یادگیری الگوریتمهای گوگل و چگونگی برقرای ارتباط با آنها یکی از مهمترین شاخهها در علم سئو میباشد. یکی از الگوریتمهایی که گوگل برای بررسی کسبوکارها در دنیای وب طراحی کرده است، الگوریتم گورخر میباشد. در این مقاله ابتدا بررسی میکنیم الگوریتم گورخر چیست و سپس مواردی که توسط آن ارزیابی میشوند را بیان خواهیم کرد.
در دنیای امروز کسبوکارهای بسیاری به فعالیت در دنیای اینترنت روی آوردهاند. بخش بسیاری از این کسبوکارها با طراحی و راهاندازی وبسایت توانستهاند به فروش اینترنتی و خدمات آنلاین خود بپردازند.
در میان این کسبوکارها در سالهای گذشته فروشگاههای اینترنتی توانستهاند رونق چشمگیری داشته باشند. این دسته از وبسایتها هم مانند دیگر کسبوکارها به دنبال رتبه و جایگاه مناسب در نتایج جستجو در گوگل میباشند. به همین منظور راههای بسیاری را در جهت بهبود سئو سایت خود انجام میدهند.
الگوریتمهای گوگل برای کمک به صاحبین وبسایتها که بتوانند با تکنیکهای اصولی روند بهبود سایت خود را انجام دهند کمک بسیاری کرده و در صورت مشاهده اشتباهی از هر کدام، آنها را مورد جریمه قرار میدهند.
الگوریتم گورخر یکی دیگر از الگوریتمهای گوگل میباشد که بیشتر بر روی وبسایتهای فروشگاهی تمرکز دارد. گوگل از این الگوریتم برای پیشگیری از تخلفها استفاده میکند. ایجاد درگاههای بانکی جعلی و تخلیه حساب کاربران، هک اطلاعات کاربران، راهاندازی فروشگاههای اینترنتی دروغین و … روشهایی است که به کاربران از نظر مالی آسیبهای زیادی را وارد کرده است.
الگوریتم گورخر چگونه کار میکند ؟
الگوریتم گورخر گوگل یا همان google zebra algorithm، اقدام به بررسی و حذف فروشگاههای اینترنتی تقلبی و بیکیفیت مینماید. چنین فروشگاههایی پس از بررسی از موتور جستجوی گوگل حذف میشوند که قاعدتا در این موضوع سایر جستجوگرها نیز از گوگل تبعیت کرده و فروشگاه خاطی را حذف خواهند کرد. در واقع کار الگوریتم گورخر گوگل پاکسازی فضای تجارت الکترونیک از فروشگاههای بیکیفیت و کمارزش میباشد. بدینترتیب اگر یک فروشگاه اینترنتی دارای کیفیتهای لازم نباشد یا اقدام به کلاهبرداری نماید، سریعا از موتور جستجوی گوگل پاک خواهد شد و در لیست اسپم گوگل قرار میگیرد.
چرا نام گورخر برای این الگوریتم انتخاب شده است؟
یکی از شگفتیهای آفرینش، پوست گورخر میباشد. پوست گورخر به علت راه راه بودن باعث دور شدن حشرات میشود. این امر باعث میشود، حشرات از گورخر دور شده و این حیوان از گزند نیش آنها در امان بماند.
در دنیای وب نیز، الگوریتم گورخر گوگل اقدام به پاکسازی سایتهای تقلبی و بیکیفیت از اینترنت نموده و در حقیقت کاربران را از گزند آنها در امان نگه میدارد. برای همین است که گوگل چنین اسمی را برای الگوریتم خود انتخاب کرده است.
استانداردهای الگوریتم گورخر برای تایید کسبوکارها چیست؟
از استانداردهای الگوریتم گوخر میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
۱- داشتن گواهینامههای دیجیتال به منظور تایید اعتبار وبسایت
۲- درج آدرس واقعی شرکت در وبسایت به منظور حصول اطمینان از وجود واقعی کسبوکار
۳- نظارت دائمی بر روی وبسایت و کنترل موجودی و ناموجودی محصولات
۴- ارتقای محصولات از نظر محتوایی و همچنین تامین کالاهای جدید
۵- وجود لینک خرید معتبر برای تمامی محصولات
۶- ارسال کالا در زمان کوتاه و مدت زمان مندرج شده در وبسایت
۷- ارائه گارانتی معتبر برای کالاهای دیجیتال و شکننده
۸- تطبیق منطقی مبلغ درج شده در وبسایت با مبلغ واقعی کالا در دنیای واقعی
۹- وجود امکان خرید در هر ساعت از شبانهروز
۱۰- درج برچسب بر روی تمامی محصولات و ارسال فاکتور به خریدار
۱۱- امکان ورود و لاگین راحت کاربران در وبسایت
۱۲- وجود تنوع در روشهای پرداخت و درگاههای بانکی و فعالیت بینقص آنها در وبسایت
۱۳- وجود روشی برای پیگیری کالای خریداری شده توسط کاربر وبسایت
۱۴- ارائه تخفیف و هدیه به کاربران
۱۵- وجود سیستم ارسال و حمل نقل و توضیح آن داخل وبسایت
چطور فروشگاه اینترنتی بهینه داشته باشیم؟
با توجه به این موضوع که الگوریتم گورخر چیست و هدف طراحی این الگوریتم برای نظارت بر فروشگاههای اینترنتی چه میباشد. این امر که چگونه میتوان یک فروشگاه اینترنتی مفید ومعتبر را طراحی کرد، از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. در ادامه نکاتی که برای بهینهسازی فروشگاه اینترنتی باید در نظر بگیرید، اشاره خواهیم کرد. این نکات عبارتند از:
یک فروشگاه اینترنتی دارای گواهی SSL فعال است.
نشانی و اطلاعات تماس و راههای ارتباطی که در فروشگاه اینترنتی وجود دارد باید درست و حقیقی باشد.
فروشگاه اینترنتی باید پشتیبانی محصولات آنلاین، سریع و با کیفیتی داشته باشد.
کالاهای ارائه شده باید از توضیحات و اطلاعات کامل همراه قیمت برخوردار باشند.
در فروشگاه اینترنتی باید امکان این وجود داشته باشد که کاربر به راحتی هر کالایی را که میخواهد بتواند انتخاب کند.
سرعت سایت خود را افزایش دهید تا کاربران شما خسته و کلافه نشوند.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.