ابزارهای کوتاه کننده لینک که باید در ۲۰۲۱ بشناسید


نویسنده:
پنجشنبه 30 خرداد 1398
کوتاه کردن لینک‌های طولانی

یک سایت کوتاه‌ کننده لینک قادر است فقط با چند کلیک، لینک‌های طولانی شما را به چند کارکتر تبدیل کند! بارها در شبکه‌های اجتماعی با لینک‌های مختلفی روبرو شده‌ایم که با ابزارهای کوتاه کننده لینک، کوچک شده‌اند و در سایز واقعی خود نیستند. برای مثال آدرس t2m.io/T9TSigxE کوتاه‌ شده‌ی لینک مقاله‌ی طراحی قالب وردپرس در همین سایت است که لینک اصلی آن اینگونه است:  https://adminesite.com/wordpress-theme-design/

اما اگر می‌پرسید ” چرا باید از سایت‌های کوتاه کننده لینک استفاده کنیم یا از چه ابزارهایی برای کوتاه کردن لینک استفاده کنیم؟ ” پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مقاله از ادمین سایت همراه ما باشید تا پاسخ مناسبی برای سوالاتتان دریافت کنید.


علت کوتاه کردن لینک‌ها چیست؟

ظاهر زیباتر

معمولاً استفاده از لینک‌های طولانی ظاهر و جلوه‌ی مناسبی ندارند. این ساده‌ترین دلیلی است که می‌توان برای کوتاه کردن لینک‌های طولانی بیان کرد!
لینک‌های کوتاه خوانایی بیشتری دارند و راحت‌تر در حافظه باقی می‌مانند.

محدودیت‌های کارکتری

گاهی در شبکه‌های اجتماعی مثل توییتر با محدودیت کارکتر مواجه می‌شویم. در این زمان لازم است به جای استفاده از لینک‌های طولانی و هدر دادن کارکتر‌ها از یک لینک کوتاه شده استفاده نماییم.

لینک‌های فارسی

اگر یک آدرسی که در آن از زبان فارسی استفاده شده باشد را به اشتراک بگذارید، متوجه می‌شوید که تمام حروف فارسی به کارکتر‌هایی تبدیل شده‌اند که خوانایی ندارند.
علاوه بر عدم خوانایی لینک با مشکل طولانی شدن آن هم روبه‌رو می‌شوید. پس در این زمان استفاده از سایت کوتاه کننده لینک واقعاً ضروری است.

کوتاه کردن لینک برای دریافت اطلاعات آماری

یکی از دلایل بسیار مهمی که باعث می‌شود افراد از کوتاه کردن لینک‌ها استفاده کنند، ارائه‌ی ابزارهای آماری است. به کمک این ابزار‌ها می‌توانید بعد از اشتراک‌گذاری یک لینک متوجه شوید چند نفر روی آن کلیک کرده‌اند.

ابزار‌های آنلاین کوتاه کننده لینک

وب‌سایت‌های زیادی هستن که امکان کوتاه کردن آدرس‌ها را به صورت آنلاین امکان‌پذیر کرده‌اند. یکی از بهترین ابزارهایی که در این زمینه وجود داشت ابزار goo.gl بود که توسط شرکت گوگل ارا‌ئه شده بود. این ابزار در سال ۱۳۹۷ از دسترس کاربران خارج شد و دیگر خدماتی در این زمینه ارائه نمی‌دهد.
اما هنوز ابزارهای زیادی وجود دارند که با ارائه خدمات مناسب جایگزین‌های خوبی برای ابزار goo.gl محسوب می‌شوند.
در ادامه با چند نمونه از این وب‌سایت‌ها آشنا می‌شوید:

6 سایت‌ کوتاه کننده لینک

۱- Bit.ly

یکی از بهترین سرویس‌دهنده‌ها در این زمینه است. کار کردن با این ابزار به راحتی چند کلیک است! کافیست وارد وب‌سایت bitly.com شوید، لینک مورد نظر خود را در باکس وارد کنید و روی دکمه‌ی shorten کلیک کنید تا کوتاه شده‌ی لینک خود را دریافت کنید.
با عضویت در این سایت و استفاده از این ابزار به راحتی، لینک‌ها را به آدرس اختصاصی مدنظر خود تبدیل کنید. همچنین با کمک اطلاعات آماری این ابزار هم می‌توانید تعداد کیلک‌های لینک را رصد کنید.

ساخت لینک کوتاه اختصاصی

امکانات متعددی در این ابزار وجود دارد مثل امکان ساخت لینک کوتاه اختصاصی با نام برند دلخواه. البته بسیاری از این امکانات برای پلن رایگان غیر فعال است.
این ابزار ماهانه تا سقف ۱۰۰۰ لینک را به صورت رایگان برایتان کوتاه می کند و برای استفاده‌ با تعداد بالاتر باید هزینه‌ پرداخت نمایید.


۲- Is.gd

یک ابزار کاملاً رایگان کوتاه کننده لینک است. بدون نیاز به ثبت‌نام می‌توانید لینک مدنظر خود را در باکس وارد کنید تا کوتاه‌شده‌ی آن را به سرعت دریافت کنید. برای ساخت لینک دلخواه کافیست روی فلش زیر باکس و بعد روی custom link کلیک کنید. همچنین برای رصد آمار کلیک Log statistics for this link را فعال کنید.

کوتاه کردن لینک‌های طولانی

از مزایای دیگر این ابزار این است که علاوه بر لینک کوتاه شده، QRCode آن را هم در اختیار تان قرار می‌دهد.


۳- Ow.ly

کوتاه کردن لینک

Ow.ly یک سایت کوتاه کننده لینک بسیار شناخته شده است که برای استفاده از این ابزار باید ابتدا در این سایت ثبت نام کنید. این وب‌سایت امکاناتی نظیر ساخت لینک کوتاه، آنالیز دقیق تعداد کلیک در شبکه های اجتماعی و.. را در اختیار شما قرار می دهد. اما ارائه‌ی تمامی این امکانات رایگان نیست!


۴- Shorturl.at

کوتاه کردن آدرس‌ها

این ابزار نیز مانند سایر ابزارهای ذکر شده برای ساخت لینک کوتاه مناسب است.
یکی از خدمات جالب این سایت دریافت آمار کلیک روی لینک‌های کوتاه شده است. کافیست لینک کوتاه‌ شده‌ی مدنظر خود را در باکس url-click-counter قرار بدهید تا میزان کلیک آن را دریافت کنید.

۵- Zaya

کوتاه کننده لینک

زایا ابزاری ایرانی است که به طور رایگان لینک‌های مدنظر شما را کوتاه می‌کند. این ابزار یک نمونه‌ی موفق از کوتاه‌کننده‌های لینک است که امکانات زیر را در اختیار شما قرار می‌دهد.

  • بررسی آمار و جزییات برای هر لینک
  • مشخص شدن ترافیک بر اساس موقعیت جغرافیایی
  • رصد پلتفرم کاربران
  • ایجاد رمز عبور برای ساخت پیوند خصوصی
  • ایجاد لینک با نام برند دلخواه

این موارد بخشی از امکانات این ابزار محسوب می‌شوند. برای استفاده از این ابزار رایگان به وب‌سایت زایا مراجعه کنید.

۶- کوتاه کننده‌ی زیلینک

سرویس کوتاه کننده لینک ایرانی

من از طریق بیوهای اینستاگرام با این سرویس کوتاه کننده لینک ایرانی آشنا شدم. به کمک زیلینک علاوه بر کوتاه کردن لینک می‌توانید یک لینک مرکب هم بسازید! یعنی یک لینک که شامل چندین لینک دیگر باشد.

بیشترین کاربرد این سرویس استفاده در بیو اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی است. از آنجا که در اینستاگرام شما اجازه درج فقط یک لینک را دارید می‌توانید به کمک این سرویس یک صفحه‌ شخصی ایجاد کنید، در آن صفحه لینک سایر شبکه‌های اجتماعی، خدمات و محصولات خود را درج نمایید و یک زیلینک اختصاصی تحویل بگیرید و از آن استفاده نمایید.
برای اطلاعات بیشتر به وب‌سایت zil.ink مراجعه نمایید.

کوتاه کننده‌های تلگرامی لینک!

به کمک ربات‌های تلگرام هم می‌توانید لینک‌های خود را کوتاه کنید. از مزایای این روش می‌توان به سادگی کار و سرعت آن اشاره کرد اما در این روش قابلیت رصد لینک‌ها مانند سرویس‌های نام برده شده وجود ندارد. برای استفاده کردن از ربات‌های تلگرامی کافی است وارد آدرس https://telegram.me/ShortUrlBot شوید. (توجه داشته باشید که این یک تلگرامی است و برای دسترسی باید آی.‌پی خود را تغییر دهید!)

بعد از وارد شدن روی دکمه‌ی Start کلیک کنید تا مراحل کوتاه کردن لینک‌ها آغاز شود.

از ابزارهای ایرانی استفاده کنیم یا سرویس‌های خارجی؟

ایرانی یا خارجی بودن ابزارها اهمیت ندارد. برای انتخاب یک سرویس کوتاه کننده لینک قوی و کارآمد باید به پایداری سرورها توجه کنید. گاهاً مشاهده می‌شود که در کمپین‌هایی از کوتاه کننده‌ها استفاده شده ولی سرور سرویس دهنده در دسترس نیست در نتیجه کاربران نمی‌توانند به مقصد لینک دسترسی داشته باشند.

همچنین وب‌سایت سرویس‌دهنده‌ها نباید ف.یلتر یا تحریم کننده باشند. اگر سرویس‌ها با IP ایران سازگار نباشند در آن زمان هم کاربران شما برای رسیدن به مقصد لینک دچار مشکل خواهند شد. پس بهتر است قبل از شروع فعالیت خود چند لینک کوتاه شده بسازید و مدتی از آن استفاده نمایید و آن را زیرنظر بگیرید.

صدها وب‌سایت دیگر در این زمینه در حال فعالیت هستند. کافی است برای یافتن این سرویس‌ها عبارت URL Shortening را جستجو کنید.
شما از چه ابزاری  برای کوتاه کردن لینک‌های مدنظرتان استفاده می‌کنید؟

مطالب زیر را حتما بخوانید

۱۰ اقدام ضروری بعد از راه اندازی وب‌ سایت

مهم‌ترین اقدامات لازم بعد از راه اندازی وب‌ سایت را در این مقاله بخوانید. اگر به‌تازگی سایتی راه اندازی کرده‌اید...

آموزش نحوه نصب و فعال‌سازی ssl بر روی وردپرس بدون استفاده از پلاگین

یکی از راه‌های افزایش امنیت سایت‌های وردپرسی نصب و فعال کردن ssl در وردپرس می‌باشد.

نحوه ساخت فرم چند بخشی گرویتی فرم به صورت قدم به قدم

ساخت فرم چند بخشی گرویتی فرم کار ساده‌ای است. افزونه گرویتی فرم طراحی شده تا کار طراحی فرم‌های مختلف را...

آموزش نحوه رفع خطای ssl در وردپرس

اگر به سایت وردپرسی خود گواهی نامه ssl اضافه کرده اید و با خطا مواجه شده اید، ما در این...

دیدگاهتان را بنویسید

13 پاسخ به “ابزارهای کوتاه کننده لینک که باید در ۲۰۲۱ بشناسید”

  1. رضا گفت:

    کوتاه کننده لینکی که تو این مدت بسته نشده بود فقط 1zx.ir بود

  2. حسین گفت:

    adr3 هم کوتاه کننده خوبیه یه سری تبدیل کننده لینک برای تلگرام و شاد داره واقعا به کار میاد

  3. سجاد رسولی گفت:

    من به خاطر دامنه جذاب و کارایی بالاش از 1zx استفاده میکنم

  4. ابرارسازه گفت:

    میخاستم تشکر کنم از طلاعات خوبتون ممنونم

  5. محسن گفت:

    من از Zed1 استفاده میکنم ، کارشون درسته هرموقع درخواست واریز میزنم کمتر از ۶ ساعت میریزن برام
    ب ازای هر کلیک هم ۲۰تومن میدن

  6. mohammad.anvari گفت:

    سلام وقتتون بخیر. ممنون از وقتی که گذاشتید و این محتوای خوب رو تولید کردید.
    باید بگم من تجربه عجیبی از کار با بیتلی داشتم. ما زمانی که لیدهای اصلی کسب و کارمون رو روی این سرویس کوتاه کردیم و به اشتراک گذاشتیم مشکل عجیبی واسمون پیش اومد. خیلی از لینک ها درست کار نمی‌کردند و یا روی آیپی های خاص فقط فعال بودن. چند وقتی هست از ابزارهای ایرانی استفاده می‌کنیم.

  7. نسیم گفت:

    سلام. شما خودتون از کدوم یکی از این سرویس ها استفاده میکنید؟

  8. بهنام گفت:

    اوایل از bitly استفاده میکردم و الان از b2n

  9. علیرضا وحدانی گفت:

    درود…
    سایت هایی مثل
    yon.ir
    plink.ir
    bit.do
    رو هم میاوردید خیلی عالی میشد

    قبلا خود گوگل سرویس goo.gl رو داشت که خیلی خوب بود و متاسفانه از دور خارجش کردن

دیدگاهتان را بنویسید