جایگاه سایت در نتایج گوگل چندم است؟ رتبه چندم گوگل هستم؟ مشاهده رتبه سایت چگونه است؟ در ادامه این مقاله به تمامی این سوالات پاسخ خواهیم داد. یکی از موارد اصلی که اکثر کارفرماها و مدیران وبسایت روی آن تاکید دارند افزایش جایگاه سایت آنها در نتایج جستجو گوگل است. هر وبسایتی با هر نوع استفادهای نیازمند افزایش رتبه در گوگل است. حال چه وبسایت خبری باشد و چه وبسایت فروشگاهی همه به افزایش رتبه در گوگل نیازمند هستند.
جایگاه سایت در نتایج گوگل چگونه تعیین میشود؟
زمانی که شما یک مطلب را در اینترنت جستجو میکنید با توجه به الگوریتم موتور جستجو تعدادی وبسایت با توجه رتبه وبسایتهای دارای مطلب مورد نظر شما نمایش داده میشود. گوگل پر استفادهترین موتور جستجو در دنیاست و مهمترین موتور جستجو برای تمامی سئوکارها به حساب میآید. برای تعیین جایگاه سایت در نتایج گوگل الگوریتم خاصی وجود دارد که به هر وبسایت یک امتیاز خاصی اختصاص میدهد. در موتور جستجوی گوگل هر چه قدر امتیاز بیشتری داشته باشید در خط بالاتری قرار میگیرید.
اهمیت وبسایتها دقیقا با همین امتیاز مشخص میشود. این عدد که بین صفر تا ده میباشد مهمترین معیار برای CMOها و افرادی است که میخواهند برای وبسایت شما ارزشگذاری کنند میباشد.
سئو چیست؟
سئو به مجموعه قواعدی گفته میشود که باعث افزایش رتبه سایت شما در نتایج موتورهای جستجو مختلف از جمله گوگل میگردد. seo مخفف Search Engine Optimization میباشد. پیادهسازی سئو کار سادهای نیست و نیازمند دانش فنی خاص خود است. هر موتور جستجو دارای مجموعه قواعد خاص خود است. گوگل هم دارای یک سری مجموعه قواعد است که با رعایت آن میتوانید جایگاه وبسایت خودتان را افزایش دهید. یادگیری سئو پیشنیاز خاصی ندارد و به راحتی میتوانید یادگیری این علم جذاب را شروع کنید.
سئو را از کجا یاد بگیریم؟
یادگیری سئو راههای مختلفی دارد. شما میتوانید با یک جستجوی ساده در اینترنت به آموزشهای مختلفی دسترسی پیدا کنید.همچنین تیم ادمین سایت یک دوره کاملا حرفهای برای کسانی که دوست دارند یادگیری سئو را شروع کنند آماده کرده است. در این دوره به صورت صفر تا صد تمامی مباحث سئو به طور کامل پوشش داده شده است. بعد از استفاده از این دوره آموزشی دیگر به هیچ دوره دیگری نیاز نخواهید داشت.
یافتن جایگاه سایت شما در نتایج گوگل کار بسیار آسانی است. کافیست کلمه کلیدی مورد نظر خودتان را در گوگل جستجو کنید و به اصطلاح یک جستجوی استاندارد در گوگل انجام دهید. اما ادمین سایت این روش را توصیه نمیکند چرا که هم زمانبر است و هم به دلیل دستی بودن این کار ممکن است بسیار کسلکننده باشد.
همچنین این نتایج جستجوی گوگل ثابت نیستند و این روش تنها یک ایده کلی از کار را به شما ارائه میدهد. ابزارهای متعددی در دسترس هستند که می توانند تصویر جامع و دقیق تری را در یک فرآیند کارآمدتر و خودکار ارائه دهند. با این حال، بسیاری از این ابزارها گران هستند. گزینه دیگری در دسترس شماست که کاملا رایگان و دقیق است. برای این کار به طور کلی سه روش وجود دارد. در ادامه با هم این سه روش را بررسی خواهیم کرد.
1. سرچ کنسول گوگل چیست؟
سرچ کنسول گوگل یک ابزار بسیار دقیق است که یادگیری آن شمارا تبدیل به یک وب مستر حرفهای میکند. با استفاده از این ابزار میتوانید به راحتی سئو وبسایت خودتان را بهبود ببخشید. روزانه 5 میلیارد جستجو در بستر گوگل انجام میگیرد. دیده شدن وبسایت در این جستجوها یک امر بسیار ضروری است. این ابزار رایگان برای مدیریت سئو وبسایت کاربرد دارد که توسط گوگل ارائه شده است. ابزارها و گزارشات سرچ کنسول گوگل به شما کمک میکنند ترافیک و عملکرد جستجوی سایت خود را اندازهگیری کنید.
با استفاده از این ابزار میتوانید سایت خودتان را بهبود ببخشید و در نتایج جستجوی گوگل بدرخشید. با کمک این ابزار میتوانید ببینید کدام پرس و جو کاربران را به سایت شما می آورد. همچنین برداشتها، کلیکها و موقعیت سایت خود را در جستجوی گوگل تجزیه و تحلیل کنید. برای یادگیری چگونگی کار با این ابزار قدرتمند میتوانید به دوره آموزشی کار با گوگل سرچ کنسول از طریق لینک زیر مراجعه کنید.
در این روش کلمه کلیدی مورد نظر را در گوگل جستجو میکنیم. سپس بر اساس نتایج بدست آمده و تجزیه و تحلیل آنها جایگاه وبسایت خودمان را شناسایی میکنیم. دقت داشته باشید که برای استفاده از این روش باید به صورت ناشناس عمل کنید. علت این موضوع این است که زمانی که شما چند بار به وبسایت خودتان از طریق موتور جستجو گوگل مراجعه میکنید این اطلاعات در کش مرورگر ذخیره میشود. برای اینکه بتوانید به صورت ناشناس از کلمات کلیدی مورد نظرتان بازدید کنید میتوانید از مرورگر کروم استفاده کنید.
برای وارد شدن به حالت ناشناس در مرورگر کروم کافیست مراحل زیر را طی کنید.
مرورگر کروم را باز کنید.
از سه نقطه گوشه صفحه برروی گزینه New Incognito windows کلیک کنید.
همچنین میتوانید از مرورگرهایی مانند Tor استفاده کنید. دقت داشته باشید که باید ابتدا موتور جستجوی مرورگر را باید بر روی گوگل تنظیم کنید.
3. استفاده از وبسایت sitechecker:
یکی از بهترین ابزارهای موجود در سطح اینترنت است که اطلاعات مفیدی را در رابطه با وبسایت و همچنین کلمات کلیدی به شما ارئه میدهد. برای استفاده از این وبسایت تنها کافیست با استفاده از اکانت گوگل خودتان به آن وارد شوید و به راحتی از آن استفاده کنید. این وبسایت یک افزونه هم دارد که از طریق آن میتوانید به آنالیز کلمات کلیدی بپردازید. همچنین امکانات بیشتری را هم در اختیار شما قرار میدهد که از طریق اطلاعات بدست آمده میتوانید به تجزیه و تحلیل وبسایت خودتان بپردازید. برای مراجعه به این وبسایت میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید.
در این مقاله سعی شد به کاربر در رابطه با نحوه تشخیص جایگاه سایت در نتایج گوگل راهنمایی برسانیم. استفاده از هر کدام از روشهای گفته شده بستگی به حوزه کاری شما دارد. در روشهای ذکر شده بهترین آنها استفاده از گوگل سرچ کنسول است. این ابزار اطلاعات دقیقی را در رابطه با وبسایت شما ارائه میدهد. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید انتقادات و پیشنهادات خودتان را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.