بهتر است برنامه نویس نشوید اگر دارای این ۷ ویژگی هستید!


نویسنده:
یکشنبه 21 اردیبهشت 1399
دلایلی که نباید برنامه نویس شوید

از آنجایی که عمر ما آنقدر طولانی نیست که بتوانیم همه چیز را خودمان بسنجیم و تمام راه‌ها را تست کنیم، بهتر است قبل از هر انتخابی ابتدا مسیر و مقصد را به خوبی بررسی کنیم. برای انتخاب شغل هم همین نکته وجود دارد. در این مقاله بررسی می‌کنیم که چرا می‌گویند شما برنامه نویس نشوید! چرا نباید برنامه نویسی را انتخاب کرد؟ اصلاً برنامه‌نویس‌ها باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند که نداشتن آنها کار کردن را سخت می‌کند! در این مقاله همراه ما ادمین سایتی‌ها باشید تا این موضوع جالب را بررسی کنیم.

دلایلی که می‌گویند نباید برنامه نویس شوید!

برای کارکردن در هر شغلی نیاز است دارای ویژگی‌های فردی مشخصی باشید. در زمینه برنامه نویسی هم، اگر دارای ویژگی‌های زیر هستید، کارکردن در این حرفه برایتان سخت خواهد بود. بهتر است ابتدا این موارد را مطالعه کنید سپس تصمیم بگیرید.

در حل مسائل توانا نیستید.

برنامه نویسی یعنی توانایی حل مسئله. همانطور که در مقاله‌ی معرفی شغل برنامه نویسی گفته شد، پایه و اصل برنامه نویسی بر اساس حل مسئله است. شما به عنوان برنامه نویس در هر پروٰژه با سوالات ابهامات و چالش‌های مختلفی روبه رو می‌شوید. اگر فکر می کنید در حل مسائل توانا نیستید و برای رسیدن به پاسخ سوالات به دیگران وابستگی دارید بهتر است برنامه نویس نشوید !

به پولدار شدن یک شبه فکر می کنید!

برنامه نویس نشوید اگر به ثروت یک شبه فکر می‌کنید.

اگر فکر می کنید که با برنامه‌نویسی می‌توانید در مدت کوتاهی به ثروت برسید، اشتباه می‌کنید!! البته در طول تاریخ مواردی که بتوانند با ساخت یک برنامه یا بازی در مدت کوتاهی به درآمد بالایی برسند وجود داشته اما معمولاً بیشتر اوقات اینگونه نیست.

یادگیری مهارت‌های برنامه‌نویسی زمان‌بر است. باید یک دوره‌ی ‌چندماهه تا یک ساله را فقط به یادگیری و کسب تجربه اختصاص دهید. بعد از آن به سراغ پیاده سازی ایده‌های خود یا دیگران بروید.

علاقمند به شغل‌های ثابت هستید.

بعضی از مشاغل هستند که با یادگیری مهارت‌های اولیه تا مدت طولانی می‌توانید بدون نیاز به افزایش دانش کار خود را ادامه دهید.

برای مثال فرض کنید شما معلم مقطع اول ابتدایی هستید. لازم است با کسب کمی تجربه و انجام آزمون و خطا، بهترین روش تدریس الفبا را پیدا کنید. حالا شما هر سال به مدرسه می‌روید تا همین مطالب را به دانش‌آموزان یاد بدهید.

شغل‌های زیادی هستند که اینگونه‌اند. اما برنامه‌نویسی یک شغل کاملاً متفاوت است. در این حرفه شما با هر پروژه با چالش‌های جدیدی روبه‌رو می‌شوید که ممکن است قبلاً حتی به آن فکر هم نکرده باشید!

پس یک برنامه‌نویس همیشه در حال یادگیری، توسعه علم و مطالعه مطالب به روز است. اگر فکرمی‌کنید علاقه‌ای به این قبیل شغل‌ها ندارید این حرفه را فراموش کنید!

خلاق نیستید!

همانطور که تا اینجا توضیح دادم این حرفه پر ار چالش‌های جدید است. اگر برای حل هر مسئله منتظر نظرات و روش‌های دیگران باشید قطعاً به زودی با شکست مواجه می‌شوید. در این حرفه باید آستین بالا بزنید و خلاقیت خود را به کار بگیرید. برای حل مسائل روش‌های مختلفی وجود دارد. این خلاقیت شما است که مسیر حل  مسئله را مشخص می کند.

همچنین بخوانید: اشتباهات رایج برنامه نویسان تازه‌کار!


صبر زیادی ندارید!

جالب است بدانید در برنامه‌نویسی گاهی ممکن است با مسائلی مواجه شوید که فقط چند روز باید به دنبال روشی برای حل آن باشید. اگر صبر زیادی ندارید و در هر موضوعی دوست دارید سریعاً به جواب برسید شاید در این موقعیت‌ها کمی اذیت شوید. منتظر ماندن، صبر کردن و فکر کردن آن هم برای ساعات طولانی نیاز به شکیبایی دارد.

عملگرایید آن هم قبل از فکر کردن!

اگر برای هر پاسخی که پیدا می‌کنید فوراً دست به کار شوید و آن را اجرا کنید، به خودتان می‌آیید و متوجه می‌شوید که با گذشت چند روز هنوز مسئله به قوت خودش باقی مانده! در برنامه نویسی باید قدرت تفکر و صبر را باهم تلفیق کنید. برای حل مسائل راه و روش‌های مختلفی پیدا کنید. سپس هر روش را کاملاً تحلیل کرده و فقط بهترین و بهینه‌ترین مسیر را ادامه دهید.

برنامه نویس نشوید اگر عجول هستید!


نشستن طولانی مدت برایتان طاقت فرساست!

نیازی نیست ناامید شوید و بگویید چرا باید این ویژگی هم داشته باشید! اگر منطقی فکر کنیم می‌بینیم که نشستن طولانی مدت برای اکثر انسان‌ها سخت است. اینکه از تحرکات خود کم کنیم و ساعات زیادی روی یک صندلی بنشینیم و به یک مانیتور خیره شویم کمی کلافه کننده به نظر می‌رسد. اما اگر به این رشته علاقه داشته باشید بعد از مدتی متوجه می‌شوید زمانی که غرق یادگیری و کدنویسی بوده‌اید، به نشستن‌های طولانی مدت هم عادت کرده‌اید.


اگر این ۷ ویژگی را خواندید و تصور کردید که نباید یک برنامه‌نویس شوید، بهتر است بدانید که تمام این ویژگی‌ها قابل کنترل و حل هستند. اگر به برنامه‌نویسی علاقه دارید می‌توانید در حین کار این ویژگی‌ها را اصلاح کنید. پس اگر به این حرفه علاقه دارید و عاشقانه کار می‌کنید، نمی توان گفت برنامه نویس نشوید !!

مطالب زیر را حتما بخوانید

برنامه نویسی چیست؟ هر آنچه که باید از برنامه نویسی بدانید

برنامه نویسی چیست؟ احتمالاً در رسانه‌های مختلف یا مجامعی که حضور داشته‌اید نام برنامه‌ نویسی به گوش شما خورده است....

چگونه به یک توسعه‌ دهنده حرفه ای (سینیور) تبدیل شویم؟

هدف از نوشتن این مقاله راهنمایی کاربر برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده حرفه‌ای است.به طور کلی توسعه یک...

افزایش مهارت‌های برنامه‌نویسی با حل چالش در این ۷ سایت

برای افزایش مهارت‌های برنامه‌نویسی راه‌های زیادی وجود دارد که یکی از بهترین روش‌ها حل معما و الگوریتم‌ها است. در این...

معرفی شغل طراحی وب سایت – از زبان یک طراح وب سایت

برای ساخت وب سایت از متخصص‌های مختلفی استفاده می‌شود که یکی از آنها طراح وب سایت است. انسان‌های ایده پرداز...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید