هر آنچه باید از طراحی سایت بدون کدنویسی بدانید


نویسنده:
دسته‌ها: وردپرس
سه شنبه 28 مرداد 1399
طراحی سایت بدون کدنویسی

طراحی سایت بدون کدنویسی ، عنوانی که این‌ روزها برای دست‌یابی به یک وب‌سایت زیاد جستجو می‌شود. عبارت طراحی سایت معمولاً در ذهن‌ها فعالیت کدنویسی را شکل می‌دهد. اما آیا این امکان وجود دارد که بدون نیاز به کد نویسی یک وب‌سایت راه‌اندازی کنیم؟

پاسخ سوال مثبت است! بله طراحی سایت بدون برنامه‌نویسی هم ممکن است. اما شاید کلمه‌ی طراحی در اینجا زیاد صحیح نباشد. طراحی زمانی اتفاق می‌افتد که شما قصد خلق اثر جدیدی را دارید یا زمانی که می‌خواهید ایده‌پردازی کرده و طرحی را بنا کنید. اما در مراحل طراحی سایت بدون کدنویسی ما طراحی خاصی را انجام نمی‌دهیم بلکه معمولاً از طراحی‌های موجود استفاده می‌کنیم. گاهی هم می‌توانیم آنها را تغییر دهیم یا شخصی سازی کنیم.

خب بیشتر از این به جزییات نمی‌پردازم و وارد بخش اصلی موضوع می‌شویم. در این مقاله همراه ادمین سایت باشید تا تمام جزییات بحث ساخت سایت بدون کدنویسی را بدانید.

چگونه طراحی سایت بدون کدنویسی ممکن است؟

با وجود سیستم‌های مدیریت محتوا این ایده کاملا قابل اجرا است. سیستم‌های مدیریت محتوا یا CMS، سیستمی هستند که از قبل طراحی شده و هسته‌ی مدیریت وب‌سایت شما را پیاده سازی می‌کنند. با وجود این سیستم‌ها بخش عظیمی از کدنویسی کاسته می‌شود.

محبوب‌ترین و منعطف‌ترین سیستم مدیریت محتوای موجود در حال حاضر در دنیا، وردپرس است. وردپرس یک سیستم متن باز و رایگان است که کار کردن با آن ساده و لذت بخش است.

با یادگیری این سیستم می‌توان بدون کدنویسی یک وب‌سایت راه‌اندازی کرد. خب اگر اطلاعات بیشتری در زمینه‌ی سیستم‌های مدیریت محتوا می‌خواهید مقاله‌ی زیر را دنبال کنید.

سیستم مدیریت محتوا چیست؟


حالا چگونه بدون برنامه‌نویسی طراحی سایت کنیم؟

همانطور که گفته شد، بهترین و بهینه‌ترین روش برای راه‌اندازی سایت بدون کدنویسی، استفاده از وردپرس است. به کمک وردپرس شما از کدهایی که قبل توسط بهترین برنامه‌نویس‌ها ایجاد شده‌اند، به رایگان استفاده می‌کنید.

وردپرس برای راه‌اندازی وب سایت بدون نیاز به برنامه نویسی

نصب وردپرس به راحتی انجام چند کلیک است و کافیست طبق روالی که به شما گفته می‌شود آن را انجام دهید. بعد از نصب وردپرس باید کار کردن با پنل آن را فرا بگیرید. سپس به سراغ نصب یک قالب بروید. شاید جذاب‌‌ترین مرحله‌ی کار همین بخش باشد: انتخاب و نصب قالب.

قالب وب‌سایت بخش ظاهری سایت را تشکیل می‌دهد. همان بخشی که به وب‌سایت مراجعه می‌کنید آن را می‌بینید. در واقع بخشی که نمای کلی و قابل مشاهده برای کاربران را تشکیل می‌دهد.

بعد از نصب و تنظیمات قالب، وب‌سایت شما در دسترس خواهد بود. البته گذر از این مراحل خود شامل نکات مهم و ریزی است که باید آن‌ها را مدنظر داشته باشید. با رعایت این نکات کلیدی می‌توانید به نتیجه‌ی خوبی برسید.

پس برای طراحی سایت بدون کدنویسی لازم است به خوبی کار با وردپرس را یاد بگیرید. و اما پیشنهاد ادمین سایت برای یادگیری وردپرس…

یادگیری وردپرس، بهترین راه برای ساخت سایت بدون برنامه‌نویسی

برای یادگیری وردپرس نیازی به صرف هزینه و زمان زیادی نخواهید داشت. کافیست نکات و مطالب را به صورت دسته‌بندی شده و صحیح بیاموزید. به همین جهت دو پیشنهاد خیلی عالی برای شما همراهان عزیز ادمین‌سایت داریم:

۱- آموزش رایگان وردپرس

در ادمین‌سایت بخشی به نام آموزش‌های رایگان داریم. بخشی که بسیاری از مطالب را می‌توانید به صورت دسته‌بندی شده و استاندارد بیاموزید. تمامی مطالب درس به درس با توضیحات جامع در اختیار شما قرار خواهند گرفت.


۲- آموزش ویدیویی وردپرس

اغلب کاربران، تیم ما را با کیفیت تولید محتوای آن می‌شناسند! به این دلیل که برای ما مهم است چه مطالبی تحویل کاربر می‌دهیم! این حساسیت در دوره‌های ویدیویی ادمین سایت به مراتب بالاتر است.

در آموزش ویدیویی وردپرس، شما می‌توانید از ابتدایی‌ترین نکات یک وب‌سایت مثل نحوه شکل گیری صفحات سایت، تعریف هاست و دامنه، نحوه خرید هاست تا اصلی‌ترین نکات مثل انتخاب قالب وردپرس، انجام تنظمات آن و… را گام به گام در قالب آموزش‌های ویدیویی بیاموزید.

در واقع این آموزش فقط مختص وردپرس نیست! این یک آموزش راه‌اندازی وب سایت بدون کدنویسی است و مباحث آن بسیار فراتر از بحث وردپرس است.

در آموزش ویدیویی از هیچ نکته‌ای چشم پوشی نشده و شما به صورت پروژه محور نحوه ساخت سایت بدون کدنویسی را می‌آموزید. با کلیک روی دکمه‌ی زیر، جزییات بیشتر و سرفصل کامل این آموزش را در صفحه توضیحات مشاهده کنید.


چرا باید وردپرس را انتخاب کنم؟

آموزش ساخت سایت بدون کدنویسی با وردپرس

بخواهم خیلی خلاصه بگویم، اگر شما به دنبال روشی برای طراحی سایت بدون کدنویسی هستید، شک نکنید که انتخاب وردپرس بهترین راه است. چرا که استفاده از آن دست شما را برای هرگونه توسعه، تغییرات و بهبود باز می‌گذارد. شناخته شده و ایمن است. همچنین بسیاری از وب‌سایت‌های بزرگ در دنیا با وردپرس ساخته شده‌اند.

همین وب‌سایتی که در حال مطالعه‌ی مقاله‌ای از آن هستید، وردپرسی است! وردپرس سیستم قدرتمند و محبوبی که است که روز به روز محبوبت آن بیشتر از قبل می‌شود.

استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوای دیگر به اندازه وردپرس راحت و توسعه پذیر نیستند. در بسیاری از آنها برای کوچکترین توسعه‌ای باید هزینه پرداخت کنید. حال آنکه در وردپرس به لطف وجود میلیون‌ها افزونه و قالب رایگان می‌توانید در عرض چند دقیقه امکانات مختلفی را بدون هزینه به سایت خود اضافه کنید.


مهمترین قابلیت‌های وردپرس

  • وردپرس کاملا رایگان است و رایگان خواهد ماند!
  • هرنوع وبسایتی را می‌توان با وردپرس ساخت! از وبسایت خبری و شرکتی گرفته تا فروشگاهی و شبکه‌اجتماعی!
  • تقریبا برای هرکاری که به ذهنتان خطور کند، یک افزونه دارد که نیاز شما را رفع کند. (بدون نیاز به برنامه‌نویسی سایت خود را توسعه می‌دهید.)
  • بسیار انعطاف‌پذیر طراحی شده و برنامه‌نویسان به راحتی می‌توانند آن‌را سفارشی‌سازی کنند.
  • وردپرس با زبان محبوب php طراحی شده و سازگار با سرور‌های لینوکس است.
  • منابع بسیار زیادی برای یادگیری و رفع مشکلات وردپرسی وجود دارد.


به دنبال وب‌سایت باشید، اما نه هر وب‌سایتی!

در عصری که بسیاری از خریدها، تحقیقات و… در اینترنت انجام می‌گیرد، داشتن وب‌سایت امری ضروری و اجتناب ناپذیر است. اما توجه کنید که از ابتدا با اصول صحیح، این کار را انجام دهید. تا بعد از گذشت چند ماه یا چند سال با مشکلات مختلف مثل بهینه‌نبودن سایت، مواجه شدن با ارورهای گوناگون، کندی سرعت سایت، بالا نیامدن در نتایج گوگل و… مواجه نشوید.

جمع بندی مهم:

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید، این است که وقت خود را درجایی صرف کنید یا سرمایه‌گذاری کنید که قابل اطمینان و توسعه باشد. بسیار دیده‌ایم که وب‌سایت‌هایی را با سایت‌ساز‌ها و سیستم‌های مدیریت محتوای مختلف ایجاد کرده‌اند، بعد از چند سال فعالیت در سایت ، به علت مواجه شدن محدودیت‌های مختلف، قصد تغییر و مهاجرت به وردپرس را داشته‌اند. بهتر است از ابتدا مطمئن انتخاب کنیم.

همین الان با یک آموزش وردپرس شروع کنید تا از میلیون‌ها کسب‌وکار اینترنتی دیگر جا نمانید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

۳ روش مختلف برای درج انواع تبلیغات در وردپرس

برای درج انواع تبلیغات (بنری - کدی) در وب‌سایت وردپرسی خود می‌توانید از این سه روش استفاده کنید.

نمایش آخرین مطالب یک دسته خاص در وردپرس – بدون افزونه

در این مقاله یاد می‌گیرید که چطور آخرین مطالب یک دسته خاص وردپرس را در صفحه اصلی و دیگر صفحات...

مهاجرت از جوملا به وردپرس طی ۳ گام ساده

مهاجرت از جوملا به وردپرس موضوعی است که چندان ناشناخته وعجیب نیست. با پیشرفت روزافزون وردپرس، محبوبیت این سیستم مدیریت...

رفع مشکل ورود به پنل مدیریت وردپرس و ریدایرکت شدن صفحه ورود

گاهی به علت ریدایرکت شدن صفحه ورود، ممکن است با مشکل ورود به صفحه مدیریت وردپرس مواجه شوید. در این...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید