آموزش ایندکس شدن مطالب وردپرس در موتور جست‌وجوی گوگل


نویسنده:
یکشنبه 11 آبان 1399
ایندکس مطالب وردپرس در گوگل

پس از راه‌اندازی سایت و بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی گوگل شروع به بررسی سایت کرده و تمامی لینک‌های موجود در سایت را ایندکس می‌کند. اما گاهی ممکن است که در ایندکس کردن بعضی از وب‌سایت‌ها مشکل داشته باشد. در ادامه این مطلب، نحوه ایندکس شدن مطالب وردپرس در موتور جست‌وجوی گوگل را آموزش خواهیم داد.

۱۰ اقدام ضروری بعد از راه اندازی وب‌ سایت

ایندکس کردن سایت در گوگل به چه معناست؟

زمانی که لینکی برای بررسی به گوگل ارسال می‌شود، گوگل عمل خزیدن را آغاز می‌کند. پس از پیمایش محتویات صفحه اصلی و لینک های موجود، چگالی کلمات کلیدی را بررسی کرده و این کار را ادامه می دهد. تا زمانی که هیچ ارتباطی خارجی دیگری در صفحه پیدا نکند. سپس کلیه صفحات شناسایی شده، جهت ایندکس ارسال می‌شوند. در نهایت با توجه به نوع کلمات کلیدی و دیگر معیارهای سئو، صفحات رتبه‌بندی شده و در کتابخانه ایندکس گوگل قرار می گیرند. ایندکس در واقع آنالیز گوگل در مطالب وب‌سایت و ذخیره آن‌ها با توجه به سئو الگوریتم‌هایش است. گوگل در هر با جستجوی کاربر، سایت‌هایی را نمایش می‌دهد که در رتبه اول ایندکس گوگل قرار دارند.

چگونه صفحات وب‌سایت را ایندکس کنیم؟

برای شروع کار ایندکس مطالب سایت‌های وردپرس در گوگل، شما نیاز به یک حساب کاربری در سرویس گوگل وبمستر تولز (Google webmaster tools) دارید. این سرویس، به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید خیلی سریع و راحت سایت خود را در گوگل ثبت کنید و از ابزارهای آن برای آنالیز و تحلیل سایت استفاده کنید.

بررسی تنظیمات وردپرس برای موتورهای جستجوگر

پس از اینکه شما یک اکانت در گوگل وبسمتر تولز ساختید، نیاز است که تنظیمات وردپرس خود را برای موتور های جستجوگر بررسی کنید. زیرا ممکن است وب سایت شما طوری تنظیم شده باشد که موتورهای جستجوگر نتوانند سایت را مشاهده و بررسی کنند. در نتیجه سایت ایندکس نمی‌شود.

برای مشاهده تنظیمات وردپرس برای موتورهای جستجوگر، به بخش تنظیمات و سپس خواندن مراجعه کنید. سپس اطمینان حاصل کنید که تیک جلوگیری مشاهده موتورهای جستجوگر خاموش باشد.

نصب و فعال‌سازی افزونه Yoast SEO

دومین قدمی که نیاز است برای وب‌سایت وردپرسی خود انجام دهید، نصب و فعال کردن افزونه سئو Yoast SEO برای وردپرس می‌باشد. این افزونه، یکی از برترین افزونه‌های سئوی وردپرس می‌باشد که امکانات زیادی را در اختیار کاربران برای افزایش سئوی وردپرس قرار می‌دهد.

افزونه Yoast Seo | راهنمای نصب و نحوه کار با آن در وردپرس

هنگامی که افزونه Yoast SEO را نصب و فعال کردید. در منوی وردپرس یک گزینه جدید به نام سئو اضافه خواهد شد. این گزینه برای افزونه Yoast SEO می باشد. با کلیک بر روی آن، می توانید تنظیمات افزونه Yoast SEO را مشاهده کنید.

در صفحه تنظیمات افزونه Yoast SEO می توانید تب Webmaster Tools را مشاهده کنید. ما از این تب، برای اتصال سایت به گوگل وبمستر تولز استفاده خواهیم کرد.

اتصال سایت به گوگل وبمستر تولز

برای اینکار، ابتدا نیاز است که سایت خود را در اکانت گوگل وبمستر تولز خود اضافه کنید. برای اضافه کردن سایت به اکانت گوگل وبمستر تولز& بر روی گزینه “ADD A PROPERTY” کلیک کنید. هنگامی که بر روی این دکمه کلیک می کنید، فیلدی را مشاهده خواهید کرد. در این فیلد باید آدرس وب‌سایت خود را به صورت کامل وارد کنید.

توجه داشته باشید که باید آدرس وب‌سایت خود را به صورت کامل وارد کنید. آدرس وب سایت باید همان آدرسی باشد که در مرورگر مشاهده می کنید. به طور مثال، اگر سایت شما از پروتکل HTTPS استفاده می کند، لازم است که آدرس سایت خود را مانند “https://adminesite.com” وارد کنید. اگر هم سایت شما دارای “WWW” باشد، آدرس سایت را باید مانند “www.adminesite.com” وارد کنید.

جلوگیری از ایندکس مطالب وردپرس

ممکن است تا به دلایلی همچون حریم خصوصی بخواهید تا صفحه‌ای از وردپرس را مخفی کنید تا ایندکس نشود. و یا در ابتدای راه‌اندازی سایت از آنجایی که هنوز محتوایی برای عرضه به کاربران ندارید، تمایلی به نمایش وبسایت خود در موتورهای جستجو نداشته باشید. می توانید تنظیماتی اعمال کنید تا دسترسی گوگل به سایت را ببندید

در مقالات پیش درباره نحوه کار با افزونه سئو وردپرس صحبت کردیم. ممکن است شما هم از امکاناتی مانند متاتگ و انتخاب کلمات کلیدی برای نوشته از آن استفاده کنید. برای مخفی کردن صفحه‌ای از وردپرس از نتایج گوگل افزونه سئو وردپرس می‌تواند به عنوان آسان‌ترین و کارآمدترین روش به حساب بیاید.

پس از فعال‌سازی افزونه یائوست،‌ در بخش ویرایش نوشته بر روی آیکون چرخ دنده که با عنوان منوی پیشرفته می‌باشد، کلیک کنید:

ایندکس مطالب وردپرس

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید. در لیست کشویی که با عنوان روبات‌های ایندکس متا قرار گرفته است. آن را بر روی حالت noindex قرار دهید. سپس روبات‌های متا دنبال را نیز بر روی حالت NoFollow قرار دهید تا مخفی کردن صفحه انجام شود.

با این کار همانطور که در بالا اشاره شد، متاتگ HTML مربوط به عدم ایندکس صفحه که در زیر آن را مشاهده می‌کنید، در موتور جستجو به سورس صفحه اضافه خواهد شد. سپس به موتور جستجو اعلام می‌کند که این صفحه را در نتایج خود ایندکس نکند.

مطالب زیر را حتما بخوانید

نحوه تغییر رمز عبور وردپرس با استفاده از phpMyAdmin

شاید برای شما هم پیش آمده است که رمز عبور وردپرس خود را فراموش کرده‌ باشید. در این مطلب به...

افزایش امنیت وردپرس با رعایت ۱۰ نکته

افزایش امنیت وردپرس با انجام ۱۰ نکته‌ی ساده‌ی زیر تا حد زیادی قابل انجام است. برای افزایش امنیت در وردپرس...

۳ روش مختلف برای درج انواع تبلیغات در وردپرس

برای درج انواع تبلیغات (بنری - کدی) در وب‌سایت وردپرسی خود می‌توانید از این سه روش استفاده کنید.

آموزش روش‌های افزایش امنیت پنل مدیریت سایت وردپرسی

برخی از وب‌سایت‌ها با تلاش‌های غیرمجاز به پنل مدیریت روبه‌رو هستند که باید برای جلوگیری از این نوع حملات، اقداماتی...

دیدگاهتان را بنویسید

6 پاسخ به “آموزش ایندکس شدن مطالب وردپرس در موتور جست‌وجوی گوگل”

  1. mojtaba گفت:

    سلام.من تازه سایتمو راه اندازی کردم داخل وب مستر هم ثبت کردم ولی هرکاری میکنم مطالبم ایندکس نمیشن
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    • سلام برای سایت‌های تازه کار مدت ایندکس زیاد هستش و باید صبر کنید. میتونید برای افزایش سرعت ایندکس موارد زیر را انجام بدید:
      از صفحه اصلی سایت به صفخات داخلی لینک بدید
      از یک سایت با اعتبار به سایت خودتون یک لینک بدید
      در سایت تولید محتوای با کیفیت داشته باشید

  2. علیرضا گفت:

    راهی نیست که مطالب سایت سریع ایندکس شن ؟ اخه بعضی سایتا خیلی سریع میان بالا بعد از 5 دقیقه مثلا .

  3. milad گفت:

    من این کار ها رو کردم اما هنوز دچار مشکل هستم

  4. امیر گفت:

    سلام خسته نباشید
    مدتیه که گوگل وبمستر ایندکس کردن دستی مطالب رو غیرفعال کرده و من ب مشکل خوردم
    سایت من حدود 8 ماهه راه اندازی شده
    حالا چون نمیتونم پست هامو دستی ثبت کنم باید 5 شیش ساعت بگذره تا ایندکس بشه
    راه حل دیگه ای وجود داره؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید