در این مقاله سعی داریم به روش بروزرسانی وردپرس بپردازیم. وردپرس یکی از بهترین سیستمهای مدیریت محتوا در جهان است. با استفاده از وردپرس بسیاری از وبسایتها در دنیا راهاندازی شدهاند. با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا شما میتوانید در کمترین زمان ممکن اقدام به ایجاد وبسایت خودتان کنید. اما آپدیت نگه داشتن دائم وردپرس بسیار مهم است. شما باید بتوانید همیشه وبسایت خودتان را به آخرین نسخه ارتقاء دهید.
از این رو تیم ادمین سایت در این مقاله قصد دارد به طور کلی به نحوه آپدیت کردن وردپرس بپردازد. اگر شما هم علاقهمند به یادگیری این کار هستید در این مقاله با ما همراه باشید.
چرا باید وردپرس خودمان را همیشه بروزرسانی کنیم؟
تحقیقات امنیتی نشان میدهد که علت اصلی هک بسیاری از وبسایتها استفاده از نسخه قدیمی قالب، هسته وردپرس یا افزونه است. وردپرس به صورت فعال توسط توسعه دهندگانی در سراسر دنیا مدیریت میشود. این افراد به صورت مداوم باگهای مربوط به وردپرس را شناسایی میکنند و ویژگیهای جدیدی را به آن اضافه میکنند. این تغییرات در نسخه جدید وردپرس منتشر میشود و همه میتوانند از آن استفاده کنند.
اگر تغییرات کوچک باشند وردپرس به صورت خودکار این کار را برای شما انجام میدهد اما در صورتی که تغییرات بزرگی در آپدیت جدید وجود داشته باشد باید به صورت دستی از طریق پنل مدیریت خودتان اقدام کنید. شما باید دائما وردپرس خودتان را بروز نگه دارید تا مطمئن شوید که تمامی وصلههای امنیتی در آن وجود دارد.
این موضوع بسیار مهم است چرا که توجه نداشتن به بروزرسانی میتواند امنیت وبسایت شما را به خطر بیاندازد. اگر کسبوکار شما بر روی بستر اینترنت قرار دارد بهتر است حتما به این موضوع توجه لازم را داشته باشید.
چگونه بفهمیم وردپرس چه زمانی نیاز به بروزرسانی دارد؟
وردپرس یک سیستم هشدار داخلی دارد که در زمان مناسب به کاربران خود هشدار میدهد که باید آپدیت را شروع کنند. توجه داشتن به این هشدار بسیار مهم است.
بهتر است به صورت دائمی از پنل مدیریت خودتان سرکشی کنید تا در زمان مناسب با این پیام هشدار مواجه شوید. بهتر است حداقل یک بار در ماه وارد پنل مدیریت خودتان شوید تا بتوانید آپدیتهای مورد نیاز را انجام دهید.
البته افرادی که وبسایت برای آنها اهمیت زیادی دارد به صورت روزانه اقدام به سرکشی از وبسایت میکنند. این کار باعث میشود که در صورت بروز هر گونه مشکل به سرعت اقدام به برطرف کردن آن کنند. اگر امکان انجام چنین کاری برای شما وجود ندارد بهتر است یک متخصص یا یک ادمین را برای این کار استخدام کنید. هر زمان که وردپرس منتشر میشود یک پیام در پنل کاربری خودتان مشاهده میکنید که نشاندهنده نیاز به بروزرسانی در وردپرس است.
بعد از کلیک کردن بر روی این شکل میتوانید بروزرسانیهای مورد نیاز را مشاهده کنید.
آیا بروزرسانی وردپرس ممکن است سایت من را دچار مشکل کند؟
معمولا وردپرس بدون هیچ مشکل خاصی بروزرسانی میشود. اما ممکن است در برخی از مواردی که در ادامه مقاله روش بروزرسانی وردپرس به آن میپردازیم وردپرس شما دچار مشکل شود. این مشکلات رایج عبارتاند اند از:
1. ممکن است با ارور scheduled maintenance مواجه شوید:
از جمله مشکلات رایج در آپدیت که ممکن است در برخی از موارد به وجود بیاید مواجه شدن با ارور unavailable for scheduled maintenance مواجه شوید. بعد از این ارور، آپدیت حذف نمیشود در حقیقت وبسایت شما در حالت تعمیر و نگهداری گیر کرده است. راه حل این است که با FTP به سایت خود دسترسی داشته باشید یا در فایل منیجر میزبان خود فایل .maintenance را پیدا کرده و آن را حذف کنید.
2. ممکن است با یک صفحه سفید بعد از بروزرسانی وردپرس مواجه شوید
از جمله دیگر ارورهایی که ممکن است بعد از آپدیت کردن با استفاده از روش بروزرسانی وردپرس گفته شده با آن مواجه شوید این است که یک صفحه سفید به جای وبسایت شما قرار بگیرد. این صفحه مانند صفحه آبی ویندوز به صفحه مرگ معروف است. این موضوع میتواند دلایل متعددی را داشته باشد. این موضوع میتواند دلایل متعددی داشته باشد.
راهحل مشکل صفحه سفید در وردپرس
صفحه سفید یا صفحه مرگ در وردپرس میتواند دلایل متعددی داشته باشد. اولین بخشی که باید بررسی کنید پلاگینهای نصب شده در وردپرس است. باید بدانید که کدام پلاگین با آپدیت جدید ناسازگار بوده و آن را غیرفعال کنید. همچنین ممکن است در برخی از موارد هاست مورد استفاده باعث ایجاد مشکل شود. برای حل این مشکل باید با پشتیبانی هاست مورد نظر خودتان تماس بگیرید و مشکلات را با آنها در میان بگذارید.
دلیل سوم این مشکل میتواند ناسازگاری تم با نسخه جدید باشد. در این حالت کمی مشکل شما بزرگتر خواهد بود. در این صورت باید قالب جدید را برای وبسایت خودتان انتخاب کنید و برای نصب آن اقدام کنید. مشکلی که ممکن است کمتر به آن برخورد کنید نصب خراب وردپرس است که در این صورت باید به صورت دستی اقدام به نصب فایلهای مورد نظر کنید. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.
3. ممکن است در ظاهر وبسایت خودتان تغییرات مختلفی را مشاهده کنید
اگر شما یا طراح وب، تغییرات مختلفی را در کدهای وردپرس برای افزایش جلوه سایت خودتان انجام داده باشد. وردپرس بعد از هر بار بروزرسانی کدهای خود را بازنویسی میکند و ممکن است تمامی تغییرات شما به طور کامل از بین برود. البته در برخی از موارد بروزرسانی خود پوسته نیز موجب به وجود آمدن چنین مشکلاتی میشود. البته اگر کدهای قالب شما به درستی نوشته شده باشد بعید است که به چنین مشکلاتی برخورد کنید.
سخن آخر
در این مقاله سعی شد به روش بروزرسانی وردپرس و همچنین مشکلاتی که احتمال دارد برای شما بعد از بروزرسانی به وجود آمده باشد صحبت کنیم. بروزرسانی وردپرس کاری در ظاهر ساده است اما ممکن است مشکلات مختلفی را برای شما به وجود بیاورد. بهتر است حتما قبل از انجام بروزرسانی از وبسایت خودتان بک آپ تهیه کنید. همچنین از در دسترس بودن نام کاربری و رمز عبور هاست خودتان مطمئن شوید.
توجه به این نکته میتواند موجب شود در موقع لزوم آمادگی خود را برای رفع مشکلات به وجود آمده در کمترین زمان ممکن حفظ کنید. اگر شما هم در هنگام بروزرسانی وردپرس به ارور جدید برخورد کردید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. همچنین انتقادها و پیشنهادهای خودتان را در رابطه با این مقاله به ما بگویید. شاد و موفق و پیروز باشید.
دیدگاهتان را بنویسید
You must be logged in to post a comment.