معمولاً در مقالات مختلف برای افزایش بازدید سایت، روشهای کلی مثل بهبود تجربه کاربری، محتوا و… گفته میشود که اجرا کردن آنها خیلی آسان نیست. اما امروز قصد داریم روشهای ساده و عملی برای افزایش ترافیم سایت بیان کنیم که اجرای آنها توسط خود شما فقط در چند روز امکان پذیر است.
کاربران زیادی مدام از آمار بازدید کم سایت خود شکایت دارند و میپرسند چگونه آمار بازدید سایت را افزایش دهیم؟ معمولاً وقتی راهکارهای حل این موضوع گفته میشود به دنبال اجرا آن نمیروند! توصیه میکنم موارد گفته شده در این مقاله را مو به مو اجرا کنید، از تاثیر آن شگفتزده خواهید شد.
در ادامه به کمک چند گام میتوانید به تعدادی ورودی ارگانیک سایت خود کمک کنید.
چگونه آمار بازدید سایت را با محتوای هدفمند افزایش دهیم؟
بازاریابی محتوا به مراحل ایجاد، انتشار و توزیع محتوا در وب گفته میشود. با اجرای چند مرحلهی زیر و ایجاد محتوای موثر میتوانید بدون هیچ هزینهای، رشد چشمگیری در آمارهای بازدید مشاهده کنید.
ساخت محتوای آموزشی رایگان
یکی از روشهای موثر، این است که بدانید کاربر به دنبال چه موضوعی است. برای مثال در ادمینسایت بخشی به نام آموزشهای رایگان ایجاد کردیم که بسیار مورد توجه کاربران سایت قرار گرفته است. شما هم میتوانید این محتوای آموزشی را در قالب پست وبلاگ، کتاب الکترونیکی، پادکست، ویدیو و… به کاربران ارائه دهید.
تولید محتوا بر اساس آمار بازدید رقبا
یکی دیگر از اقدامات موثری که می توانید به واسطهی محتوا انجام دهید، پیدا کردن موضوعات پر بازدید است. ماهها قبل متوجه شدم که وبسایتهای مشابه ادمین سایت، با کلماتی مثل بهترین زبان برنامهنویسی درحال دریافت آمار بازدید بالایی هستند. ما هم با همین موضوع مقالهای کامل در وبسایت منتشر کردیم و اکنون این مقاله از پربازدیدهای وبسایت ما است. پس به سراغ وبسایتهای موجود در حوزهی فعالیت خود بروید و عناوین پر بازدید را جمع آوری کرده و شروع به نشر محتوای با کیفیت در این موضوعات کنید.
ضبط پادکست و نشر آن
پادکست نوعی از محتوا است که به واسطهی ضبط صوت ایجاد میشود. اگر هنوز به سراغ پادکست نرفتهاید، پیشنهاد میکنم حتما آن را امتحان کنید. برای ضبط صدای خود از یک موبایل کمک بگیرید. بعد از آماده شدن پادکست به مهمترین بخش آن میٰرسیم؛ نشر پادکست!
پادکست خود را در سایتهایی مثل “تهران پادکست” و “شنوتو” منتشر کنید. از آنجایی که این وبسایتها آمار بازدید بالایی دارند، میتوانند منبعی برای ورود کاربران به وبسایت شما شوند.
تولید و نشر ویدیو
همانطور که میدانید بعد از گوگل، وبسایت یوتیوب است که بیشترین ترافیک ورودی را در وب دارد. این موضوع اهمیت ویدیو را در بین انواع سبکهای محتوایی، نشان میدهد. کافیست شما چند ویدیو آموزشی در حوزهی کاری خودتان ضبط کنید و در وبسایتهای میزبان ویدیو منتشر کنید.
از بهترین وبسایتهای میزبانی ویدیو در ایران میتوان به آپارات اشاره کرد. قدرت آپارات را نادیده نگیرید. این وبسایت میتواند ترافیک خوبی به سمت سایت شما روانه کند. فقط کافی است چند ویدیو آموزشی و مفید ضبط کنید.
نوشتن پست مهمان
پست مهمان به پستی گفته میشود که شما در وبسایت دیگران منتشر میکنید. ممکن است در ابتدا شوخی به نظر برسد که شما بنویسید برای وبسایت دیگران؟! اما خوب است بدانید با نوشتن مقالات با کیفیت، میتوانید کاربران آن وبسایت را متقاعد کنید که از سایت شما دیدن کنند. وبسایتهای پربازدیدی هستند که به شما امکان ایجاد پست مهمان را میدهند. یکی از این فضاها وبسایت ویرگول است.
ایجاد صفحات مرجع و مستحق بکلینک!
بکلینک به لینکی گفته میشود که از دیگر وبسایتها دریافت میکنید. بکلینکها تاثیر بسزایی در افزایش اعتبار سایت شما دارند. پس در وبسایت خود صفحاتی ایجاد کنید که بکلینک پذیر باشند. برای مثال میتوانید ابزارهای آنلاین رایگان در حوزهی کاری خود ایجاد کنید، نتیجه مطالعات و تجربیات خود را نشر دهید یا مصاحبه با افراد شناخته شده داشته باشید.
افزایش بازدید سایت با رعایت نکات سئو داخلی
به کمک سئو میتوانید بدون هزینه و با بهینهسازی سایت بازدیدهایی از نتایج جستجو داشته باشید؛ روشی که سالها در ادمینسایت از آن استفاده میکنیم.
۱- استفاده کردن از کلمات کلیدی طولانی
شاید جالب باشد بدانید بیشترین آمار ورودی را میتوان به کمک کلمات کلیدی طولانیتر (long tail keyword) دریافت کرد. حالا کافی است در صفحات وبسایت خود از کلمات دارای جزییات بیشتر برای سئو استفاده کنید.
برای مثال به جای عبارت “فروش کفش” روی کلماتی با جزییات بیشتر مثل “فروش کفش مردانه مجلسی” یا “فروش کفش زنانه اسپرت” کار کنید. این کلمات ضمن اینکه سئو آسانتری دارند، نرخ تبدیل بالاتری هم ایجاد میکنند.
احتمالاً این عنوان خیلی معنای واضحی برایتان نداشته باشد! سئو تکنیکال یا فنی به مواردی از بهینهسازی سایت گفته میشود که در سئو موثر هستند. از مهمترین موارد سئو فنی میتوان به سرعت وبسایت اشاره کرد که برای گوگل حائز اهمیت است.
توجه داشته باشید تا زمانی که وبسایت شما از نظر سرعت و موارد فنی آماده نباشد، نمیتوانید در نتایج جستجو رتبهی بالایی داشته باشید. پیشنهاد میکنم حتماً به مقاله چک لیست سئو فنی مراجعه کرده و موارد مهم آن را در وبسایت خود پیاده سازی کنید.
۳- لینک سازی داخلی
لینک سازی داخلی از جمله مواردی است که باعث میشود گردش کاربر در وبسایت شما افزایش یابد. هرچه مدت زمان ماندن کاربران در وبسایت شما بیشتر شود، گوگل متوجه میشود که وبسایت شما برای کاربران مفید بوده و جایگاه مقالات شما را در نتایج جستجو بهبود میبخشد.
۴- استفاده از داده های ساختار یافته
بارها و بارها گفتهایم برای افزایش نرخ کلیک و بهبود آمار بازدید سایت خود از داده های ساختار یافته استفاده کنید. دادههای ساختار یافته، کدهایی هستند که به موتورهای جستجو کمک میکنند راحتتر مطالب سایت شما را درک کنند. گوگل استفاده از دادههای ساختار یافته را توصیه کرده است.
در تصویر بالا سوالات متدوالی را مشاهده میکنید که در نتایج گوگل ظاهر شدهاند! این موارد حاصل استفاده کردن از دادههای ساختار یافته است که نرخ کلیک را تا حد زیادی افزایش میدهند. برای درج سوالات متداول مشابه تصویر میتوانید از افزونه AS-AFQ استفاده کنید.
بهبود به کمک ایمیل مارکتینگ
اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که تصور میکنند، ایمیل مارکتینگ دیگر موثر نیست، باید بدانید که سخت در اشتباهید. برای یکبار هم که شده یک پنل ارسال ایمیل تهیه کنید و مارکتینگ با ایمیل را به کمک موارد زیر انجام دهید. این روش میتواند باعث شوند ترافیک ورودی به سایت شما تا حد زیادی بیشتر شود.
1- ساخت خبرنامه
یک فرم خبرنامه در وبسایت خود قرار دهید تا بتوانید از کاربران آدرس ایمیل بگیرید. این فرمها توسط افزونههای ایمیل مارکتینگ مثل افزونه mailster امکان پذیر است.
بعد از جمعآوری ایمیل، هر هفته برای مشترکین، چکیدهای از مقالات سایت را ارسال کنید و برای مطالعه کامل مقالات آنها را به وبسایت خود دعودت کنید.
۲- ساخت ایمیلهای خوشآمد گویی
میتوانید به کاربران تازه ثبت کرده، ایمیل خوشآمدگویی بفرستید و در این ایمیل چند مقاله جذاب از سایت خود را به کاربران معرفی کنید تا کنجکاو شده و به آن مقالات مراجعه کنند.
۳- اطلاع رسانی از تخفیفات
اگر وبسایت شما فروشگاهی است، بهتر است در مناسبتهای مختلف کمپینهای تخفیف ایجاد کنید و آن را به کاربران خود اطلاع دهید. این روش علاوه بر افزایش بازدید سایت و بالا بردن ترافیک، در میزان درآمد وبسایت شما اثر زیادی دارد.
افزایش ترافیک ورودی به سایت با شبکههای اجتماعی
۱- افزایش آمار بازدید وبسایت با اینستاگرام
اینستاگرام از محبوبترین شبکههای اجتماعی در ایران است. شما میتوانید برای کسبوکار خود یک حساب کاربری بسازید و چکیدهای از محتواهای سایت را در آنجا منتشر کنید. دو فضای مهم برای دریافت ترافیک سایت در اینستاگرام عبارتانداز:
بیوگرافی: در بیو خود یک لینک قرار دهید و با نوشتن جملات موثر کاربران را برای ورود به وبسایت سوق دهید. باور کنید این روش در افزایش بازدید سایت شما واقعا اثرگذار است.
استوری: در ابتدای کار نمیتوانید در استوریهای خود لینک بگذارید، اما اگر کاربران شما به ۱۰ هزارنفر برسد، شما هم میتوانید از این امکان برای هدایت کاربران به سمت مقالات با محصولات خود کمک بگیرید.
۲- افزایش بازدید سایت با لینکدین
لینکدین یکی از شبکههای اجتماعی برای کسبوکارها است. در این شبکه اجتماعی حساب کاربری ایجاد کنید، محتواهای مرتبط را در گروهها به اشتراک بگذارید و محتوای هدفمند درج کنید.
بهبود ترافیک وبسایت با عضویت در انجمنها
عضویت در انجمنها، شاید اولین روشی بود که به کمک آن توانستیم، روزانه چند ده بازدیدکننده را به سمت این وبسایت سوق دهیم. از آنجا که بازاریابی با محتوا و فرایند سئو برای بازه زمانی طولانی مدت جواب میدهد، برای داشتن آمار بازدید به صورت سریع فعالیت در انجمن را انتخاب کردیم که واقعا اثرگذار بود.
شما هم در گوگل به دنبال انجنهای مرتبط با حوزه خود باشید. در آنجا عضو شوید، با دیگر کاربران ارتباط بگیرید. گاهاً سوالاتی پرسیده میشود که شما برای پاسخ دادن به آنها میتوانید لینک مقالات سایت خود را درج کنید و بخواهید برای راهنمایی بیشتر به مقاله سایت شما مراجعه کنند.
افزایش آمار بازدید سایت با تبلیغات
در آخر اگر اهل هزینه کردن برای وبسایت خود هستید چند روش زیر را تست کنید. دریافت بکلینک اعتبار سئو وبسایت شما را افزایش میدهد و شانس حضور سایت شما در نتایج جستجو را افزایش میدهد.
۱- دریافت بکلینک
به هیچ عنوان به سراغ خرید بستههای بک لینک نروید. توصیه میکنم وبسایتهای مرتبط به مقالات خود را پیدا کنید و از درون محتواهای آنها کلماتی را نشان کنید تا به ازای پرداخت مبلغی به سایت شما لینک دهند.
۲- استفاده از رپورتاژ آگهی
با نوشتن یک رپورتاژ هدفمند میتوانید علاوه بر افزایش رتبه سئو وبسایت خود، بازدید کنندگان سایت نشر دهنده را متقاعد کنید که از سایت شما بازدید کنند.
سخن پایانی:
برای افزایش بازدید وبسایت به دنبال یک راه واحد نباشید. تمامی راهکارهای بالا میتوانند در ترافیک ورودی سایت شما سهیم باشند. فقط باید زمان بگذارید و آن ها را اجرا کنید.
اگر روش دیگری میشناسید در بخش نظرات با دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.