راهنمای مراحل ساخت و طراحی ایمیل مارکتینگ


نویسنده:
چهارشنبه 12 شهریور 1399
راهنمای ساخت و طراحی ایمیل مارکتینگ

در این مقاله سعی کردیم مراحل ساخت و اجرای ایمیل مارکتینگ برای کسب‌وکارتان را برای شما در قالب یک راهنما گرد هم آوردیم. راهنمای طراحی ایمیل مارکتینگ به شما کمک می‌کند تا بتوانید یک کمپین اصولی برای بازاریابی با ایمیل پیاده سازی کنید. با ما همراه باشید!

اگر هنوز با علم بازاریابی ایمیل و مزایای استفاده از ایمیل مارکتینگ آشنایی ندارید، می‌توانید به مقاله زیر مراجعه کنید:

ایمیل مارکتینگ یا بازاریابی ایمیل چیست؟

آموزش مراحل طراحی ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین فنون بازاریابی در عصر دیجیتال است. امروزه بسیاری از وب‌سایت‌ها درصد بزرگی از فروش خود را مدیون ایمیل مارکتینگ هستند. به‌همین‌دلیل دانستن علم طراحی ایمیل مارکتینگ بسیار حیاتی است تا باعث جذب هرچه بیشتر مشتریان به سمت وب‌سایت‌ها شود.

درواقع مدیران هر وب‌سایتی باید تعاملات خود را با مخاطبان هدف زیر نظر داشته باشد تا بتواند بهترین عملکرد و بهترین پیشنهادها را به آن‌ها ارائه دهد. به‌کارگیری اصول ایمیل مارکتینگ در تجارت کسب‌وکارها باعث ایجاد تعامل پایاپای می‌شود. ایمیل‌ها می‌تواند در قالب خبرنامه، اطلاع‌رسانی در مورد فروش‌های ویژه و تخفیفات، تبریک وتسلیت، جشنواره‌ها، رویدادها و مواردی از این قبیل باشد. در ادامه با آموزش مراحل طراحی این ابزار بازاریابی آشنا خواهید شد:

۱- مخاطبانتان را گروه‌بندی کنید

ایجاد جامعه‌های کوچکی از مشتریان در قالب گروه، اولین قدم برای طراحی ایمیل مارکتینگ است. بدین‌گونه که هریک از گروه‌های مخاطبان را براساس علاقه‌مندی‌ها، مکان جغرافیایی آن‌ها، خلق‌وخو، رفتارها و مسیر آن‌ها در وب‌سایت، عناوین شغلی و بسیاری از خصوصیات دیگر گروه‌بندی کنید. هر یک از مشتریان خود را براساس سطحی که درآن قرار دارد، در گروه مشخصی وارد کنید.

گروه‌بندی مخاطبان کسب‌وکارتان باعث ثبات در روند افزایش نرخ خوانده شدن ایمیل‌ها می‌شود.

طراحی ایمیل مارکتینگ

۲- ارسال ایمیل به مخاطبان خود را شخص‌سازی کنید.

محتوایی را برای مشتریان خود ارسال کنید که تنها در دسترس آن‌ها باشند. بدین‌ترتیب مشتریان بیشتر به سمت مشترک ماندن ترغیب می‌شوند.

بهترین زمان برای ارسال ایمیل‌های خود و زمانی را که احتمال باز شدن ایمیل‌های شما توسط دنبال‌کنندگانتان بیشتر است، بررسی کنید. براساس علاقه مندی‌های مختلف، لیست‌ی از گروه‌ها بسازید، پرسونای مخاطبان خود را با دقت ایجاد کنید تا مطمئن شوید که مخاطبان شما چه نوع محتوایی را بیشتر دوست دارند.

۳- موضوع جذابی برای عنوان و زیرعنوان ایمیل انتخاب کنید.

نوشتن عنوانی جذاب و مختصر در طراحی ایمیل مارکتینگ می‌تواند به جذب مخاطبان هدف کمک کند. برای این‌کار سعی کنید طول موضوع ایمیل کوتاه و از ۵۰ کاراکتر بیشتر نشود. زیرا ممکن است خوانایی خود را در موبایل از دست بدهد. همچنین تا حد امکان سعی کنید از نام گیرندگان استفاده کنید تا باعث علاقه‌مندی آن‌ها به‌سوی ایمیل شوید.

۴- از لوگو، نام برند و شماره تماس استفاده کنید

لوگو و برندی را که که در ایمیل قرار دارد، برند و کسب‌وکار شما را به مشتریانتان یادآوری خواهد کرد. که این امر تا حدی باعث می‌شود ‌مشتریان شما قبل از حذف ایمیل، آن را بخوانند. برای استفاده از لوگو می‌توانید آن را در قسمت بالا و در سمت چپ ایمیل خود قرار دهید.

همچنین برای برقراری راحت مشتری با کسب‌وکار شما، نیاز است راه ارتباطی وجود داشته باشد. پیشنهاد ما،‌ قرار دادن آدرس و شماره تلفن می‌باشد. زیرا این‌کار برای برقراری ارتباط بسیار رایج و راحت است. بدین‌منظور می‌توانید شماره تماس خود را در انتهای ایمیل بگذارید.

۵- محتوای متنی را کوتاه نگه دارید

زمانی‌که خودتان را در نقش یک مشتری قرار دهید، می‌توانید متوجه شوید که چرا آن‌ها در سایت شما عضو شده‌اند؟ و نیازهایشان چیست؟

بنابراین متوجه می‌شوید که الویت فرستادن ایمیل، مخاطبانتان هستند. آیا زمانی‌که اینباکس ایمیلتان پر از ایمیل‌های ناخواسته و تبلیغاتی هست، همچنین وقت کافی برای نگاه کردن به آن ندارید، ایمیل‌های طولانی را می‌خوانید؟

پس در طراحی ایمیل مارکتینگ باید سعی کنید، ایمیل فرستاده شده از طرف شما کوتاه و ساده باشد. همچنین موضوع جذابی برای مخاطبانتان داشته باشد. چون ممکن است، ایمیل‌های طولانی و خسته‌کننده توسط دنبال‌کنندگان چشم‌پوشی یا اسپم شوند.

۶- در محتوای ایمیل از طراحی ریسپانسیو ولینک‌گذاری استفاده کنید.

امروزه اغلب کاربران با گوشی‌های موبایل سروکار دارند. پس محتوای ایمیل‌های خود را طوری طراحی کنید که بتواند در موبایل هم ظاهر خوبی داشته باشد. همچنین استفاده از لینک‌های خارجی می‌تواند فرصت تعامل با مخاطبانتان را افزایش دهد و میزان ترافیک بیشتری دریافت کنید.

۷- از کلیدواژه‌های سئو استفاده کنید.

باید بتوانید از انواع کلمات کلیدی سئو موجود در استراتژی دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی محتوا در کمپین ایمیل مارکتینگ خود استفاده کنید. از موضوع ایمیل گرفته تا متن بدنه ایمیل، باید برای موتورهای جستجو بهینه‌سازی شوند. این کار احتمالاً باعث افزایش نرخ رشد شما می‌شود.

۸- فرایند لغو اشتراک را ساده کنید

در برخی از کمپین‌های ایمیلی ممکن است لینک لغو اشتراک (unsubscribe) چندان در  دسترس و واضح نباشد. با قرار دادن این لینک، اعتماد مخاطبان خود را جلب خواهید کرد و از داشتن یک اعتبار منفی در حوزه ایمیل مارکتینگ پیشگیری می‌کنید.

۹- از تست A/B استفاده کنید

در طراحی ایمیل مارکتینگ می‌توانید از تست A/B کنید. اجرای تست A/B یکی از بهترین راه‌هایی است که به شما در فهمیدن عملکرد مخاطبانتان و چیزهایی که دوست دارند یا دوست ندارند، کمک می‌کند.

برای انجام این‌کار، تست را به لیست خود ارسال کرده و نتایجی مانند open rate ،CTR و کانورژن را بررسی کنید.

۱۰- تقویم کاری برای ارسال ایمیل‌هایتان بسازید.

استفاده از یک تقویم برای زمان و تاریخ ارسال ایمیل‌ها به مخاطبانتان امری ضروری است. بهترین زمان ارسال ایمیل بسته به نوع کسب‌وکار، هدف ایمیل و دیگر فاکتورها متغیر است. بررسی کنید که افراد در چه زمان‌هایی ایمیل‌های شما را باز می‌کنند. این مورد کاملا به مخاطبان شما بستگی دارد.

مطالب زیر را حتما بخوانید

بهترین ابزارهای رایگان آنالیز سئو داخلی وب‌سایت (تست شده)

به کمک این ۷ ابزار به صورت رایگان سئو وب سایت خود را بررسی و بهبود ببخشید.

صفحه فرود یا لندینگ پیج چیست و چه اهمیتی در کسب‌وکارها دارد؟

در این مقاله به معرفی صفحات لندینگ پیج، اواع آن و اهمیت وجود این صفحات در کسب‌وکارها خواهیم پرداخت.

5 ابزار رایگان برای حذف پس زمینه تصاویر

برای حذف پس زمینه تصاویر ابزارهای متعددی در اینترنت وجود دارد. هر کدام از آن‌ها ممکن است مزایا و معایب...

ابزارInspector چیست؟ روش استفاده از Inspector در مرورگر کروم و فایرفاکس

ابزارInspector چیست؟ ابزاری به نام developer tool یک ابزار کاربردی است که در مرورگرهای مطرح وجود دارد. به کمک این...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید