توضیحات متا چیست؟ آموزش نحوه نوشتن استاندارد توضیحات متا


نویسنده:
سه شنبه 3 فروردین 1400
توضیحات متا چیست

توضیحات متا نوشته‌ایست که شامل155 کاراکتر می‌باشد و به صورت برچسب در HTML اجرا می‌شود. این توضیحات خلاصه‌ای از محتوای صفحه شما را در صفحه نتایج موتورهای جستجو نشان می‌دهد. بنابراین نحوه نوشتن توضیحات متا برای بهینه‌سازی سئو در صفحه ضروری است. در این مقاله به شما خواهیم گفت که توضیحات متا چیست و در کدام قسمت وردپرس قرار دارد؟ همچنین به طریقه نوشتن استاندارد آن می‌پردازیم.

اهمیت بروزرسانی محتوا | چه محتواهایی را باید بروزرسانی کنیم؟

توضیحات متا چیست و چگونه نوشته می‌شود؟

گوگل برای اینکه بتواند محتوای وبسایت شما را به خوبی به کاربران و جستجوگران معرفی کند از عنوان مطلب و توضیحات متا استفاده می‌کند. هر کاربری زمانی‌که در صفحه گوگل به جست‌وجو می‌پردازد و وارد نتایج می‌شود. به خواندن توضیحاتی که در زیر عنوان و سایت مربوطه قرار گرفته است،‌می‌پردازد. با اینکار کاربر می‌خواهد تا کمی در مورد آنچه جستجو کرده است، اطلاعات کسب کند. سپس بر روی لینک مورد نظر خود کلیک کند.

پس در نتیجه باید در نوشتن توضیحات متا بیشتر دقت کنید و آن را ساده و استاندارد بنویسید. از این طریق می‌توانید کاربران بیشتری را به وب‌سایت خود ترغیب و هدایت کنید. بدین‌ترتیب اینکار باعث افزایش نرخ کلیک در گوگل منجر می‌شود و همین امر سبب بهبود سئو و عملکرد شما خواهد شد.

برای افزایش CTR یا نرخ کلیک چه باید کرد؟

توضیحات متا یا “Meta Description” نوشته‌های HTML هستند که به صورت کلی به شکل زیر تعریف می‌شوند:

توضیحات متا در کجای وردپرس قرار دارد؟

برای نوشتن توضیحات متا در وردپرس، باید افزونه یاوست را نصب نمایید و سپس در بخش مربوطه توضیحات و کلمه کلیدی را وارد کنید.

افزونه Yoast Seo | راهنمای نصب و نحوه کار با آن در وردپرس

ابتدا شما نیاز دارید به ویرایش یک پست یا صفحه‌ای که می‌خواهید کلیدواژه‌ها و توضیحات متا را اضافه کنید. مقدار کمی به سمت جعبه‌ی Yoast SEO که در پایین ویرایشگر متن قرار دارد اسکرول کنید. عنوان سایت و توضیحاتی که به‌صورت پیش‌فرض تولیدشده‌اند را در یک قطعه خواهید دید. فیلد کلیدواژه‌ها را در زیر مشاهده نمایید.

شما باید مطمئن شوید از کلیدواژه‌هایی استفاده می‌کنید که به محتوای شما مربوط می‌باشد و قبلاً از آن کلیدواژه‌ها یا عبارات درون مقاله‌ خود استفاده کرده‌اید. حال بر روی دکمه‌ی ویرایش اسنیپت کلیک کنید و توضیحات سایت خود را در آن وارد نمایید.

درنهایت وقتی‌که کلیدواژه‌ها و توضیحات را وارد کردید بر روی دکمه بستن اسنیپت کلیک کنید. حال می‌توانید توضیحات سفارشی خود را در قسمت پیش‌نمایش مشاهده فرمایید.

تبریک میگوییم! شما با موفقیت کلیدواژه‌ها و متای توضیحات را به پست وردپرس خود اضافه نمودید. حال می‌توانید پست یا صفحه خود را ذخیره یا انتشار نمایید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

بهترین ابزارهای آنالیز بک‌لینک سایت به صورت رایگان، پیش به سوی رصد بک‌لینک‌ها !

عدم نظارت شما در بک‌لینک‌های دریافتی ممکن است اعتبار وب‌سایت شما را به خطر بیاندازد. در این مقاله ابزارهای آنالیز...

معرفی 10 عامل کندی سایت در سال 2022 که باید برطرف کنید!

در این مقاله به یک سری عامل کندی سایت که ممکن است در کسب‌وکار شما تاثیرگذار باشد خواهم پرداخت. اگر...

ریدایرکت چیست؟ انواع ریدایرکت‌ و کاربرد آنها

اگر قصد دارید صفحه‌ای از وب‌سایت خود را تغییر آدرس دهید قطعاً ریدایرکت روش مناسبی برای انجام این کار است....

خطای 403 گوگل | خطای 403 چیست و چگونه می‌توان آن را رفع کرد؟

خطای ۴۰۳ forbidden error از جمله خطاهای رایج هاست است که از آن برای ممنوع بودن استفاده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید