چگونه فروش اینترنتی را بالا ببریم؟ ۱۲ اصل برای افزایش فروش آنلاین


نویسنده:
شنبه 9 فروردین 1399
افزایش فروش اینترنتی در وب‌سایت

افزایش فروش اینترنتی سایت دغدغه‌ی مشترک صاحبان کسب‌وکارهای آنلاین است. هزینه‌های زیادی برای راه‌اندازی، نگهداری و توسعه وب‌سایت خود کرده‌اید و اکنون وقت آن رسیده است که با داشتن درآمد مناسب، نتیجه‌ی تلاش خود را دریافت کنید.

در این مقاله راه‌های بالابردن فروش آنلاین را بررسی می‌کنیم. قطعاً با رعایت این ۱۲ اصل می‌توانید تغییرات محسوسی در میزان فروش محصولات یا ارائه خدمات خود داشته باشید.

روش‌های افزایش فروش اینترنتی

۱- اصل اول فروش صداقت است!

توصیه می‌کنم هرگز محصول خود را بیشتر از آن چیزی که هست نشان ندهید. با افزایش تعریف و تمجدیدها سطح توقع مشتریان خود را بالا می‌برید و مشتری به رضایت صددرصدی نمی‌رسد.

در مورد کیفیت، گارانتی، ضمانت و … همه‌ی آن چیزی را بگویید که قرار است انجام دهید. همیشه با این دیدگاه به مشتریان خود نگاه کنید که قرار است آنها بارها و بارها از شما خرید کنند. پس با بزرگ‌نمایی یا فریب آنها، خریداران را به همان خرید اول محدود نکنید.

۲- با افزایش کیفیت محصول، تبلیغات گسترده داشته باشید.

شما می‌توانید به هر مشتری به چشم یک شبکه‌ی تبلیغاتی نگاه کنید! اگر محصول دریافتی از وب‌سایت شما دارای کیفیت و قیمت مناسب، پشتیبانی خوب، ارسال به موقع و دریافت آسان باشد مطمئن باشید مشتریان شما نه تنها خریدهای بعدی خود را هم از وب‌سایت شما انجام خواهند داد، بلکه هرکدام از آنها می‌توانند چندین نفر دیگر را هم به سمت وب‌سایت شما روانه کنند.

در واقع کیفیت مناسب یک سرمایه‌گذاری بلند مدت است. باعث می‌شود بعد از گذشت مدتی و ثبت چند خرید اول، افزایش فروش اینترنتی را به صورت تصاعدی تجربه کنید.

۳- بازدیدکننده‌های هدفمند بیشتری دریافت کنید.

فروش محصولات اینترنتی دو مرحله ساده دارد: جذب بازدیدکننده، تبدیل بازدیدکننده به مشتری!

هرچه ورودی بیشتر داشته باشید آن هم ورودی هدفمند قطعاً نرخ تبدیل بیشتری خواهید داشت.
ممکن است بپرسید بازدیدکننده هدف چیست؟! بازدیدکننده هدف به شخصی گفته می‌شود که دقیقاً دنبال محصول یا خدماتی است که وب‌سایت ما آن را ارائه می‌دهد! یعنی همان شخصی است که ما برای فروش یا ارائه خدمات خود می‌خواهیم!

خب اگر شما هم دلتان می‌خواهد از این بازدیدکننده‌ها داشته باشید باید به سراغ گوگل بروید. جستجوهای گوگل بهترین راه دریافت بازدیدکنندگان هدف است.

افزایش کاربران هدف برای فروش بیشتر اینترنتی

فرض کنید شما در وب‌سایت خود کفش ورزشی می‌فروشید. اشخاصی که در گوگل عبارات زیر را جستجو می‌کنند می‌توانند مشتریان وب‌سایت شما باشند:

  • خرید کفش والیبال
  • قیمت کفش بسکتبال
  • بهترین نوع کفش والیبال
  • کفش برای والیبال با قیمت مناسب

افرادی که عبارات بالا را در گوگل سرچ می‌کنند به احتمال زیاد می‌خواهند خرید اینترنتی داشته باشند. بنابراین اگر شما در نتایج اولیه گوگل ظاهر شوید آنها وارد وب‌سایت شما می‌شوند.

قرار گرفتن در نتایج گوگل هم کار سختی نیست. کافیست کمی به علم سئو و بهینه سازی وب‌سایت مسلط شوید یا از یک سئوکار بخواهید این کار را برای شما انجام دهد.

پیشنهاد ما این است که خودتان آستین‌ها را بالا بزنید و دست به کار شوید. برای یادگیری این اصول تیم ادمین سایت، یک دوره آموزشی کاربردی ضبط کرده است که شما را از پرداخت هزینه‌های هنگفت به متخصص‌های سئو بی‌نیاز می‌کند!

دوره آموزش سئو و بهینه سازی وب‌سایت


۴- تخفیفات لحظه‌ای و محدود شده داشته باشید.

تخفیفات لحظه‌ای برای بالابردن میزان فروش اینترنتی

تخفیف دادن همیشه جواب می‌دهد فقط کافیست هوشمندانه عمل کنید! تخفیفات همیشگی یا نامحدود تاثیرگذاری کمتری برای افزایش فروش اینترنتی دارند. بهتر است برای تخفیفات خود محدودیت زمانی یا تعدادی قرار دهید. مثلاً قرار دادن شمارشگرهای معکوس زمان، روش بسیار خوبی است که باعث می‌شود کاربر را به خرید ترغیب کند.

علاوه بر این نوع تخفیفات می‌توانید در بازه زمانی مختلف با کمی خلاقیت تخفیفات جذاب دیگری به مشتریان پیشنهاد دهید. برای مثال ارسال رایگان، دریافت هدیه، شرکت در قرعه‌کشی و…

اعلان تخفیفات خود را در قسمت بالای وب‌سایت‌ در مرض دید قرار دهید. همچنین مشتریان خود را به کمک ارسال ایمیل از آخرین تخفیفات و جشنواره‌ها آگاه سازید.


۵- به ظاهر وب‌سایت خود اهمیت دهید!

شاید با خواندن این جمله بگویید ظاهر وب‌سایت چه ارتباطی به میزان فروش دارد! در پاسخ این ابهام می‌توان پرسید پس چرا فروشگاه‌ها به ظاهر فروشگاه و ویترین‌ها اهمیت می‌دهند؟!

اگر وب‌سایت شما طوری طراحی شده باشد که در تمام نمایشگرهای لپتاپ، تبلت و موبایل به درستی نمایش داده شود، تمامی محصولات به راحتی در دسترس کاربران قرار بگیریند، رنگ، فونت و کیفیت تصاویر قابل قبول باشند، کاربر راحت‌تر به وب‌سایت شما اعتماد می‌کند.

درواقع تمامی این موارد به اصول UI و UX در طراحی برمی‌گردد. جایی که باید قالب وب‌سایت طوری طراحی شود که رابط کاربری وتجربه‌ی کاربری مناسبی برای مخاطبین رقم بزند.

۶- فرایند خرید را کوتاه کنید.

برای افزایش فروش اینترنتی مراحل خرید را کوتاه کنید.

سیستم فروش خود را طوری طراحی کنید که مشتری در کوتاه زمان ممکن و بدون اتلاف وقت سفارش خود را ثبت کند. داشتن یک تجربه‌ی لذت بخش از خرید موجب می‌شود کاربر برای خریدهای بعدی با اعتماد بیشتر اقدام کند.

سعی کنید در حین خرید فقط اطلاعاتی که از آنها استفاده می‌کنید را از مشتری بگیرید! قراردادن یک فرم طولانی برای دریافت اطلاعات سنی، تولد، خانوادگی و… اصلاً حرفه‌ای نیست.

۷- اعتبار کسب‌وکار خود را در معرض دید قرار دهید.

وب‌سایت باید بتواند شما را حرفه‌ای و معتبر معرفی کند. کاربری که بار اول وارد وب‌سایت شما شده و هیچ شناختی از شما ندارد چگونه می‌تواند به مشتری تبدیل شود؟!

راه‌حل نمایش تصدیق‌نامه و مدارک شماست. بهتر است به دنبال دریافت اینماد بروید و آن را در پابرگ همه‌ی صفحات به نمایش بگذارید. نمایش سایر مجوزات مثل عضویت در اتحادیه، مجوزها، تقدیرنامه در صفحه‌ی درباره‌ما فرآیند اعتمادسازی را تسریع می‌کند و می‌تواند اثر خوبی در افزایش فروش اینترنتی محصولات سایت شما داشته باشد.

نحوه دریافت اینماد برای وب‌سایت


۸- برای محصولات و خدمات ضمانت قرار دهید.

اگر به وب‌سایت دیجی‌کالا توجه کرده باشید، حتماً متوجه شده‌اید که بسیاری از محصولات ضمانت بازگشت وجه دارند. این همان دلگرمی‌ و پشتوانه‌ای است که باعث می‌شود بدون نگرانی خرید کنیم.

بهتر است شما هم در وب‌سایت خود فکری برای افزایش اعتماد مشتریان داشته باشید. بازگشت وجه و ضمانت کالا روشی است که باعث می‌شود مشتری با آسودگی خاطر به خرید خود ادامه دهد.
البته جای نگرانی نیست! بازگشت وجه و ضمانت‌ها به همین راحتی‌ها هم نیست که همه‌ی خرید‌ها برگشت بخورند! بهتر است قوانینی برای این ضمانت ایجاد کنید تا فقط در شرایط مشخصی این بازگشت انجام بگیرد.

۹- برای محصولات خود معرفی‌نامه‌ی کاملی قرار دهید.

زمانی که کاربر وارد صفحه‌ی خدمات | محصول سایت شما می‌شود باید بتواند پاسخ تمامی سوالات ذهنی‌اش را در آن صفحه بیابد در غیر اینصورت احتمال خرید کاهش می‌یابد.

چگونه فروش اینترنتی را بالا ببریم

سعی کنید موارد زیر را برای هر محصول درج کنید:

  • قیمت مشخص
  • تصویر محصول
  • مشخصات کلی
  • کاربرد محصول
  • نحوه ارسال
  • ضمانت و پشتیبانی

در صفحه‌ی معرفی محصولات از تصاویر با کیفیت مطلوب، ویدیوهای معرفی کننده و توضیحات کافی استفاده کنید. درج سوالات متداول هم به کاربر کمک می‌کند پاسخ سوالات خود را بیابد و تماس‌های تلفنی را کاهش می‌دهد. برای فعالسازی این بخش می‌توانید از افزونه سوالات متداول استفاده کنید.

معرفی افزونه درج سوالات متداول


۱۰- از بازخوردها به عنوان نردبان استفاده کنید.

پیشنهادات و انتقادات مشتریان یک کلید طلایی است که توجه به آن می‌تواند در افزایش فروش اینترنتی تاثیر مناسبی داشته باشد. در صفحات محصولات | خدمات سایت خود امکان درج نظر بگذارید. تمامی اظهارات را بررسی کنید و مواردی که مدام توسط کاربران بیان می‌شوند را پیگیری کنید. بدین ترتیب می‌توانید نقایضی که از چشم شما دور مانده بود را شناسایی کنید.

۱۱- نظرات مشتریان وفادار را در وب‌سایت به نمایش بگذارید.

یکی از روش‌های جالب افزایش اعتماد، نمایش چند ویدیو یا صوت از مشتریان وب‌سایت شما است به خصوص اگر آنها شناخته شده هم باشند.

نمایش نظرات مشتریان برای بهبود فروش آنلاین

بخشی از وب سایت خود را به این کار اختصاص دهید. از مشتریان وفادار خود بخواهید در یک ویدیوی یک دقیقه‌ای تجربه‌ی خود را از همکاری با تیم شما بگویند.

۱۲- بعد از خرید مشتریان خود را رها نکنید!

شما باید از هر مشتری خود، یک مشتری ثابت بسازید! برای اینکار سعی کنید حین خرید اطلاعات تماس از آنها دریافت کنید. بعد از ثبت خرید، رسید خرید را برای آنها پیامک یا ایمیل کنید. همچنین قابلیت‌ رهگیری خرید هم می‌تواند بسیار جذاب و کاربردی باشد.

بعد از اتمام مراحل خرید می‌توانید آخرین تخفیفات خود را برای مشتریان خود ارسال کنید و آنها را به سمت ثبت خریدهای جدید سوق دهید. اما نکته‌ی مهم اینجاست که هرگز نباید در اینکار زیاده روی کنید.


دوستان عزیزم امیدوارم با رعایت این ۱۲ اصول، تجربه‌ی خوبی از افزایش فروش اینترنتی داشته باشید. لطفاً سوالات و نظرات خود را برای ما ارسال کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

آشنایی با انواع اصطلاحات در متن تبلیغات گوگل ادوردز

متن تبلیغ اولین برخورد کسب‌کار شما با مشتریانتان می‌باشد. پس قبل از انتخاب متن تبلیغ، باید با انواع آن آشنا...

سیستم همکاری در فروش چیست؟ و چگونه باعث ایجاد درآمد می‌شود؟

با به روی کار آ«دن اینترنت، کسب‌وکارهای زیادی به فکر فروش اینترنتی افتادند. در این بین سیستم فروش سنتی نیز...

بازار هدف چیست؟ آشنایی و تعیین نقش بازار هدف در دیجیتال مارکتینگ

زمانی که کسب‌وکار خود را راه اندازی کردید، باید بدانید بازار هدف شما چه کسانی هستند تا متناسب با آن‌ها،...

انواع تبلیغات اینترنتی و مزایا و معایب آن

قبل از به‌وجود‌ آمدن تبلیغات اینترنتی، بازاریابان تنها از تبلیغات سنتی مانند تبلیغ در تلویزیون، بیلبوردها، روزنامه ها و …...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید