چگونه رپورتاژ آگهی بنویسیم؟ سوالی که معمولاً برای نوشتن رپورتاژ آگهی پربازده در چند تجربه اول پرسیده میشود. رپورتاژ آگهی یکی از روشهای مناسب برای تبلیغات اینترنتی است که این روزها خواهان زیادی دارد. رپورتاژ آگهی هزینهی کمتری نسبت به تبلیغات دیگر از جمله بنرهای تبلیغاتی دارد و به دلیل دریافت بکلینک میتواند در سئو وبسایت تاثیرگذار باشد.
از مزایای این روش تبلیغاتی میتوان به حضور تبلیغات در نتایج گوگل اشاره کرد. شما یک متن تبلیغاتی برای وبسایت خود مینویسید و گوگل آن را به صدها نفر معرفی میکند! بسیار هیجان انگیز به نظر میرسد اما آیا هر رپورتاژی میتواند اینقدر موثر باشد؟ واقعیت این است که باید قبل از نوشتن رپورتاژ پربازه نکاتی را بدانید و رعایت کنید تا بتوانید بهترین نتیجه را دریافت کنید.
نکات طلایی برای نوشتن رپورتاژ آگهی پربازده
در ادامه چند نکتهی طلایی و مهم را بررسی میکنیم تا به کمک بتوان یک رپورتاژ موثر نوشت.
۱- رپورتاژ با تبلیغات غیر مستقیم
اولین راز نوشتن رپورتاژ آگهی پربازده تبلیغ نکردن مستقیم است! به دلیل عدم صداقت برخی از تبلیغکنندگان در طی این سالها، کاربران کمتر به تبلیغات مستقیم توجه نشان میدهند. اگر شما مستقیماً بخواهید یک متن تبلیغاتی مقابل چشمان کاربران به نمایش بگذارید، احتمالاً کاربران زیادی بیتوجهی کرده و از آن عبور میکنند.
برای نوشتن یک رپوتاژ موفق شما باید این طرز فکر را از خود دور کنید: “هزینهای برای تبلیغات پرداخت کردهام پس باید از تکتک جملهها برای معرفی خدمات و محصولاتم استفاده کنم!”
قطعاً خواندن یک محتوا که تماماً از تبلیغات سرشار شده برای کاربرجذاب نخواهد بود. محتوای شما باید دارای متنها آگاهی دهنده، آموزشی، ترفند و نکات جذاب باشد. در کنار این محتوا میتوانید به صورت هوشمندانه از محصول خود هم حرف بزنید.
۲- ساخت یک قلاب با عنوان!
زمانی که کاربران در وبسایتی حضور دارند تنها دو عامل باعث میشود که روی یک مقاله کلیک کنند یا از مقالهی دیگر عبور کنند: آن هم عنوان و تصویر هر مقاله است.
عنوان مانند یک قلاب ماهی گیری عمل میکند! عنوان میتواند کاربران را ترغیب کند تا از محتوا بازدید کنند یا به آن بیتوجه باشند.
برای مثال عنوان “لیست جدیدترین محصولات شرکت شوینده X ” برای عنوان رپورتاژ جالب نیست. چرا که مخاطب میداند با ورود به این مقاله با یک لیست از محصولات شرکت خاص روبه رو خواهد شد و محتوا تماماً حاوی تبلیغات است! در حالی که میتوان عنوان قبل را به شکل زیر بازنویسی کرد:
۵ شوینده قدرتمند که خانمها باید بشناسند!
۴+۱ شوینده عالی برای از بین بردن هرگونه لکه در سطوح
۳- شناسایی رسانه هدف
زمانی که پرسیده میشود چگونه رپورتاژ آگهی بنویسیم؟ معمولاً در پاسخ باید گفت بروید سراغ شناسایی مخاطبان هدف! معمولاً هر وبسایتی یک سبک تبلیغات و نگارش دارد که کاربران وفادار آن سایت به آن عادت کردهاند. همچنین کاربران و مخاطبان هر سایت با توجه به موضوع سایت میتوانند متفاوت باشند. بنابراین شما باید مخاطبان هدف را به خوبی بشناسید و با علایق و سلایق آنها آشنا شوید.
برای این کار کافیست به وبسایتی که قصد انتشار رپورتاژ را دارید مراجعه کرده و محتواهای تولیدی را به خوبی بررسی کنید. همچنین با مطالعه نظرات و بررسی سایتهای هم موضوع بیشتر به شناخت کاربران هدف برسید.
۴- پخت کامل رپورتاژ!
رپوتاژ یک پکیج کامل تبلیغاتی است. باید در این بستهی کامل از محتوای آموزشی، تبلیغاتی، اینفوگرافیک، تصاویر حتی صوت یا ویدیو استفاده شود.
قرار دادن یک متن خالی و بلندبالا در یک سایت اصلا جذاب و موثر نیست! هرگز به این فکر نکنید که رپوتاژ فقط برای دریافت بکلینک استفاده میشود! محتوای خود را طوری کامل بنویسید که کاربران را برای پیدا کردن منبع محتوا سوق دهید.
پس در محتوا خود علاوه بر متون جذاب و هدفمند از چند تصویر هم استفاده کنید. آمار و ارقام، لیستها، مقایسهها و… نتیجه را موثرتر خواهند کرد. همچنین داستان سرایی موضوعی است که میتواند به خودی خود محتوا را برای کاربران دلچسب کند.
۵- دعوت به عمل برای کاربران
این مرحله از مهمترین اقداماتی است که باعث بتوانید از آگهی خود نتیجهی چند برابری بگیرید. شما باید در انتهای رپورتاژ به صورت صریح و واضح از کاربر بخواهید یک عمل مشخصی را انجام دهد. برای مثال بخواهید برای مشاهده محصولات روی دکمه یا لینکی که قرار دادهاید کلیک کند، یا کدی را پیامک کند، با شمارهای تماس بگیرید.
این کار باعث میشود کاربر بعد از مطالعه آگهی شما، بیتفاوت از آن عبور نکند. به این کار دعوت به عمل یا Call To Action گفته میشود.
۶- سواری کردن بر موج گوگل!
همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، یکی از مهمترین مزیتهای رپورتاژ این است قابلیت نمایش در نتایج گوگل را دارد. فرض کنید رپورتاژ خود را در یک وبسایت با اعتبار سئو بالا منتشر میکنید. این بهترین فرصت است تا از این سایت استفاده کرده و مقالات خود را در صفحه اول گوگل نمایش دهید.
به این ترتیب علاوه بر اینکه کاربران داخل سایت محتوای شما را مطالعه میکنند میتوانید کاربرانی هدفمند از گوگل دریافت کنید. اما برای رسیدن به این هدف باید اصول سئو و بهینهسازی را در مقالات خود رعایت کنید.
برای انجام اینکار حتماً مقالهی زیر برای شما کمککننده خواهد بود:
یکی از دلایلی که باعث میشود وبسایتهای زیادی به خرید رپورتاژ علاقه نشان دهند قابلیت دریافت بکلینک است. بکلینکها میتوانند به افزایش اعتبار و بهبود جایگاه وبسایت در نتایج گوگل کمک کنند اما به شرطی که گوگل متوجه مصنوعی بودن آن نشود!
اگر گوگل متوجه شود که این محتوا یک آگهی تبلیغاتی است و برای دریافت این بکلینکها هزینه پرداخت شده است تاثیر بکلینکها کمرنگتر خواهد شد. برای جلوگیری از این موضوع باید نکات زیر را در نظر بگیرید:
محدود کردن تعداد بکلینک
قرار نیست از هر رپورتاژ بکلینکهای زیادی به وبسایت شما داده شود! بهتر است تعداد لینکهای دریافتی از یک رپورتاژ حداکثر ۳ عدد باشد.
هر صفحه فقط یک بکلینک!
فرض کنید قرار است در رپوتاژی ۳ بکلینک درج کنید. بهتر است هر کدام از این لینکها به صفحات مختلفی از از وبسایت شما اشاره کنند. یعنی بهتر است یک صفحه از سایت در هر رپورتاژ فقط یک بکلینک بگیرد.
به کارگیری انکرتکست مرتبط
انکر تکست همان کلمهای است که به آدرسی لینک میشود. برای مثال در لینک adminesite کلمهی انکر تکست adminesite است. این کلمه در کیفیت بکلینک اثر گذار است. بهتر است برای انکرتکست از کلماتی مرتبط با مقاله استفاده کنید. همیشه انکرتکستها را دقیقاً خود کلمهی کلیدی قرار ندهید.
هرچه مهمتر بالاتر!
هر لینکی که برای شما اهمیت بیشتری دارد را در بندهای بالاتری از مقاله قرار دهید. معمولاً اولین لینکها بیشتر مورد توجه قرار خواهند گرفت.
دوستان عزیزم به انتهای مقالهی امروز رسیدیم! امیدوارم این مقاله پاسخ مناسبی برای سوال اصلی شما یعنی چگونه رپورتاژ آگهی بنویسیم؟ باشد. تجربیات خود را در این زمینه از بخش نظرات به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای ارسال نظر باید وارد سیستم شوید.