بهترین cms از نظر سئو کدام است؟


نویسنده:
دسته‌ها: میزبانی وب
شنبه 24 اردیبهشت 1401
بهترین cms از نظر سئو

اگر به دنبال طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوا آماده هستید حتما دوست دارید بدانید که بهترین cms از نظر سئو کدام است. بازاریاب‌ها همیشه می‌گویند که بعد از کاتالوگ محصولات مهم‌ترین سنگر شما سایت شرکت است. وب‌سایت‌ها باعث می‌شود سرنخ‌های فوق‌العاده و جدید را پیدا کنید که به شما کمک می‌کند بهترین نتیجه را داشته باشید.

مهم است که به لحاظ سئو به سایت خودتان توجه ویژه‌ای داشته باشید. قطعا هر کسب‌وکاری علاقه‌مند است مشتریان بالقوه خود را از محصولات جدیدی که ارائه کرده است آگاه کند. برای انجام این کار بهترین راه استفاده از وب‌سایت است. قطعا متوجه شده‌اید که طی سال‌های گذشته سبک زندگی مردم به دلیل تکنولوژی تغییر کرده است. افراد زیادی برای خرید وسایل ساده هم به اینترنت مراجعه می‌کنند.

از این رو بهترین راه برای فروش محصولات استفاده از اینترنت و ایجاد وب‌سایت است. در حال حاضر 40 درصد از جستجوها در سایت گوگل از طریق تلفن‌های هوشمند صورت می‌گیرد.

در ادامه قصد داریم بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا را معرفی کنیم که می‌توانید برای ایجاد وب‌سایت خودتان از آن‌ها استفاده کنید. اگر علاقه‌مند به این موضوع هستید با ما همراه باشید.

معرفی بهترین cms از نظر سئو

تا کنون سیستم‌های مدیریت محتوا بسیار زیادی طراحی و تولید شده‌اند که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. اما برخی از این cmsها بسیار مورد توجه قرار می‌گیرند. بهترین این سیستم‌ها عبارت‌اند از:

1. وردپرس

از جمله بهترین سیستم‌های مدیریت محتوا در دنیاست که طرافداران زیادی را به خود جلب کرده است. وردپرس به طور منحصر به فردی برای وظیفه سئو طراحی شده است و صفحات HTML ایجاد می‌کند که به راحتی توسط موتورهای جستجو و همچنین پیوندهای دائمی خوانده می‌شوند.

بسیاری از موارد پشتیبان را مدیریت می‌کند تا بتوانید روی محتوای خود تمرکز کنید، و همچنین ادغام رایگان با ابزارهای SEO اضافی را ارائه می‌دهد. همچنین وردپرس ابزارهای متنوعی را ارائه می‌دهد که استفاده کردن از آن‌ها خالی از لطف نیست.

وردپرس به طور منحصر به فردی برای وظیفه سئو طراحی شده است، صفحات HTML ایجاد می‌کند که به راحتی توسط موتورهای جستجو و همچنین پیوندهای دائمی خوانده می‌شوند. همچنین افزونه‌های متعددی در این زمینه نوشته شده‌اند.

پیشنهادی: وردپرس چیست؟ معرفی وردپرس به زبان ساده

2. HubSpot

HubSpot یک CMS کاربرپسند است که با مراقبت از تجزیه و تحلیل صفحات و ارائه مربیگری شخصی، برای افراد مبتدی سئو عالی است. علت این که سیستم مدیریت محتوا HubSpot در لیست بهترین cms از نظر سئو قرار گرفته نیز همین است. این سیستم توصیه‌هایی می‌کند که می‌توانید با استفاده از آن به بهینه‌سازی سایت خودتان در موارد مختلفی بپردازید.

رتبه بندی خوب به کار و آزمایش زیادی نیاز دارد، بنابراین کمک می‌کند که افراد حرفه‌ای با تجربه عملاً دست شما را در این فرآیند بگیرند. HubSpot برای کسانی مناسب است که به سئو سایت خودشان اهمیت زیادی می‌دهند.

3. GoDaddy

GoDaddy ابزارهای SEO را از طریق وب سایت و خدمات بازاریابی خود ارائه می‌دهد. با کلیک بر روی یک منوی کشویی، می‌توانید به یک جادوگر SEO دسترسی داشته باشید که کلمات و عبارات کلیدی را پیشنهاد می‌کند و به طور خودکار سایت شما را با عناوین و متا تگ های مناسب پر می‌کند.

برای بهره‌گیری از این سایت شما باید دانش سئو لازم را در اختیار داشته باشید. اما ابزارهای آن بسیار کاربردی هستند و می‌تواند به شما در سئو سایت کمک کند. این سیستم مدیریت محتوا بسیار برای افرادی که به تازگی وارد حوزه سئو و طراحی سایت شده‌اند مناسب است. درست است که سیستم مدیریت محتوا یک مربی شخصی نیست اما ابزارهای مناسبی دارد که می‌تواند مانند یک استاد به شما کمک کند.

پیشنهادی: معرفی چند وب‌سایت جایگزین الکسا

4. Drupal

این سیستم مدیریت محتوا بسیار انعطاف‌پذیر است. معمولا همیشه در لیست بهترین cms از نظر سئو آن را جای می‌دهند و طرفداران بسیار زیادی دارد. از دروپال در زمینه ایجاد سایت‌های مختلفی استفاده می‌شود. دروپال ماژولی را تحت عنوان SEO Tools ارائه کرده است که می‌توانید با استفاده از آن به اقدامات سئو خودتان بپردازید.

این ابزار به تجزیه و تحلیل سئو تا حد بسیار زیادی کمک می‌کند. از طریق این ماژول می‌توانید پیوند خودکار، گزارش‌ها، برچسب‌گذاری، استخراج کلمات کلیدی و موارد دیگر را مدیریت کنید.

5.Weebly

Weebly محتوای مفیدی را برای کمک به مبتدیان سئو ارائه می‌دهد، از جمله چک لیست سئو که می‌توانید آن را آماده نگه دارید تا مطمئن شوید که هنگام ایجاد وب‌سایت خود و پر کردن محتوا، همه کارها را درست انجام می‌دهید. این سیستم مدیریت محتوا یک راهنمای جامع در زمینه سئو را به شما ارائه می‌دهد که استفاده کردن از آن خالی از لطف نیست.

معمولا نصب این cms به کسانی توصیه می‌شود که در زمینه سئو تازه‌کار هستند و آشنایی چندانی با این مسائل ندارند. ابزارها و راهنماهای این سیستم مدیریت محتوا آن را در لیست بهترین cms از نظر سئو قرار داده است.

6.Wix

علت اصلی نام بردن از Wix در مقاله بهترین cms از نظر سئو پلتفرم ساده آن است. استفاده از این سیستم مدیریت محتوا بسیار ساده و روان است و ابزارها مناسبی را در اختیار کاربرا قرار می‌دهد. Wix به رتبه‌بندی در موتورهای جستجو کمک می‌کند و سایت‌ها را سریع بارگذاری می‌کند، به شما کمک می کند. در این cms می‌توانید به راحتی سایت خودتان را برای موتورهای جستجو بهینه‌سازی کنید و سایت را در عرض یک دقیقه در فهرست گوگل قرار دهید.

کدام سیستم مدیریت محتوا را انتخاب کنیم؟

انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا برای سایت

اگر قصد داشتیم که یک لیست 100 تایی از cmsها را تهیه کنیم و در این مقاله قرار دهیم قطعا امکان انجام چنین کاری وجود داشت. اگر قصد دارید یک وب‌سایت تاسیس کنید و کسب‌وکار کوچکی دارید قطعا ایجاد یک cms اختصاصی نمی‌تواند انگیزه مناسبی برای شروع باشد. بهتر است به سراغ سیستم‌های مدیریت محتوا آماده بروید.

اما انتخاب بین همین موارد گفته شده نیز می‌تواند مشکل باشد. سیستم مدیریت محتوای وردپرس به عبارتی محبوب‌ترین سیستم مدیریت محتوا در جهان به حساب می‌آید. علت این که اکثر سایت‌ها از این سیستم استفاده می‌کند در قدم اول راحتی در استفاده و همچنین کم حجم بودن آن است.

این سیستم مدیریت محتوا رایگان است و شما می‌توانید در عرض چند دقیقه اقدام به ایجاد سایت از طریق آن کنید. همچنین افزونه‌های متعددی برای آن نوشته شده است که استفاده از آن‌ها می‌تواند به شما در ایجاد سایت مورد نظر کمک کند.

به عنوان مثال می‌تواند به افزونه Yoast Seo اشاره کرد که برای بهینه‌سازی سایت از آن استفاده می‌شود. همچنین افزونه‌های متعدد دیگری هم در این زمینه نوشته شده است که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

پیشنهادی: افزونه Yoast Seo | راهنمای نصب و نحوه کار با آن در وردپرس

سخن آخر در بهترین cms از نظر سئو

در این مقاله سعی شد به طور کلی یک لیست مناسب درباره بهترین cms از نظر سئو تهیه شود. قطعا می‌توان سیستم‌های مدیریت محتوای دیگری را هم در این لیست قرار داد. اگر تا کنون از سیستم مدیریت محتوا دیگری استفاده کرده‌اید که کمک زیادی در طراحی سایت به شما کرده می‌توانید در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. شاد و موفق و پیروز باشید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

هاست چیست؟ معرفی هاست و انواع آن

هاست چیست؟ انواع هاست چیست؟ سرور به چه معناست؟ تعریف دیتاسنتر؟ این‌ها عناوین و سؤالاتی هستند که در این مقاله...

مقایسه محبوب‌ترین کنترل‌پنل‌های میزبانی وب و هاستینگ

در این مقاله محبوب‌ترین کنترل‌پنل‌های موجود در میزبانی وب را از نظر کارایی، امنیت، قیمت و ... بررسی خواهیم کرد.

معرفی انواع پسوند دامنه و کاربرد آن‌ها

در این مقاله به معرفی انواع پسوند دامنه‌ها و کاربرد آنها می‌پردازیم. پسوندهای ملی، بین‌المللی، دولتی و سازمانی در بحث...

هاست ویندوز یا هاست لینوکس، مسئله این است!

هنگامی‌که به دنبال میزبانی وب برای وب‌سایت خود هستید، حتما با سرویس هاستینگ ویندوز و لینوکس برخورده‌اید. در این مقاله...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید