برای اکثر ما پیش آمده که به علت فاصله زیاد محل زندگی تا مراکز آموزشی، ترافیک، ساعات نامناسب، خطرات رفتوآمد و… از رفتن به کلاسهای حضوری صرف نظر کرده باشیم. در این زمان بهترین راهحل استفاده از آموزشهای آنلاین است. همانطور که میدانید هرکسی برای دستیابی به موفقیت، شغل مناسب و درآمد بالا در آینده، ابتدا باید روی آموزش خود، سرمایهگذاری کند تا بتواند مهارت لازم را کسب نماید. یکی از مهارتهای پرکاربرد، برنامهنویسی است که ما قصد داریم در این مقاله به معرفی این مهارت و بررسی شیوهی آموزشی وب سایت فرادرس در این زمینه میپردازیم.
چرا آموزش آنلاین؟
باید گفت که آموزش آنلاین و حضوری از جهات زیادی با هم تفاوت چندانی ندارند. اما هر کدام دارای معایب و مزایای مخصوص به خود هستند. یادگیری از طریق آموزش آنلاین میتواند باعث کاهش هزینه در رفت و آمد و صرفه جویی در زمان شما باشد. با شرکت در دورههای آنلاین میتوانید به بهترین اساتید کشور دسترسی داشته باشید حال آنکه در کلاسهای حضوری مسافت برای شما محدودیت به بار میآورد.
اگر بخواهیم به مزایای کلاسهای حضوری اشاره کنیم میتوانیم به ارتباط متقابل و مستقیم با استاد و دیگر دانشجویان اشاره کنیم که این مورد هم تا حد زیادی در دورههای زنده و لایو قابل ایجاد است.
معرفی سایت آموزش مجازی فرادرس
فرادرس یکی از پلتفرمهای قدیمیِ آموزش مجازی در ایران است که با کمترین هزینه میتوانید به محتوای کاملا بروز و اساتید مجرب دسترسی داشته باشید. بدین ترتیب میتوانید از هر جای کشور در کلاسهای آموزش آنلاین شرکت کنید، بدون اینکه حتی لازم باشد از خانه خارج شوید. شعار اصلی پلتفرم فرادرس اینست که هیچکس در هیچ کجا نباید از آموزش محروم باشد!
در ابتدا ممکن است این شعار کمی غیرواقعی به نظر برسد اما اگر به این وب سایت مراجعه کنید متوجه میشوید که عملکرد این سایت تا حد زیادی به این شعار نزدیک است. آموزش در تمام حوزهها آن هم به قیمت مناسب بستری ایجاد کرده تا علاقهمندان بتوانند از سراسر کشور به آموزشها دسترسی داشته باشند.
دورههای آموزشی در فرادرس
در حال حاضر بیش از ۱۳۰۰۰ ساعت، آموزش ویدیویی در سایت فرادرس در دسترس همگان قرار دارد. در کنار این آموزشهای ویدیویی، میتوانید پاورپوینتهاو جزوههای مربوط به هر فصل را دریافت نمایید. این آموزشها در بخشهای گوناگونی، به کاربران ارائه شده است که میتوانید در سایت فرادرس مشاهده کنید:
هدف فرادرس ایجاد دسترسی آسان، همیشگی و همگانی به دانش و مهارتآموزی میباشد. این وبسایت آموزشی، تضمین کیفیت، گارانتی بازگشت هزینه و پشتیبانی خوبی برای برطرف کردن مشکلات مربوط به پرداخت و دانلود دورهها برای شما دارد.
هزینهی دورههای فرادرس بسیار پایین میباشد تا همگان از هر قشری از جامعه بتوانند بهراحتی به دانش روز دسترسی داشته باشند. همچنین دورههای رایگان زیادی در این وبسایت وجود دارد که میتوانید بهراحتی به آن دسترسی داشته باشید. هر دورۀ فرادرس چندین ویدیوی پیشنمایش دارد که قبل از خرید آن میتوانید کاملا از محتویات و نوع ارائۀ مدرس مطلع شوید. علاوه بر این، کدهای تخفیف زیادی در مناسبتهای مختلف در این پلتفرم ارائه میشود.
برنامهنویسی را چگونه و از کجا شروع کنیم؟
در دنیای امروز ما مشاغل زیادی وجود دارد که با سیستمهای کامپیوتری و IT پیوند خورده است. دنیای برنامهنویسی میتواند به ما کمک کند تا بتوانیم کارها را بهتر و کارآمدتر انجام دهیم. برای شروع کار و یادگیری برنامهنویسی باید تصمیم بگیرید در چه حوزهای میخواهید وارد شوید و برنامهنویسی کنید. یک برنامهنویس قبل از اینکه دست به کد شود، باید بداند که هدف او از طراحی اپلیکیشن، وب و یا نرمافزار چیست؟ و چه مشکلی را قرار است برطرف نماید؟
همانطور که در مقالات قبلی بررسی کرده بودیم ، زبانهای برنامهنویسی به چند صورت در حوزههای مختلف دستهبندی میشوند که بر اساس پلتفرم به سه گروه زیر اشاره میکنیم:
برنامهنویسی تحت وب
برنامهنویسی تحت دسکتاپ
برنامهنویسی تحت موبایل
بعد از انتخاب حوزهی مورد نظر خود باید به دنبال منبعی برای آموزشهای برنامه نویسی باشید. شروع دورههای آموزش برنامه نویسی میتواند مسیر جذاب و پر پیچوخمی برای شما باشد. وبسایت فرادرس برای آموزش برنامهنویسی، دورههای آموزشی زیادی را در نظر گرفته است که میتوانید به هر زبان برنامهنویسی تسلط کافی پیدا کنید.
در ادامه به معرفی چند زبان در هر حوزه برای شروع برنامهنویسی میپردازیم:
اصول و مبانی برنامهنویسی
لازم است قبل از شروع یادگیری برنامه نویسی ابتدا با مبانی و مفاهیم آن آشنا شوید. در این زمینه ما به شما دوره آموزشی اصول و مبانی برنامهنویسی را معرفی میکنیم. در این دوره مفاهیم بنیادی برنامهنویسی کامپیوتر ارائه شده است.
زبان c++
دنیای برنامه نویسی بسیار وسیع میباشد و شما ممکن است با زبانهای برنامهنویسی زیادی برای شروع مواجه شوید. بیشتر نرمافزارهایی که به صورت روزمره در ویندوز با آنها سروکار دارید، توسط زبان مادر c و سی پلاس پلاس نوشته شدهاند. پس اگر حوزه انتخابی شما ، برنامه نویسی تحت دسکتاپ است این زبان میتواند شروع کننده خوبی برای شما باشد.
زبان برنامهنویسی پایتون
بیشتر برنامهنویسان پایتون بر این عقیده هستند که آموزش پایتون یکی از بهترین و راحتترین زبانهای برنامه نویسی برای شروع میباشد. زبان پایتون یکی از پرکاربردترین زبانهای برنامه نویسی دنیا میباشد که میتوانید از آن برای توسعهی نرمافزارهای دسکتاپ و تحت وب استفاده کنید و بیشتر پروژههای برنامهنویسی خود را با آن انجام دهید. زبان برنامهنویسی پایتون به راحتی از مبحث شیگرایی و برنامهنویسی تابعی حمایت میکند. علاوهبر این پایتون یک زبان متنباز میباشد.
زبان برنامهنویسی پایتون در سالهای اخیر توانسته است جایگاه ویژهای را نزد برنامهنویسان به خود اختصاص دهد. این زبان در زمینههای مختلفی از جمله علم داده، برنامهنویسی وب، امنیت شبکه و … کاربرد دارد. در حال حاضر تقاضای زیادی برای برنامهنویسان پایتون در بازار کار وجود دارد.
زبان جاوا
برنامهنویسی موبایل شامل برنامهنویسی نرمافزارهاییست که میتوانید در گوشیهای هوشمند خود نصب و اجرا کنید. در حال حاضر برنامهنویسان موبایل آینده بسیار خوبی دارند. اندروید نیز به عنوان سیستمعاملی که بیش از ۸۰ درصد گوشیهای هوشمند را فرا گرفته است، به عنوان پیشتاز این صنعت در حال رشد میباشد. برای شروع برنامه نویسی در موبایل باید به سراغ زبان جاوا بروید. البته این یکی از دهها کاربرد زبان جاوا است!
زبان برنامهنویسی جاوا یکی از زبانهای برنامهنویسی سطح بالا است. با استفاده از زبان جاوا میتوان برنامههای کامپیوتری را فقط یک بار نوشت و برای اجرا نیازی به کامپایل مجدد آن نیست.
زبان php
در آخر اگر به دنبال برنامهنویسی در حوزه وب هستید، بی شک php میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. php در وباپلیکیشنها و برنامه نویسی در حوزه وب بسیار محبوب است. لازم به ذکر است که قبل از یادگیری این زبان باید به سراغ آموزش html و css بروید تا با اسکلتبندی صفحات وب آشنا شوید.
همراهان عزیز ادمین سایت از اینکه تا پایان این مقاله ما را همراهی کردید از شما سپاس گذاریم. در این مقاله هدف ما بررسی حوزه های برنامهنویسی و معرفی یک منبع جامع برای آموزش زبانهای برنامه نویسی بود. شما عزیزان میتوانید برای مشاهده دورههای مختلف آموزشی به مجموعههای آموزشی فرادرسمراجعه نمایید.
توجه داشته باشید در هر حوزه که بخواهید فعالیت داشته باشید، این میزان پشتکار و تلاش شما است که میتواند جایگاه شغلی و درآمدتان را تعیین کند. برای آموزش خود وقت بگذارید و مستمر تلاش کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.