چگونه برنامه‌نویس وردپرس شویم؟


نویسنده:
دسته‌ها: برنامه نویسی
دوشنبه 4 بهمن 1400
برنامه‌نویس وردپرس

اگر در رشته کامپیوتر تحصیل می‌کنید قطعا اسم حرفه برنامه‌نویسی وردپرس را شنیده‌اید. توسعه‌دهنده یا برنامه‌نویس وردپرس کسی است که به توابع مختلف وردپرس تسلط دارد و به خوبی معماری این پلتفرم قدرتمند را می‌شناسد. با توجه به اینکه وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا است، همیشه کاربرانی هستند که به دنبال توسعه دهندگانی هستند که به ارتقای وب سایت خود کمک کنند. با تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وردپرس، می‌توانید از کار خود درآمد کسب کنید یا آنها را به صورت رایگان به اشتراک بگذارید.

در هر صورت، درک جنبه‌های اساسی کار در ابتدا بسیار ضروری است. بنابراین در این مقاله قصد داریم به صورت کلی به این سوال پاسخ دهیم که چگونه می‌توانید برنامه‌نویس وردپرس شود. با ما همراه باشید.

یک برنامه‌نویس وردپرس چه کارهایی را می‌تواند انجام دهد؟

اصلاح توسعه وردپرس شامل نوشتن یک کد مستقل است که با کد اصلی وردپرس در ارتباط است. اگر اشتباهی مرتکب شوید، کد اصلی دست نخورده است، بنابراین می‌توانید بدون نیاز به نصب مجدد نرم افزار وردپرس، هر چقدر که می‌خواهید آزمایش کنید.

یک توسعه دهنده وردپرس می‌تواند ظاهر و حالت سایت را تغییر دهد، همچنین می‌تواند رفتار اصلی را تغییر دهد و یا پنل‌های مدیریت را به دلخواه خودش عوض کند و یا یک صفحه نمایه کاربر کاملاً جدید ایجاد کند. به عبارت دیگر، آنچه شما می‌توانید انجام دهید فقط با دانش و تمایل شما به یادگیری محدود می‌شود.

از این رو برنامه‌نویس وردپرس می‌تواند کارهای بسیار مختلفی را انجام دهد که در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

1.امکان استفاده از قالب‌های اختصاصی و عمومی:

به طور خلاصه، تم ها چیدمان و استایل یک وب سایت وردپرس را تعریف می‌کنند. یک قالب وردپرس ترکیبی از چندین عنصر از جمله HTML، CSS، PHP، جاوا اسکریپت و JQuery است. با بیش از 31000 گزینه موجود، هنوز فضا برای نمایش آثار شما وجود دارد، زیرا تقاضای آن بالاست. علاوه بر این، ایجاد یک تم رایگان برای مخزن وردپرس می‌تواند راهی عالی برای بالا بردن نام شما به عنوان یک توسعه‌دهنده باشد.

2.امکان ایجاد پلاگین‌های متعدد:

در حال حاضر بیش از 54000 افزونه در دایرکتوری وردپرس وجود دارد. این محبوب‌ترین و مورد استفاده‌ترین ویژگی وردپرس است. افزونه‌ها شما را قادر می‌سازند تا رفتار وردپرس را بدون دست زدن به کد اصلی تغییر دهید. کاربران همچنین می‌توانند تعداد زیادی توابع اضافی را با دانش برنامه نویسی کمی یا بدون دانش قبلی به وب سایت خود اضافه کنند.

هوک‌های PHP به شدت برای ایجاد یک افزونه استفاده می‌شوند.

3.امکان ایجاد ویجت‌های حرفه‌ای:

ویجت‌ها اجزای وب هستند که معمولاً به وب سایت‌ها اضافه می‌شوند تا محتوا و عملکردهای اضافی را ارائه دهند. می‌توان از آنها برای دسترسی به صفحات یا بخش‌های خاصی از یک وب سایت استفاده کرد و یک دروازه سریع برای یک ویژگی خاص ارائه کرد.

ایجاد ویجت‌های جدید در وردپرس یک بازار کاری جدید و عالی برای شما خواهد بود.

4.طراحی و توسعه وبسایت:

طراحی و توسعه یک سایت کامل وردپرس به این معنی است که شما تم‌ها، افزونه‌ها، ویجت‌ها و کدهای سفارشی (SASS، CSS، جاوا اسکریپت و PHP) را برای ایجاد یک وب سایت منحصر به فرد بر اساس نیازهای مشتری (یا شخصی) ترکیب می‌کنید.

در حالی که سازندگان وب سایت‌های مختلفی مانند Hostinger Website Builder، Wix و Squarespace وجود دارند، تقاضای بازار برای ایجاد یک وب سایت شخصی با استخدام یک توسعه دهنده وردپرس همچنان بالاست.

5.برنامه های کاربردی وب از طریق Rest API:

یک برنامه وب، صفحات وب کاربردی و پویا است که از طریق یک وب سرور کار می‌کنند و می‌توان از طریق مرورگر وب به آنها دسترسی داشت. این برنامه با هر سیستم عامل یا دستگاهی تا زمانی که مرورگر سازگار باشد عالی کار می‌کند.

بر خلاف یک وب سایت، برنامه وب دارای عملکرد عملی‌تری است. در حالی که سایت‌ها عمدتا ثابت هستند، برنامه‌های وب به صورت تعاملی کار می‌کنند. برخی از محبوب‌ترین برنامه‌های وب که قبلاً شنیده اید Gmail، Google Docs و Facebook هستند.

به عنوان یک توسعه دهنده وردپرس چه چیزهایی باید بدانید؟

برنامه‌نویس وردپرس

هسته وردپرس با استفاده از زبان‌های استاندارد کدنویسی وب PHP و MYSQL ساخته شده است. فرانت اند نیز ترکیبی از HTML و CSS، جاوا اسکریپت، jQuery و AJAX ‌می‌باشد.

در ادامه به توضیح هر کدام از این زبان‌ها خواهیم پرداخت.


1.html:

تمامی وبسایت‌های دنیا از html برای نمایش وبسایت در فرانت اند استفاده می‌کنند. اگر کد نوشته شده معتبر باشد مرورگرها کدهای شما را تفسیر می‌کنند و صفحات وبسایت شما را نمایش می‌دهند. HTML5 در حال حاضر آخرین نسخه این زبان نشانه گذاری است. چندین مزیت قابل توجه نسبت به نسخه قبلی خود (HTML4) دارد، مانند پشتیبانی ویدیویی و صوتی، سازگاری با جاوا اسکریپت و هزاران عنصر جدید مانند فوتر، هدر، آهنگ، خلاصه و غیره. البته برای اینکه این زبان برایتان کاربردی باشد باید آموزش html و css را با هم دنبال کنید.


2.CSS:

از CSS برای استایل دادن به صفحه و محتوای وبسایت استفاده می‌شود. این زبان تعیین می‌کند که چگونه عناصر HTML روی یک صفحه نمایش داده می‌شوند. css به شما امکان می‌دهد تا به سرعت تغییرات سبک و قابل توجهی را در کل سایت خود ایجاد کنید.

CSS دارای یک ویژگی به نام Media Queries است که به شما امکان می دهد نحوه رفتار هر قسمت از صفحه را در اندازه صفحه خاص مشخص کنید. این ویژگی یکی از مهم‌ترین بخش‌های ایجاد یک وب‌سایت واکنش‌گرا است در این روش یک وب‌سایت بر اساس دستگاه بازدیدکننده سازگار می‌شود.

یادگیری این دو زبان ممکن است در ابتدا کار بسیار مشکلی باشد. اما با استفاده از یک دوره آموزشی خوب می‌توانید به راحتی این دو زبان برنامه‌نویسی را بیاموزید. از این رو ما در تیم ادمین سایت یک دوره آموزشی بسیار حرفه‌ای و جامع را تدارک دیده‌ایم که با استفاده از آن می‌توانید به این دو زبان به طور کامل تسلط پیدا کنید. برای دسترسی به این دوره آموزشی می‌توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید.


3.PHP:

PHP یک زبان برنامه نویسی قدرتمند برای توسعه وب است. این زبان وظایف خود را در سرور انجام می‌دهد، سپس درخواست‌ها را در قالب HTML ارسال می‌کند. به عبارت دیگر، PHP از back-end مراقبت می‌کند و HTML برای ارائه نتیجه اسکریپت پس از اتمام کارها استفاده می‌شود.

هسته وردپرس بر روی PHP همراه با MySQL ساخته شده است. PHP برای استفاده بسیار منعطف است زیرا با اکثر سرورها سازگار است و تقریباً بر روی تمام سیستم عامل‌ها اجرا می‌شود.


4.MySQL:

MySQL یک پایگاه داده است که برای ذخیره تمام اطلاعات یک سایت وردپرس استفاده می‌شود. اطلاعات داخل پایگاه داده به صورت پویا با استفاده از PHP بازیابی می‌شود. محتوای واقعی هر صفحه و پست در یک وب سایت وردپرس در پایگاه داده وردپرس ذخیره می‌شود.

وردپرس مجموعه‌ای از توابع PHP را برای تعامل ایمن با پایگاه داده وردپرس و اجرای آن از طریق تابع مناسب فراهم می‌کند. برخی از توابع از دستورات استاندارد SQL استفاده می‌کنند، در حالی که برخی دیگر از آرایه‌های اطلاعات استفاده می‌کنند.


5.جاوا اسکریپت:

جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی وب برای توسعه وب سایت است. این زبان به شما امکان می‌دهد رفتار محتوای یک صفحه را تغییر داده و دستکاری کنید. به عنوان مثال، هنگامی که می‌خواهید یک متن در حال اجرا را تنها پس از فشار دادن یک دکمه توسط کاربر نشان دهید، می‌توانید از جاوا اسکریپت برای انجام آن استفاده کنید.

جاوا اسکریپت
جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی وب برای توسعه وب سایت است. این به شما امکان می دهد رفتار محتوای یک صفحه را تغییر داده و دستکاری کنید. به عنوان مثال، هنگامی که می خواهید یک متن در حال اجرا را تنها پس از فشار دادن یک دکمه توسط کاربر نشان دهید، می توانید از جاوا اسکریپت برای انجام آن استفاده کنید.

این زبان می تواند HTML ایستا را به یک صفحه وب تعاملی تبدیل کند. می‌توانید اسکریپت را در فایل HTML صفحه جاسازی کنید و زمانی که به صفحه دسترسی پیدا کرد، به طور خودکار کار می‌کند. همچنین دارای یکپارچگی کامل با فایل‌های CSS است.

جاوا اسکریپت برای انجام عملکردها به مرورگر وب متکی است. نمی‌تواند خارج از محیط مرورگر اجرا شود، مگر اینکه از Node.js استفاده کنید، برنامه‌ای که به صراحت برای استفاده گسترده‌تر از زبان طراحی شده است، مانند مدیریت پایگاه داده، برنامه‌های کاربردی تلفن همراه، و برنامه‌نویسی روباتیک.

یادگیری جاوا اسکریپت برای هر توسعه دهنده وردپرس ضروری است.

البته برای شروع یادگیری وردپرس اولین قدم تنظیمات و نحوه نصب آن است. برای یادگیری این موارد می‌توانید به دوره آموزشی راه‌اندازی سایت از طریق لینک زیر مراجعه کنید.

پیشنهادی: آموزش راه‌اندازی سایت با وردپرس


سخن آخر:

در این مقاله سعی شد یک نقشه کامل از مسیر تبدیل شدن به یک برنامه‌نویس وردپرس را در اختیار شما کاربر عزیز قرار دهیم. اگر علاقه‌مند به تبدیل شدن به برنامه‌نویس وردپرس هستید باید به شما تبریک بگویم چرا که در مسیر بزرگی قدم گذاشته‌اید. اگر از مطالعه این مقاله لذت بردید در بخش نظرات ما را از انتقادات و پیشنهادات خودتان با خبر کنید.

مطالب زیر را حتما بخوانید

بهترین فونت‌های فارسی برای وب‌سایت

قونت استاندارد و زیبا تاثیر زیادی در جذب کاربر برای وب‌سایت شما دارد. در این مقاله ۵ فونت زیبای فارسی...

معرفی ۵ وب سایت برای ایده گرفتن در طراحی

در این مقاله به معرفی ۵ وب‌سایت جهت ایده گرفتن می‌پردازیم. با مشاهده‌ی طرح‌های الهام بخش می‌توانید طرحی‌های بهتری انجام...

آشنایی مقدماتی با محیط فتوشاپ و نوارهای کاربردی موجود در آن

فتوشاپ یکی از نرم‌افزارهای گرافیکی است که با یادگیری آن می‌توانید به راحتی تصاویر خود را ویرایش کرده و یا...

معرفی شغل طراحی وب سایت – از زبان یک طراح وب سایت

برای ساخت وب سایت از متخصص‌های مختلفی استفاده می‌شود که یکی از آنها طراح وب سایت است. انسان‌های ایده پرداز...

دیدگاهتان را بنویسید

یک پاسخ به “چگونه برنامه‌نویس وردپرس شویم؟”

  1. فروش سیم کارت گفت:

    آموزش خیلی خوب و جذابی بود و موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید