کسب درآمد اینترنتی با 8 راه کاربردی، بدون سرمایه اولیه!


نویسنده:
چهارشنبه 11 تیر 1399
کسب درآمد اینترنتی

در شرایط امروز جامعه که وجود بسیاری از عوامل داخلی و خارجی، مانند تحریم‌های ظالمانه یا شیوع ویروس کرونا باعث اختلال در کسب و کارهای فیزیکی می‌شود، کسب درآمد اینترنتی بخصوص در بین جوانان و نوجوانان بسیار محبوب شده است.

با اینکه کسب و کارهای اینترنتی در همین ایران خودمان هم بسیار رشد کرده‌اند و ما روزانه با بسیاری از این کسب و کارهای موفق مثل دیجی کالا، اِسنپ و… سروکار داریم، اما با این حال هنوز کسانی هستند که به کسب درآمد از اینترنت به عنوان یک شغل بچگانه و کم‌بهره نگاه می‌کنند. می‌توان گفت این افراد به کسب درآمد از طریق اینترنت به عنوان یک شغل دوم نگاه می‌کنند و اعتقاد دارند تنها از طریق همین کار نمی‌توان زندگی را گذراند.

آیا واقعا همینطور است؟ به هیچ عنوان! بشرطی که با آگاهی و برنامه‌ریزی شروع کنیم و هر روز به فکر بهبود خود و کسب و کارمان باشیم.

آیا واقعا می‌توان روی درآمد‌های اینترنتی حساب باز کرد؟

صد البته! همانطور که گفتیم امروزه حتی در همین ایران خودمان می‌توانیم بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی موفق را مشاهده کنیم، که بعضی از کسب و کارهای فیزیکی حتی در خواب هم نمی‌توانند به میزان درآمد آنها دست پیدا کنند.

چند ماه پیش دیجی کالا ویدیویی از عملکرد خود در سال ۹۸ منتشر کرد. در این ویدیو گفته شد بصورت میانگین، روزانه حدود ۲۵۰ هزار سفارش در دیجی کالا ثبت می‌شود که ارزش هرکدام از این سفارشات حدود ۴۱۸ هزار تومان است! با یک حساب و کتاب ساده می‌توانیم متوجه شویم دیجی کالا روزانه بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان فروش دارد!!!

البته هدف من از مطرح کردن این مثال، این نیست که بگویم شما هم از فردا می‌توانید مثل دیجی کالا درآمد داشته باشید، بلکه می‌خواهم نظر شما را به حجم زیاد انتقال پول در بستر اینترنت جلب کنم. و اینکه بگویم اگر شما حتی اگر سهم بسیار کوچکی در این بازار داشته باشید و بتوانید بخش بسیار کوچکی از این پول‌ها را به سمت خود بکشانید، بُرد بزرگی کرده‌اید.

بنابراین بسیار قاطعانه می‌گویم، به کسب درآمد از بستر اینترنت، به چشم یک بیزینس بزرگ نگاه کنید.

کسب درآمد از اینترنت تخصص می‌خواهد؟

کسب درآمد از اینترنت تخصص می‌خواهد؟

قطعا وارد شدن به هرکاری تخصص می‌خواهد و نمی‌توان بی گدار به آب زد. همانطور که گفتم کسب و کار اینترنتی می‌تواند بسیار پربازده باشد، بشرطی که روی آگاهی، تخصص و دانش خودت‌تان کار کنید و برنامه‌ریزی (استراتژی) درستی برای پیشرفت کسب و کارتان داشته باشید.

به عقیده من، هرکاری که قرار است در آن امروز کار کنید و فردا مُزد خود را دریافت کنید، سخت است! مثالی میزنم: دانش‌آموزی که یک سال برای آزمون کنکور خود درس می‌خواند و وقت می‌گذارد، مزد خود را همان لحظه دریافت نمی‌کند، بلکه بعد از قبولی در یک دانشگاه خوب حق زحمت خود را می‌گیرد.

کسب و کارهای اینترنتی هم در شرایط نرمال دقیقا از این مدل کارها محسوب می‌شوند. یعنی باید ابتدا زحمت بکشید، وقت بگذارید، حوصله کنید، و بعد پاداش خود را دریافت کنید. اما به شما قول میدهم که پاداش آن به حدی شیرین و دوست داشتنی است، که به تمام زحمت‌هایی که کشیدید می‌ارزد!

درنتیجه می‌توان گفت، کسب درآمد اینترنتی کار آسانی نیست. تخصص، دانش، آگاهی و صبر و حوصله می‌خواهد. هیچکس هم بصورت مادرزادی این صفت‌ها را نداشته و ندارد! باید روی خودتان کار کنید.

۸ راه کاربردی برای کسب درآمد اینترنتی

در ادامه مقاله ۸ روش بسیار کاربردی و پولساز را برای کسب درآمد از اینترنت معرفی می‌کنم. بعضی از این روش‌ها نیاز به سرمایه اولیه قابل توجهی دارند، بعضی از آنها سرمایه اولیه بسیار ناچیزی می‌خواهند. اما نکته جالب اینجاست که بعضی از این روش‌ها اصلا نیازی به سرمایه اولیه ندارند! می‌گویید چطور؟ با ما همراه باشید.

1 – راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

قبول دارم که ایجاد یک فروشگاه اینترنتی برای کسب درآمد از اینترنت کمی سخت است. اما اگر یک فروشگاه اینترنتی موفق راه‌اندازی کنید می‌توانید به درآمد بسیار خوب و پایداری دست پیدا کنید.

سوال اول: چطور باید یک فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کرد؟ واقعیت این است که ایجاد یک فروشگاه اینترنتی به اندازه‌ای که تصور می‌کنید کار سختی نیست. امروزه با وجود سیستم‌های فروشگاه‌ساز مثل ووکامرس، راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی بسیار آسان شده.

اگر می‌خواهید خودتان دست بکار شوید و فروشگاه اینترنتی‌ خود را راه‌اندازی کنید باید به ترتیب موارد نام برده شده را یاد بگیرید:

  1. ساخت وبسایت با استفاده از وردپرس
  2. کار با افزونه ووکامرس، برای ایجاد فروشگاه اینترنتی
  3. نصب افزونه‌های موردنیاز و قالب مناسب

در ادمین سایت می‌توانید بصورت رایگان یادگیری این موارد را شروع کنید!

آموزش‌های رایگان:
دوره رایگان آموزش کار با وردپرس
دوره رایگان آموزش کار با افزونه ووکامرس

آموزش ویدیویی:
دوره آموزش ویدیویی کار با وردپرس

البته اگر خودتان وقت یادگیری این آموزش‌ها را ندارید می‌توانید به شرکت یا شخص خاصی بسپارید تا یک فروشگاه اینترنتی برای شما ایجاد کند. که البته در اینصورت باید پول نسبتاً زیادی خرج کنید.

سوال دوم: می‌خواهید چه محصولاتی را بفروشید؟ در فروشگاه‌های اینترنتی می‌توان انواع محصولات فیزیکی را فروخت، همچنین می‌توانید حتی محصولات دانلودی هم بفروشید، یعنی کاربر بعد از پرداخت فقط لینک دانلود یک فایل را دریافت می‌کند و قرار نیست بصورت فیزیکی چیزی برای او ارسال شود.

2 – کسب درآمد با همکاری در فروش

کسب درآمد اینترنتی با همکاری در فروش

امروزه بسیاری از شرکت‌ها برای فروش محصولات و خدمات خود به شما امکان همکاری یا مشارکت در فروش را می‌دهند. این یعنی چه؟ یعنی به شما این امکان را می‌دهند تا محصولات آنها را بفروشید و پورسانت خود را دریافت کنید.

در واقع می‌توان به اینصورت توضیح داد: تعدادی فروشنده و تعدادی خریدار در بازار وجود دارند، شما کافیست تا این افراد را بهم معرفی کنید و درصد پورسانت خود را بردارید! به همین راحتی.

در حال حاضر شرکت‌های بزرگی مانند دیجی‌کالا و… سیستم‌های همکاری در فروش خود را فعال کرده‌اند. با استفاده از این سیستم شما می‌توانید کد معرفی خود را از شرکت گرفته و با استفاده از آن، مشتریان و خریداران را به محصولات دیجی کالا وصل کنید. هر خریدی که مشتری شما انجام دهد، درصدی از قیمت آن محصول به عنوان پورسانت به حساب شما واریز می‌شود.

این روش هم درآمد نسبتاً خوبی دارد، هم نیاز به هیچ سرمایه اولیه‌ای ندارد!

3 – کسب درآمد با تولید محتوا

کسب درآمد با تولید محتوا

تولید محتوا یکی از روش‌های محبوب کسب درآمد اینترنتی است که قدمت زیادی دارد! در این روش شما می‌توانید برای خودتان یا دیگران تولید محتوا انجام دهید و از طریق آن کسب درآمد کنید.

سوال اول: منظور از محتوا چیست؟ نوشتن مقاله، تولید ویدیو و پادکست یا حتی گرفتن عکس‌های با کیفیت، تولید محتوا محسوب می‌شود. مثلا می‌توان یک محتوای خبری تولید کرد، یا یک محتوای آموزشی. اینکه این محتوا در چه زمینه‌ای باشد فرقی برای ما نمی‌کند.

سوال دوم: تولید محتوا برای خودمان چگونه است؟ اگر بخواهیم محتوایی که تولید می‌کنیم را در رسانه‌های خودمان منتشر کنیم (مثل وبسایت، شبکه‌های اجتماعی و…) می‌شود تولید محتوای شخصی. حجم عمده درآمد شما در این روش از تبلیغات است. یعنی شخص یا شرکت خاصی به ازای اینکه محصول یا خدمت او را در محتوای خود تبلیغ کنید، به شما پول خواهد داد.

سوال سوم: تولید محتوا برای دیگران به چی صورت است؟ افرادی هستند که به تولید محتوا برای نشر در رسانه‌های خودشان (مانند وبسایت یا اینستاگرام و…) نیاز دارند. می‌توانید برای آنها کار کنید و به ازای هر محتوایی که تولید می‌کنید مبلغ مشخصی را دریافت کنید.

در تولید محتوا، روش‌های دیگری هم برای کسب درآمد وجود دارد که در اینجا به گفتن همین دو روش بسنده می‌کنم. ناگفته نماند که این روش هم به هیچ سرمایه اولیه‌ای برای شروع نیاز ندارد، مگر در موارد خاص.

4 – کسب درآمد با شبکه‌های اجتماعی

کسب درآمد اینترنتی از شبکه‌های اجتماعی

متاسفانه در ایران بسیاری از شبکه‌های اجتماعی یا فیلتر هستند، یا تحریم. بنابراین کل شبکه‌های اجتماعی ما ایرانی‌ها به اینستاگرام خلاصه شده! به عبارتی می‌توان گفت جمعیتی که در حالت عادی باید بین چند شبکه اجتماعی تقسیم می‌شد، حالا در اینستاگرم متمرکز شده. و این فرصت خوبی است تا از این بازار شلوغ کسب درآمد کنیم!

روش‌های کسب درآمد از اینستاگرام:

  1. تبلیغ محصولات یا خدمات خود در فضای اینستاگرام
  2. تولید محتوا در اینستاگرام و کسب درآمد از روش تبلیغات و…
  3. استخدام شدن به عنوان ادمین پیچ‌های بزرگ


5 – برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین

کسب درآمد با برگزاری دوره‌های آموزشی آنلاین

در این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا، تقریبا همه با بستر آموزش آنلاین آشنا شدند. اگر تخصصی دارید و می‌توانید آن را تدریس کنید، این فرصت خوبی است برای شما که بتوانید با استفاده از این روش کسب درآمد کنید.

معمولاً دوره‌های آموزش آنلاین به دو صورت در بستر اینترنت وجود دارند:

  • آموزش‌های ویدیویی
  • برگزاری وبینار آموزشی

برای کسب درآمد با فروش آموزش ویدیویی، باید یک فروشگاه اینترنتی با قابلیت فروش فایل‌های دانلودی راه‌اندازی کنید. که بتوانید با استفاده از آن، فایل‌های آموزشی خود را بفروش برسانید. حال برای راه اندازی یک فروشگاه فایل باید چه کنید؟ باید مهارت‌های زیر را یاد بگیرید:

  1. ساخت سایت با استفاده از وردپرس
  2. ساخت فروشگاه فایل با استفاده از افزونه EDD

باز هم ادمین سایت آموزش‌‌های رایگانی را برای این موارد تدارک دیده است، که می‌توانید این آموزش‌ها را دنبال کنید:

 آموزش‌های رایگان:
دوره رایگان آموزش کار با وردپرس
دوره رایگان آموزش کار با افزونه EDD

آموزش ویدیویی:
دوره آموزش ویدیویی کار با وردپرس
دوره آموزش ویدیویی کار با افزونه EDD

برای تدریس بصورت وبینار، باید از شرکت‌های ارائه دهنده سرویس وبینار استفاده کنید. یکی از شرکت‌های خوب در این حوزه، شرکت ایسمینار است که برای استفاده از خدمات آن می‌توانید به وبسایت رسمی آن مراجعه کنید.

برای تبلیغات و فروش وبینارهای خود نیز می‌توانید از بستر شبکه‌های اجتماعی و وبسایت‌های مرتبط استفاده کنید.

درنتیجه می‌توان گفت، روش برگزاری دوره‌های آموزش آنلاین برای کسب درآمد اینترنتی، نیاز به سرمایه اولیه بسیار بسیار اندکی دارد و حتی گاهی اوقات بدون سرمایه هم می‌توان شروع کرد.

6 – فعالیت به عنوان فریلنسر (freelancer)

کسب درآمد با فرینلیسنگ

فریلنسر یا همان آزادکار، یک شخص دارای تخصص است (مانند برنامه‌نویسی) که بصورت شخصی و آزاد کار می‌کند. یعنی منتصب به هیچ شرکت خاصی نیست. در حال حاضر فریلنسینگ یکی از شغل‌های محبوب بسیاری از برنامه نویسان، طراحان گرافیست و… است.

خوشبختانه در ایران هم سرویس‌های خوبی برای توسعه بازار فریلنسینگ ایجاد شده. وبسایت پونیشا یکی از آن بازارهای بسیار خوب فریلنسینگ در ایران است که کارفرمایان و فریلنسر‌ها را به هم وصل می‌کند.

اگر علاقه به کار بصورت فریلنسینگ دارید می‌توانید با ثبت نام در وبسایت پونیشا، پروژه‌های مرتبط با تخصص خود را مشاهده کرده و از میان آنها بهترین گزینه را انتخاب کنید.

۷ – طراحی اپلیکیشن موبایل

کسب درآمد با طراحی اپلیکیشن موبایل

در دهه ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ شاهد رشد وحشتناک تلفن‌های هوشمند بودیم. همچنین سیستم‌عامل هایی مانند اندروید و IOS بشدت فراگیر شدند. در این دهه تولیدکنندگان سخت افزار و نرم افزار موبایل درآمد هنگفتی داشته‌اند. یکی از کارهایی پردرآمدی که می توانید به آن فکر کنید، ساخت اپلیکیشن موبایل است.

وقتی شما یک توسعه‌دهنده اپلیکیشن باشید، هم می‌توانید از طریق پیاده‌سازی ایده خود پولدار شوید! هم می‌توانید با انجام پروژه‌های مختلف پول خوبی را به جیب بزنید! خلاصه راه‌های رسیدن به خدا زیاد است!

این روش در بیشتر مواقع نیازی به سرمایه اولیه‌ای ندارد. چالش اصلی شما در این روش یادگیری برنامه‌نویسی اپلیکیشن است. اگر می‌خواهید در حوزه اپلیکیشن‌های اندروید کار کنید، باید برنامه‌نویسی جاوا و ساخت اپلیکیشن اندروید با استفاده از زبان جاوا را بیاموزید.

اما اگر به توسعه اپلیکیشن‌های IOS فکر می‌کنید، باید به سراغ یادگیری زبان swift و چالش‌های آن بروید.

تخصص در این روش حرف اول را می‌زند. پس باید زمان زیادی را صرف یادگیری این دانش بزرگ کنید.

۸ – طراحی قالب و افزونه وردپرس

کسب درآمد از طریق طراحی قالب و افزونه وردپرس

در ۷ روش قبلی دوبار حرف از ضرورت یادگیری وردپرس و ساخت وبسایت با استفاده از وردپرس زدیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است که به ما کمک می‌کند در عرض ۵ دقیقه وبسایت خود را راه‌اندازی کنیم!

مقاله پیشنهادی: وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

بیش از یک سوم وبسایت‌های دنیا با استفاده از وردپرس ساخته شده است. درمورد ایران هنوز آمار دقیقی ارائه نشده، اما من با تجربه چند ساله در این زمینه به جرأت می‌گویم در مورد وبسایت‌های ایرانی این عدد به بیش از ۵۰ درصد میرسد.

بیش از نصف وبسایت‌های ایرانی با استفاده از وردپرس ساخته شده‌اند، این یعنی تمام این وبسایت‌ها به خدمات شما نیاز دارند.

در این روش شما می‌توانید با ۲ متد مختلف، کسب درآمد کنید:

روش اول: فروش قالب و افزونه در مارکت‌های وردپرس

وبسایت‌هایی در ایران، همچون ژاکت و راست‌چین وجود دارند، که می‌توانند محصولات شما را به مشتریان معرفی کنند. یعنی می‌توانید با ساخت افزونه و قالب وردپرس، و قراردادن آنها در این وبسایت‌ها کسب درآمد کنید.

روش دوم: سفارش قالب و افزونه وردپرس بصورت اختصاصی

با اینکه در وردپرس تقریبا برای هرکاری یک افزونه ساخته شده است و قالب‌های زیادی با طرح‌های متنوعی برای این سیستم طراحی شده‌اند، اما همچنان افرادی وجود دارند که قالب و افزونه موردنظرشان را در میان اینهمه محصول پیدا نمی‌کنند و مجبور به سفارش ساخت قالب و افزونه اختصاصی می‌شوند.

البته اصلا فکر نکنید تعداد این افراد کم است، به هیچ عنوان!


امیدوارم این مقاله اثر خوبی بر رشد کسب و کارتان بگذارد، اگر شما هم روشی را برای کسب درآمد از اینترنت می‌شناسید، حتما در قسمت نظرات بیان کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

مزایای طراحی سایت با وردپرس | 10 دلیل برای راه‌اندازی وب‌سایت با وردپرس

در این مقاله به مزایای طراحی سایت با وردپرس می‌پردازیم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که درسال 2003 برای...

بهترین فروشگاه‌ساز های رایگان برای طراحی سیستم‌های فروشگاهی

فرهنگ خرید اینترنتی به شدت در حال افزایش است. اگر شما هم می‌خواهید کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنید، می‌توانید از...

چگونه یک فریلنسر طراحی سایت شویم؟

تبدیل شدن به یک فریلنسر طراحی سایت آرزوی می‌تواند بسیاری از طراحان وب باشد شغل فریلنسری می‌تواند مزایا و معایب...

برای راه‌‌ اندازی وب سایت چه باید کرد؟ پاسخ به متداول‌ترین سوالات ساخت سایت

راه اندازی یک وب سایت آنقدر هم کار مشکلی نیست. هر کسی به راحتی می‌تواند یک وب سایت داشته باشد....

دیدگاهتان را بنویسید

2 پاسخ به “کسب درآمد اینترنتی با 8 راه کاربردی، بدون سرمایه اولیه!”

  1. morteza گفت:

    واقعا خوب امیدوارم سایتتون مورد بازدید بیش تری قرار بگیره

دیدگاهتان را بنویسید