11 عامل برای پنالتی شدن سایت توسط گوگل


نویسنده:
دوشنبه 2 اسفند 1400
پنالتی شدن سایت توسط گوگل

در این مقاله سعی داریم به 11 عامل مهم پنالتی شدن سایت توسط گوگل بپردازیم. گوگل وظیفه دارد بهترین نتیجه جستجو را به کاربران خود ارائه دهد. این موضوع به کاربران امکان دسترسی به یک محتوای منحصر به فرد از بهترین نویسنده را می‌دهد. موتور جستجو گوگل برای ارائه بهتر هر چند وقت یک بار الگوریتم‌های خود را به روز می‌کند. این کار باعث می‌شود که نتایج بهتری به کاربران نشان داده شود.

بعد از هر بروزرسانی در صورت اشتباه در سئو وبسایت، ممکن است وبسایت شما جریمه شود. البته دلایل بسیار زیادی وجود دارد که ممکن است گوگل وبسایت شما را جریمه کند. در این مقاله قصد داریم به 11 مورد از مهم‌ترین دلایلی که موجب پنالتی شدن سایت توسط گوگل می‌شود اشاره کنیم پس با ما همراه باشید.

دلایل پنالتی شدن سایت توسط گوگل

بهتر است خیلی سریع و بدون مقدمه‌چینی بیشتر به سراغ دلایل جریمه شدن سایت توسط گوگل برویم. این موارد عبارتند از:

پنالتی شدن سایت توسط گوگل

1.لینک‌های شکسته و خطاهای 404:

به عبارتی گوگل از خطای 404 و همچنین لینک‌های شکسته متنفر است. اگر خطای 404 و یا لینک‌های خراب در سایت شما وجود داشته باشد شما آژیر قرمز را به صدا در آورده‌اید. در چنین حالتی کاربران درخواستی را به سایت شما ارسال می‌کنند و اطلاعاتی را دریافت نمی‌کنند که به خودی خود بد به حساب می‌آید.

بنابراین، مطمئن شوید که هیچ خطای 404 در وب سایت شما وجود ندارد. در غیر این صورت گوگل سایت شما را جریمه می‌کند.

2.پر کردن سایت از کلمات کلیدی:

کلمات کلیدی بخش مهمی از برنامه‌های سئوی شما برای رتبه بندی سایت شما هستند. شما باید آنها را به طور طبیعی در محتوای خود وارد کنید. معمولا، زمانی که گوگل تعداد زیادی از کلمات کلیدی را در یک محتوا تشخیص می‌دهد نشان‌دهنده محتوای ضعیف است. با تشخیص گوگل، به زودی جریمه خواهید شد.

3.ایجاد نکردن توضیحات متا برای یک پست:

تگ متا از جمله مهم‌ترین تگ‌های سئو برای رتبه‌بندی سایت شما است. همیشه سعی کنید سعی کنید همیشه از تکرار چند باره کلمه کلیدی در توضی همچنین بهتر از کلمه کلیدی در ابتدا توضیحات متا خودتان استفاده کنید. این کار می‌تواند تاثیر زیادی در رتبه‌بندی وبسایت شما داشته باشد. متا تگ‌ها صفحه شما را برای موتورهای جستجو تعریف می‌کنند و بدون آن، سایت شما به نتایج جستجوی مرتبط تغییر نمی‌کند.

4.استفاده بیش از حد از تگ H1:

تگ‌های H1 به گوگل کمک می‌کنند تا مشخص کند که صفحه درباره چه چیزی است. استفاده بیش از حد از تگ های H1 در صفحه وب شما می‌تواند تاثیر منفی داشته باشد زیرا ممکن است گوگل در مورد عنوان گیج شود و وب سایت شما را جریمه کند.

5.محتوا کپی شده:

شما حق ندارید به هیچ عنوان محتوای وبسایت خودتان را از سایت دیگری کپی کنید. این کار ممکن است باعث جریمه شدن وبسایت شما توسط گوگل شود. برای حل این موضوع شما می‌توانید محتوا را خودتان تولید کنید و یا یک متخصص تولید محتوا استخدام کنید. همچنین دقت داشته باشید که ترجمه کردن کلمه به کلمه مقالات خارجی نیز می‌تواند موجب کپی بودن محتوا سایت شما شود چرا که این مقالات ممکن است توسط سایت دیگری نیز ترجمه شده باشد.

پیشنهادی: ۱۲ اصول سئو در تولید محتوا؛ چگونه یک مقاله را سئو کنیم؟

6.قرار دادن عکس بدون استفاده از alt tag:

موتور جستجو تصاویر را با “برچسب alt” آنها می‌خواند. تگ‌های جایگزین تصویر بهترین راه برای بهبود تعامل سایت شما در صفحه نتایج موتور جستجو هستند زیرا به تصاویر موجود در صفحات شما اجازه می‌دهند در نتایج جستجوی تصویر رتبه بندی شوند. مطمئن شوید، تگ‌های جایگزین تصویر را قرار داده‌اید.

7.بارگذاری کند وبسایت:

سرعت بارگذاری وبسایت از جمله مهم‌ترین فاکتورها برای گوگل به حساب می‌آید. سرعت سایت نشان می‌دهد که وب سایت با چه سرعتی به خواسته‌های وب پاسخ می‌دهد. در زمان حال، هیچ کس وقت ندارد چند دقیقه صبر کند تا یک وب سایت صفحه‌ای را باز کند. این کار کاربران شما را به وب سایت‌های سریعتر دیگر منتقل می‌کند. گوگل از طیف وسیعی از منابع برای تعیین سرعت سایت در مقایسه با سایت‌های دیگر استفاده می‌کند. گوگل سایت شما را به دلیل سرعت پایین سایت جریمه می‌کند.

برای یادگیری چگونگی افزایش سرعت سایت می‌توانید به دوره آموزش سرعت سایت که توسط تیم ادمین سایت ایجاد شده است مراجعه کنید.

8.خرید بک لینک:

بک لینک‌ها برای استراتژی های رتبه بندی شما مهم هستند. اگر لینک‌های بد را خریداری کنید، این موضوع می‌تواند باعث پنالتی شدن سایت توسط گوگل شود. بک لینک‌های خریداری شده سعی در دستکاری موتور جستجو و رتبه صفحه دارند.

9.عدم وجود نقشه سایت:

گوگل از نقشه سایت XML برای تجزیه و تحلیل ساختار وب سایت و یادگیری نحوه چیدمان آن استفاده می‌کند. مطمئن شوید نقشه سایت XML شما به روز در دسترس است و آن را در حساب ابزار وب مستر خود ارسال کنید.

پیشنهادی: چطور نقشه سایت برای وردپرس ایجاد کنیم؟

10.لینک‌های خارجی شکسته:

مراقب پیوندهای خارجی خود باشید. اگر پیوندها را به‌روز نگه ندارید، گوگل فکر می‌کند که به تجربه کاربر اهمیتی نمی‌دهید. همیشه اطمینان حاصل کنید که همه پیوندهای خارجی به خوبی کار می‌کنند و کاربران با خطاهای 404 مواجه نمی‌شوند.

11.لینک‌های پنهان:

استفاده از لینک‌های که در صفحات وب پنهان شده‌اند می‌تواند باعث پنالتی شدن سایت توسط گوگل شود. بهتر است همیشه لینک‌های وبسایت خودتان را در معرض دید و کاملا قابل مشاهده برای کاربران قرار دهید.

سخن آخر:

در این مقاله سعی شد به 11 عامل مهم که می‌هواند باعث پنالتی شدن سایت توسط گوگل شود اشاره کنیم. از آنجایی که گوگل همیشه در حال بروزرسانی الگوریتم‌های خود است ممکن است وبسایت شما نیز به دلیل بروزرسانی همین الگوریتم‌ها توسط گوگل جریمه شود پس حتما به نکات گفته شده در این مقاله توجه لازم را داشته باشید و به آن عمل کنید.

از جمله مهم‌ترین دلایل پنالتی شدن سایت توسط گوگل می‌توان به کپی بودن محتوا اشاره کرد. بهتر است همیشه محتوای وبسایت خودتان را به یک متخصص تولید محتوا بسپارید و یا خودتان شروع به نوشتن کنید. کپی کردن محتوا از دیگر وبسایت‌ها می‌تواند موجب جریمه شدن وبسایت شما توسط گوگل شود. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات ما را از انتقادات و پیشنهادات خودتان با خبر کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

قواعد لینک سازی داخلی در وبسایت

قواعد لینک سازی داخلی سایت باید به صورت دقیق پیاده‌سازی شوند. افزایش دادن نرخ تبدیل قطعا یکی از بزرگترین سوالات...

لینک سازی PBN چیست؟ هرآنچه باید از لینک سازی شبکه‌ای بدانید!

در مراحل سئو و بهینه‌سازی وب‌سایت، لینک‌سازی همیشه جایگاه ویژه‌ای داشته است. با دریافت لینک‌های با کیفبت می‌توان جایگاه مناسبی...

آموزش سئو صفحات فرود یا لندینگ پیج به صورت گام به گام

سئو صفحات فرود یا لندینگ پیج از جمله کارهایی است که شما باید برای افزایش بازدید وبسایت خودتان انجام دهید....

سئو دسته بندی محصولات در فروشگاه اینترنتی

سئو دسته بندی محصولات در یک سایت فروشگاهی اینترنتی، یکی از موضوعات مهمی است که متأسفانه اکثر وبمستران آن را...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید