هر آنچه باید از طراحی فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی بدانید


نویسنده:
سه شنبه 25 آبان 1400
ساخت فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی

“طراحی فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی” عبارتی است که این روزها توسط کاربران زیادی جستجو می‌شود تا بتوانند روشی برای ایجاد یک فروشگاه آنلاین بدون دردسر پیدا کنند. اما آیا واقعا می‌توان بدون برنامه نویسی یک فروشگاه اینترنتی ساخت؟
پاسخ این سوال مثبت است و ما ادمین‌سایتی‌ها اینجاییم که به این سوال شما پاسخ دهیم: چگونه بدون کدنویسی فروشگاه اینترنتی بسازیم؟ پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.


چگونه طراحی سایت بدون کدنویسی امکان پذیر است؟

صفحات سایت از مجموعه کدهایی از زبان‌های HTML، CSS، JAVASCRIPT و…. تشکیل می‌شوند. یعنی به صورت کلی برای ایجاد یک صفحه از وب باید کدهای لازم نوشته شوند و مرورگر آنها را نمایش دهد. پس وجود این کدها برای ایجاد یک صفحه از وب سایت ضروری است. اما می‌دانیم که بدون کدنویسی هم وب‌سایتهایی پیاده سازی می‌شوند، این چگونه است؟

داستان طراحی فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی اینگونه است که یک مجموعه‌ای از کدها توسط برنامه نویسان ایجاد شده است که زیرساخت وب‌سایتها را ایجاد می‌کند. برای مدیریت بخش‌های مختلف از وب‌سایت هم پنل‌هایی با رابط گرافیکی در نظر گرفته می‌شوند تا مدیر سایت به جای رویارویی با کد با یک پنل گرافیکی در ارتباط باشد.

پس می‌توان گفت که برنامه‌نویسانی از قبل کدهایی را نوشته‌اند که برای ما یک ظاهر گرافیکی و ساده ایجاد کنند و ما به کمک آن وب‌سایت‌ خود را ایجاد و مدیریت کنیم.

معرفی وردپرس، بهترین روش برای پیاده سازی وب‌سایت بدون برنامه نویسی

طبق توضیحات بالا باید به دنبال یک زیرساخت و مجموعه کدی باشیم که ساخت وب‌سایت ما را با یک رابط گرافیکی امکان پذیر می‌کند. از میان صدها سایت‌ساز و سیستم‌های مدیریت محتوای ایجاد شده، بدون شک و تردید میتوان گفت که وردپرس بهترین گزینه است.

برای این ادعا دلایل زیادی داریم که چند مورد آن به شرح زیر است:

  • کاملا رایگان است.
  • قابلیت توسعه دارد و در آینده برای تغییرات مشکل ساز نیست.
  • کار کردن با آن بسیار ساده است.
  • قابلیت شخصی سازی دارد.
  • کدهای آن متن باز و قابل دسترس هستند و چیزی برای پنهان ماندن از کاربر وجود ندارد.
  • امنیت بالایی دارد.
  • دارای صدها منبع آموزشی و انجمن برای رفع مشکلات احتمالی است.
  • به کمک هزاران افزونه‌های طراحی شده و موجود هر امکانی قابل افزودن است.

علاوه بر وردپرس سیستم‌های دیگری همچون جوملا، دروپال، مجنتو و صدها سایت ساز دیگر وجود دارند اما از میان تمامی آنها وردپرس توانسته به تنهایی سهمی نزدیک به یک‌سوم از کل وب‌سایت‌های دنیا را به خود اختصاص دهد.


بررسی مراحل طراحی فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی

۱- انتخاب یک سیستم مدیریت محتوا

همانطور که گفته شده برای ایجاد فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی باید به سراغ انتخاب یک سیستم سایت ساز برویم. طبق توضیحات بالا گفتیم که وردپرس بهترین و محبوب‌ترین سیستم در سطح دنیا است. با نصب وردپرس شما یک وب‌سایت خبری، وبلاگی یا آموزشی خواهید داشت و برای تبدیل کردن این وب‌سایت به فروشگاه اینترنتی یک گام دیگر پیش رو دارید و آن هم استفاده از افزونه ووکامرس است:

معرفی افزونه فروشگاه ساز ووکامرس

طراحی فروشگاه آنلاین بدون برنامه نویسی

با وردپرس شما صاحب یک وب‌سایت وبلاگی خواهید شد و اگر می‌خواهید آن را به یک فروشگاه آنلاین حرفه‌ای تبدیل کنید باید به سراغ افزونه ووکامرس بروید. ممکن است الان برای شما سوالات زیادی ایجاد شود و کمی هم از شنیدن این اسم‌های ناشناس نگران شده باشید، اما تا انتهای این مقاله‌ از ادمین‌سایت همراه ما باشید تا پاسخ تمام سوالات خود را دریافت کنید.

با صرف فقط چند دقیقه و نصب افزونه ووکامرس تمامی بخش‌های ضروری یک فروشگاه به وب‌سایت شما اضافه می‌شوند. بخش فروشگاه و نمایش محصول، پنل کاربری، سبد خرید، رسید خرید و …. همگی به کمک ووکامرس به سایت شما اضافه خواهند شد تا یک فروشگاه آنلاین بدون کدنویسی راه اندازی کنید.


۲- آموزش کار با سیستم مدیریت محتوا

حالا وقت آن رسیده که با طرز کارکردن با وردپرس و ووکامرس آشنا شوید. شما می‌توانید با مشاهده‌ی یک آموزش در عرض یک هفته با وردپرس و ووکامرس آشنا شده و وب‌سایتی برای خود طراحی کنید. برای اینکار کافیست دوره آموزش وردپرس را مشاهده کنید و بعد از آموختن آن از دوره‌ی آموزش ووکامرس استفاده کنید.

معرفی دوره آموزش ووکامرس:

دوره‌ی آموزش ووکامرس یک آموزش ۸ ساعته است که به شما آموزش می‌دهد چگونه به سبک حرفه‌ای‌ها برای خودتان یک فروشگاه آنلاین بسیازید و آن را مدیریت کنید. شما از صفر کارکردن با این افزونه را می‌آموزید و لازم نیست نگران چیزی باشید. در این دوره یک قالب حرفه‌ای به ارزش حدودی ۲۰۰ هزارتومان هم به عنوان هدیه به تمامی شرکت‌کنندگان داده می‌شود.

مشاهده‌ی دوره‌ی آموزش ووکامرس، کلیک کنید.


چرا برای ساخت فروشگاه اینترنتی، ووکامرس را انتخاب کنیم؟

ساخت فروشگاه اینترنتی با ووکامرس

علاوه بر ویژگی‌هایی مثل رایگان بودن، پشتیبانی، توسعه پذیری و… یک ویژگی خیلی مهم در این سیستم وجود دارد که در بسیاری از سایت‌سازها نمی‌توانید آن را پیدا کنید. بر اساس تجربه‌ی شخصی خودم ویژگی عدم وابستگی به یک شخص یا شرکت، مهمترین ویژگی ووکامرس است.

در بسیاری از سایت‌سازها با پیاده سازی سایت، تمامی اطلاعات سایت شما در هاست‌های شرکت سایت ساز ذخیره می‌شود! همچنین برای انجام هر تغییری یا توسعه سایت شما به آن شرکت وابسته هستید و دیگر نمی‌توانید از شرکت یا اشخاص مدنظر خودتان کمک بگیرید. احتمالا می‌دانید این انحصار چه مشکلاتی را می‌تواند برای کسب‌وکار شما ایجاد کند.

اما به کمک سیستم وردپرس یا ووکامرس تمامی اطلاعات در هاست مدنظرخودتان ذخیره خواهیدشد، برای انجام تغییرات شما آزادی کامل دارید و می‌توانید از میان ده‌ها شرکت و برنامه نویس فعال هر شخصی که مورد اعتمادتان هست انتخاب کنید یا حتی خودتان تغییراتی در سایت ایجاد کنید.


مهمترین ویژگی‌های ووکامرس:

  • رایگان است و همیشه رایگان باقی می‌ماند!
  • تمامی امکانات لازم برای یک فروشگاه اینترنتی را در اختیارتان می گذارد.
  • به سادگی قابلیت توسعه و تغییر دارد.
  • انعطاف پذیر طراحی شده و قابلتی شخصی سازی دارد.
  • منابع بسیار زیادی برای پاسخ به سوالات و یادگیری آن وجود دارد.

سخن آخر:

این روزها داشتن یک شعبه‌ی آنلاین برای هر کسب‌وکاری ضروری است. اگر شما هم به دنبال ساخت فروشگاه اینترنتی بدون کدنویسی هستید به دنبال روشی باشید که بعدها قابلیت توسعه داشته باشد و مانع پیشرفت شما نشود. ووکامرس و وردپرس سیستم‌هایی هستند که نه در ایران بلکه در سراسر دنیا دارای محبوبیت بالایی هستند و این بی دلیل نیست.

همین حالا دوره‌ی آموزش ووکامرس را مشاهده کنید تا برای خود یک فروشگاه اینترنتی بدون برنامه نویسی ایجاد کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

کسب درآمد اینترنتی با 8 راه کاربردی، بدون سرمایه اولیه!

در این مقاله به معرفی ۸ روش کاربردی و پولساز، برای کسب درآمد اینترنتی می‌پردازیم، همچنین راه‌های مختلف درآمد زایی...

معرفی بهترین کتاب‌های راه اندازی کسب و کار

در این مقاله به معرفی کتاب‌های راه اندازی کسب و کار که به شما یک سری نکات حیاتی در زمینه...

چگونه یک فریلنسر طراحی سایت شویم؟

تبدیل شدن به یک فریلنسر طراحی سایت آرزوی می‌تواند بسیاری از طراحان وب باشد شغل فریلنسری می‌تواند مزایا و معایب...

مدیریت کسب‌وکار چیست؟ سبک‌ها و سیستم‌های مدیریتی در راه‌اندازی کسب‌وکارها

در راه‌اندازی، سازمان‌دهی و رشد هر کسب‌وکار نقش مدیر تجاری بسیار حیاتی می‌باشد. در این مقاله به بررسی سبک‌های مدیریتی...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید