بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا برای ساخت فروشگاه اینترنتی


نویسنده:
پنجشنبه 1 خرداد 1399
بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا فروشگاه‌ساز

با به روی کار آمدن اینترنت، کسب‌و‌کارهای سنتی زیادی به فکر فروش آنلاین محصول و خدمات خود از طریق راه‌اندازی فروشگاه‌ساز‌های اینترنتی افتادند. به‌این منظور، انواع گوناگونی از سیستم‌های مدیریت محتوا برای فروشگاه به‌وجود آمد. در نتیجه تصمیم‌گیری درباره اینکه کدام یک از این CMSها مناسب‌تر است،‌ سخت‌تر شد.

انتخاب یک سیستم مدیریتی برای پیاده‌سازی فروشگاه به عوامل بسیاری مانند مقدار بودجه برای راه‌اندازی، تعداد محصولاتی که قرار است در فروشگاه آنلاین باشد و استراتژی محتوا بستگی دارد. ما در این مقاله به بررسی بهترین آن‌ها خواهیم پرداخت. 

چه معیارهایی در انتخاب سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) برای فروشگاه کمک می‌کند؟

بهینه‌سازی محتوا، فروش محصولات و خدمات نیازمند یک سیستم مدیریت محتوای خوب و قوی برای راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی است. یک سیستم محتوا به شما این امکان را می‌هد که در کنار انتشار مطالب در وب‌سایت خود، به تجارت الکترونیکی هم بپردازید.

  • ادغام آسان: در درجه اول سیستم مدیریت محتوایی را انتخاب کنید که بتواند با پلتفرم تجارت الکتریکی شما ادغام شود. این امر باعث می‌شود وب‌سایت شما سریع‌تر بروزرسانی شود و از کندی سرعت آن می‌کاهد.
  • راه‌اندازی سریع و سهولت استفاده: شما باید بتوانید cms هایی را راه‌اندازی کنید که بتواند سریع تنظیم شود.
  • قیمت و بهای عالی: رنج قیمت زیادی برای سیستم‌های مدیریت محتوا وجود دارد از رایگان گرفته تا گران. شما باید cms یی را انتخاب کنید که سود حاصل از آن بیشتر از پرداختی‌های آن باشد.
  • سفارش‌سازی: مطمئن شوید cms شما امکان این را داشته باشد که بتوانید صفحات وب شخصی سازی‌شده برای کاربران مختلف خود ایجاد کنید.
  • سئو: یکی از مزایای یک استراژی بازاریابی قوی ایجاد ترافیک بالا می‌باشد. برای انجام این‌کار باید محتوای وب‌سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید. سئو مناسب برای یک cms می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند.


برای آشنایی بیشتر با سیستم‌های مدیریت محتوا می‌توانید به مقاله زیر مراجعه کنید:

Cms چیست و چه امکاناتی دارد؟


بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا فروشگاه‌ساز

سیستم‌های مدیریت محتوای بسیاری برای پیاده‌سازی فروشگاه‌ای اینترنتی وجود دارد. ما سعی کردیم بهترین آن‌ها را برای شروع جستجوی فروشگاه شما به صورت زیر لیست کنیم.

ووکامرس

بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا فروشگاه‌ساز

ووکامرس(WooCommerce) یک افزونه فروشگاه‌ساز رایگان است که تحت سیستم مدیریت محتوای وردپرس در دسترس می‌باشد. محیط کاربری و ساده و طراحی جذاب این افزونه باعث شده است محبوبیت زیادی بین کاربران پیدا کند.

این پلاگین قابلیت‌های فراوانی برای راه اندازی و مدیریت فروشگاه اینترنتی دارد که باعث می‌شود وب‌سایت شما به یک فروشگاه آنلاین کاملا کاربردی با مدیریت صفحات محصول تبدیل شود. همچنین با استفاده از این افزونه می‌توان انواع محصولات فیزیکی، مجازی، خدماتی، فایل‌های دانلود مانند فیلم و سریال را در قالب یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کرده و به فروش برسانید.

پشتیبانی خوب این افزونه باعث شده است که بتوانید فروشگاه خود را در نسخه موبایل هم کنترل کنید. همچنین به شما کمک می‌کند تا برای تعداد بی‌شماری از محصولات خود، صفحاتی از اطلاعات و تصاویر ایجاد کنید. قالب‌های متنوعی باتوجه به نوع فروشگاه اینترنتی خود ایجاد کنید. دسته‌ها، برچسب‌ها، ذخیره سازی، فیلتر محصولات و امکان امتیازدهی به محصولات را به وب‌سایت خود اضافه کنید.

از ویژگی‌های جالب آن می‌توان به این نکته اشاره کرد که یک فرد مبتدی می‌تواند بدون نیاز به کدنویسی، یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کند و کسب‌وکار خود را ارتقا بخشد. برای اینکه بدانید این افزونه چه امکانات دیگر را در اختیار شما قرار می‌دهد، می‌توانید به مقاله زیر مراجعه کنید:

معرفی افزونه ووکامرس – بررسی مزایا و معایب کار با آن


مجنتو

بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا فروشگاه‌ساز

مهم ترین ویژگی Magento Community Edition داشتن امکانات بسیاری است که معمولا در سایر پلتفرم های متن باز موجود نیست. برای مثال شما می توانید چندین فروشگاه را به زبان های مختلف، با واحد های پولی متفاوت مدیریت کنید.

مجنتو یکی از قوی‌ترین سیستم‌های تجارت الکترونیکی هست که برندهایی همچون سامسونگ و نایکی برای فروش محصولات خود از آن استفاده می‌کنند. این فروشگاه‌ساز با استفاده از فریمورک‌های mysql و zend راه‌اندازی شده است.

پشتیبانی این پلتفرم محصولات خود را در طول سال‌ها تکامل داده و کاربران را ترغیب کرده است که از نسخه‌های بالاتر آن استفاده کنند، زیرا دیگر از ورژن‌های قدیمی خود پشتیبانی نمی‌کند.

جوملا و افزونه ویوچارمت

بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا فروشگاه‌ساز

جوملا یکی دیگر از سیستم‌های مدیریت محتوا برای فروشگاه و انتشار محتوای آنلاین می‌باشد که رایگان و متن‌باز است. تعداد زیادی افزونه در جوملا وجود دارد که می‌توان برای ایجاد یک راه‌حل تجارت الکترونیکی متن‌باز کار کنند.

یکی از این افزونه‌هایی که در سیستم جوملا می‌توان استفاده کرد، (virtuemart) ویرچومارت است که از واحدهای مالی و زبان‌های مختلف پشتیبانی می‌کند. از ویژگی‌های این افزونه می‌توان داشتن ماژول‌های حرفه‌ای برای دسته‌بندی، سبد خرید، نمایش محصولات و… نام برد.

تیم پشتیانی این پلتفرم همیشه در حال بروزرسانی و رفع مشکلات امنیتی می‌باشد. و درحال حاضر بیش از دو و نیم میلیون بار بر روی وب‌سایت‌های مختلف نصب شده است.

فروشگاه اُپن کارت

Opencart یک پلتفرم منبع‌باز و قابل تنظیم می‌باشد که دارای الگوهای آماده استفاده است. این پلتفرم هزاران افزونه و ماژول را برای طرفدارانش ارائه می‌دهد و ساختار کاربرپسند و محیطی کاربردی و جذاب دارد که امکان راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی را با استفاده از فریمورک bootstrap و قالب‌های جذاب مختلف فراهم می‌آورد.

اپن کارت به شما امکان استفاده از بیش هزاران افزونه را می‌دهد تا با انتخاب موارد دلخواه و اضافه کردن آن‌ها به وب‌سایت خود بتوانید محتوای جذاب خود را بسازید.

ویژگی مهم این فروشگاه‌ساز سئوی قدرتمند آن می‌باشد که باعث جذب کاربران و ترافیک بالای وب‌سایت شما می‌شود.

پرستاشاپ

پرستاشاپ (PrestaShop) یکی دیگر از پلتفرم‌های تجارت الکترونیک منبع باز است که مناسب فروشگاه های کوچک و متوسط می‌باشد. توسعه وب این پلتفرم نسبت به سایر گزینه‌ها به منابع و سرورهای کمتری نیاز دارد. به همین دلیل قطعا بیشتر برای تجارت‌های کوچک کاربرپسند است.

از دیگر ویژگی‌های این پلتفرم می‌توان به این اشاره کرد که به زبان‌های زیادی از جمله فارسی ترجمه شده است و در دسترس کاربران می‌باشد. این سیستم علی رقم جدید بودن آن دارای تعداد قابل توجهی افزونه و قالب‌های آماده رایگان می‌باشد.

همچنین این فروشگاه‌ساز با استفاده از ماژول‌های سئو برای موتورهای جست‌و‌جو بهینه‌سازی شده است.

مطالب زیر را حتما بخوانید

علت ایندکس نشدن سایت در گوگل چیست؟ و چگونه می‌توان آن را برطرف کرد؟

ایندکس نشدن سایت در گوگل می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. بدون شک ایندکس کردن وبسایت ضروری‌ترین ویژگی سئو در طول...

اینماد چیست؟ چگونه اینماد بگیریم؟

اینماد یک نماد الکترونیک است که دریافت آن موجب افزایش اعتماد کاربران به و‌بسایت شما خواهد شد. تا دریافت آن...

افزایش سرعت وردپرس در 7 مرحله به سبک حرفه‌ای‌ها

افزایش سرعت وردپرس یکی از آن دسته کارهایی است که هر ادمین وردپرسی باید بتواند انجام دهد. در این مقاله...

آموزش نحوه ویرایش تنظیمات php در سی پنل با ابزار MultiPHP INI Editor

حتما تا به حال هنگام بارگذاری فایل در وردپرس، متوجه محدودیت حجم آپلود شده‌اید. در این مقاله به آموزش افزایش...

دیدگاهتان را بنویسید

3 پاسخ به “بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا برای ساخت فروشگاه اینترنتی”

  1. ایمان گفت:

    برای تعداد خیلی زیاد محصول کدوم بهتره؟ 50 هزارتا به بالا

دیدگاهتان را بنویسید