

پیشنهادی: معرفی ویرایشگر اتم


Advanced Open File .1

Advanced Open File بسته‌ای برای کمک به کاربران Atom برای باز کردن آسان فایل‌ها و پوشه‌ها است. همچنین می‌تواند فایل‌ها و پوشه‌های جدیدی را در صورت عدم وجود آنها ایجاد کند. این پلاگین امکانات مختلفی دارد که می‌تواند به شما در کدنویسی تا حد بسیار زیادی کمک کند. این افزونه به شما کمک می‌کند بدون نیاز به استفاده از موس و یا لمس کردن و تنها با استفاده از کیبورد اقدام به باز کردن فایل‌ها و پوشه‌های مختلف کنید.

در Advanced Open File می‌توانید به سادگی از کلیدهای میانبر Cmd-Alt-O (macOS) یا Ctrl-Alt-O (لینوکس، ویندوز و غیره) را بزنید تا پنجره لیست فایل‌ها باز شود. همچنین می‌توانید از تب برای تکمیل خودکار استفاده کنید. استفاده از این افزونه می‌تواند تا حد بسیار زیادی در سرعت کدنویسی شما تاثیرگذار باشد.


2. PlatformIO IDE Terminal

افزونه PlatformIO IDE Terminal یک پلاگین برای ویرایشگر Atom است. این پلاگین حرفه‌ای پنجره ترمینال را مستقیما به اتم اضافه می‌کند. این پلاگین با استفاده از initialization files پیش فرض سیستم شما برای تقلید دقیق پوسته از یک ترمینال معمولی استفاده مجدد می‌کند. استفاده از این پلاگین می‌تواند باعث سهولت هر چه بیشتر در استفاده شما از اتم شود. همچنین امکان دیباگ کردن کدها با سرعت بسیار بیشتری وجود دارد و می‌تواند موجب بهبود کدنویسی شما نیز شود و سرعت آن را افزایش دهد.

استفاده از ترمینال در اسکریپت‌نویسی و یا تمرین برای برنامه‌نویسی چندان اهمیت ندارد اما زمانی که می‌خواهید کدهای حرفه‌ای و طولانی بنویسید قطعا باید از ترمینال استفاده کنید. از این رو بهتر است حتما این افزونه را بر روی ویرایشگر اتم خودتان نصب و استفاده کنید.


3. Minimap

زمانی که یک فایل را با تعداد زیادی کد وارد پروژه خودتان می‌کنید اگر با کدهای نوشته شده آشنایی نداشته باشید قطعا سردرگم خواهید شد. افزونه minimap یک راهکار برای زمانی است که با خطوط زیادی سر و کار دارید و می‌خواهید سرعت انجام پروژه خودتان را بالاتر ببرید. این افزونه دارای چندین افزونه فرعی دیگر است که از جمله آن‌ها می‌توان به minimap-cursorline برای نمایش خط فعلی با مکان نما، یا minimap-git-diff برای برجسته کردن اضافات و/یا حذف های git اشاره کرد.

استفاده از این افزونه برای فایل‌های طولانی می‌تواند یک روش بسیار متداول برای کار با کدها باشد. این افزونه دارای یک Api نیز هست که می‌توانید از آن برای توسعه افزونه شخصی خودتان استفاده کنید. همچنین می‌توانید از همان API برای مدیریت تزئینات TextEditor و Minimap استفاده کنید. این افزونه بسیار ساده و سریع است و می‌تواند به شما در کدنویسی کمک کند.

پیشنهادی: 5 ابزار رایگان برای حذف پس زمینه تصاویر


4.File Icons

این افزونه نمادهای خاصی را از یک فایل اضافه می‌کند تا در یک نگاه آسان‌تر و سریع‌تر تشخیص داده شود. افزونه File Icons یک پلاگین برای ویرایشگر Atom است که زمانی که با فایل‌های زیادی سر و کار دارید می‌تواند بسیار کاربردی باشد. تشخیص سریع‌تر این فایل‌ها می‌تواند تا حد بسیار زیادی در سرعت انجام پروژه‌های شما تاثیرگذار باشد. بهتر است این افزونه را همیشه همراه خود داشته باشید تا در زمان لزوم از آن استفاده کنید.

پلاگین برای ویرایشگر Atom

این افزونه سعی دارد با استفاده از آیکون‌های جذاب به کاربران برای استفاده از فایل‌های متعدد در کنار یکدیگر کمک کند که تا حد بسیار زیادی هم موفق بوده است. البته ممکن است به ارورهایی در هنگام کار با آن در لینوکس برخورد کنید که به راحتی با انجام دستورالعمل‌های موجود در صفحه این افزونه در گیت‌هاب مراجعه کنید.


5.Beautify

Beautify یک پلاگین برای ویرایشگر Atom است. این افزونه از HTML، CSS، JavaScript، PHP، Python، Ruby، Java، C C++، C#، Objective-C، CoffeeScript، TypeScript، Coldfusion، SQL و غیره پشتیبانی می‌کند. در حقیقت کار اصلی این افزونه زیباسازی محیط کدنویسی است. این پلاگین می‌تواند محیط کدنویسی شما را تا حد بسیار زیادی زیبا و جذاب کند و باعث افزایش شادابی و نشاط در شما شود. البته که تنوع داشتن در هنگام کدنویسی مهم است و باعث افزایش خلاقیت می‌شود.

این پلاگین می‌تواند به پرورش این مهارت به شما تا حد بسیار زیادی کمک کند. این افزونه بسیار ساده و کم حجم است و استفاده از آن به راحتی امکان‌پذیر است. اگر شما هم علاقه‌مند به تغییری در فضای کدنویسی و زیباتر کردن آن هستید بهتر است حداقل یک بار این افزونه را امتحان کنید.


6.Emmet

اگر بخواهیم در رابطه با پلاگین برای ویرایشگر Atom و یا به طور کلی پلاگین برای ویرایشگرها صحبت کنیم غیر ممکن است که اسمی از Emmet نبرده باشیم. این افزونه بسیار کاربردی است و می‌تواند به شما در نوشتن کدها Html , Css کمک کند. استفاده از این افزونه موجب افزایش سرعت و سهولت در کدنویسی می‌شود. بهتر است حتما این افزونه را همیشه نصب کنید تا سرعت بالای کدنویسی را تجربه کنید.

از جمله بهترین ویژگی‌های این افزونه می‌توان به تکمیل کردن کدها تنها با فشردن کلید tab اشاره کرد. همچنین این افزونه به شما این امکان را می‌دهد که مکان‌نما را در چند بخش نمایش دهید و از آن استفاده کنید. این افزونه کلیدهای میانبر بسیار زیادی دارد که می‌توانید از آن‌ها برای کدنویسی استفاده کنید. این کلیدهای میانبر بسیار کاربردی هستند و می‌توانند به شما در کدنویسی کمک کنند.


7. Script

اگر در طول کار خودتان اسکریپت‌های مختلفی را می‌نویسید و احساس می‌کنید اجرای آن‌ها بسیار سخت است دیگر نگران نباشید. با استفاده از افزونه اسکریپت این مشکل کاملا حل شده است. این افزونه به شما امکان می‌دهد که برای اجرای کل یا بخشی از کدهای نوشته شده در فایل فعلی اقدام کنید.


سخن آخر

در این مقاله سعی شد به طور کلی به معرفی 7 پلاگین برای ویرایشگر Atom پرداخته شود. این پلاگین‌ها هر کدام وظیفه خاصی دارند و کار خاصی را دنبال می‌کنند. البته ممکن است شما تنها به دو یا سه پلاگین از موارد گفته شده احتیاج داشته باشید اما همراه داشتن این پلاگین‌ها می‌تواند به شما در کدنویسی تا حد بسیار زیادی کمک کند.

اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات انتقادها و پیشنهادهای خودتان را با ما در میان بگذارید. شاد و موفق و پیروز باشید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

اصولی که باید هنگام طراحی گرافیک وب سایت رعایت کنید!

گرافیک وب یکی از مباحثی هس که در کنار حوزه برنامه‌نویسی وب باعث رشد وب‌سایت شما می‌شود.

معرفی بهترین کتاب‌های برنامه نویسی که باید بخوانید!

بسیاری از برنامه‌نویسان مطالعه کتاب‌های برنامه نویسی را تنها به کتاب‌های منبع یک زبان و یا کتاب‌های خودآموز یک زبان...

فرآیند انجام طراحی UX در راه‌اندازی یک وب‌سایت

هدف از انجام طراحی ux (تجربه کاربری) بهبود تجربه کاربر در استفاده از محصول نهایی ما است. در این مقاله،...

نحوه اشتراک گذاری مطالب وب‌سایت در شبکه‌های اجتماعی

بدون نیاز به افزونه فقط با یک قطعه کد، دکمه‌های اشتراک گذاری مطالب را در سایت خود فعال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید