بهترین افزونه‌های وردپرس : ۱۲ افزونه‌ی ضروری که باید بشناسید.


نویسنده:
پنجشنبه 23 خرداد 1398
بهترین افزونه‌های وردپرسی

وردپرس یکی از بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا است که به شما این امکان را می‌دهد به‌صورت رایگان وب‌سایت خود را راه‌اندازی کنید. با کمک هزاران قالب رایگان وردپرسی به سایت خود ظاهری مناسب ببخشید و با افزونه‌های مختلف البته آن هم رایگان امکانات مد نظر خود را در سایت پیاده‌سازی کنید. در این مقاله به بررسی بهترین افزونه‌های وردپرس می‌پردازیم.

سعی کرده‌ایم در هر زمینه یک پلاگین قدرتمند را معرفی کنیم تا با خیال راحت به سراغ نصب آن بروید. شاید هرکدام از این افزونه‌ها همان‌چیزی باشد که شما به دنبال آن هستید.
بی‌شک ده‌ها افزونه‌ی دیگر هستند که کاربردی و پر طرفدارند اما در این مقاله سعی شده گزیده‌ای از آنها نامبرده شود.

بهترین افزونه‌های وردپرس

۱- Akismet

بهترین افزونه‌ی وردپرس

یک افزونه‌ی آنتی-اسپم کاملاً رایگان است که به صورت پیش‌فرض هنگام نصب وردپرس روی وب‌سایت شما نصب می‌شود. این افزونه نظرات کاربران را چک می‌کند و کامنت‌های حاوی هرزنامه را فیلتر می‌کند. معمولاً بیشتر کامنت‌های دریافتی یک وب‌‌سایت، کامنت‌های اسپمی است که توسط اسپمر‌ها ارسال می‌شود. با فعال‌سازی این افزونه می‌توانید با خیال راحت روی کامنت‌ها اصلی کاربران وقت صرف کنید.



۲- Yoast SEO

بهترین افزونه‌های وردپرس

قدرتمندترین افزونه‌ی سئو که به شما کمک می‌کند محتوای باکیفیت‌تر تولید کنید، وب‌سایت خود را بهینه‌سازی کنید و رتبه‌ی سایتتان را بهبود ببخشید. کافیست این افزونه را نصب کنید و با خیال راحت به تولید محتوا بپردازید.
یاست سئو محتوای شما را حین نگارش، بررسی می‌کند و موارد یافت شده را به شما گزارش می‌دهد.

این تمام ماجرا نیست! Yoast seo قادر است خدمات مهم دیگری مثل ایجاد متاتگ‌ها، ایجاد ریدایرکت‌های خودکار، مدیریت سایت مپ و… را برای وب‌سایت شما انجام دهد. این خدمات باعث شده یاست سئو جزو افزونه‌های ضروری وردپرس محسوب شود.

ناگفته نماند که این افزونه در دو سطح رایگان و پرمیوم عرضه می‌شود که نسخه‌ی پرمیوم با داشتن امکانات بیشتر به صورت تجاری و غیررایگان در اختیار وب‌سایت‌ها قرار می‌گیرد. اما به آن معنا نیست که نسخه‌ی رایگان آن خدمات زیادی نداشته باشد!

راهنمای نصب و نحوه کار با افزونه Yoast Seo


۳- WooCommerce

بهترین افزونه‌های وردپرس

ووکامرس، افزونه‌ی پرکاربرد وردپرس که ساخت فروشگاه اینترنتی را به راحتی نوشیدن یک لیوان آب برایتان محیا می‌سازد.
اگر قصد فروش محصولی در وب‌سایتتان دارید، دست به کار شوید و ووکامرس را نصب کنید. این افزونه‌ی محبوب قادر است به راحتی چند کلیک و گذراندن چند مرحله از تنظیمات، سایت شما را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کند.

دوره کار با افزونه ووکامرس


۴- Google Analytics for WordPress by MonsterInsights

بهترین افزونه‌های وردپرس

یک افزونه‌ی آمار وب‌سایت که قادر است اطلاعات بازدید از صفحات وب‌سایت شما را به کمک Google Analytics در دسترس شما قرار دهد. نمایش آنلاین آمار به صورت Real Time، گزارش تعداد بازدید از هر پست و برگه و نمایش آمار به صورت نمودار، تنها بخشی از امکانات این پلاگین هستند.

آموزش کار با ابزار گوگل آنالیتیکس


ما در گذشته طی چند مقاله به ابزار‌های آمار بازدید سایت پرداختیم و بهترین‌ها را در این زمینه گردآوری کردیم. کافیست با کلیک بر روی دکمه‌ی زیر وارد صفحه‌ی مقاله‌ی آمار بازدید شوید.

افزونه‌های آمار بازدید سایت



۵- Wordfence Security

افزونه‌های ضروری

اگر به دنبال یک افزونه‌ی قدرتمند برای افزایش امنیت وب‌سایت خود هستید، ما افزونه‌ی Wordfence Security را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این افزونه با اسکن امنیتی وب‌سایت  قادر است فایل‌ها و کد‌های مخرب را شناسایی و پاک‌سازی کند، از حملات Brute force جلوگیری کند و خلاصه اینکه خیال شما از بابت امنیت سایت تا حد زیادی راحت باشد. این افزونه با داشتن بیش‌ترین نصب فعال در بین افزونه‌های امنیتی یک افزونه‌ی بسیار محبوب شناسایی شده است.



۶- Jetpack

بهترین افزونه‌ی وردپرس

به راستی که جت‌پک یکی از بهترین افزونه‌های وردپرس است که یک پکیج از خدمات ضروری را در اختیار شما قرار می‌دهد. با نصب این افزونه امکاناتی نظیر امنیت سایت، بهینه سازی تصویر، اشتراک گذاری مطالب در شبکه‌های اجتماعی و… را یکجا در اختیار داشته باشید.



۷- Updraftplus

مهمترین افزونه‌های وردپرسی

تهیه نسخه‌ی پشتیبان از اطلاعات وب‌سایت یکی از مهمترین وظایف مدیران وب‌سایت است. افزونه‌ی updraftplus محبوب‌ترین افرونه‌ی وردپرس در زمینه‌ی تهیه‌ی backup است که با تنظیمات ساده امکان تهیه نسخه‌ی پشتیبان به صورت اتوماتیک را فراهم می‌کند. همچنین این افزونه ذخیره سازی اطلاعات بک‌اپ را به صورت مستقیم در Google Drive، Dropbox و.. امکان پذیر می‌نماید.
در روز‌هایی که سایت دچار مشکلی شده یا بخشی از اطلاعات وب‌سایت را از دست داده‌اید، با وجود نسخه‌ها‌ی پشتیبانی که این افزونه برای شما تهیه کرده است، دیگر جای هیچ نگرانی نخواهد بود.



۸- MailChimp for WordPress

افزونه‌های پرکاربرد وردپرس

اگر به دنبال افزونه‌ای برای راه‌‌اندازی ایمیل مارکتنیگ هستید، افزونه‌ی mailchimp یکی از ضروری‌ترین افزونه‌های وردپرس در این زمینه است.
ارسال خبرنامه‌ یکی از روش‌های اصلی جذب کاربران به وب‌سایت است. این پلاگین به شما کمک می‌کند تا ایمیل کاربران را دریافت کنید و بدون نیاز به import کردن لیست ایمیل‌ها، به آنها خبرنامه ارسال کنید.



۹- User Registration

افزونه‌ی ضروری وردپرس

از بهترین افزونه‌های وردپرس که به ایجاد فرم عضویت و ورود می‌پردازد. اگر وب‌سایت شما برای دریافت خدمات یا خرید محصول نیاز به ثبت‌نام و عضویت کاربران دارد، کافیست این افزونه را نصب کنید تا بدون نیاز به کد نویسی بخش ثبت‌نام کاربران را راه‌اندازی کنید.
ما قبلاً این افزونه را در مقاله‌‌ای مجزا به طور کامل بررسی کرده‌ایم. برای استفاده از راهنمای نصب و تنظیمات، روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

معرفی افزونه‌ user registration



 ۱۰- Contact Form 7

افزونه‌های پرکاربرد در وردپرس

اگر برای دریافت درخواست و نظرات کاربران نیاز به یک فرم دارید، از افزونه‌ی Contact form 7 کمک بگیرید. این افزونه به شما این امکان را می‌دهد که فرم‌هایی با فیلدهای دلخواه بسازید و آن‌ها به آدرس‌ ایمیل‌های دلخواهتان متصل کنید. با انجام تنظیمات ساده، نظرات کاربران ثبت شده در این فرم برای شما ایمیل خواهند شد.
این افزونه برای نمایش هر فرم ساخته شده، یک شورت‌کد در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید فرم‌ها در هر جای وب‌سایت که دوست دارید نمایش دهید.

معرفی افزونه contact form 7



۱۱- W3 Total Cache

بهترین افزونه‌های وردپرسی

استفاده از افزونه‌های کش سایت یک راه مناسب برای افزایش کارایی سایت است. ایده کلی cash این است که بعضی از داده‌های وب سایت به صورت موقت در سیستم کاربر ذخیره شوند تا زمانیکه کاربر از همان صفحه‌ی قبلی بازدید می کند، صفحه‌ سریعتر بارگذاری شود. برای فعال‌سازی cash در وردپرس می‌توانید از افزونه‌ی W3 Total Cache استفاده کنید تا با کاهش زمان لود صفحات، سرعت وب‌سایت را افزایش دهید.



۱۲- WP Smush

WP Smush پلاگین

استفاده از تصاویر به منظور جذابیت بیشتر محتوا و انتقال تصویری مفاهیم در صفحات وب اهمیت بالایی دارد. همانطور که در مقاله‌ی راه‌های افزایش سرعت وب‌سایت‌ بررسی کردیم، کاهش حجم تصاویر یکی از موارد اصلی برای افزایش سرعت وب‌سایت‌ است. با فشرده‌سازی تصاویر موجود در وب‌سایتتان به افزایش سرعت سایت و در ادامه به تاثیر مثبت آن در سئو دست خواهید یافت. برای انجام این کار افزونه‌ی WP Smush را نصب و فعال نمایید.
این افزونه قادر است بدون افت کیفیت تصاویر وب‌سایت شما را به صورت تکی یا همزمان فشرده کند. همچنین قابلیت تغییر سایز تصویر را هم برایتان فراهم می‌کند.

معرفی افزونه Wp Smush



نکته: تمامی افزونه‌های نام‌برده شده از طریق پنل وردپرس بخش افزودن افزونه یا وب‌سایت وردپرس قابل دانلود هستند.


۱۲ مورد از بهترین افزونه‌های وردپرس را بررسی کردیم. قطعاً صدها مورد از افزونه‌های پرکاربرد وردپرس را می‌شناسید که در این لیست نامی از آنها برده نشده بود. در دنیای وردپرس افزونه‌های پرکاربرد زیادی وجود دارند که ما سعی کردیم در هر زمینه فقط یک مورد را نام ببریم. اگر تجربه‌ی کارکردن با سایر افزونه‌های وردپرس را دارید از  بخش نظرات آن را با کاربران دیگر به اشتراک بگذارید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

معرفی بهترین مجموعه صفحه‌ساز وردپرس برای ساخت و طراحی صفحات سایت

با استفاده از صفحه‌سازهای وردپرس به‌صورت گرافیکی، صفحات سایت خود را طراحی و بسازید.

نحوه اضافه کردن گالری تصویر به متغیرها در محصول ووکامرس

برای اضافه کردن گالری تصویر به متغیرها در محصول ووکامرس می‌توانید از افزونه‌های مختلفی استفاده کنید. در این مقاله سعی...

نحوه پیاده سازی تیکت پشتیبانی در وردپرس به صورت صفر تا صد

در این آموزش از ادمین سایت سعی داریم به طور کامل به نحوه پیاده سازی تیکت پشتیبانی در وردپرس بپردازیم....

چرا باید از صفحه ساز المنتور استفاده کنیم؟

صفحه ساز المنتور از جمله ابزارهای خوبی است که با استفاده از آن می‌توانید به راحتی در وردپرس اقدام به...

دیدگاهتان را بنویسید

5 پاسخ به “بهترین افزونه‌های وردپرس : ۱۲ افزونه‌ی ضروری که باید بشناسید.”

  1. میلاد گفت:

    عالی بود ممنونم

  2. مهدی گفت:

    Akismet چیه آخه، بعضی وقتا از کار میوفته، باید بری فعالش کنی، افزونه خوبیه ها ولی خب…
    به جاش من خودم اومدم یه فیلتر گزاشتم تا فقط نظرات فارسی تایید بشن و بقیه برن تو پوشه SPAM، اینطوری خیلی بهتره چون تقریبا میشه گفت تمام نظرات SPAM غیر فارسی هستند.
    ===
    Smush هم من خودم جرات ندارم ازش استفاده کنم 🙂 هر عکسی که میخوام وارد سایت کنم تو فوتوشاپ اصلاحات و فشرده سازی و … رو انجام میدم و بعد وارد مطلب میکنم، نمیدونم کار درستیه یا نه!

    • سلام ممنون از درج نظرتون دوست عزیز. افزونه‌هایی که لیست شدن قبلا تستشون کردیم و مشکلی ایجاد نمی‌کنن. اکیسمنت از بهترین ابزارهای فیلتر دیدگاه‌هاست که برای وب‌سایت‌های پر کامنت واقعا کار رو راحت‌ می‌کنه. اینکه تصاویر رو در فتوشاپ بهینه می‌کنید خیلی عالیه اما این افزونه الگوریتم خیلی خوبی داره که میتونه باز چند درصد از حجم تصاویر کم کنه بدون افت کیفیت!

    • مانا گفت:

      سلام. چرا جرات نمیکنید؟ مگه این افزونه چه مشکلی داره؟
      چون من تجربه کار با این افزونه رو ندارم میخوام بدونم چطوریه

  3. sms گفت:

    درود بر شما
    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید