در دنیای وب با دهها نوع تبلیغات مختلف روبهرو هستیم. بعضی آزاردهنده و برخی جذاب! رپورتاژ هم از دسته تبلیغاتی است که معمولاً آزاردهنده نیست و اگر درست نوشته شود جذاب هم خواهد بود. اما اگر میپرسید رپورتاژ آگهی چیست؟ و چه معنایی دارد؟ همراه ما باشید در این مقاله به سوالات شما پاسخ خواهیم داد.
رپورتاژ آگهی چیست؟
رپورتاژ معادل واژهی Advertorial است. این واژه در زبان انگلیسی از دو کلمهی Editorial و Advertisment گرفته شده است. رپورتاژ آگهی یا رپورتاژ خبری به آن دسته از تبلیغاتی گفته میشود که به صورت یک محتوای آموزشی، گزارشی یا خبر منتشر میشود.
در واقع رپورتاژ یک محتوای تبلیغاتی است که شما برای سایر وبسایتها میفرستید و آنها در قبال دریافت هزینهای این محتوا را منتشر میکنند.
مزیت این روش این است که این محتوای تبلیغاتی در بین سایر محتواهای سایت منتشر میشود و شانس دیده شدن زیادی دارد. در بیشتر اوقات کاربران متوجه تبلیغاتی بودن این محتوا نمیشوند. بنابراین میتواند نتیجه و اثربخشی بیشتری روی خواننده داشته باشد.
خب حالا که متوجه شدیم رپورتاژ آگهی چیست؟ بهتر است به سراغ مزایای آن برویم. احتمالاً با مطالعه بخش بالا تا حدی با مزیت این روش تبلیغاتی آشنا شدهاید اما اکنون میخواهیم فواید رپورتاژ آگهی را دقیقتر بررسی کنیم.
۱- احتمال خوانده شدن رپورتاژ بالا است.
اگر تبلیغات را به صورت بنر، پاپآپ یا هر روش دیگری ارائه دهید کاربران متوجه تبلیغاتی بودن آن خواهند شد. اما رپورتاژ در بین محتوای اصلی سایت منتشر میشود. بنابراین شانس دیده شدن و مطالعهی آن بیشتر است. چراکه در اغلب موارد کاربر این محتوا را هم به چشم سایر مقالات وبسایت میبیند!
۲- هزینهی نسبتاً پایینتری دارد.
معمولاً در اکثر وبسایتها، هزینهی درج یک رپورتاژ آگهی نسبت به سایر روشها مثل درج بنر پایینتر است. شما با پرداخت هزینهی کمتری میتوانید یک صفحه از وبسایتهای مطرح را به معرفی وبسایت خود اختصاص دهید و در آن حسابی از خدمات خود حرف بزنید!
۳- رپورتاژ در سئو وبسایت اثرگذار است.
همانطور که میدانید دریافت بکلینک از وبسایتهای معتبر میتواند در افزایش اعتبار وبسایت ما در زمینه سئو موثر باشد. در رپورتاژ آگهی شما اجازه دارید چند لینک فالو برای وبسایت خود ایجاد کنید. این موضوع باعث میشود بخشی از اعتبار صفحهی انتشار رپورتاژ، به صفحات وبسایت شما منتقل شود. در انتهای مقاله در این مورد بیشتر صحبت خواهیم کرد.
۴- در نتایج گوگل حضور مییابید!
یکی از بزرگترین مزیتهای رپورتاژ آگهی این است که میتواند در نتایج گوگل ظاهر شود! اگر شما در مقالات خود اصول اولیه سئو را رعایت کرده باشید قطعاً این مقاله با جستجوی کاربران در نتایج گوگل ظاهر میشود. در نتیجه کاربران هدفمند زیادی از آگهی شما بازدید کنند.
۵- به برندسازی کمک میکند.
حضور در رسانههای بزرگ و معتبر قطعاً باعث میشود کاربران بیشتری برند شما را بشناسند و به شما اعتماد کنند. برای مثال حضور در یک سایت خبری و معرفی محصولات شما باعث میشود کاربران بیشتری پیدا کنید و اعتبار کسبوکارتان افزایش یابد.
رپورتاژ خبری چه تاثیری در سئو دارد؟
همانطور که در بخش قبل گفته شد یکی از مهمترین فواید استفاده از رپورتاژ آگهی بهبود سئو وبسایت است. چراکه یکی از فاکتورهای گوگل در رتبهبندی وبسایتها، تعداد بکلینکهای دریافتی است. بکلینک به لینکهای دریافتی از سایر وبسایتها گفته میشود.
تجربه نشان داده بکلینکهایی که در رپورتاژ دریافت میشوند بسیار مفید و اثربخش هستند! این امر میتواند بخاطر دلایل زیر باشد:
۱- بکلینکهای درون محتوا
بکلینک را میتوان به کمک بنرهای تبلیغاتی در سایدبار، متون لینک شده در فوتر یا حتی لینک در کامنت دریافت کرد. اما واقعیت این است که هیچ کدام از این بکلینکها به اندازهی لینک درون محتوا باارزش نیستند.
۲- بکلینک فالو و دائمی
بکلینکها در دونوع فالو و نوفالو ایجاد میشوند. بکلینک فالو همان لینکی است که میتواند به اعتبار وبسایت ما کمک کند. یکی از مزیتهای رپورتاژ دریافت بکلینک فالو آن هم به صورت دائمی است. چون موقت بودن لینک، اثرگذاری آن را کاهش میدهد.
۳- دریافت بکلینک از وبسایت با اعتبار
یکی از موضوعاتی که ارزش بکلینک و میزان کیفیت آن را تعیین میکند، اعتبار وبسایت لینک دهنده است. معمولاً رپورتاژ آگهی از وبسایتهایی دریافت میشود که دارای Domain Authority مناسبی هستند و رتبهی الکسا و بازدید بالایی دارند.
معمولاً محتوای وبسایتهای معتبر و خبرگذاریها توسط رباتها در وبسایتهای دیگر کپی و بازنشر میشوند. این موضوع کمک میکند مقالهی شما به طور خودکار در چندین سایت دیگر منتشر شود و شما از تمام این منابع بکلینک بگیرید.
همراهان عزیز امیدوارم با مطالعه این مقاله به مفهوم رپورتاژ و فواید آن پی برده باشید. برای نوشتن یک رپورتاژ عالی و موثر به مقالهی زیر مراجعه کنید:
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.