بازنویسی محتوا چیست؟ چرا باید محتوا را باز نویسی کرد؟


نویسنده:
شنبه 20 آذر 1400
بازنویسی محتوا

بازنویسی محتوا یکی از روش‌هایی است که در زمینه تولید محتوا از آن استفاده می‌شود. در دنیای امروز اطلاعات حرف اول را در کسب‌وکارهای مختلف می‌زنند. تولید محتوا می‌تواند کسب‌وکار شما را گسترش دهد. در حال حاضر یکی از بهترین روش‌ها برای راه برای دریافت مشتری بازاریابی درونگرا می‌باشد. همچنین یکی از بهترین روش‌های تولید محتوا بازنویسی محتوا می‌باشد. برای اینکه بیشتر و بهتر با این مبحث آشنا شوید این مقاله را دنبال کنید.


بازنویسی محتوا یا Paraphrasing چیست؟

بازنویسی کردن یک متن یا Paraphrasing به معنای کپی کردن آن با یک شکل متفاوت است. به این معنی که شما متنی را از جای دیگری می‌گیرید و جملات آن را تغییر می‌دهید. در این حالت موتورهای جستجو محتوای وبسایت شما را یک محتوای کاملا جدید می‌بینند و آن را کپی شده از یک وبسایت دیگر در نظر نمی‌گیرند. به عنوان مثال زمانی که می‌خواهید از کلمه ادمین سایت در متن خودتان استفاده کنید به جای این واژه از Adminesite استفاده می‌کنید. با این کار مفهوم واژه را به کاربر منتقل کرده‌اید و همچنین توانستید از دست الگوریتم‌های گوگل و موتورهای جستجوی دیگر فرار کنید.

یک موتور جستجو مانند گوگل با استفاده از الگوریتم‌های مختلفی مانند پاندا و دزدان دریایی تشخیص می‌دهد که محتوای وبسایت شما از سایت دیگری کپی شده است یا خیر. از آنجایی که این مسئله ممکن است برای وبسایت شما مشکل‌ساز شود و موتورهای جستجو ممکن است رتبه وبسایت شما را پایین‌تر در نظر گرفته و یا آنرا جریمه کنند بهتر است از بازنویسی محتوا برای تولید محتوای وبسایت خودتان استفاده کنید.

بیشتر بدانید: الگوریتم پاندا چیست؟


چه زمانی ما به بازنویسی متن رو می‌آوریم؟

معمولا زمانی که می‌خواهیم یک محتوای جدید را ایجاد کنیم اگر دانش قبلی نسبت به آن نداشته باشیم به منابع مختلف مانند کتاب‌ها، مجله‌ها، روزنامه‌ها و …. مراجعه می‌کنیم. اما حالت‌های مختلفی وجود دارد که نمی‌توانیم از این روش‌ها برای تولید محتوای خودمان استفاده کنیم که با هم بررسی خواهیم کرد.

  1. منبع خارجی در اختیار نداشته باشیم: همانطور که گفته شد زمانی که می‌خواهیم یک محتوای جدید تولید کنیم اگر اطلاعاتی را به درستی در رابطه با مبحث عنوان شده در اختیار نداشته باشیم باید کتاب‌هایی را با همین عنوان تهیه کنیم. همچنین می‌توانید از فیلم‌ها آموزشی موجود در اینترنت هم استفاده کنید. اما اگر منابع این چنینی را در اختیار نداشته باشیم مجبور هستیم به بازنویسی محتوا روی بیاوریم.
  2. اطلاعات کافی در رابطه با موضوع مورد نظر در اختیار ما نباشد: یکی دیگر از مواردی که ممکن است شما را مجبور به بازنویسی یک مطلب کند این است که اطلاعات کافی در اختیار نداشته باشید. به عنوان یک تولیدکنند محتوا ممکن است با هر موضوعی رو به رو شوید و یا مجبور باشید برای آن محتواهای مختلفی را ایجاد کنید. از آنجایی ممکن است از اطلاعات کافی در این زمینه‌ها برخوردار نباشید بهتر است به بازنویسی محتوا روی بیاورید.
  3. زمان کافی برای ایجاد یک محتوا وجود نداشته باشد: ممکن است برای نوشتن یک مقاله حتی دو یا سه ساعت زمان داشته باشید قطعا در این مدت زمان کوتاه نمی‌توان تا حد کافی اطلاعات در رابطه با موضوع مورد نظر به دست آورد در چنین مواردی بهتر است از بازنویسی محتوا برای ایجاد مطالب مختلف استفاده شود. در این حالت می‌توان محتوایی با اطلاعات بیشتر و بهتر که به کاربر درک درستی از مطلب را ارائه می‌دهد ایجاد کرد.
  4. به کیفیت محتوا اهمیت نمی‌دهید: در برخی از موارد مانند مقاله‌های رپورتاژ ممکن است نه کارفرما و نه نویسنده به محتوای مقاله اهمیت زیادی ندهند و صرفا پر کردن یک صفحه از سایت برایشان اهمیت داشته باشد. در این موارد بهترین راه‌حل استفاده از بازنویسی محتوا است. در این حالت نه تنها محتوای بهتری ایجاد می‌شود بلکه زمان کمتری را هم از شما می‌گیرد.

آموزش بازنویسی محتوا:

برای بازنویسی محتوا از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین این تکنیک‌ها اشاره خواهیم کرد.

به طور کلی باز تولید یک متن به دو شکل انجام می‌گیرد:

  • تغییر جمله: در چنین حالتی جملات را به شکل‌های مختلفی در مقاله خودمان استفاده می‌کنیم. به عنوان مثال جمله من ادمین سایت هستم را به جمله شغل من ادمین سایت می‌باشد تغییر می‌دهیم. برای اینکه از این روش استفاده کنید به شکل زیر عمل می‌کنیم.
    • متن اصلی را چند بار بخوانید و مطمئن شوید که ایده های اصلی را درک کرده اید.
    • ایده‌های اصلی را که به ذهن سپرده‌اید یادداشت کنید.
    • آنچه را که در متن اصلی نوشته اید بررسی کنید. مطمئن شوید که ایده های اصلی را حفظ کرده‌اید و نسخه شما متفاوت است.

  • تغییر کلمات: این روش از بازنویسی محتوا به این شکل است که کلمات را به شکل دیگری می‌نویسیم که همچنان مفهوم اصلی را به کاربر برساند به عنوان مثال به جای کلمه ادمین سایت از کلمه adminesite استفاده می‌کنیم که هردو یک مفهوم را به کاربر انتقال می‌دهد. برای استفاده از این حالت از روش زیر استفاده می‌کنیم.
    • هنگامی که ایده اصلی جمله را درک کردید به دنبال کلمات کلیدی بگردید. دقت داشته باشید که ممکن است کلمات در بازنویسی اصلی حفظ شوند اما بهتر است با تغییر برخی از کلمات شکل ظاهری جمله را تغییر دهید.
    • به دنبال کلمات یا عباراتی باشید که قابل تغییر هستند.
    • از واژه نامه یا فرهنگ لغت برای یافتن جایگزین استفاده کنید.

سخن آخر:

شما می‌توانید به راحتی با استفاده از دو روش گفته شده اقدام به بازنویسی محتوا به شکل‌های مختلفی در مقالات خودتان کنید. استفاده از بازنویسی محتوا برای تولید محتوای حرفه‌ای کار چندان مطلوبی به حساب نمی‌آید چرا که باعث تولید محتوای بی کیفیت می‌شود. برای اینکه بتوانید یک محتوای حرفه‌ای تولید کنید روش‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانید در دوره تولید محتوا که لینک آن در پایان همین پاراگراف قرار دارد به این دوره مراجعه کنید.

پیشنهادی: دوره آموزش تولید محتوای متنی در وب

اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید حتما در بخش نظرات انتقادات و پیشنهادات خودتان را با ما در میان بگذارید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

محتوای یتیم چیست؟ هر آنچه باید از Orphaned Content بدانید

در این مقاله سعی داریم به مبحث محتوای یتیم به طور کامل و جامع بپردازیم. زمانی که شما یک پس...

۷ نکته طلایی برای نوشتن عنوان جذاب و پر کلیک در مقالات وب‌سایت

نوشتن عنوان جذاب و خیره‌کننده برای مقاله اصولی دارد که امروز ما ۷ نکته‌ی طلایی از آن را بررسی می‌کنیم.

راهنمای آموزشی تدوین استراتژی محتوا

یکی از عوامل مهم در بازاریابی اینترنتی، داشتن محتوای قوی است. ولی داشتن محتوا به تنهایی کافی نیست به همین...

نحوه ایجاد تخفیف‌های پلکانی در ووکامرس به چه صورت است؟

تخفیف‌های پلکانی در ووکامرس از جمله روش‌های حرفه‌ای در فروش است که می‌توان در سایت‌های وردپرسی به راحتی آن را...

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید