المنتور چیست؟ معرفی یکی از افزونه‌های صفحه‌ساز وردپرس


نویسنده:
شنبه 29 آذر 1399
المنتور چیست

از زمانی‌که Elementor Page Builder راه‌اندازی شد، در جامعه وردپرسی بسیار مورد استقبال قرار گرفت. اما هنوز هم بسیاری از کاربران از وجود چنین راه‌حل آسانی برای طراحی‌های پیشرفته در سایت‌های وردپرسی به صورت رایگان اطلاع ندارند. به‌همین‌دلیل تصمیم گرفتیم در این مقاله به این بپردازیم که افزونه المنتور چیست و چه کاربردهایی می‌تواند برای شما داشته باشد؟

المنتور چیست ؟

افزونه Elementor یک صفحه‌ساز وردپرسی است که به شما این امکان را می‌دهد که صفحات وب حرفه‌ای ایجاد کنید. حتی اگر مهارت طراحی یا توسعه دهنده را به‌اندازه کافی نداشته باشید. در مقاله زیر به معرفی بهترین افزونه‌های پاپ‌آپ وردپرس پرداخته‌ایم:

بهترین افزونه‌های پاپ آپ وردپرس

اگر احساس می‌کنید زمان یا مهارت کافی برای شروع کار با برنامه‌نویسی را از ابتدا ندارید، Elementor با قالب‌های جامع و قابل درک، مکانی برای ساختن صفحات وب را به شما می‌دهد. قابلیت‌های زیادی از جمله کشیدن و رها کردن به شما این امکان می‌دهد تا ابزارک‌های متنوع برای تولید محتوا را به صفحه وارد کنید و آن‌ها را در هر کجای صفحه که دوست دارید قرار دهید.

همچنین به شما امکان می‌دهد عناصر محتوایی را که از قبل در این صفحه هستند تنظیم کرده و به مکان‌های کاملاً جدید منتقل کنید. این عناصر شامل عناوین، متن، تصاویر، آیکون‌ها، فاصله‌ها، تقسیم‌کننده‌ها، دکمه‌ها، فیلم‌ها، گالری تصاویر، شمارنده‌ها، کد کوتاه، توصیفات و بسیاری از عناصر دیگر می‌باشد.


سرعت وب‌سایت

در حالی که سرعت بارگذاری صفحه وب شما کاملاً به خاطر صفحه‌ساز کاهش نمی‌یابد. اما به‌طور کلی استفاده شما از افزونه‌ها می‌تواند تأثیر بسزایی در سرعت وب‌سایت و در نتیجه رتبه‌بندی شما در موتور جستجوی Google داشته باشد.

به شما توصیه می‌شود، در صورت استفاده زیاد از المنتور در صفحات وب‌سایتتان، تعداد افزونه‌های دیگر را که در ترکیب با Elementor استفاده می‌کنید، به حداقل برسانید.

بهترین تم برای افزونه Elementor چیست؟

وردپرس تم‌های بیشماری را برای انتخاب به کاربران ارائه می‌دهد که با Elementor سازگار هستند. تم‌های بسیاری وجود دارد که سریعتر بارگیری می‌شوند و قابل تنظیم‌تر، مناسب سئو، واکنش‌گرا و سازگار با مرورگرها هستند. مهم‌ترین اصلی که در انتخاب یک تم وجود خواهد داشت، انتخاب و سلیقه شما می‌باشد. می‌توان به برخی از این تم‌‌ها اشاره کرد:

  • Hello
  • Astra
  • Layers
  • GeneratePress
  • Rife FreeSydney
  • OceanWP
  • Neve
  • Zakra
  • Page Builder Framework
  • Tesseract

افزونه المنتور رایگان است یا خیر؟

افزونه‌های صفحه‌ساز زیادی وجود دارند وجود دارند که توسط صاحبان وب به صورت رایگان یا با هزینه دریافت می‌شوند. این افزونه رایگان و منبع باز است. اما نسخه حرفه‌ای آن غیر رایگان می‌باشد.

برای استفاده رایگان از این صفحه ساز وردپرسی، برخی از ویژگی‌هایی را که فقط با نسخه حرفه‌ای قابل دسترسی هستند را از دست می‌دهید. با استفاده از نسخه رایگان، می‌توانید طراحی کل وب‌سایت خود را مشابه و منسجم نگه دارید.

اما ELEMENTOR PRO نسخه حرفه‌ای المنتور ۴۹ دلار در سال است. این برنامه می‌تواند همه کارهایی را که نسخه رایگان انجام می‌دهد، از جمله کشیدن و رها کردن عناصر در صفحات شما را انجام دهد. برخلاف نسخه رایگان، افزونه Elementor Pro شما را فقط در تغییر محتوای صفحات محدود نمی‌کند. تقریباً می‌توانید از ویرایشگر پلاگین در هر جنبه‌ا‌ی از صفحات خود استفاده کنید.

مزایای افزونه المنتور در وردپرس

افزونه المنتور مزایای زیادی دارد که باعث شده‌اند تا آمار نصب این افزونه وردپرسی به بیش از دو میلیون نصب رسمی در مخزن وردپرس برسد. در ادامه با چند مورد از مهم‌ترین مزایای این افزونه آشنا خواهید شد:

۱- ویرایشگر آسان و در لحظه

رابط کاربری افزونه المنتور بسیار راحت و کاربرپسند طراحی شده است. همین امر به کاربر اجازه می‌دهد در کمترین زمان و براحتی بتواند صفحه دلخواه خود را طراحی کند.

از ویژگی‌های بارز این افزونه، پیش‌نمایش فعال سایت در صفحه طراحی با افزونه است. بدین معنی‌که شما همزمان با تغییر ویجت‌ها می‌توانید سایت خود را به طور زنده مشاهده کنید.

۲- صفحه‌ساز Drag & Drop

شما فقط با استفاده از تکنیک Drag و Drop می‌توانید ویجت‌ها را جابه‌جا کرده و به طرح دلخواه برسید. این ویژگی باعث می‌شود، حتی کاربران مبتدی نیز به راحتی بتوانند با این افزونه کار کنند.

۳- امکان تغییر سایز صفحات

یکی دیگر از امکاناتی که کمتر در افزونه‌های صفحه‌ساز مشاهده خواهید کرد، امکان تغییر سایز صفحات و بخش‌های داخلی صفحه در وردپرس است. با استفاده از افزونه المنتورمی‌توان اندازه تمامی قسمت‌های سایت را تغییر داد. البته نوع قالب سایت هم تاثیری بسزایی در این امر دارد.

۴- ذخیره سازی صفحات ساخته شده

شما با استفاده از افزونه المنتور می‌توانید تمام صفحات ساخته شده در این افزونه را ذخیره کرده و در دیگر سایت‌های وردپرسی خود وارد نمایید. بدین ترتیب دیگر نیازی نیست زمان بسیاری را در طراحی سایت و ایجاد صفحات مختلف صرف کنید. همچنین می‌توانید صفحه آماده را به دوستان و همکاران خود به اشتراک بگذارید.

۵- متن باز بودن افزونه المنتور

متن باز بودن به یک توسعه‌دهنده وب اجازه می‌دهد، هر تغییری را در افزونه به وجود آورد. اگر آشنایی اولیه با کدهای CSS داشته باشید، می‌توانید به راحتی این افزونه را برای هماهنگی بیشتر با قالب سایت خود سفارش‌سازی کنید.

آموزش پایه CSS | نحوه اضافه کردن کدهای CSS به صفحات وب

اما اگر با این کدها آشنایی چندانی ندارید بهتر است آن را به یک فرد متخصص بسپارید تا سایت شما دچار مشکل نشود.


۶- سازگاری افزونه المنتور با افزونه‌های سئو

مسلما سئو مهمترین بخش یک وب‌سایت است که باعث می‌شود رتبه سایت در موتورهای جستجوگر بهتر شود. وردپرس دارای افزونه‌های سئوی بسیار قوی است که خوشبختانه هماهنگی کامل با افزونه المنتور دارند و این افزونه هیچ ضرری برای سئوی سایت کاربر نخواهد داشت. یکی از این افزونه‌ها افزونه یواست سئو است که در مقاله زیر به آن پرداخته شده است:

افزونه Yoast Seo در وردپرس

۷- طراحی کاملا ریسپانسیو و واکنش‌گرا

تمامی طراحی‌هایی که توسط افزونه المنتور ساخته می‌شوند، کاملا واکنش‌گرا هستند. این قسمت‌ها به صورت کامل و بدون مشکل در تمامی صفحات نمایشگرها مانند رایانه، تبلت، تلفن هوشمند و … نمایش داده می‌شوند.

۸- سرعت بارگذاری بالا

سرعت سایت یکی از مهم‌ترین موارد در طراحی سایت می‌باشد. تمامی قسمت‌های ساخته شده با المنتور، دارای سرعت بالایی در بارگذاری هستند و کاربر هیچ‌گونه کاهش سرعت محسوسی را در سایت احساس نخواهد کرد.

معایب افزونه المنتور

بدون شک هیچ افزونه‌ای کامل نیست و معایبی دارد. البته برخی افزونه‌ها مانند المنتور دارای مزایای بسیار بیشتری نسبت به معایب هستند که می‌توان از کاستی‌های آن چشم‌پوشی کرد. در ادامه به چند مورد از مهمترین معایب این افزونه خواهیم پرداخت.

۱- رایگان نبودن افزونه المنتور

افزونه Elementor بدون شک یکی از محبوب‌ترین صفحه‌سازها برای وب‌سایت‌های وردپرسی است. این افزونه مانند اکثر صفحه‌سازهای دیگر، هم به صورت رایگان و هم به صورت غیر رایگان ارائه می‌شود که هر دو نسخه را می‌توان در وب‌سایت رسمی سازنده صفحه مشاهده کرد.

آنچه این صفحه‌ساز وردپرس را از سایر افزونه‌های رقیب مانند Leadpages و Instapage متمایز می‌کند، این است که شما در واقع قسمت عمده‌ای از ویژگی‌های آن را دریافت می‌کنید. بدون اینکه برای آن هزینه‌ای کنید. با نصب ساده آن، بیش از 75٪ از هر آنچه Elementor ارائه می‌دهد، لذت خواهید برد.

با این حال، توصیه می‌شود که بسته کامل را خریداری کنید تا مهمترین ویژگی‌های Elementor را از دست ندهید. به عنوان مثال، نسخه حرفه‌ای به شما امکان را می‌دهد که در همه زمینه‌های وب‌سایت خود کار کنید. برخلاف نسخه رایگان که فقط به شما امکان می‌دهد مناطق محتوا را اصلاح کنید.

۲- تغییر استایل لینک‌ها

شاید شما نیاز داشته باشید تا تمامی استایل لینک‌ها در صفحات را نیز به دلخواه خود ویرایش نمایید. متاسفانه افزونه المنتور به شما این امکان را نمی‌دهد و تمامی استایل لینک‌ها متاثر از قالب شما خواهد بود.

۳- ویرایش ویجت‌ها به طور مستقیم

در المنتور شما نمی‌توانید ویجت‌ها را به صورت مستقیم ویرایش نمایید.

دوره آموزش المنتور رایگان وبکیما

بعد از آشنایی با افزونه صفحه ساز المنتور گفتیم بد نیست تا یک منبع عالی برای یادگیری طراحی سایت بدون کدنویسی با المنتور را نیز معرفی کنیم، دوره آموزش المنتور رایگان وبکیما، یکی از بهترین دوره‌های آموزشی برای یادگیری تکنیک‌ها و ترفندهای صفحه ساز المنتور است، در این دوره شما از صفرتاصد نحوه نصب و راه‌اندازی افزونه المنتور را یاد می‌گیرید و در ادامه با تمامی مباحث پایه طراحی سایت با المنتور آشنا می‌شوید، از همه مهم‌تر این که این دوره کاملا رایگان است و نیازی نیست که برای مشاهده آن هزینه‌ای پرداخت کنید.

بعد از گذراندن دوره رایگان آموزش المنتور وبکیما قدم بعدی استفاده از دوره‌های پیشرفته‌تر برای یادگیری ترفندهای فوق حرفه‌ای طراحی سایت با المنتور است، که می‌توانید سری هم به دوره آموزش المنتور پیشرفته وبکیما بزنید در این دوره ۲ وب‌سایت کامل از صفرتاصد طراحی شده است و شما به صورت حرفه‌ای و در عمل طراحی سایت با المنتور را یاد می‌گیرید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

BreadCrumb چیست؟ چگونه آن را در وردپرس فعال کنیم؟

BreadCrumb یک راهکار کاربردی برای راهنمایی کاربران به جهت درک ساختار سایت است که در سئو هم تاثیرگذار خواهد بود.

تغییر سایز تصاویر شاخص در وردپرس با افزونه Regenerate Thumbnails

برای تغییر سایز تصاویر شاخص یا بازسازی تصاویر وردپرس از افزونه Regenerate Thumbnails کمک بگیرید. بررسی + تنظیمات افزونه در...

نحوه طراحی و ساخت صفحه فرود استاندارد با افزونه وردپرس

یکی از انواع صفحاتی که در وب‌سایت‌ها به چشم می‌خورد، landing page است. کهدر این مقاله نحوه طراحی صفحه فرود...

افزونه رنک مث بهتر است یا یاست سئو؟ مقایسه دو افزونه قدرتمند سئو وردپرس

در این مقاله سعی داریم به طور کلی به مقایسه دو افزونه قدرتمند سئو وردپرس یعنی یاست سئو و رنک...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید