افزایش سرعت وردپرس در 7 مرحله به سبک حرفه‌ای‌ها


نویسنده:
شنبه 11 دی 1400
افزایش سرعت وردپرس

افزایش سرعت وردپرس یکی از آن دسته کارهایی است که هر ادمین وردپرسی باید بتواند انجام دهد. در این مقاله قصد داریم به شما مراحل افزایش سرعت سایت وردپرسی را در مراحل مختلف آموزش دهیم. مهم‌ترین ثانیه‌ها در هر وبسایت چند ثانیه اولی است که کاربران از وبسایت بازدید می‌کنند. اگر سایتی کند باشد، کاربران ممکن است در جستجوی سایت بهتر آن را ترک کنند. این موضوع می‌تواند یک ضرر بسیار بزرگ برای کسب‌وکار اینترنتی شما باشد. در ادامه به مراحل افزایش سرعت سایت خواهیم پرداخت اما قبل از آن بهتر است بدانیم چرا افزایش سرعت سایت وردپرس برای ما مهم است.

چرا افزایش سرعت سایت وردپرسی برای ما مهم است؟

همانطور که گفته شد اگر سرعت وبسایت شما پایین باشد کاربران به سرعت وبسایت شما را ترک خواهند کرد. این موضوع می‌تواند بر روی نرخ پرش وبسایت شما تاثیر بسیار زیادی را داشته باشد. همچنین می‌تواند باعث کاهش فروش محصولات شما و همچنین کاهش جایگاه وبسایت در نتایج گوگل نیز شود. بهینه سازی سرعت وبسایت می‌تواند در سه زمینه اصلی کمک کننده باشد:

افزایش سرعت وردپرس
  • افزایش نرخ تبدیل: اولین موردی که افزایش سرعت وبسایت می‌تواند باعث آن شود افزایش نرخ تبدیل است. نرخ تبدیل به کاربرانی اتلاق می‌شود که کاربران وارد وبسایت شما می‌شوند و از قسمت‌های دیگر وبسایت مانند خرید محصولات دیگر و یا ثبت‌نام استفاده می‌کنند. تأخیر 100 میلی ثانیه ای در زمان بارگذاری وب سایت می تواند به نرخ تبدیل تا 7 درصد آسیب برساند.
  • تجربه کاربری: سرعت یک وبسایت می‌تواند در تصمیم کاربران برای استفاده از وبسایت شما تاثیر بسیار زیادی را بگذارد. یک وب سایت کند می‌تواند کاربران را از داشتن یک تجربه خوب باز دارد.
  • دیده شدن: قطعا اولین چیزی که مدیر یک وبسایت انتظار دارد دیده شدن است. برای اینکه هر چه بیشتر و بهتر در بین کاربران دیده شوید باید سرعت سایت خودتان را افزایش دهید. گوگل هنگام رتبه بندی صفحات برای جستجو، سرعت بارگذاری وب سایت را در نظر می‌گیرد. وب‌سایت‌هایی با زمان بارگذاری کند ممکن است رتبه پایین‌تری داشته باشند.

چطور باید افزایش سرعت وردپرس را بیاموزیم؟

از آنجایی که افزایش سرعت وبسایت یک علم است و یادگیری پیچیدگی‌های مربوط به خود را دارد شما باید از بهترین منابع برای یادگیری چگونگی افزایش سرعت وبسایت خودتان استفاده کنید. یکی از بهترین منابع که می‌توانید از آن برای یادگیری چگونگی افزایش سرعت وبسایت وردپرس خودتان استفاده کنید دوره آموزش افزایش سرعت وبسایت که در تیم ادمین سایت تهیه و تولید شده است استفاده کنید. در این دوره به صورت صفر تا صد به آموزش کامل چگونگی افزایش سرعت سایت در وردپرس پرداخته‌ایم. بعد از تهیه این دوره آموزشی، به دوره‌های دیگر هیچ نیازی ندارید. برای تهیه این دوره می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

پیشنهادی: دوره آموزش افزایش سرعت وبسایت


7 مرحله برای افزایش سرعت وردپرس:

تا به اینجای مقاله افزایش سرعت وردپرس متوجه شدیم که افزایش سرعت سایت چقدر می‌تواند برای ما اهمیت داشته باشد. در ادامه 7 مرحله حیاتی را ذکر کرده‌ایم که با رعایت کردن آن‌ها می‌توانید تا حد چشم‌گیری سرعت وبسایت خودتان را افزایش دهید.

افزایش سرعت وردپرس


1.کاهش سایز تصاویر:

تصاویر یکی از اجزای ضروری داشتن یک سایت زیبا هستند، اما فایل های حجیم می توانند به طور چشمگیری عملکرد وب سایت را کاهش دهند. بهتر است برای اینکه کیفیت تصاویر از بین نرود سایز تصاویر خودتان را کاهش دهید. همچنین می‌توانید از ابزارهای مختلفی که در سطح اینترنت برای اینکار وجود دارند استفاده کنید.

پیشنهادی: بهترین روش‌های بهینه‌سازی و کاهش حجم تصاویر سایت



2.کاهش تعداد افزونه‌ها:

همانطور که می‌دانید برای وردپرس از افزونه‌های بسیار زیادی نوشته شده است. اما استفاده بیش از حد از افزونه‌ها می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در زمان بارگذاری وبسایت شما داشته باشد. برای اینکه بدانید کدام افزونه‌ها سرعت وبسایت شما را کند می‌کنند بهتر است یک تست عملکرد انجام دهید.


3.فعال کردن Website Caching:

اگر در طول روز افراد بسیار زیادی از وبسایت شما بازدید می‌کنند ممکن است این موضوع می‌تواند تاحد زیادی باعث کند شدن عملکرد وبسایت شما شود. این موضوع می‌تواند باعث شود که سرورهای پایگاه داده برای تحویل صفحه به کندی کار کنند. یک راه عالی برای افزایش سرعت این است که نسخه فعلی سایت خود را در شبکه تحویل محتوای میزبان وب خود ذخیره کنید.


4.گروه بندی جاوا اسکریپت و فایل های CSS:

از آنجایی که در هر صفحه وب فایل‌های css و جاوا اسکریپت باید از سرور بازیابی شود. این موضوع ممکن است درخواست‌های بسیار زیادی را برای سرور شما ارسال کنید. ارسال درخواست‌های زیاد برای سرور می‌تواند باعث کاهش چشمگیر سرعت وبسایت شما شود. برای رفع این مشکل بهتر است تمامی فایل‌های جاوا اسکریپت را در یک فایل و تمامی فایل‌های css را در یک فایل قرار دهید.


5.کاهش فونت‌های وب:

فونت‌های وب قابلیتی است که به شما امکان می‌دهد که فونت مورد نظر خودتان را بدون اینکه در سیستم کاربر مورد نظر نصب شده باشد در صفحه وب بارگذاری کنید. بهترین توصیه ما این است که از سه وزن فونت regular, bold , light برای وبسایت خودتان استفاده کنید.


6.کاهش Redirectها:

با وجود اینکه تغییر مسیرهای وب سایت می‌تواند راحت باشد، درخواست‌های HTTP اضافی ایجاد می‌کند که می‌تواند باعث کند شدن وبسایت شما شود. برای شناسایی همه تغییر مسیرهای سایت، اسکن را اجرا کنید و فقط موارد مهم را در جای خود رها کنید. برای اینکار می‌توانید از ابزارهایی مانند Screaming Frog SEO Spider استفاده کنید. البته این کار به صورت دستی هم امکان‌پذیر است.


7.بررسی کیفیت هاست:

به جرئت می‌توان گفت که در هشتاد در صد از مواقع علت اصلی کاهش سرعت وبسایت، کاهش سرعت سرور می‌باشد. در هنگام تهیه هاست بهتر است ابتدا سرعت و کیفیت ارائه خدمات را به خوبی بررسی کنید. دقت داشته باشید که هاست ارزان لزوما هاست خوبی برای وبسایت شما نیست.

پیشنهادی: معرفی بهترین هاست ایران | هاستینگ‌های برتر ایران از نظر تعرفه و کیفیت


سخن آخر:

در این مقاله سعی شد به طور کلی به مبحث افزایش سرعت سایت وردپرس بپردازیم. از آنجایی که افزایش سرعت سایت یک علم است و شما باید برای انجام این کار آموزش ببینید. همچنین دوره آموزش افزایش سرعت وبسایت نیز به شما معرفی گردید که امیدوارم برای شما کاربردی باشد.

اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات ما را از انتقادات و پیشنهادات خودتان آگاه کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

ابزارهای کوتاه کننده لینک که باید در ۲۰۲۱ بشناسید

کوتاه کردن لینک‌ های طولانی به جهت خوانایی بیشتر و به ذهن‌سپاری سریع‌تر قبل از اشتراک گذاری آنها در فضای...

رفع گام به گام خطا Destination Folder Already Exists در وردپرس

خطا Destination Folder Already Exists در وردپرس از جمله مهم‌ترین مواردی است که هر ادمین وب‌سایتی ممکن است با آن...

روش ایجاد تبلیغات در میان نوشته‌ها در وردپرس به صورت حرفه‌ای

وبسایت‌های مختلف برای ایجاد تبلیغات در نوشته‌ها از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند. تبلیغات رکن اصلی هر کسب‌وکاری است. اگر صاحب...

نحوه ساخت فرم چند بخشی گرویتی فرم به صورت قدم به قدم

ساخت فرم چند بخشی گرویتی فرم کار ساده‌ای است. افزونه گرویتی فرم طراحی شده تا کار طراحی فرم‌های مختلف را...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید