شبکه های اجتماعی | معرفی ۵ پلتفرم اجتماعی برتر برای راه‌اندازی کسب‌وکارها


شبکه های اجتماعی

حتما از شبکه های اجتماعی دیجیتال و نقش و تاثیری که در زندگی ما انسان‌ها می‌توانند بگذارند، آگاه هستید. برای کسی که می‌خواهد استراتژی محتوای کسب‌وکار خود را طراحی کند و در پلتفرم‌های اجتماعی حضور یابد. بسیار مهم است که درکی عمیق‌تر و تخصصی‌تر از پلتفرم‌های اجتماعی داشته باشد.

شبکه اجتماعی چیست؟

شبکه‌ اجتماعی یا Social network یک ساختار اجتماعی است که از گروه‌هایی (عموماً فردی یا سازمانی) تشکیل شده‌است که توسط ایده‌ها و تبادلات مالی، دوستان، خویشاوندان، لینک‌های وب، و سرایت بیماری‌ها (اپیدمولوژی) به هم وصل هستند.

امروزه شبکه های اجتماعی بیشتر از همیشه مورد توجه قرار گرفته‌اند. بدین‌ترتیب ابزارهای دیجیتال و پلتفرم‌های اجتماعی برای کمک به توسعه آن به‌وجود آمده است.

پلتفرم‌های اجتماعی یا social media یک بستر بسیار مهم و کاربردی هستند که می‌توانیم کسب‌وکار خود را وارد آن‌ها کرده و از طریق آنها به برندسازی و فروش خود کمک کنیم. گوگل پلاس، لینکدین، فیس‌بوک، اینستاگرام، توییتر و سایر پلتفرم‌های مشابه، ابزارهای دیجیتالی هستند که برای ایجاد شبکه های اجتماعی و توسعه آن‌ها طراحی شده‌اند.

ایجاد کسب‌وکارها در پلتفرم‌های اجتماعی

بسیاری از شبکه‌های اجتماعی شاخص‌های خاص خود را برای اندازه گیری دارند. این شاخص Engagement می‌باشد.

چگونه می‌توان نرخ تعامل یا Engagement را در شبکه‌های اجتماعی افزایش داد

نرخ تعامل یا «Engagement» در شبکه‌های اجتماعی یکی از ملاک‌های مهم برای رسیدن به موفقیت در فضای مجازی است. اگر شما برای افزایش تعامل در اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی بکوشید، قطعاً در شبکه‌های اجتماعی شناخته‌تر شده و به اعتبار بیشتری کسب می‌کنید.

نحوه اشتراک گذاری مطالب وب‌سایت در شبکه‌های اجتماعی

سایت Statista است که با ترکیب آمارهای چند منبع معتبر، آمار نسبتاً جامعی از تعداد کاربران شبکه های اجتماعی ارائه می‌کند.

معرفی پلتفرم اجتماعی برای کسب‌وکارهای اینترنتی

۱- فیسبوک

چنانچه می‌خواهید مشکل کمبود ترافیک را حل کنید باید از گروه‌های فعال در فیسبوک استفاده کنید! با این کار تقریبا می‌توانید به میزان زیادی فروش خدمات و محصولات خود را افزایش دهید.

یک فروشگاه اینترنتی خوب، اگر یک برند کوچک هم باشد. مطمئنا برای کاهش عیب و رسیدن به یک سطح فروش خوب می‌تواند از راه‌های کاربردی برای پیشرفت کسب‌وکار عضویت در گروه‌های فیس‌بوک استفاده کند.

در گروه‌های فیسبوک، هرمحصول منسوخ شده یک بار دیگر احیاء می‌شود. در واقع  انتخاب مردم از جوامع محلی به گروه‌های فعال فیسبوک که به صورت تیم‌ها، گروه‌ها سازماندهی می‌شوند، هدایت می‌شود.

۲- اینستاگرام و اسنپ‌چت

ارتقاء جایگاه‌های شبکه اجتماعی پرطرفدار مانند اینستاگرام و Snapchat در نتیجه ارتقاء رسانه اجتماعی فعال حاصل می‌شود. میلیون‌ها فالور در آن‌ها وجود دارد که تحت تاثیر پست‌های موجود در آن قرار می‌گیرند.

برندهای زیادی وابسته به این هستند که از طریق Influencer محصول خود را در مقابل مخاطبان تبلیغ کنند. در واقع یک اینفلوئنسر به اطلاعاتی دسترسی پیدا می‌کنند که درباره محصولات، خدمات، اخبار یا پست‌ها در سایت شما صحبت کند. اگر محصولات لوکس و زیبا را می‌فروشید، می‌توانید از این طریق تبلیغات کنید.

همچنین می‌توانید با ساختن یک پیج، تصاویرو پست‌هایی درباره محصول و خدمات خود استفاده کنید. لیست فالوورها را براساس  تعداد و سطح انتخاب آنها و محتوایی که به اشتراک می گذارند و یا ارتباط قوی پست هایشان را با محدوده هدف شما، تفکیک کنید.

۳- توییتر

توییتر یک شبکه اجتماعی بزرگ است اما در بعضی از وب‌سایت‌های تحلیل محتوا پ بازاریابی گفته شده است که شبکه اجتماعی مناسبی برای پیشرفت کسب‌وکار اینترنتی نمی‌باشد و برای تجات الکترونیکی مناسب نیست.
علی‌رغم این واقعیت، تعداد کمی از برندها توانستند از طریق تبلیغات تویتر ترافیک و فروش ایجاد کنند.

۵- یوتیوب

همه تبلیغات یوتیوب را می شناسیم. “Skip Ads” هر چند که برای بازدیدکنندگان مزاحمتی ندارد. اما به‌سختی و مدت زمان زیادی رشد می‌کند. اما روش‌های دیگری نیز وجود دارد که میلیون‌ها بازدیدکننده را از طریق ویدئو برای شما ایجاد کند و باعث درآمد از گوگل شود.

نیازی به گفتن نیست که ارتباط بالای محتوای ویدئو با سایت و بازار شما، نتایج بهتری را برای شما ایجاد خواهد کرد.

مطالب زیر را حتما بخوانید

کاربردی‌ترین ابزار آنالیز اینستاگرام: ۶ ابزار رایگانی که باید بشناسید!

آیا به دنبال راهی برای تجزیه و تحلیل فعالیت های خود در بازاریابی اینستاگرامی خود هستید؟ در این مقاله بهترین...

اینفلوئنسر کیست؟ چگونه می‌توانیم یک اینفلوئنسر در شبکه‌های اجتماعی شویم؟

برندها از طریق اینفلوئنسر در شبکه‌های اجتماعی، محصولات خود را تبلیغ می‌کنند. به‌این ترتیب درآمد زیادی را از این طریق...

چگونه می‌توان نرخ تعامل یا Engagement را در شبکه‌های اجتماعی افزایش داد؟

نرخ تعامل نشان می‌دهد که مخاطبان ما تا چه حد با یک صفحه یا پست در شبکه‌های اجتماعی تعامل دارند؛...

با کامنت منفی چطور برخورد کنیم؟ ویژه اینستاگرام و سایت

در دنیای دیجیتال هر کسی که با به اشتراک‌گذاری اطلاعات آشنایی داشته باشد قطعا کامنت منفی را می‌شناسد. کامنت‌ها در...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید