تست سلامتی سایت در وردپرس – حال سایت شما چطور است؟


نویسنده:
دوشنبه 15 مهر 1398
تست سلامت وردپرس

وردپرس در نسخه‌ی ۵.۱ ابزاری را به عنوان تست سلامتی سایت اضافه کرد. این ویژگی در ورژن ۵.۲ وردپرس بهبود یافته و اینک به طور کامل قابل استفاده است.

ابزار تست سلامتی سایت وردپرس چیست؟

ابزار تست سلامتی سایت وردپرس، یک ابزار جدید و رایگان است که در پنل وردپرس ارائه شده است. این ابزار برای بررسی و گزارش مشکلات امنیتی و کارایی سایت ایجاد شده است.

از آنجایی که تعداد وب‌سایت‌های وردپرسی بسیار زیاد است و بیشتر مدیران وب‌سایت‌ها دانش فنی زیادی ندارند، وردپرس ابزار تست سلامت را ایجاد کرده تا هر شخصی با هر سطح از معلومات بتواند سایت خودش را معاینه کند!
به کمک این ابزار می‌توانید وضعیت سلامتی سایت را چک کنید. اگر مشکلی در سایت وجود داشته باشد، وردپرس آن را به شما گزارش خواهد داد.

نحوه‌ی استفاده از تست سلامتی وردپرس

برای استفاده از این ابزار، از طریق پنل وردپرس به بخش ابزارها >> سلامت سایت بروید.
در این صفحه برای سایت شما یک امتیاز در نظر گرفته شده است. اگر امتیاز سایت شما ۱۰۰ باشد یعنی وب‌سایت شما کاملاً سلامت است و به انجام کار خاصی نیاز نخواهید داشت.

اما گاهی ممکن است بر اثر ایجاد مسائلی مثل بروز نبودن نسخه php یا یک افزونه، امتیاز کمتری دریافت کنید.

بعضی از گزارشات در قالب مشکلات بحرانی به شما گزارش داده می‌شوند که بهتر است هر چه سریع‌تر آنها را برطرف کنید. ولی بعضی از آنها بهسازی پیشنهادی نام دارند و برای بهبود عملکرد سایت مناسب هستند.

خطا در تست سلامت وردپرس
نمونه‌ای از خطای بحرانی در تست سلامت وردپرس

افزایش سلامت سایت

برای دریافت نمره‌ی کامل از تست سلامتی وردپرس باید تمام ایراداتی که به شما گزارش شده برطرف شوند. برای حفظ نمره‌ی خوب هم باید به موارد زیر توجه کنید:

۱- بروز نگه داشتن مداوم وردپرس: وردپرس در هر آپدیت با رفع باگ‌های امنیتی، افزودن ویژگی‌های جدید به بهبود امنیت و کارایی سایت شما کمک خواهد کرد.

۲- آپدیت اتوماتیک وردپرس: وردپرس به صورت پیش‌فرض اتومات آپدیت می‌شود. اگر آپدیت اتومات وردپرس شما درست کار نمی‌کند بهتر است از طریق فایل wp-config.php آن را اتومات کنید. برای این کار کد زیر را به این فایل که در دایرکتوری سایت شما قرار دارد، اضافه کنید:

۳- بروز بودن افزونه‌ها و قالب: گاهی بروز نبودن افزونه یا قالب، حفره‌هایی را برای نفوذ به وب‌سایت ایجاد می‌کنند. از بروز بودن آنها اطمینان حاصل کنید.

۴- بروز بودن نسخه‌ی php: سیستم مدیریت محتوای وردپرس بر اساس زبان php نوشته شده است. اگر php سایت شما بروز نیست در تست سلامتی وردپرس خطایی دریافت خواهید کرد. در این صورت از شرکت هاستینگ خود بخواهید که آن را برایتان بروز کنند.

۵- بروز بودن نسخه‌ی mySql: وردپرس برای ذخیره اطلاعات در جداول پایگاه داده از زبان mySql استفاده می‌کند.
برای مشاهده‌ی اطلاعات پایگاه داده‌ی خود در همین ابزار تست سلامتی وردپرس، از بالای صفحه به بخش اطلاعات وارد شوید سپس روی پایگاه داده کلیک کنید. درصورت بروز نبودن Mysql از شرکت هاستینگ کمک بگیرید.

۶- فعال کردن ssl: گواهینامه‌ی ssl یک سیستم رمزگذاری اطلاعات بین کاربر و سرور است که به منظور محافظت از اطلاعات ارسالی کاربر استفاده می‌شود. درصورت فعال کردن آن درخواست‌های http سایت به https تغییر خواهند کرد.

http‌ چیست؟
sql چیست؟

آیا با دریافت امتیاز ۱۰۰ سایت من ایمن است؟

همانطور که مشاهده می‌کنید نام این ابزار تست سلامتی سایت گذاشته شده و نه تست امنیت! در صورتی که سایت شما امتیاز ۱۰۰ را کسب کند یعنی تمام تنظیمات آن مطابق حالت استاندارد صورت گرفته است.
برای حفظ امنیت سایت خود از مقاله‌ی رایج‌ترین تهدیدهای امنیتی وب‌سایت‌ها کمک بگیرید یا به افزایش امنیت وردپرس کمک کنید.

راه‌کارهای افزایش امنیت وردپرس

مطالب زیر را حتما بخوانید

رفع مشکل ورود به پنل مدیریت وردپرس و ریدایرکت شدن صفحه ورود

گاهی به علت ریدایرکت شدن صفحه ورود، ممکن است با مشکل ورود به صفحه مدیریت وردپرس مواجه شوید. در این...

روش بروزرسانی وردپرس، چرا باید وردپرس را آپدیت کرد؟

در این مقاله سعی داریم به روش بروزرسانی وردپرس بپردازیم. وردپرس یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا در جهان است....

۱۲ کاری که باید قبل از تغییر دادن قالب وردپرس انجام دهید

در این مقاله چک لیستی ارائه شده است که قبل از تغییر قالب وردپرس باید انجام دهید.

روش‌های کسب درآمد از وردپرس

افزایش درآمد از طریق سایت دغدغه‌ی مدیران کسب‌وکارهای آنلاین به‌ویژه کاربران وردپرسی است. وردپرس به عنوان محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوای...

دیدگاهتان را بنویسید

5 پاسخ به “تست سلامتی سایت در وردپرس – حال سایت شما چطور است؟”

  1. neamattabani67 گفت:

    سلام و ممنون بابت مطلب خوبتون
    من میخوام یه سایت تولید محتوای ویدئویی و متنی راه اندازی کنم اما کد نویسی بلد نیستم. آیا میشه با وردپرس بدون کد نویسی یه سایت طراحی کنم و بعد از مدتی ، مثلا بعد از چند ماه یا یک سال، با یه شرکت تماس گرفته و سفارش یه سایت بهتر با کدنویسی رو بهشون بدم و امکانش هست که اطلاعات سایت قبلی به سایت جدید منتقل بشه؟ و اینکه اگه این کار رو انجام بدم با چه مشکلاتی رو به رو میشم؟ آیا در مدت زمانی که با سایت وردپرسی بدون کدنویسی شده کار میکنم با مشکل امنیتی رو به رو میشم و امکانش هست کلا سایت از دستم بره؟ آیا بعد از اینکه سایت اول رو رها کردم و یه سایت بهتر با کد نویسی راه اندازی کردم و اطلاعات رو به اونجا منتقل کردم، آیا تاثیر منفی تو رتبه سایت و سئو و بقیه مسائل میزاره؟
    باز هم ممنون از شما

  2. فاطمه دری گفت:

    سلام. من ارور زیر رو دارم میگیرم
    فراخوانی REST AP نتیجه غیرمنتظره زیر را می‌دهد: (404) 404 Not Found Not Found The requested URL was not found on this server. .
    شما راه حلی برای رفع این مشکل دارید؟

  3. امیر حسین مرادی گفت:

    سلام
    ممنون از اموزش عالیتون این مواردی که فرمودید کاملا برای سلامت یک سایت وردپرسی مهمه اما موارد دیگری هم پیش میاد که ممکنه سلامتی وردپرسو به خطر می اندازه مثل افزونه ها و پلاگین های نال که بعضی وقت ها بدون هیچ نشونه ای کلا سایت رو بهم میزنن و از دیتابیس کم کم شروع میکنن و داخل این بخش سلامت وردپرس هم هیچ چیزی نشون نمیده اگر یک اموزشی هم برای سلامت نگه داشتن سایت از این افزونه ها و قالب های الوده بزارید عالی میشه

دیدگاهتان را بنویسید