محبوب‌ترین مرورگرهای وب برای برنامه‌نویسان


نویسنده:
دوشنبه 5 اردیبهشت 1401
مرورگرهای وب برای برنامه‌نویسان

انواع مختلفی از مرورگرهای وب برای برنامه‌نویسان وجود دارد. هر کدام از این مرورگرها دارای ویژگی‌های منحصر به فرد مربوط به خود هستند. همانطور که می‌دانید برای دسترسی به صفحات وب شما احتیاج به یک مرورگر دارید. به عنوان مثال همین حالا که در حال مطالعه این مقاله از ادمین سایت هستید قطعا از یک مرورگر استفاده کرده‌اید. اما برای برنامه‌نویسی تنها استفاده از یک مرورگر ساده کافی نیست.

زمانی که یک Developer به یک وب‌سایت مراجعه می‌کند قطعا ویژگی‌های مختلفی را مورد بررسی قرار می‌دهد. در حال حاضر مرورگرهای مختلف بیشتر تمرکز اصلی خود را بر روی سرعت، مصرف کمتر منابع و همچنین قرار دادن ابزارهای کاربردی برای کاربران گذاشته‌اند. قطعا زمانی که می‌خواهید یک صفحه را تست کنید از مرورگرهای معروفی مانند Safari و chrome استفاده می‌کنید. علت اصلی این موضوع، محبوبیت این مرورگرها در بین کاربران است. اما قبل از رسیدن به مرحله QA، تعدادی مرورگر برای کمک به توسعه طراحی شده‌اند. مرورگرهایی که ابزارهایی را به خصوص برای توسعه دهندگان فرانت اند ارائه می‌دهند که به کد کمک می‌کنند و توسعه را سرعت می‌بخشند.

در ادامه این مقاله سعی داریم به طور کلی به معرفی بهترین مرورگرهای وب برای برنامه‌نویسان موجود در بازار بپردازیم پس با ما همراه باشید.

معرفی بهترین مرورگهای وب برای برنامه‌نویسان

خب، بدون مقدمه‌چینی بیشتر در ادامه به معرفی مرورگرهای وب خواهیم پرداخت. این مرورگرها عبارت‌اند از:

1.Chrome

مرورگر Chrome

قطعا کروم را می‌توان محبوب‌ترین مرورگر جهان نامید. بدون شک اکثر افرادی که از ویندوز استفاده می‌کنند علاقه‌ای به استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر ندارند. معمولا بسیاری از مردم برای وب‌گردی عادی خودشان نیز مرورگر کروم را ترجیح می‌دهند. این مرورگر ابزارهای متنوعی را برای وب دولوپرها در نظر گرفته است که می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

استفاده از مرورگر کروم بسیار در بین کاربران مرسوم است. اگر تا کنون به سیستم توسعه‌دهندگان حرفه‌ای نیز نگاهی انداخته باشید قطعا این مرورگر را می‌بینید.

2.مرورگر LT

مرورگرهای وب برای برنامه‌نویسان مرورگر LT

LT Browser یک برنامه برای توسعه‌دهندگان وب از LambdaTest است. مانند بسیاری از برنامه‌های این کلاس، مقایسه‌های کنار هم از یک سایت در نماهای مختلف ارائه می‌کند. علاوه بر این، مرورگر LT دارای ویژگی‌های خاصی است که آن را متمایز می‌کند.

در این مرورگر شما می‌توانید به طور زنده وب‌سایت خودتان را مشاهده کنید. یعنی زمانی که تغییری در کد خودتان ایجاد می‌کنید دیگر نیازی نیست که صفحه را رفرش کنید. این مرورگر به صورت خودکار این تغییرات را برای شما اعمال می‌کند که یک مزیت بزرگ به حساب می‌آید.

همچنین مرورگر LT ابزارهای توسعه بسیار زیادی را دارد که استفاده از آن خالی از لطف نیست. مرورگر LT از جمله مرورگرهای وب برای برنامه‌نویسان است که باید حتما یک بار به آن سر بزنید.

پیشنهادی: معرفی 1+10 افزونه گوگل کروم برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب

3.Firefox Developer

مرورگر Firefox Developer

بهترین مرورگر مرسوم برای توسعه وب در سال 2021، نسخه توسعه دهنده فایرفاکس موزیلا است.

نسخه استاندارد فایرفاکس یک مرورگر عالی، مملو از ویژگی‌ها و متمرکز بر حریم خصوصی است. نسخه توسعه‌دهنده با مجموعه‌ای از ابزارها به توسعه‌دهندگان می‌افزاید. این مرورگر ابزازرهای اشکال‌زدایی فوق‌العاده‌ای برای کدهای Css و جاوااسکریپت دارد. همچنین ابزارهای Grid برای کدنویسی طرح‌بندی با CSS Grid در مرورگر فایرفاکس بی‌نظیر هستند.

4.Polypane

مرورگر Polypane برای برنامه‌نویسان

Polypane یکی از نسل جدید مرورگرهای وب است که به‌عنوان کمک توسعه در نظر گرفته شده‌اند. مرورگر Polypane به شما این امکان را می‌دهد که با قرار دادن آنها در کنار هم، نماها و پلتفرم‌های مختلف را با هم مقایسه کنید. Polypane با نمایش پیش‌نمایش‌های رسانه‌های اجتماعی، یک قدم فراتر از بسیاری از برنامه‌های مرورگر در این کلاس برداشته است. حتی دارای مجموعه‌ای از ابزارهای دسترسی، از جمله برخی شبیه‌سازهای کوررنگی مفید است.

5.Blisk

مرورگر Blisk برای برنامه نویسان

Blisk مرورگر دیگری برای توسعه دهندگان است که به شما امکان می‌دهد مجموعه‌ای از viewport‌ها را در یک برنامه واحد ردیف کنید. URL و پیمایش همگام‌سازی می‌شوند و تست تعامل و انیمیشن‌ها را بدون دردسر می‌سازد.

بازی Blisk بسیار سرگرم کننده است و یک پیش نمایش عالی از یک طراحی ریسپانسیو ارائه می‌دهد. اما توجه داشته باشید. تنها نکته‌ای که باید در هنگام استفاده از این مرورگر باید به آن توجه داشته باشید، این است که مرورگر بلیسک احتیاج به یک صفحه نمایشگر بزرگ دارد. توجه به این نکته بسیار مهم است.

6.Sizzy

مرورگر Sizzy

Sizzy برنامه دیگری است که به شما امکان می‌دهد چندین ویوپورت را به طور همزمان مشاهده کنید. همچنین دارای تعاملات همگام شده است و مانند بسیاری از برنامه‌های رقیب، Sizzy به شما اجازه می‌دهد تا از نماهای مختلف عکس بگیرید.

پیشنهادی: بهترین‌ فریم‌ورک‌های CSS را بشناسید

Sizzy همچنین دارای یک ابزار بازرسی همگام بسیار هوشمندانه است، بنابراین می‌توانید بر روی عناصر جداگانه در نماهای مختلف تمرکز کنید. این برنامه یک گزینه عالی برای اشکال‌زدایی است، به خصوص اگر در حال بررسی کد شخص دیگری هستید.

7.Brave

مرورگر Brave برای برنامه‌نویسان

Brave یک مرورگر متمرکز بر حریم خصوصی است که تا سه برابر سریعتر از Chrome اجرا می‌شود. اگر شما فردی هستید که از سرعت رندر در اکثر سایت‌ها خودداری می‌کنید، Brave می‌تواند برای شما مناسب باشد.

مزیت اصلی Brave برای توسعه‌دهندگان این است که از برنامه‌های افزودنی Chrome پشتیبانی می‌کند و در عین حال حریم خصوصی را حفظ می‌کند. حتی اگر حالت حریم خصوصی ساده برای شما کافی نباشد، می‌تواند با استفاده از Tor به وب دسترسی داشته باشد. صدها افزونه مفید کروم وجود دارد، و اگر به دلیل نگرانی از حفظ حریم خصوصی از Chrome اجتناب می‌کنید، Brave مشکل شما را حل می‌کند.

سخن آخر

در این مقاله سعی شد به طور کلی به معرفی مرورگرهای وب برای برنامه‌نویسان پرداخته شود. از آنجایی که برنامه‌نویسی در دنیای امروز به یک تخصص حیاتی تبدیل شده است و دنیای وب همچنان پادشاه تکنولوژی به حساب می‌آید، قطعا به عنوان یک توسعه‌دهنده احتیاج به یک مرورگر حرفه‌ای دارید.

در این مقاله 7 مورد از بهترین مرورگرهایی که می‌توانید از آن‌ها برای مشاهده صفحات وب ایجاد شده خودتان و همچنین وب‌گردی استفاده کنید معرفی شده است. هر کدام از مرورگرهای معرفی شده در این مقاله به نوبه خود دارای ویژگی‌های خاصی هستند که استفاده از آن می‌تواند برای کاربران لذت‌بخش باشد.

اگر شما هم مرورگری را می‌شناسید که می‌تواند به برنامه‌نویسان کمک کند در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین شما می‌توانید انتقادها و پیشنهادهای خودتان را با ما در میان بگذارید. شاد و موفق و پیروز باشید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

منابع موزیک بدون کپی رایت برای اینستاگرام و یوتیوب

در این مقاله سعی داریم به طور کلی به بهترین منابع موزیک بدون کپی رایت برای تولید محتوا در اینستاگرام...

نقد و بررسی رینگ لایت رنگین کمانی برای بلاگرها

رینگ لایت رنگین کمانی یکی از بهترین محصولات موجود در بازار است. استفاده از این رینگ‌لایت‌ها می‌تواند مشکلات مختلفی را...

بهترین دوربین‌های فیلمبرداری برای تولید محتوا در سال 2022

دوربین‌های فیلمبرداری برای تولید محتوا انواع مختلفی در بازار دارند. معمولا افراد در زمان انتخاب سردرگم هستند و نمی‌دانند باید...

ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیل چیست؟

شاید برای شما هم پیش آمده که ایمیلی را از طرف ‌سایتی دریافت کرده باشید که در آن از جدیدترین...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید