روش‌های کسب درآمد از وردپرس


نویسنده:
پنجشنبه 28 فروردین 1399
روش‌های کسب درآمد از وردپرس

افزایش درآمد از طریق سایت دغدغه‌ی مدیران کسب‌وکارهای آنلاین به‌ویژه کاربران وردپرسی است. وردپرس به عنوان محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوای رایگان در دنیا است که بازار بسیار بزرگی را برای توسعه‌دهندگان ایجاد کرده است. بیش از ۳۰ درصد از کل وبسایت‌های دنیا و بیش از ۹۰ درصد از وب‌سایت‌های ایرانی با وردپرس ایجاد شده که با استفاده از آن کسب درآمد کاملا امکان پذیر می‌باشد. اگر شما هم یک کاربر وردپرسی هستید حتما برایتان سوال پیش آمده است که راه‌های کسب درآمد از وردپرس چیست؟ در این مقاله قصد داریم این روش‌ها را به شما معرفی کنیم.

اگر به دنبال راه اندازی کسب‌وکار آنلاین خود هستید ولی هنوز وب‌سایتی ندارید، می‌توانید به مقاله زیر مراجعه کنید:

کسب و کار اینترنتی را چگونه بدون سرمایه راه اندازی کنیم؟

۸ روش برای کسب درآمد از طریق وردپرس

توجه داشته باشید که برای بدست آوردن درآمد از وردپرس لازم نیست حتما برنامه‌نویس وردپرس باشید. شما می‌توانید بدون دانش برنامه‌نویسی و فقط با تسلط کافی بر روی ابزارهای وردپرس، یکی از مدیران کسب‌وکارهای آنلاین باشید و به درآمد دلخواه خود برسید.

۱- طراحی فروشگاه اینترنتی

اگر محصول یا خدماتی دارید که می‌خواهید آن را به فروش برسانید، راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی برای شما مناسب است. شما می‌توانید با استفاده از وردپرس برای خود یا دوستانتان و حتی مشتریان خود یک فروشگاه اینترنتی طراحی و راه‌اندازی کنید. در ابتدا می‌توانید سایت‌های ساده‌تری طراحی کرده و تجربه کسب کنید. برای اینکار با استفاده از افزونه‌ ووکامرس و نصب آن روی سیستم مدیریت محتوای خود، فروشگاه موردنظر را راه‌اندازی کنید. محصولات خود را در سایت چیده و برای آن‌ها قیمت تعیین نمایید و شروع به فروش و تبلیغ فروشگاه خود به مخاطبانتان کنید.

۲- طراحی قالب و افزونه‌ها در وردپرس

اگر از وردپرس استفاده کرده باشید حتما با قالب و افزونه‌های آن آشنایی دارید. از افزونه‌ها برای افزودن قابلیت‌هایی به وردپرس استفاده می‌شود که به مدیریت آن سایت کمک می‌کند. انواع مختلفی از افزونه‌ها وجود دارد که بعضی از آن‌ها رایگان و بعضی غیررایگان می‌باشد.
اگر به گرافیک و کدنویسی آشناییت دارید، می‌توانید با یادگیری توابع وردپرس و توجه به نیاز مخاطب، افزونه و قالب‌های اختصاصی برای وردپرس بسازید. سپس می‌توانید آن‌ها را به صورت محصول درآورده و به هزاران کاربر وردپرسی در سایت‌های مختلف بفروشید.

۳- فارسی‌سازی افزونه‌ها

همان‌طور که می‌دانید افزونه‌ها و قالب‌های وردپرسی به زبان اصلی در فروشگاه وردپرس وجود دارد. کاربران ایرانی برای طراحی یک سایت ایرانی نیاز دارند قالب و برخی از افزونه‌های کاربردی به زبان فارسی باشد. به‌ همین دلیل می‌توان با استفاد از فارسی‌سازی آن‌ها، از این راه درآمد کسب کنید. برای اینکار می‌توانید با استفاده از نرم‌افزار poedit تمامی رشته‌های یک افزونه را به فارسی برگردانید و آن را برای زبان فارسی تنظیم کنید.

۴- نصب قالب و افزونه

یکی دیگر از راه‌های کسب درآمد از وردپرس از طریق افزونه‌ها، نصب آن می‌باشد. بسیاری از کاربران وردپرس نمی‌توانند به‌طور کامل این افزونه‌ها و قالب‌ها را نصب و راه‌اندازی کنند. بنابراین شما به‌عنوان یک وردپرس‌کار‌ حرفه‌ای می‌توانید این خدمات را به آن‌ها ارائه دهید.

۵- شخصی‌سازی قالب سایت

اگر یک توسعه‌دهنده وردپرس هستید می‌توانید با ارائه خدمات شخصی‌سازی قالب، تغییر چیدمان صفحه‌ها، انواع پست‌های سفارشی و غیره درآمد بدست آوردید. همچنین می‌توانید رایگان برای مشتریانتان، یک وب‌سایت راه‌اندازی و شخصی‌سازی کنید و در عوض از آن‌ها بخواهید که لینک‌های تبلیغاتی شما را در صفحه خدمات خود قرار دهند.

۶- آموزش، پشتیبانی و مشاوره‌ وردپرس

اکثر افراد و شرکت‌هایی که وب‌سایت کسب‌وکار خود را راه‌اندازی می‌کنند، به‌طور کامل از وردپرس و خدمات آن آگاهی ندارند. شما می‌توانید به عنوان یک توسعه‌دهنده، مشکلاتی مانند کند شدن سرعت سایت، امنیت سایت، بروزرسانی‌های فنی ومحتوایی، افزونه‌ها و … را برعهده بگیرید و به‌عبارتی پشتیبان سایت آن‌ها شوید. همچنین می‌توانید به مدیران سایت‌ها وعلاقه‌مندان این حوزه با استفاده از دوره‌های آنلاین، پکیج‌های آموزشی و ویدیو، آموزش‌های لازم بدهید. یا درکنار آن به ارائه مشاوره بپردازید.

۷- تولید محتوا، تبلیغات و ریپورتاژ آگهی

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد وردپرس می‌توان به تولید محتوا اشاره کرد. شما می‌توانید با نوشتن مقالات در سایت خود و یا همکاری با سایر سایت‌ها و رسانه‌های اجتماعی، علاوه بر تولید محتوا، خود را به مدیران و کارفرمایان معرفی کنید.

اگر شما بتوانید بازدید سایت خود را بالا ببرید و خود را در رتبه‌های بالای گوگل جا دهید. قطعا می‌توانید با دریافت بنرهای تبلیغاتی یا ریپورتاژ از طرف کسب‌وکارهای بسیاری درآمد خوبی داشته باشید. اینکار به هیچ سرمایه اولیه و تخصصی نیاز ندارد.

انواع تبلیغات اینترنتی و مزایا و معایب آن

۸- سئو و بهینه‌سازی

یکی از کم‌هزینه‌ترین و بهترین روش‌های بازاریابی برای جذب مشتریان، سئو وبهینه‌سازی سایت می‌باشد. هر فردی برای موفقیت در کسب‌وکار آنلاین خود باید بکوشد تا سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کند. بسیاری از مدیران وب‌سایت‌ها آشنایی کاملی با سئو ندارند. بنابراین شما می‌توانید از این روش برای کسب درآمد بالا استفاده کنید.

یادداشت پایانی

مطمئنا روش‌های دیگری نیز برای کسب درآمد از طریق وردپرس وجود دارد. دراین مقاله سعی کردیم بهترین و کاربردی‌ترین‌ آن‌ها را به شما معرفی کنیم. اگر با وردپرس کار می‌کنید و به‌ فکر راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی هستید، حتما یکی از روش‌های بالا می‌تواند گزینه مناسبی برایتان باشد. اما اگر هنوز آشنایی کافی و کاملی با وردپرس ندارید، می‌توانید با کلیک کردن بر روی دکمه زیر از آن بهره‌مند شوید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

نحوه ایجاد گالری تصاویر در وردپرس بدون نیاز به افزونه

داشتن یک گالری تصاویر به مدیران وب‌سایت‌ها این امکان را می‌دهد که تصاویر داخل سایت خود را در قالب اُرگانیز...

روش زمان‌بندی انتشار پست‌ها در وردپرس بدون نصب افزونه

زمان‌بندی انتشار پست‌ها می‌تواند به انتشار ساده‌تر پست‌ها کمک کند. در وردپرس امکان انجام این کار بدون استفاده از افزونه...

آموزش آپلود فایل HTML در وردپرس بدون خطای بارگذاری

آموزش بارگذاری فایل html در وردپرس بدون خطای 404

تست سلامتی سایت در وردپرس – حال سایت شما چطور است؟

تست سلامت سایت یک ابزار جدید وردپرس است که به شما کمک می کند سایتتان را معاینه کنید. در این...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید