در این مقاله به یک سری عامل کندی سایت که ممکن است در کسبوکار شما تاثیرگذار باشد خواهم پرداخت. اگر صاحب یک کسبوکار اینترنتی هستید باید بدانید که یکی از اصلیترین عواملی که میتواند موجب افزایش فروش و همچنین حجم ترافیک ورودی گوگل به وبسایت شما شود سرعت وبسایت میباشد. سرعت پایین سایت میتواند به کسبوکار شما ضربه واردکند. برای اینکه بتوانید به راحتی سرعتی وبسایت خودتان را افزایش دهید در این مقاله به 10 عامل کندی سایت پرداخته شده است. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
چرا سرعت سایت برای ما اهمیت دارد؟
هر چقدر زمان بارگذاری یک سایت طولانیتر باشد میتواند ضربههای جبرانناپذیری را به سئو و رضایت مشتریان شما وارد کنید. به طور کلی زمان بارگذاری یک وبسایت به مدت زمان لود شدن یک صفحه وب به طور کامل میباشد. افزایش زمان بارگذاری ممکن است نرخ پرش شما را تا حد زیادی افزایش دهد. برای اینکه بتوانید سرعت وبسایت خودتان را افزایش دهید راهحلهای زیادی وجود دارد.
10 عامل کندی سایت:
کاربران وب انتظار دارند که زمان بارگذاری یک وبسایت حداکثر 3 تا 4 ثانیه باشد. سرعت و عملکرد بهینه یک وبسایت بستگی به سرعت در دسترس بودن محتوای یک صفحه وب دارد. سرعت پایین یک وبسایت ممکن است دلایل بسیار زیادی را داشته باشد. در ادامه به 10 مورد از مهمترین عوامل کنید یک وبسایت اشاره خواهیم کرد. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
1.هاست مورد استفاده:
اصلیترین عامل کندی سایت کند بودن سرور میباشد. به عنوان مثال اگر سرور مورد استفاده شما از سوییچهای شبکه با سرعت بالا و hard ssd استفاده میکند میتواند تاثیر بسیار زیادی در سرعت پردازش دادهها و همچنین رفع سرعت پایین سایت شما داشته باشد. شما میتوانید از خدمات ابری برای وبسایت خودتان استفاده کنید. خدمات ابری عمومی به گونهای طراحی شدهاند که مقیاسپذیر و قابل اعتماد باشند و عملکرد بالایی را در صورت تقاضا ارائه دهند.
از دیگر دلایلی که میتواند موجب سرعت پایین وبسایت شما شود استفاده از نسخه قدیمی وبسرورها و یا سیستمعاملها برای وبسایت است. اگر از یک سیستمعامل قدیمی مانند Windows Server 2003 یا 2008 یا حتی نسخه قدیمی IIS یا سایر سرورهای وب استفاده میکنید، ممکن است بخواهید به ارتقای آن فکر کنید. سیستم عامل ها و وب سرورها حدودا هر چند سال یکبار ارتقا مییابند.
دقت داشته باشید که هر بار بروزرسانی وبسرور و سیستمعامل میتواند تاثیر بسیار زیادی را در بهبود عملکرد و سرعت وبسایت شما داشته باشد. همچنین بعد از هربار آپدیت سیستمعامل و وبسرور باگهای امنیتی بسیار زیادی که ممکن است امنیت وبسایت شما را به خطر بیاندازد pacth میشود.
3.استفاده از CDN ناکارآمد:
یک سرور ذخیره سازی فایل و CDN ناکارآمد ممکن است دلیل سرعت پایین سایت باشد. اگر برنامه وب شما ترافیک بالایی دارد و از دانلود و آپلود فایل استفاده میکند، ممکن است بخواهید به استفاده از سرویس CDN (شبکه تحویل محتوا) فکر کنید. CDNها نه تنها آپلود و دانلود سریعتری ارائه میدهند، بلکه از نظر هزینه نیز ارزانتر هستند. اکثر CDNهای عمومی دارای مراکز داده منطقهای محلی هستند که امکان دانلود فایلها از مراکز داده محلی را فراهم میکند. همچنین بهتر است اگر سرورهای مورد استفاده شما از فضای ذخیرهساز قدیمی (hdd) استفاده میکنند بهتر از هارد ssd برای ذخیرهسازی استفاده کنید.
4.سرور پایگاه داده:
در وبسایتهای داده محور معمولا سیستم مدیریت پایگاه داده عامل کندی سایت است. ممکن است برخی از حوزههای کلیدی در سیستم مدیریت پایگاه داده شما بهینه نشده باشد. اغلب سرورهای پایگاه داده نیز حافظه زیادی ندارند و سرعت ذخیره سازی بالایی دارند. استفاده از SSD ها و دیسکهای پرسرعت و رم کافی به بهبود عملکرد سرور پایگاه داده کمک می کند.
5.خدمات Backend و APIها:
یکی دیگر از عوامل سرعت پایین سایت APIها هستند. اگر خدمات پشتیبان و APIها به درستی طراحی نشده باشند، ممکن است دلیل عملکرد کند یک وب سایت باشد. شما میتوانید عملکرد APIهای خود را با استفاده از ابزارهای مختلف تست آزمایش کنید.
6.کدنویسی اشتباه:
با توجه به بررسیهایی که تیم ادمین سایت بر روی وبسایتهای مختلف انجام داده است و تجربه شخصی اغلب علت اصلی سرعت پایین سایت کدنویسی اشتباه است. بیشتر اوقات، دلیل آن بیتجربه بودن توسعهدهندگان است که بدون درک وب و نحوه عملکرد درخواستهای وب، کد مینویسند. بهتر است در هنگام کدنویسی دقت داشته باشید که با هر خط کد چه تعداد تراکنشی را به سرور ارسال میکنید.
7.طراحی وب ضعیف:
طراحی ضعیف وب سایت، استفاده زیاد از گرافیک، سازگاری مرورگر و دستگاه، CSS و تصاویر بهینه نشده ممکن است باعث سرعت پایین سایت شود. شما میتوانید با استفاده از یک سری دستورالعملها در هنگام طراحی وب از کاهش سرعت وبسایت خودتان جلوگیری کنید.
به عنوان مثال، اگر یک صفحه وب دارید که تصاویر کوچک یا تصاویر نمایه را نشان می دهد، نمیخواهید فایلهای 4 مگابایتی را به عنوان تصاویر کوچک بارگیری کنید. ممکن است بخواهید نسخه کوچکتری از فایل برای تصاویر کوچک داشته باشید. اگر از چندین فایل CSS با کد استفاده نشده استفاده میکنید، میتوانید آنها را در یک فایل ادغام کرده و کدهای استفاده نشده را حذف کنید.
8. حجم محتوای مورد استفاده:
صفحات محتوای بزرگ و بهینه نشده و انواع فایل ممکن است عامل کندی سایت شما باشند. همچنینباید به اندازههای آپلود و دانلود نگاه کنید. سعی کنید در هنگام تولید محتوا از محتوای بیش از حد حجیم استفاده نکنید. اگر حجم محتوای شما زیاد است بهتر است آن را به چند بخش تقسیم کنید. تولید محتوا شامل یک سری اصول و قواعد است اگر علاقهمند هستید بیشتر در این رابطه بدانید میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.
9.کتابخانههای شخص ثالث:
استفاده از کتابخانهها و مؤلفههای شخص ثالث ناکارآمد ممکن است باعث مشکلات عملکرد شود. از هر کتابخانه یا مؤلفه شخص ثالثی که استفاده میکنید، حتماً تحقیقات خود را انجام دهید و همچنین مطمئن شوید که از آخرین نسخه کتابخانه استفاده میکنید. دقت داشته باشید که استفاده از کتابخانههای معتبر اهمیت بسیار زیادی در افزایش سرعت سایت شما دارد.
10.استفاده از پلت فرم غیر مقیاس پذیر:
همه عوامل فوق با افزایش ترافیک در وب سایت بدتر میشوند. ممکن است یک وبسایت پرسرعت عالی داشته باشید، زمانی که کاربران کمی به وبسایت دسترسی دارند، اما وقتی هزاران کاربر به طور همزمان از وبسایت استفاده میکنند، ممکن است اصلاً پاسخ ندهد. این معمولاً نتیجه یک سیستم، معماری وب سایت و طراحی بد است.
چگونه سرعت سایت خودمان را افزایش دهیم؟
دقت داشته باشید که افزایش سرعت سایت نیاز به آموزشهای مختص به خود را دارد. برای اینکه بتوانید به راحتی عامل کندی سایت خودتان را بشناسید و مشکل سرعت پایین سایت خودتان را رفع کنید میتوانید به دوره آموزشی سرعت سایت مراجعه کنید. این دوره به صورت صفر تا صد تمامی مباحث مربوط به افزایش سرعت سایت در وردپرس را پوشش داده است. بعد از تهیه این دوره شما دیگر نیازی به آموزشهای دیگر ندارید.
در این مقاله به 10 عامل کندی سایت اشاره شد. برای اینکه بتوانید سرعت وبسایت خودتان را افزایش دهید باید پارامترهای مختلفی را بررسی کنید. برای اینکار میتوانید به دوره آموزشی معرفی شده در ابتدای آموزش مراجعه کنید. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید حتما در بخش نظرات ما را از انتقادات و پیشنهادات خودتان با خبر کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.