بهترین میکروفون برای ضبط پادکست در سال 2022


نویسنده:
چهارشنبه 29 تیر 1401
میکروفون برای ضبط پادکست

تشخیص بهترین میکروفون برای ضبط پادکست کار بسیار تخصصی است. همانطور که می‌دانید یکی از اصلی‌ترین پارامترهای ایجاد یک پادکست حرفه‌ای داشتن میکروفون مناسب است. یک میکروفون حرفه‌ای ویژگی‌های مختلفی دارد. در ادامه سعی داریم کمی بیشتر با نحوه انتخاب میکروفون و همچنین چند مدل میکروفون حرفه‌ای آشنا کنیم. اگر شما هم علاقه‌مند به این موضوع هستید با ما در این مقاله همراه باشید.

چه میکروفونی برای پادکست مفید است؟

قبل از این که به سراغ تهیه میکروفون پادکست برویم بهتر است بدانید که شما علاوه بر تجهیزاتی مانند میکروفون باید به مدل لب‌تاپ و هم‌چنین موارد دیگری مانند نویزگیر نیز توجه ویژه‌ای را داشته باشید. همچنین باید یک عایق صوتی مناسب برای اتاق ضبط خودتان داشته باشید.

معمولا زمانی که قصد داریم به افراد میکروفون پادکست را معرفی می‌کنیم باید نامی از Rode PodMic ببریم. این مدل یکی از بهترین برند‌های موجود در بازار است که برای تهیه پادکست می‌تواند بسیار مناسب باشید. Rode PodMic بسیار حرفه‌ای است و در حوزه کاری خود توانسته موفقیت‌های فوق‌العاده‌ای را به دست بیاورد.

هم‌چنین میکروفون‌های Blue Yeti و JLab Talk نیز برند‌های فوق‌العاده مقرون به صرفه و با کیفیتی برای تولید پادکست و صد البته بازی‌های ویدیویی هستند.


پیشنهادی: معرفی بهترین میکروفون‌های یقه‌ای در سال 2022



معرفی 8 میکروفون برای ضبط پادکست که می‌توانید همین الان بخرید!

در ادامه به معرفی انواع میکروفون‌ها برای پادکست می‌پردازیم که به راحتی قابل خرید هستند. این میکروفون‌ها عبارت‌اند از:

8 میکروفون برتر



1. Rode PodMic

میکروفون پادکست مدل Rode PodMic



قیمت: از سه میلیون و چهارصد تا پنج میلیون تومان

پاد میک یک میکروفون بسیار کوچک و جمع‌وجور است. اما نباید از روی ظاهر آن را قضاوت کنید. از جمله بهترین ویژگی‌های پاد میک که می‌توان به آن اشاره کرد این است که نیازی نیست که حتما تنظیمات مختلفی را انجام دهید که صدای با کیفیتی را ضبط کنید. شما می‌توانید به راحتی با استفاده از این میکروفون اقدام به ایجاد پادکست‌های حرفه‌ای و با کیفیت کنید.

البته این میکروفون ضعف‌های متعددی را به دنبال دارد. به عنوان مثال کابل XLR آن به راحتی به هر لب‌تاپی کانکت نمی‌شود. هم‌چنین پایه آن نیز به صورت جداگانه فروخته می‌شود و می‌توانید به راحتی آن را خریداری کنید. اما به طور کلی این میکروفون بسیار ارزان است و با توجه به کیفیت صدای تولیدی توسط آن ارزش خرید دارد.

2. Blue Yeti



میکروفون پادکست مدل Blue yeti


قیمت: از چهار میلیون و هشتصد هزار تومان تا پنج میلیون و دویست هزارتومان

همیشه Blue Yeti در لیست بهترین‌ها قرار دارد. امکان ندارد لیستی برای بهترین میکروفون‌ها قرار داده شود و با نام Blue Yeti مواجه نشوید. کیفیت صدای تولید شده توسط این میکروفون بسیار بالاست و می‌توان به راحتی با آن اقدام به تولید پادکست‌های مختلف کرد.

Blue Yeti علاوه بر عملکرد خوب در حالت کاردیوید، همچنین Blue Yeti الگوهای ضبط دو جهته، همه جهته و استریو را ارائه می‌دهد. حالت دیود به حالتی گفته می‌شود که میکروفون تنها نقطه مقابل خود را ضبط می‌کند. این امکان انعطاف‌پذیری بیشتری را در حالت پادکست به شما می‌دهد و می‌توانید به راحتی از آن استفاده کنید.

3. JLab Talk

JLab Talk میکروفون پادکست


قیمت: دو میلیون و دویست و شصت هزار تومان تا سه میلیون تومان

JLab Talk از جمله میکروفون‌های مقرون به صرفه موجود در بازار است که استفاده از آن خالی از لطف نیست. این میکروفون یو اس بی برای کسانی است که علاقه‌مند به ایجاد پادکست هستند و به تازگی کار خود را شروع کرده‌اند. این میکروفون علاوه بر کیفیت بالا قیمت فوق‌العاده‌ای دارد که استفاده از آن خالی از لطف نیست.

تنظیم و استفاده از این میکروفون بسیار ساده است و نیاز به دانش چندانی از این مدل مسائل ندارد. شما می‌توانید با خرید این میکروفون ضبط کردن پادکست خودتان را آغاز کنید و مدت زمان طولانی از آن استفاده کنید.

4. Blue Yeti X


Blue Yeti X



قیمت: از ده میلیون و پانصد هزارتومان تا یازده میلیون و هفصدهزار تومان


Blue Yeti X یک میکروفون پیشرفته جادویی است. این میکروفون ابزارهای فوق‌العاده‌ای را همراه خود دارد که استفاده از آن‌ها باعث افزایش کیفیت خروجی می‌شود. Blue Yeti X در حقیقت یک نسخه بزرگتر و ارتقاء یافته از میکروفون یتی است که کمی پیش‌تر معرفی شد.

این میکروفون امتحان خودش را در شرایط زندی پس داده است و می‌تواند یک یاور فوق‌العاده برای افرادی باشد که قصد تولید محتوا و پادکست دارند. اگر علاقه‌مند به تولید پادکست هستید بهتر است همین حالا اقدام به خرید Blue Yeti X کنید تا نتیجه بهتری را به دست بیاورید.

5. Elgato Wave: 3

Elgato Wave


قیمت: از شش میلیون و سیصدهزارتومان تا ده میلیون و دویست‌هزارتومان


از جمله دیگر میکروفون‌های موجود برای تولید پادکست میکروفون برای ضبط پادکست است. می‌توان گفت که همین حالا هم بسیاری از افرادی که قصد تولید پادکست را دارند از همین مدل استفاده می‌کنند. به طور کلی Elgato Wave: 3یک میکروفون برای ضبط پادکست با قابلیت‌های فوق‌العاده است.

این میکروفون می‌تواند به اثر بخشی پادکست نیز از طریق تمرکز بر روی جریان کمک کند. این قابلیت برای کار با Elgato Stream Deck طراحی شده است. الگاتو استریم دک یک کنسول چند دکمه‌ای است که توسط استریمر‌ها برای تولید استریم‌های با کیفیت استفاده می‌شود.

شما می‌توانید به راحتی با استفاده از Stream Deck اقدام به ضبط پادکست مورد نظر خودتان کنید و نگران کیفیت نباشید.

6. Movo UM700



قیمت: از دو میلیون و دویست‌هزارتومان تا سه میلیون و هفصد هزار تومان


UM700 نیز یک میکروفون برای ضبط پادکست با کیفیت است. استفاده از این مدل میکروفون نیز می‌تواند موجب افزایش کیفیت صدا در پادکست‌های شما شود. این مدل میکروفون همه جانبه جامد است. این موضوع باعث افزایش کیفیت چند برابری آن شده است. UM700 بسیار مقرون به صرفه‌تر از Blue Yeti است و استفاده از آن می‌تواند موجب کاهش هزینه‌های شما شود.

ممکن است لازم باشد ضبط‌ها را هنگام ویرایش لمس کنید، اما اگر می‌خواهید صدای پادکست‌تان حرفه‌ای باشد، باید این کار عادی باشد. تنظیمات این میکروفون مانند کنترل هواپیما است و می‌توانید با توجه به نیاز خودتان کاملا آن را تنظیم کنید.


7. HyperX QuadCast S




قیمت: از سه میلیون و نهصد هزار تومان تا پنج میلیون و هفصد هزار تومان


HyperX در حقیقت برای پادکست ساخته نشده است و تمرکز اصلی آن بر روی تولید استریم برای بازی است. اما اگر علاقه‌مند به تولید پادکست هستید می‌توانید از این میکروفون نیز برای تولید پادکست مورد نظر خودتان استفاده کنید. QuadCast S حداقل تنظیمات را دارد اما استفاده از همین حداقل تنظیمات می‌تواند فوق‌العاده باشد.

شما می‌توانید به راحتی آن را بر روی یک بازو و یا دیگر پایه‌های موجود در بازار نصب کنید و از آن استفاده کنید. HyperX QuadCast S معمولا با یک پایه عرضه می‌شود که باعث کاهش هزینه‌های خرید شما خواهد شد.

8. EPOS B20

EPOS B20


قیمت: نه میلیون و سیصد و دو هزار تومان

استفاده از QuadCast S می‌تواند کمی خودنمایی به نظر برسد. علت اصلی آن ظاهر این میکروفون است. معمولا افرادی که قصد دارند چهره خود را در پادکست نمایش دهند از این میکروفون استفاده نمی‌کنند. در صورتی که شما هم چنین قصدی را دارید EPOS B20 یک گزینه مناسب برای شما خواهد بود.

نکته‌ای که باید در هنگام استفاده از این میکروفون به آن دقت کنید این است که برای جلوگیری از حداکثر پتانسیل B20، حتما EPOS Gaming Suite را باید بر روی سیستم خودتان نصب کنید.

چگونه بهترین میکروفون برای ضبط پادکست را برای خود انتخاب کنیم؟

همانطور که گفته شد پارامترهای مختلفی برای انتخاب یک میکروفون برای ضبط صدا وجود دارد. در ادامه هر کدام از این پارامترها را با هم بررسی می‌کنیم.

1. کیفیت صدا

اولین پارامتر کیفیت ضبط است. قطعا کیفیت ضبط برای هر میکروفونی حیاتی است و باید توجه ویژه‌ای به آن شود. در صورتی که قصد ضبط کردن پادکست صوتی را دارید باید در درجه اول این موضوع را مد نظر قرار دهید که با خرید هر میکروفونی نمی‌توانید پادکست مورد نظر خودتان را ایجاد کنید.

کیفیت میکروفون در پادکست

البته در هر صورت قطعا شما احتیاج به کمی ادیت صدا خواهید داشت اما به طور کلی باید در نظر داشته باشید که استفاده از یک میکروفون حرفه‌ای کمی کار را به جلو می‌اندازد. پس در ابتدای کار با کمی هزینه بیشتر کیفیت صدای بهتری را تولید کنید.

پیشنهادی: چگونه یک پادکست خوب تولید کنیم؟

2. نوع نیاز شما به میکروفون

نکته دوم فرمت پادکست مورد نظر شما است. تجهیزات ضبط مختلف فرمت‌های مختلفی را به شما ارائه می‌دهند که استفاده کردن از هر کدام از این تجهیزات مناسب ضبط پادکست نیست. اگر فقط در حال ضبط صحبت خود با مهمانان از راه دور هستید، تنها چیزی که نیاز دارید یک میکروفون با الگوی ضبط کاردیوئید است. این نوع میکروفون برای ضبط‌های گروهی حضوری نیز بسیار مناسب است.

اگر قصد ندارید که هزینه زیادی برای تجهیزات داشته باشید و تنها هدف شما این است که یک میکروفون بخرید بهتر است که این میکروفون امکانات مناسبی را داشته باشد.

میکروفون‌های دارای حالت‌های دوطرفه به شما امکان می‌دهد که به صورت همزمان و دو نفره از یک میکروفون برای گفت‌وگو و به اصطلاح چت کردن استفاده کنید. هم‌چنین میکروفون‌های چند جهته نیز وجود دارند که می‌توانید با استفاده از آن‌ها برای گفت‌وگوهای گروهی خودتان استفاده کنید و پادکست‌های حرفه‌ای‌تری را تولید کنید.

با این کار دیگر نیازی به ویرایش صدا نیز نخواهید داشت و به راحتی یک خروجی استاندارد را به دست می‌آورید.

سخن آخر

در این مقاله سعی شد به طور کلی به معرفی 8 میکروفون برای ضبط پادکست پرداخته شود. این که شما کدام میکروفون را برای ضبط پادکست‌های خودتان انتخاب می‌کنید یک تصمیم شخصی است اما بهتر است علاوه بر خود میکروفون به محتوای پادکست نیز توجه ویژه‌ای را داشته باشید تا بتوانید به خوبی کاربران را جذب کنید.

اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات انتقادها و پیشنهادهای خودتان را با ما در میان بگذارید. شاد و موفق و پیروز باشید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

معرفی 7 پلاگین برای ویرایشگر Atom که نصب آن ضروری است!

اگر تا کنون یک جستجو ساده در رابطه با ویرایشگر اتم کرده باشید می‌دانید که تعداد زیادی پلاگین برای ویرایشگر...

معرفی بهترین ابزارهای تولید محتوای اینستاگرام در سال 2022

ابزارهای تولید محتوای اینستاگرام در طیف وسیعی در بازار قرار دارند و استفاده از آن‌ها بسیار لذت بخش است. امروزه...

لایت باکس چیست؟ چه نوع لایت باکسی برای تولید محتوا بگیریم؟

لایت باکس چیست پاسخ دادن به این سوال می‌تواند به شما کمک کند که یک تصویر یا ویدیو از محصول...

بهترین دوربین‌های فیلمبرداری برای تولید محتوا در سال 2022

دوربین‌های فیلمبرداری برای تولید محتوا انواع مختلفی در بازار دارند. معمولا افراد در زمان انتخاب سردرگم هستند و نمی‌دانند باید...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید