آنلاین شاپ چیست و چگونه می‌توانیم یک آنلاین شاپ حرفه‌ای تاسیس کنیم؟


نویسنده:
شنبه 22 مرداد 1401
آنلاین شاپ چیست

آنلاین شاپ چیست؟ قطعا برای پاسخ به این سوال باید راه دور و درازی را دنبال کنید. همه ما اگر نگاهی به اطراف خودمان داشته باشیم پیشرفت تکنولوژی را به چشم دیده‌ایم. ما می‌دانیم که ایجاد یک کسب‌وکار در دنیای امروز به استفاده از تکنولوژی‌های مختلف وابسته است. کسب‌وکارهای سنتی در دنیای امروز به ندرت امکان پیشرفت را دارند و نمی‌توان به راحتی به آن‌ها اعتماد کرد.

آنلاین شاپ یک راه‌حل مناسب برای پیشرفت در کسب‌وکارهای امروزی است. اگر تا به حال با این اصطلاح آشنایی نداشته‌اید و دوست دارید بیشتر در رابطه با آن اطلاعات به دست بیاورید در این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله قصد دارید به سوال آنلاین‌شاپ چیست پاسخ می‌دهیم. همچنین توضیح خواهیم داد که چطور می‌توایند در چند قدم ساده یک آنلاین شاپ برای خودتان تاسیس کنید. اگر علاقه‌مند به این موضوع هستید در این مقاله با ما همراه باشید.

آنلاین شاپ چیست؟

همانطور که از نام آن پیداست آنلاین شاپ یک فروشگاه اینترنتی است، که می‌توانید از طریق آن اقدام به فروش محصولات مختلفی کنید. امروز تقریبا هر محصولی که به ذهنتان برسد در آنلاین‌شاپ‌ها به فروش می‌رسد. با توجه به اپیدمی کرونا این نوع کسب‌وکارها در ایران نیز به شدت در حال رشد است.

در آنلاین شاپ‌ها مشتریان محصولات خودشان را به صورت مجازی انتخاب می‌کنند. به صورت مجازی هزینه آن را پرداخت کرده و از طریق پست آن را دریافت می‌کنند. همچنین ممکن است با توجه به نوع سرویس یا محصول نیازی به خدمات پست وجود نداشته باشد.

استفاده از آنلاین‌شاپ‌ها می‌تواند به شما کمک کند که فروش خودتان را چندین برابر کنید و بازه فروش خودتان را تا حد ممکن افزایش دهید.

مزایا استفاده از آنلاین‌شاپ‌ها

  1. فروش چند برابری: اولین و بزرگترین مزیت استفاده از آنلاین‌شاپ‌ها این است که شما می‌توانید به راحتی فروش خودتان را چند برابر کنید. در دنیای امروز فروش حتی سخت‌تر از تولید خود محصول است. از این رو استفاده از آنلاین‌شاپ‌ها می‌تواند تا حد بسیار زیادی این مشکل را حل کند.
  2. تعامل بیشتر با مشتریان: از طریق ایجاد آنلاین‌شاپ می‌توانید تعامل بسیار بیشتری را با مشتریان خودتان برقرار کنید. ارتباط داشتن با چند مشتری به صورت همزمان می‌تواند بسیار ساده باشد. همچنین در محیط چت می‌تواند زمان بیشتری را از مشتریان بخرید و مشورت‌های لازم را با دیگر همکاران انجام دهید.
  3. امکان ایجاد اتوماسیون برای خرید: شما می‌توانید به راحتی برای خرید مشتریان خودتان آنلاین‌شاپ نیز ایجاد کنید تا در صورت لزوم امکان خرید آن‌ها به صورت خودکار نیز وجود داشته باشد. استفاده از این روش فروش را تا حد بسیار زیادی افزایش می‌دهد.
مزایا استفاده از آنلاین شاپ

چطور یک آنلاین‌شاپ تاسیس کنیم؟

همانطور که تا این قسمت از مقاله آنلاین شاپ چیست؟ متوجه شدیم داشتن یک آنلاین‌شاپ در عصر حاضر یک اقدام ضروری به حساب می‌آید. در ادامه همین مقاله به نه قدم ضروری که باید برای تاسیس آنلاین‌شاپ خودتان بردارید اشاره خواهیم کرد. پس اگر علاقه‌مند به انجام چنین کاری هستید با ما همراه باشید.

1.یک پلتفرم تجارت الکترونیک را انتخاب کنید

یک پلتفرم تجاری در حقیقت هر آن چیزی را که نیاز دارید در اختیارتان قرار می‌دهد. از فروش گرفته تا جمع‌بندی و حسابداری همه را می‌توانید در یک پلتفرم تجاری داشته باشید. ویژگی‌های کلیدی و اصلی یک پلتفرم تجاری عبارت‌اند از:

  • قابلیت استفاده آسان
  • پشتیبانی کامل از مشتریان در تمام راه
  • امکان پرداخت آسان و تسویه حساب
  • میزبانی کامل وب و امکان ذخیره کردن آن در دیتابیس

در هنگام انتخاب یک پلتفرم الکترونیک کمی دوراندیشی هم داشته باشید اگر پلتفرمی امروز به درد شما نمی‌خورد شاید فردا بتواند بسیار کاربردی باشد پس حتما توجه ویژه‌ای را به پلتفرم تجاری مورد نظر خودتان داشته باشید.

2. در مورد مخاطب هدف خودتان تصمیم بگیرید

مخاطب هدف گروهی از افرادی است که تلاش‌های بازاریابی شما روی آنها متمرکز است. هنگام راه اندازی یک تجارت الکترونیک، شناخت مخاطب ایده آل شما بسیار مهم است. این به شما کمک می‌کند تا مشتریان جدید را راحت‌تر پیدا کنید و خریداران علاقه‌مند را به وب‌سایت خود جذب کنید و در نتیجه نرخ تبدیل بالاتر و فروش بیشتر را به همراه داشته باشید.

بسته به این که شما چه محصولاتی را می‌فروشید می‌توایند مخاطب‌های هدف مختلفی را داشته باشید. هیچ کسی به غیر از شما نمی‌تواند بگوید کدام مخاطب هدف مناسب‌تر است و تنها خودتان می‌توانید در این رابطه تصمیم بگیرید. همیشه دقت کنید که پرسودترین مخاطب هدف را برای خودتان انتخاب کنید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید.

پیشنهادی: چگونه مشتری هدف خودمان را به دست بیاوریم!

3. محصولات خود را انتخاب کنید

یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی که یک کارآفرین با آن مواجه است انتخاب محصول می‌باشد. از آن‌جایی که محصولات همان چیزی هستند که کاربران را به سمت شما جذب می‌کنند لازم است که آن را درست انتخاب کنید. همیشه دقت داشته باشید که محصولات کسب‌وکار شما را تشکیل می‌دهند پس آن‌ها را درست انتخاب کنید. سعی کنید بهترین انتخاب را داشته باشید تا نتیجه فوق‌العاده‌ای را به دست بیاورید.

انتخاب محصولات مختلف در آنلاین شاپ


4. سایت خود را طراحی کنید

اولین قدمی که شما را وارد دنیای دیجیتال می‌کند این است که ابتدا وب‌سایت خودتان را طراحی کنید. اگر تخصصی در این زمینه ندارید می‌توانید با یک طراح گرافیک و یا اصلا یک تیم طراحی وب‌سایت صحبت کنید. در چنین حالت‌هایی این افراد می‌توانند به خوبی شما را راهنمایی کنند و یا اصلا پروژه را در اختیار شما قرار دهند.

همچنین اگر خودتان در این حوزه مهارت دارید می‌توانید همانطور که دوست دارید وب‌سایت مورد نظر خودتان را طراحی کنید و بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید.



یادگیری سایت کار پیچیده‌ای است و نیاز به تخصص‌های مختلفی دارد. شما می‌توانید از طریق دوره زیر نحوه طراحی سایت بدون کدنویسی را یاد بگیرید و به نوع بسیار سریع تبدیل به یک طراح سایت شوید.



5.درگاه پرداخت خودتان را تهیه کنید

مراحل دریافت درگاه پرداخت کمی پیچیده است و ممکن بسیار طول بکشد. اگر علاقه‌مند به دریافت درگاه پرداخت هستید بهتر است که کمی زودتر اقدام کنید.همچنین شما باید توجه ویژه‌ای را به دریافت نماد الکترونیک داشته باشید. دریافت نماد الکترونیک اهمیت بسیار زیادی را در کسب‌وکار دارد و می‌تواند به شما در حوزه کاری خودتان کمک کند.

اگر مایل هستید که درگاه پرداخت دریافت کنید می‌توانید در ابتدای کار از درگاه پرداخت واسط استفاده کنید و بعد از دریافت نماد اعتماد اقدام به دریافت درگاه پرداخت مستقیم خودتان کنید.

پیشنهادی: نحوه دریافت درگاه پرداخت

6. برای دریافت نماد الکترونیک اقدام کنید

قدم بعدی این است که باید حتما یک نماد الکترونیک برای خودتان داشته باشید. دریافت نماد الکترونیک در ایران چند ماهی طول می‌کشد ولی دریافت آن ضروری است و می‌تواند یک قدم بزرگ برایتان باشد. اگر علاقه‌مند به انجام چنین کاری هستید می‌توانید همین حالا برای دریافت آن اقدام کنید.

شاید انجام مراحل آن کمی مشکل به نظر برسد ولی با انجام این کار از مشکلاتی که ممکن است در آینده برای کسب‌وکارتان به وجود بیاید جلوگیری کنید.

پیشنهادی: آموزش دریافت اینماد

7. فروشگاه خود را برای راه اندازی آماده کنید

در قدم هفتم باید فروشگاه اینترنتی مورد نظر خودتان را برای راه‌اندازی آماده کنید. سعی کنید همیشه به مسائل امنیتی توجه ویژه‌ای را داشته باشید تا از مشکلات مختلف در حین کار جلوگیری شود. از پسورد مناسبی استفاده کنید و همیشه پسورد خودتان را در جایی مناسب یادداشت کنید تا مشکلی ایجاد نشود. در صورت لزوم می‌توانید از افزونه‌های امنیتی مختلفی که در بازار موجود است استفاده کنید.

همچنین اگر نیاز به سرویس خاصی دارید سرویس مورد نظر را راه‌اندازی کرده و کاملا موارد مختلف آن را تست کنید تا امکان رفع خطا در هنگام کار وجود داشته باشد.

8.فروشگاه را راه‌اندازی کنید

حال بعد از طی کردن مراحل گفته شده باید فروشگاه آنلاین مورد نظر خودتان را راه‌اندازی کنید. همه ما می‌دانیم که راه‌اندازی یک فروشگاه آنلاین همیشه نیازمند به تجربه است پس تا می‌توانید تجربه کسب کنید. تجربیات مختلف در حوزه کسب‌وکار آنلاین می‌تواند فروش شما را تا حد نیاز افزایش دهد پس تا می‌توانید اقدام به کسب تجربه کنید تا بهترین نتیجه ممکن را به دست بیاورید.

کسب تجربه همیشه نیازمند به شروع است. پس همین حالا شروع کنید.

9. شروع به بازاریابی کنید

حال که آنلاین شاپ خودتان را تاسیس کردید وقت شروع بازاریابی است. برای خودتان استراتژی بازاریابی خاصی داشته باشید تا بهترین نتیجه را بگیرید. همه ما می‌دانیم که یک فروشگاه اینترنتی بدون بازاریابی تنها یک سری کد است که در اینترنت قرار دارد. پس بهتر است اگر می‌خواهید یک فروشگاه اینترنتی را ایجاد کنید همیشه به استراتژی بازاریابی خودتان هم فکر کرده باشید.

سخن آخر

در این مقاله سعی شد به طور کلی به سوال آنلاین شاپ چیست پاسخ داده شود. همه ما می‌دانیم که آنلاین شاپ‌ها در زندگی روزمره همه ما نفوذ کرده‌اند و استفاده کردن از آن‌ها یک امر کاملا ضروری است. بهتر است که همیشه قبل از تاسیس یک فروشگاه اینترنتی تصمیم خودتان را بگیرید و بر روی یک کالای خاص با مخاطب خاص تمرکز کنید. با این کار بهترین نتیجه ممکن را به دست می‌آورید. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات انتقادها و پیشنهادهای خودتان را با ما در میان بگذارید. شاد و موفق و یپروز باشید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

lazy loading چیست | افزایش سرعت سایت با استفاده از تکنیک lazy load

lazy loading یکی از تکنیک‌هایی است که به بهبود سرعت و سئوی سایت شما کمک می‌کند.

بهترین ابزارهای آنالیز بک‌لینک سایت به صورت رایگان، پیش به سوی رصد بک‌لینک‌ها !

عدم نظارت شما در بک‌لینک‌های دریافتی ممکن است اعتبار وب‌سایت شما را به خطر بیاندازد. در این مقاله ابزارهای آنالیز...

فایل robots.txt و تاثیر آن بر سئو وب‌سایت

robots.txt نقش راهنمایی برای ربات‌های موتورهای جست‌وجو در صفحات دارد.

۷ تکنیک‌ خطرناک سئو کلاه سیاه که موجب جریمه سایتتان می‌شود!

در این مقاله به بررسی ۷ تکنیک‌ سئو کلاه سیاه می‌پردازیم. تکنیک‌هایی که استفاده از آن‌ها موجب جریمه و پنالتی...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید