CloudFlare چیست؟ آموزش نحوه نصب افزونه کلودفلر در وردپرس


نویسنده:
چهارشنبه 23 مهر 1399
cloudflare چیست

شاید برای شما هم پیش آمده است که هنگام گشت‌وگذار در اینترنت، به وب‌سایت‌هایی برخورده‌اید که بسیار کند بارگذاری می‌شوند. همانند بسیاری از کاربران، ممکن است، شما هم تصمیم به خروج گرفته باشید! امروزه یکی از دغدغه‌های مدیران هر سایتی، سرعت و امنیت وب‌سایتشان است. یکی از راهکارها برای خروج از چنین شرایطی، استفاده از سرویس CloudFlare می‌باشد. در این مقاله به شما توضیح خواهیم داد که CloudFlareچیست و چگونه کار می‌کند!

CloudFlare چیست؟

سرویس کلود فلر یا کلاد فلر، یکی از بزرگترین سرویس‌های فعال در اینترنت است. این فناوری درواقع یک شبکه تحویل محتوا (CDN) است که خدمات مختلفی را برای یک وب‌سایت فراهم می‌کند. خدماتی شامل:

  • محتوای ذخیره شده: با ذخیره محتوای وب‌سایت، کلودفلر به بهبود سرعت بارگذاری صفحه، کاهش استفاده از پهنای باند و کاهش مصرف پردازنده در سرور کمک می‌کند.
  • در دسترس بودن بالا: با داشتن یک شبکه سرور اضافی در سراسر جهان، اگر سروری مشکلی را تجربه کند، CDN Cloudflare به سادگی از کار می‌افتد تا از سرور دیگری استفاده کند.
  • افزایش امنیت: کلودفلر با مسدود کردن تهدیدها حتی قبل از رسیدن به سایتی، به بهبود امنیت کمک می کند. CDN Cloudflare همچنین می تواند در برابر حملات DDoS، ربات‌ها و خزنده‌ها محافظت کند.

CDN چیست؟ اهمیت CDN در افزایش سرعت وب‌سایت

این فناوری برای اینکار سخت افزار، فناوری وب‌سرور و تغییرات اخیر مسیریابی شبکه در صنعت را در نظر می‌گیرد. در واقع با استفاده از سرویس Cloudflare در یک سایت می‌توان تا چهل درصد، آن را سریع‌تر بارگذاری کرد. همچنین تا شصت درصد پهنای باند کمتری استفاده می‌کند. امنیت وب‌سایت نیز افزایش پیدا می‌کند. به نوعی سرویس CloudFlare خدمات CDN را با امکانات پیشرفته و بیشتر به شما ارئه می‌دهد.

Cloudflare همچنین با محافظت از خصوصیات اینترنت در برابر فعالیت‌های مخرب مانند حملات DDoS، ربات‌های مخرب و سایر دخالت‌ها، امنیت را فراهم می‌کند. همچنین به مدیران وب‌سایت این امکان را می‌دهد تا بدون نیاز به توسعه‌دهنده، برنامه‌ها را به راحتی در وب‌سایت‌های خود وارد کنند.

این فناوری، امنیت و عملکرد را برای بیش از 25 میلیون وب‌سایت فراهم کرده‌اند. و قابلیت‌های بسیار خوبی مانند SSL و توزیع محتوا را برای هر وب‌سایت در شبکه خود ارائه داده‌اند.

Cloudflare سرویس DNS رایگان به نام 1.1.1.1 ارائه می‌دهد که می‌توانید از آن در هر دستگاهی استفاده کنید. Cloudflare 1.1.1.1 اطلاعات شما را از تجزیه و تحلیل یا استفاده برای هدف قرار دادن شما با تبلیغات محافظت می‌کند.

سرویس cloudflare چگونه کار می‌کند؟

پس از اینکه متوجه شدید Cloudflare چیست و چه تاثیری بر وب‌سایت‌ها می‌گذارد، حال به شما توضیح خواهیم داد که این سرویس، چگونه کار می‌کند؟

وقتی می‌خواهید وب‌سایتی را بارگیری کنید، درخواست شما از رایانه به یک سرور منتقل می‌شود و سپس صفحه وب درخواستی شما را بارگذاری می‌شود.

اگر تعداد زیادی درخواست به طور همزمان وارد شود، ممکن است آن سرور بیش از حد دچار مشکل شود. به‌عبارتی سرور درصورتی که بخواهد به منابعی که میزبانی کرده است دسترسی پیدا کند، بی‌پاسخ خواهد بود. این امرتامین محتوای سریع، ایمن و قابل اعتماد را برای دارندگان وب‌سایت‌ها دشوار می‌کند.

cloudflare چیست

سرویس Cloudflare این امکان را به شما می‌دهد که بتوانید این مشکلات را کاهش دهید و وب‌سایت خود را با داشتن منابعی برای ایمن‌سازی و عملکرد بهتر توانمند سازید.

زمانی‌که شما یک حساب کاربری در این سرویس برای سایت خود ایجاد می‌کنید. سایت شما به قسمتی از شبکه Cloudflare اضافه می‌شود. کلودفلر با ذخیره کردن محتواهای وب‌سایت‌ها مانند کدهای CSS , javascript و پرونده‌های تصویری در سرورهای خود تحویل محتوا را بهینه می‌کند. هنگامی که سایت شما در قسمتی از کلودفلر قرار می‌گیرد، اطلاعات و داده‌ها از نزدیکترین سرور به بازدیدکنندگان شما ارائه می‌شود که این کار میزان بار بر روی یک صفحه را نیز کاهش می‌دهد

cloudflare چیست


مزیت استفاده از کلودفلر چیست؟

از مزایای این سرویس می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. فشرده سازی و کم حجم کردن: به کمک کلود فلر می‌توانید حجم فضاهای سفید، نظرات، فونت ها و … را به حداقل برسانید. همچنین انواع فایل های JavaScript، CSS و HTML را فشرده سازی کنید.
  2. پشتیبانی از پروتکل HTTP / 2: این فناوری از این پروتکل برای تسریع عملکرد سایت‌ها استفاده می‌کند.
  3. استفاده از SSL رایگان: دسترسی به سایت شما از طریق HTTPS تضمین می‌کند که، داده‌ها از رایانه کاربر به سرور شما رمزگذاری شده‌اند.
  4. بالا بودن امنیت DNS: با استفاده از DNS سرعت سایت بالا می‌رود و امکان حمله نیز بسیار پایین می‌آید.
  5. کنترل کاربران با فناوری ابری WAF: به شما در حفظ امنیت انواع سایت‌ها کمک می کند تا در مقابل حملات مصون باشید. CloudFlare WAF دارای بیش از 145 پایگاه داده برای حفاظت از انواع برنامه های تحت وب است.
  6. بهینه سازی تصاویر: بیش از 60 درصد از حجم هر صفحه وب را تصاویر تشکیل می‌دهند. Cloudflare Polish می‌تواند به کاهش حجم تصاویر کمک کند.
  7. WebSockets: سرویس کلود فلر، ترافیک WebSockets را به سرور اصلی خود هدایت می‌کند. فناوری WebSocket امکان ارتباط دو طرفه بین کلاینت و سرور را در قالب یک اتصال TCP فراهم می‌کند.
  8. دسترسی دائمی: در دسترس بودن دائمی سایت، به دلیل وجود کش‌های ذخیره شده در سرورهای کلود فلر
  9. فایروال: افزایش امنیت توسط فایروال‌های قدرتمند! اگر نرم‌افزار یا فردی سعی کند با ورود پی‌درپی به سایت شما نفوذ کند، بلاک می‌شود.
  10. HTTPS رایگان: فعال‌سازی HTTPS و SSL بر روی دامنه سایت به صورت رایگان.
  11. ابزار آنالیز داده:استفاده از سرویس ویژه آنالیز ترافیک، جهت مدیریت سایت و بهینه‌سازی.
  12. بهبود سئوی سایت: سایت با افزایش سرعت و بهینه‌سازی در نتایج موتورهای جست‌وجو بهتر ظاهر می‌شود.


آموزش ثبت وب‌سایت در cloudflare

برای اینکه وب‌سایت شما بتواند از سرویس کلودفلر استفاده کند، ابتدا شما باید در وب‌سایت Cloudflare ثبت‌نام و یک اکانت ایجاد کنید.

cloudflare چیست


مرحله اول: افزودن نام وب‌سایت در کلودفلر

وارد اکانت کاربری خود شوید و روی “+ Add Site” کلیک کنید و منتظر بمانید تا صفحه اضافه کردن سایت باز شود. سپس در صفحه باز شده آدرس وب‌سایت خود را وارد کنید و بر روی “Add Site” کلیک کنید.

توجه: نیازی به وارد کردن http/https و www نیست. برای استفاده از cloudflare تنها آدرس دامنه کافی می‌باشد.

cloudflare چیست


مرحله دوم: انتخاب پلن موردنظر برای وب‌سایت

پس از ثبت وب‌سایت خود، صفحه‌ای باز می‌شود که انواع پلن‌های این سرویس را نمایش می‌دهد. در این مرحله پلن مورد نظرتان را انتخاب کنید. تیم ادمین‌سایت در این قسمت پلن رایگان را انتخاب می‌کند.

بعد از انتخاب بسته مورد نظر روی Confirm کلیک کنید. برای اطلاع بیشتر از امکانات بسته‌ها به قسمت Plan وب‌سایت Cloudflare مراجعه کنید. سپس منتظر بمانید تا اولین تنظیمات مربوط به سایت شما بررسی و انجام شود.

cloudflare چیست


مرحله سوم: تنظیم‌کردن DNS بر روی Cloudflare

در مرحله بعدی، کلودفلر برای DNSها به شما On Cloudflare و Off Cloudflare را ارائه می‌کند. یکی از این خدمات استفاده از CDN و امکانات امنیتی است. و دیگری نیز تنها متصل کردن یکی از رکوردها از طریق کلودفلر به سروری دیگر می‌باشد و وب‌سایت شما مستقیم به سرور مقصد متصل می‌شود.

هنگامی که رکوردهای موردنظر خود را وارد کردید روی Continue کلیک کنید. این رکوردها را می‌توانید در هرزمان که خواستید تغییر دهید.

cloudflare چیست


مرحله چهارم: تنظیم NameServers

در این مرحله از آموزش cloudflare شما باید نیم سرورهای دامنه (NS) خود را به آنچه Cloudflare تعریف کرده است ، تغییر دهید .

از آنجایی که Cloudflare مانند یک Proxy عمل می‌کند ، با اتصال نیم سرور های دامنه خود به این شرکت، کاربر برای دسترسی به سایت شما بعد از وارد کردن URL وب سایت شما مستقیما به نزدیک ترین سروری Cloudflare به منطقه محل زندگی وی دارد متصل می‌شود و این باعث افزایش سرعت بارگذاری وبسایت شما می‌شود.

با توجه به تغییر نکردن سرور مبدا شما پس از تغییر نیم سرورهای وبسایت هیچگونه قطعی و یا به اصطلاح DownTime نخواهید داشت. بعد از تغییر نیم سرورها به آنچه که Cloudflare تعریف کرده است ، روی Done, check nameservers کلیک کنید.

تنظیم NameServers

تغییر نیم سرور ها ممکن است از 1 تا 72 ساعت به طول انجامد مخصوصا در دامنه‌های ir که زمان زیادی لازم دارد.


مرحله پنجم: تنظیم IP و DNS

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که برای وب سایتتان دی ان اس (DNS) و ای پی اختصاصی (IP) گرفته‌اید و فراموش کردید که در قسمت DNS کلود فلر وارد کنید، می‌توانید از طریق منو وارد بخش DNS ها شوید و DNS و IP اختصاصی خود را در کلود فلر وارد کنید و یا تغییراتی در DNS هایتان ایجاد کنید.


مرحله ششم: نصب افزونه کلودفلر بر روی وردپرس

پس از اینکه متوجه شدید cloudflare چیست و چگونه می‌توانید اکانت خود را ایجاد کنید، حال برای دسترسی راحت‌تر و رفع بسیاری از مشکلات، ما به شما افزونه کلودفلر را پیشنهاد می‌دهیم.

شما می‌توانید افزونه رسمی Cloudflare که برای تنظیمات کلودفلر تعیین شده است را از مخزن وردپرس به لیست پلاگین‌های خود اضافه کنید. از امکانات این افزونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رفع بعضی از مشکلات بخش نظرات وردپرس
  • پاک کردن حافظه کش خودکار
  • نوشتن سرصفحه برای جلوگیری از انتقال‌های غیر قانونی هنگامی که SSL فعال است.
  • امکان تغییر تنظیمات اکانت Cloudflare از پلاگین
  • امکان تماشای تعداد کلی بازدید کنندگان، میزان پهنای باند ذخیره شده و تهدیدهای مسدود شده
  • پشتیبانی از HTTP2/Server Push

پس از نصب پلاگین رسمی کلودفلر روی وردپرس، شما باید ایمیل و API اکانت خود را وارد کنید. برای دریافت API باید وارد اکانت کلودفلر شوید و روی my profile کلیک کنید. سپس در بخش API روی View API Key رو‌به‌روی Global API Key کلیک کرده و آن را مشاهده کنید.

استفاده ازapi در کلودفر

سپس بعد از وارد کردن ایمیل و API رو Save API Credentials کلیک کنید.

افزونه کلودفلر

بدین‌ترتیب این افزونه بر روی سایت وردپرسی شما فعال می‌شود. پس از آن صفحه اصلی Cloudflare در داشبورد شما ظاهر می‌شود. از آنجا می‌توانید بهینه‌سازی وردپرس با یک کلیک، پاک کردن حافظه نهان، فعال کردن حافظه پنهان خودکار و غیره را اعمال کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

معرفی افزونه iThemes Security برای افزایش امنیت وردپرس

حفظ امنیت وب‌سایت‌ از مهمترین مسائلی است که همواره باید به آن توجه کرد. افزونه iThemes Security یک افزونه‌ی امنیتی...

نحوه فعال کردن کش با افزونه litespeed را بیاموزید

افزونه litespeed یک افزونه بسیار کاربردی برای بهبود عملکرد کش وبسایت در وردپرس می‌باشد. این افزونه تنظیمات مختلفی دارد که...

چگونه می‌توانیم تایمر شمارش معکوس را به سایت وردپرسی اضافه کنیم؟

در این مقاله به کمک افزونه به افزودن شمارش‌گر معکوس در وردپرس خواهیم پرداخت، تا بتوانید آن را در سایت...

معرفی افزونه all in one wp security به صورت جامع و کامل

افزونه all in one wp security یک پلاگین امنیتی جامع و کامل است که برای امنیت در وردپرس استفاده می‌شود....

دیدگاهتان را بنویسید

2 پاسخ به “CloudFlare چیست؟ آموزش نحوه نصب افزونه کلودفلر در وردپرس”

  1. رضا گفت:

    سلام مرسی تونستم انجام بدم
    تشکر

دیدگاهتان را بنویسید