راه اندازی وب سایت تبدیل به موضوع داغی شده که افراد زیادی را به سمت خود جلب کرده است. اما تعدادی از افراد بعد از مدتی بخاطر ترس از شکست و مبهم بودن مسیر پا پس میکشند و دیگر به سراغ این کار نمیروند! ما در این مقاله آمادهایم تا به شما ثابت کنیم که راه اندازی وبسایت اصلاً کار پیچیدهای نیست.
شما هم میتوانید یک وبسایت راه اندازی کنید، تولید محتوا کنید، فروش اینترنتی داشته باشید و از گوگل بازدیدکننده بگیرید. لذت داشتن وبسایت را زمانی میچشید که موضوعی را در گوگل جستجو کنید و اسم سایت خود را در بین نتایج ببینید!
در چند مقالهی قبل یک راهنمای کامل و جذاب برای راه اندازی کسبوکار اینترنتی منتشر کردیم. برای مطالعهی آن از این لینک استفاده کنید: راهاندازی کسب و کار اینترنتی حالا در این مقاله سعی میکنیم به سوالاتی که افراد در زمینهی راه اندازی وب سایت مواجه هستند، بپردازیم.
چرا باید یک وبسایت داشت؟
در دنیایی که تکنولوژی به سرعت فراگیر شده است، چرا از آن به عنوان وسیلهای برای پیشرفت استفاده نکنیم؟! فرضاً شما دارای یک استعداد در زمینهی موسیقی، هنر، نویسندگی و… هستید، اینترنت فضای مناسبی است تا استعداد شما را در سطح جهانی به نمایش بگذارد، پس به سراغ طراحی سایت شخصی بروید. فرضاً دارای کسبو کاری هستید، فروشگاه یا دفتری دارید و در زمینهی مشخصی فعالیت دارید. چندنفر هستند که شما را بشناسند؟ روزانه چند نفر از جلوی فروشگاه شما عبور میکنند تا به مشتری شما تبدیل شوند؟! اگر کسبوکار خود را در اینترنت هم گسترش دهید قطعاً علاوه بر درآمد مشخصی که تاکنون داشتید یک درآمد مازاد هم از طریق وبسایت خود بدست خواهید آورد. روزانه میلیونها نفر خدمات مورد نیاز خود را در اینترنت جستجو میکنند که میتوانند تبدیل به مشتریان شما شوند. اگر شما را آنجا نیابند قطعاً جذب رقبای شما خواهند شد!
دهها دلیل دیگر وجود دارد که باعث میشود به راحتی ادعا کنیم وجود وبسایت ضروری است! برای مطالعه سایر دلایل از طریق لینک مقابل مقالهی مرتبط را بخوانید. چرا وب سایت داشته باشیم؟
آیا راه اندازی وب سایت نیاز به مجوز دارد؟
به طور کلی خیر. شما میتوانید مانند بسیاری از افراد وبسایت
خود را راهاندازی کنید و با آن به فعالیت بپردازید. اما اگر فروش اینترنتی دارید
برای جلب اعتماد مشتری باید به سراغ دریافت اینماد بروید. داشتن نماد اعتماد
الکترونیک باعث میشود کاربر مطمئن شود که هویت مالک سایت کنترل شده و ارائه خدمات
به درستی صورت میگیرد.
هزینهی راه اندازی سایت چقدر است؟
۱- هزینهی هاست و دامنه
برای راه اندازی وب سایت، شما به یک دامنه و هاست نیاز دارید. دامنه همان آدرس سایت (برای مثال adminesite.com) و هاست هم فضایی برای ذخیرهسازی فایلهای سایت است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقالهی معرفی هاست رجوع کنید.
قیمت ثبت دامنه را میتوانید از وبسایتهای ثبتکنندهی دامنه بدست آوردید. درحال حاضر ثبت سالیانهی دامنه با پسوند ملی ir. حدود ۸ هزار تومان و دامنه با پسوند بینالمللی com. حدود ۱۵۰ هزارتومان است.
قیمت هاست بر اساس منابع و امکاناتی که در اختیار شما قرار میگیرد متغیر است. به طور میانگین برای تهیهی یک هاست معمولی برای یک سال، باید حداقل مبلغ ۶۰ هزار تومان هزینه کنید. بعضی از شرکتهای هاستینگ، هاست رایگان هم ارائه میدهند که پیشنهاد میکنیم از آنها برای کار خود استفاده نکنید.
تا به اینجا با یک حساب سر انگشتی میتوان گفت که با صرف
حداقل ۷۰ هزار تومان میتوانید یک هاست و دامنه برای شروع کار خود داشته باشید.
۲- هزینهی طراحی سایت
سایر هزینهها مربوط به طراحی سایت شما است. قالب یا پوسته همان ظاهر سایت است. شما میتوانید با یک سیستم مدیریت محتوای رایگان مثل وردپرس و یک قالب آمادهی رایگان بدون هیچ هزینهای سایت خود را برپا کنید. اگر اطلاعاتی از سیستم مدیریت محتوا ندارید، مقالهی معرفی سیستم مدیریت محتوا را از دست ندهید.
اگر شما جزو افرادی هستید که فکر میکنید یک قالب رایگان که در دسترس عموم قرار گرفته، مناسب کار شما نیست، باید به سراغ سفارش یک قالب جدید واختصاصی بروید که باب میل خودتان باشد. در این زمینه قبلاً راهنمای کاملی تهیه کردهایم. برای مطالعهی آن از دکمهی زیر استفاده کنید.
زمانی که راجع به مخارج وبسایت صحبت میکنیم، اصلاً نگران هزینهها نباشید! واقعیت این است که شما در حال سرمایهگذاری هستید. شما مبلغی را صرف کردهاید تا یک وبسایت راهاندازی کنید که به توسعهی کسبوکار یا معرفی استعداد شما بپردازد. برای مثال شما یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی کردهاید که حکم یک مغازهی چند دهنه را در شاهراه اینترنت دارد!
پس اگر در این راه مصمم باشید، قطعاً بعد از گذشت مدت کوتاهی چندین برابر مبلغ صرف شده را بدست میآورید. هر چه بیشتر برای پیشرفت سایت تلاش کنید درآمد بیشتری نیز خواهید داشت.
آیا برای داشتن وبسایت به دانشی احتیاج است؟
این موضوع کاملاً به برنامهی شما مرتبط است. اگر از سیستم مدیریت محتوایی مثل وردپرس و یک قالب آمادهی رایگان استفاده کنید، به دانش برنامه نویسی نیاز نخواهید داشت. فقط باید نحوهی کار کردن با وردپرس را یاد بگیرید که اصلاً کار پیچیدهای نیست.
اما اگر دوست دارید ظاهر سایتتان باب میل و طبق طرح دلخواه شما باشد، در اینصورت دو راه پیشروی شماست. اول اینکه از یک شرکت طراحی سایت بخواهید که ایدهی شما را پیاده سازی کند. در این روش زمان شما حفظ میشود و به طرح دلخواه خود هم میرسید. راه حل دوم این است که به یادگیری طراحی سایت و برنامه نویسی بپردازید. این روش زمانبر است و به تلاش زیادی نیاز دارد اما سالیان سال شما را از شرکتهای طراحی بینیاز میکند!
هر کدام از موارد بالا که انتخاب شما باشد باید مهارت هایی
جهت مدیریت و پشتیبانی سایت را هم بیاموزید.
تیم ادمین سایت در تلاش است در راه اندازی کسبوکارهای اینترنتی یک پشتیبان موثر باشد. در همین راستا ارائه خدمات طراحی سایت حرفهای، آموزشهای راهاندازی و مدیریت وبسایت و آموزش برنامهنویسی تحت وب را از اهداف اصلی خود میداند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.
حرف پایانی: در این مقاله سعی کردیم به سوالات متدوالی که افراد با آن مواجه هستند پاسخ دهیم. در مقالات بعدی روش راه اندازی سایت را گام به گام توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
چیزی متوجه نشدم
چیکارکنم برای ساخت سایت
از دوره ویدیویی آموزش وردپرس یا دوره رایگان آموزش وردپرس استفاده کنید.