اینماد چیست؟ چگونه اینماد بگیریم؟


نویسنده:
چهارشنبه 30 بهمن 1398
اینماد چیست؟

در پاسخ به سوال اینماد چیست؟ از شما یک سوال می‌پرسم! زمانی که کاربران وارد وب‌سایتی می‌شوند چگونه بدون شناخت قبلی، اعتماد کنند و مبلغی را برای خرید محصول یا خدمات واریز کنند؟ اگر کیفیت محصول مناسب نباشد یا اصلاً محصولی در کار نباشد چه می‌شود؟! این سوالات کاربرانی است که موقع خرید از یک وب‌سایت با آن روبرو می‌شوند. دریافت اینماد روشی است که می‌تواند تا حدی اعتماد کاربر را در این زمینه افزایش دهد. اگر می‌پرسید اینماد چیست؟ همراه ما باشید تا پاسخی مناسب برای سوال خود بیابید.

در این مقاله به سوالات زیر پاسخ خواهیم داد:

  • اینماد چیست؟
  • چرا باید اینماد بگیریم؟
  • هزینه و مدت زمان دریافت نماد اعتماد الکترونیک چقدر است؟
  • شرایط دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
  • و در آخر روش دریافت اینماد و پاسخ به سوال” چطور اینماد بگیریم؟”

اینماد چیست؟

اگر می‌پرسید اینماد چیست؟ بهتر است بگویم اینماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی یک نماد است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک به وب‌سایتی‌ها داده می‌شود که دارای ضوابط مشخص و از پیش تعیین شده‌ای باشند.

این لوگو فقط به وب‌سایت‌های فروشگاهی تعلق می‌گیرد. پس اگر وب‌سایت شما خبری، وبلاگی و… است به اینماد نیاز نخواهید داشت. اما اگر دارای فروش اینترنتی هستید یعنی در وب‌سایت خود درگاه پرداخت دارید این نماد برای شما مفید خواهد بود.
قبلاً در مقاله‌ی مجوز‌های لازم برای راه‌اندازی کسب‌وکار از این نماد صحبت کرده بودیم.

مجوز‌ها و هزینه‌های راه‌اندازی یک وب‌سایت چگونه است؟


چرا باید برای وب‌سایتمان اینماد بگیریم؟

مهمترین مزیتی که این نماد دارد، جلب اعتماد کاربر است. در واقع وب‌سایتی که دارای اینماد است متعهد است که رضایت کاربر را در خرید اینترنتی جلب نماید و به تعهدات خود عمل کند. این موضوع باعث می‌شود کاربر زودتر به وب‌سایت شما اعتماد نماید.

همچنین برای دریافت درگاه مستقیم بانکی، قرار بستن با اداره پست برای ارسال محصولات هم شما باید این نماد را دریافت کرده باشید.

سختی‌های دریافت اینماد؟! از شایعه تا واقعیت‌ها

چند وقت پیش موقع جستجو در گوگل با وب‌سایتی آشنا شدم که برای دریافت اینماد یک دوره‌ی آموزشی با هزینه‌ی نسبتاً زیاد برگزار کرده بود! واقعیت این است که برای گرفتن این نماد شما مراحل پیچیده‌ای پیش رو ندارید. با مطالعه‌ی همین مقاله می‌توانید به راحتی این نماد را دریافت کنید.

شرایط و چک لیست الزامات نماد اعتماد الکترونیک

حالا که متوجه شدیم اینماد چیست؟ و چرا باید این نماد را بگیریم باید بدانید که برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک باید چند شرط زیر برای وب‌سایت شما برقرار باشد:

فروشگاهی بودن محصول

باید حداقل یک محصول در وب‌سایت داشته باشید که امکان خرید آنلاین برای آن وجود داشته باشد. یعنی مراحل مشاهده‌ی محصول، انتخاب و خرید از طریق وب‌سایت شما انجام شود.

درج اطلاعات محصول

اطلاعات کاملی از محصول در وب‌سایت شما درج شده باشد. برای مثال نام محصول، قیمت قابل پرداخت و…

صاحب امتیاز دامنه

در دریافت اینماد برای متقاضیان حقیقی باید درخواست نماد توسط صاحب امتیاز دامنه ارسال شود. این شخص باید ۱۸ سال تمام باشد. در متقاضیان حقوقی، نام دامنه باید به نام شرکت یا یکی از اعضای هیئت مدیره باشد.

خب اگر وب سایت شما دارای شرایط بالا است و قصد دارید هر چه زودتر به سراغ روش دریافت اینماد بروید، در بخش بعدی با ما همراه شوید تا بررسی کنیم که چطور اینماد بگیریم؟

چطور اینماد بگیریم؟

مرحله ۱) ثبت نام در سامانه اینماد

وارد صفحه‌ی ثبت نام به نشانی https://reg.enamad.ir/Panel شوید. روی گزینه‌ی ایجاد حساب کاربری کلیک کنید تا فرم ثبت نام را مشابه تصویر زیر مشاهده کنید.

ثبت نام در سامانه اینماد

اگر شرکت شما ثبت شده می‌توانید در گزینه‌ی نوع شخصیت حقوقی را انتخاب کنید در غیر این صورت شخصیت حقیقی را انتخاب نمایید.

اطلاعات شخصی را تکمیل کنید و برای ورود خود یک شناسه کاربری و رمز عبور تعیین کنید. این شناسه و رمز را برای ورود به سامانه یاداشت نمایید.
دو شرط سفارش گیری آنلاین و دریافت هزینه را فعال کرده سپس تایید را بزنید.

در این زمان یک ایمیل فعال سازی برایتان ارسال می‌شود به آن مراجعه کرده و روی لینک فعال سازی کلیک کنید. اکنون شناسه کاربری شما تایید شده از این پس می‌توانید با نام کاربری و رمز عبوری که انتخاب کرده‌ بودید وارد شوید.

مرحله ۲) تکمیل اطلاعات در پنل کاربری

در پنل اینماد از بخش سمت راست روی گزینه‌ی تکمیل اطلاعات و سپس تکمیل فرم اطلاعات کلیک کنید.

تکمیل اطلاعات در پنل کاربری

در فرم پیش روی شما اطلاعات هویتی، محل سکونت و اطلاعات تماس از شما پرسیده می‌شود.
بعد از تکمیل آن از منوی سمت راست روی گزینه‌ی تکمیل اطلاعات-> بارگذاری مدارک کلیک کنید.

تکمیل اطلاعات در پنل کاربری

در این بخش باید مدارک مورد نیاز را آپلود نمایید. بارگذاری تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه اجباری است.

این بار از بخش تکمیل اطلاعات وارد زیرمنوی احراز اطلاعات شوید. این مرحله برای تایید تلفن همراه کد خواسته شده را به شماره‌ی خواسته شده پیامک کنید. این کار باید با شماره همراهی باشد که در ابتدای مرحله‌ی ۲ در فرم اطلاعات وارد کرده‌اید.

برای احراز تلفن ثابت هم با شماره‌ی خواسته شده تماس بگیرید. بعد از گذشت حدود ۱۰ دقیقه این بخش برای شما سبز شده و احراز شما گزارش داده می‌شود.

مرحله ۳) افزودن کسب‌وکار

این بار وارد منوی کسب‌وکار و افزودن دامنه شوید. اطلاعات کسب و کار خود را به دقت وارد نمایید.

افزودن کسب‌وکار در سامانه اینماد

در بخش اعتبارسنجی آدرس باید یک آدرس از نشانی کسب‌وکار خود یا محل زندگیتان (در صورت عدم وجود آدرس برای کسب‌وکار) را از سامانه شهروند رهگیری کنید.

کافیست روی دکمه‌ی نارنجی کلیک کنید وارد سامانه‌ی شهروند شوید آدرس دقیق خود را وارد کرده و بعد از پرداخت مبلغ ۲۰ هزارتومان به صفحه‌ی اینماد بروید و کد ۱۰ رقمی رهگیری آدرس را وارد کنید.
از طریق پست بسته‌ای برای شما ارسال می‌شود که از صحت اطمینان آدرس وارد شده اطمینان حاصل شود.

در انتهای همین صفحه از شما یک نام کاربری و رمزعبور خواسته می‌شود. یک نام کاربری و رمزعبور در سایت خود ایجاد کنید و آن مشخصات را در آخرین فیلدهای این صفحه بنویسید. مسئولان اینماد با این نام کاربری و رمزعبور مراحل خرید را در وب‌سایت شما بررسی می‌کنند.

مرحله ۴) تکمیل اطلاعات کسب‌وکار و ارسال به کارشناس

خب حالا وارد کسب وکار -> مدیریت کسب وکار شوید سپس گزینه‌ها را یکی یکی تکمیل کنید.

افزودن کسب‌وکار در اینماد

بعد از تکمیل فرم‌های بخش لیست خدمات و مجوزها، تکمیل فرم نظر سنجی، احراز اطلاعات کسب‌وکار گزینه‌ی ارسال پرونده جهت بررسی کاشناس هم باز می‌شود.

روی این دکمه کلیک کنید. در این مرحله پیشنهاد میکنم روی گزینه‌ی چک لیست کلیک کرده و تمام موارد خواسته شده را در وب‌سایت خود پیاده سازی کنید.

تکمیل اطلاعات در اینماد

مثلا شما نیاز دارید در وب سایت خود یک برگه ایجاد کنید که دارای راه‌های ارتباطی باشد و نام این صفحه را درج شکایات بگذارید.

بعد از تایید و ارسال چک لیست به کارشناس دیگر باشد منتظر بررسی‌های کارشناس بمانید و این بررسی معمولاً در کمتر از سه روز صورت می‌گیرد.

در صورت تایید کارشناس در همین بخش گزینه‌ی تعهدنامه ظاهر می‌شود که بعد از تعهد و پرداخت مبلغ اینماد (حدود ۱۸۰ هزارتومان) می‌توانید کد و لوگوی نماد الکترونیک را دریافت کنید.

دوستان عزیز منتظر سوالات و نظرات شما در بخش نظرات هستیم.

سوالات متداول

چرا باید برای وب‌سایت خود اینماد بگیریم؟

مهم‌ترین دلیل دریافت اینماد، افزایش اعتماد کاربران است. زمانی که کاربر متوجه می‌شود نهادی بر وب‌سایت شما نظارت دارد و به شکایات رسیدگی می‌کند، حس اعتماد بیشتری به وب‌سایت شما پیدا می‌کند.

آیا دریافت اینماد زمان‌بر و سخت است؟

اگر زیر ساخت‌های لازم در وب‌سایت شما ایجاد شده باشد، در کمتر از ۲ هفته می‌توانید بدون مشکل خاصی اینماد بگیرید. این زیر ساخت‌ها و شرایط دریافت را در این مقاله درج کرده‌ایم.

مطالب زیر را حتما بخوانید

آموزش نحوه ویرایش تنظیمات php در سی پنل با ابزار MultiPHP INI Editor

حتما تا به حال هنگام بارگذاری فایل در وردپرس، متوجه محدودیت حجم آپلود شده‌اید. در این مقاله به آموزش افزایش...

خطای ۵۰۳ چیست؟ چگونه آن را رفع کنیم؟

خطای ۵۰۳ یک خطا از سمت سرور است که باید به محض مشاهده‌ی آن از روش‌های رفع خطا استفاده کرده...

خطای 413 چیست؟ آموزش رفع خطای 413 در وردپرس

در این مقاله به رفع خطای 413 و پیغام Request entity too large می‌پردازیم.

آموزش نحوه nofollow کردن لینکهای خروجی سایت در وردپرس

در مقاله قصد داریم به آموزش نحوه nofollow کردن لینکهای خروجی سایت بپردازیم. از آنجایی که از جمله مهم‌ترین اولویت‌های...

دیدگاهتان را بنویسید

7 پاسخ به “اینماد چیست؟ چگونه اینماد بگیریم؟”

  1. جواد علیزاده گفت:

    روش استعلام اصالت اینماد به چند صورت است؟

  2. اسداله مومبینی گفت:

    باسلام. من برای وب سایتم اینماد گرفتم و تا مرداد ۴۰۱ معتبر است. بدلیل عدم تمدید
    دومین، وبسایتم توسط شخصی در کره ثبت شد.همان دومین را با پسوند دیگری ثبت کردم.مدت زیادیست که میخواهم اینماد زیر سایت منتشر بشود اما پاس کاری میشم. در حالی که علامت اینماد ربطی به پسوند هم نداشت و با نام فارسی
    قبلا فعال بود. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

  3. فهیمه محمدزاده گفت:

    سلام ممنون بابت توضیحات .کاش هزینه ثبت نام در نماد الکترونیکی کمتر بود یکبار 20هزار بعد آخرش 180 هزار خواستند .واقعا شاید کسایی هستند نمی تونند این مبلغ رو پرداخت کنند.

  4. محسن ایمانی گفت:

    سلام ممنون از مقاله کامل و روان شما. من در سایتم خدمات کارواش ارائه میدم. ایا به سایت من اینماد داده میشه؟

    • سلام دوست عزیز
      اگر در سایت سیستم پرداخت اتلاین دارید مثلا برای رزرو خدمات و… میتونید اینماد رو دریافت کنید در غیر این صورت خیر نیازی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید